Коментари - Индонезия си поиска първия Хомо еректус от Нидерландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Произведенията на изкуството са изработени от местните хора, но яванският череп нямаше да бъде намерен, ако холандецът Дюбоа не беше започнал търсенето- КОЕ НЕ Е ТАКА?

Като гледам показаният фотос ,смятам ,че не е нужно да го искат от Холандия, защото в България ,такива екземпляри могат често да се наблюдават по улиците на българските градове , а за селата да не говоря.Повечето от тях са се разплескали върху седалките на скъпи автомобили.Тези , които принадлежат към на нежният пол, са положили усилия да прикрият своята първичност ,но мозък ,възпитание ,култура , произход ,няма как да си имплантират

Време е светът да си поиска откраднатото от КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАДЕН ДЕМОКРАТИЧЕН КОЛХОЗ! въпросът е ние кога ще си поискаме нашето за сега им даваме млади хора, злато а отскоро и безплатен ток!

Де да бяха колхоз ,според мен ,по-скоро са банда от различни видове разбойници

Тия са напушени холандски мошеници. Ще чакат туземците поне 11 г като ние Шенген!

Ако не сега, след WWIII ще ги върне и наем за изоолзването им ще изплати.

Индонезия си поиска първия Хомо еректус от Нидерландия Претендират и за куп други артефакти........ Написано в стила демек че не треба си го получат...... Да попитам тея неща техни ли са? И ако да, ния от съюзо нали имаме велики демократични ценности и много любов за 50000 гендера.....не треба ли да им ги върнеме тея артефакти (по надолу в статията казано че много пари)...

Не, не са техни. Открити са на територията, която след време ще стане Индонезия. Открити са от холандец. Индонезия нвма нито пряка, нито косвена заслуга.

Бабе гледай си пенсията и се радвай на живота. А ако се постараеш да прочетеш статията че разбереш че оголандците нещо не им се ще да ги връщат. Между другото цялото колониално веселие на нашите велики приятели от съюзо е като турското робство в България.

То половината свят е в Лувъра, другата половина - в Британския музей.

Ами защото са крали! За Туй... Това не са цивилизации, това са първите фашисти! Нямали са кенефи и са смърдяли Утепали са половината свят, за да са туй, което са... Имат един Бабоед, един Сенил, една Лилибет Тръстикова и педераси навред! Това е Европа! Клоака...

Даам, а Индокитай са били пионер чета, Индия също, а какво ли да кажем за Папуа Нова Гвинея!

Всички тези изродчета от най-западната част част на Евразия трябва да бъдат наврени в кучи гъз! Една шибана държавичка, без ресурси, да бъде толкова богата! От какво, бе? От грабежи по целия свят! Тези, трябва да плащат репарации, да им еба майката фашистка! Ако им спрат кражбите по целия свят, ще пият мляко от циците на собствените си жени-крави...

Брех, брех, брех, как се изока панелкаджията, който не може да вдене как тъй нормални хора могат да правят пари с ум и труд :))) Ама нормално - "учи, да не работиш", "преклонена главичка, сабя не я сече" и прочие бисери, както и дивашкото умиление, продажничество и навеждане в посока една източна империя са показателни за нивото :)))

Това е първият македоноид.

На Мицковски дедо му ...

За какво им е притрябвал Бойко в Индонезия? Той и езика не знае.

Крадец, взе ми думата от устата.

Македонско да го върнете!

Тоя ако ти излезе Отиде джиесема и парите

Па само те ли са! У берлин цел градски площад, демек цела агора занесен от Гърция. В пергамон музеум е монтиран, камък по камък, със статуите и прочие. Там е и цела врата на крепост демонтирана от Вавилон, портата на Ищар. В съседния музей на египетската история - известната глава на Нефертити. Крали яко браче. Начи върви си германец и оп, а намерих порта от крепост. Муш в джоба и айде у Берлин!

По-добре така, отколкото нашата Плиска дето са я начукали местните за вар.

са ги правели на варовик тия мрамори, и през 19 век чак, и то около Атина... Пергамон е някаква нищожна частица, оцелял при прехода към християнството ..

Оцелел е, щото е имал късмет да го затрупа земетресение. Иначе да са го разпарчосали и него. Тва си е свойствено за хората. Порутено нещо от преди векове, зима камъните готови и си строи жилище, да има къде да живее. Не му пука за после, че ще дойде некой тарикат учил некакви глупости и да го вземе за музей и да крънка пари от това.

холандците били много хуманни хахаха, европейска комедия