Доналд Тръмп спечели в Индиана и остана без конкуренция

Милиардерът Доналд Тръмп спечели вчера първичните избори на републиканците в щата Индиана, предаде БТА. Съперникът му Тед Круз се оттегли от надпреварата.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп спечели в Индиана и остана без конкуренция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

Тръмп ги отстранява методично, един по един. Битката навлиза в решителната си фаза. Корумпираната и некадърна социалистка ще бъде финансирана от кукловодите си със стотици милиони. Всичко ще бъде хвърлено срещу Тръмп. Черните и мексиканците ще бъдат мобилизирани да гласуват за Хилъри по същият начин както ДПС мобилизира турците при нас. Но всичко ще се реши от разума на белите, все пак те са 70% от населението. Макар и с преднина сред белите избиратели, на Тръмп ще му е нужен поне 65% от техния вот за да неутрализира почти 100% подкрепа на черните и мексиканците за корумпирания социалист Хилъри.

Рижав ТЪПАНАР! ИВАНА ТРЪМП ТИ РАЗКАЗА ИГРАТА! ОБЪЛ СЕРСЕМИНО

Много се смях на коментара ви. Вие сигурно сте от движението на Меркел "Спрете Тръмп, пуснете Ердоган!". :-)))

А такаааа бай Ганьо в НАТО да си приготви спестовната касичка и гюловете с розовото масло да му ги кнфискува чичко Сам, пардон Тръмп за благото на империята на свободния свят - САЩ

Дано Сандърс измести Хилари, и после да победи и Трамп. Това ще е победата на здравия разум. За другото не ми се и мисли.

Ако съм американец /слава богу не съм/ бих гласувал за Тръмп, но много ме съмнява рептилите, които стоят зад фашистката Хилъри, да го оставят да спечели!

Призовавам всички да гледаме новото шоу наречено "Демократичните медии се обръщат като фурнаджийски лопати отразявайики кампанията на Тръмп". Само допреди един месец всички медии се подиграваха на Трумп и се надпреварваха да му прикачат епитети. Но след победата му в Ню-Йорк ББС почна шоуто обявено по-горе (ББС са лидери по тези работи, другите имат да се учат още). Останалите "лидиращи" европейски медии позакъсняха малко, но днес и те се присъединиха. Сега нека всички се забавляваме с "компетентните" им прогнози отпреди няколко месеца и невижданата им интелектуална мощ!

Нормално. Проститутките и медиите вървят след тези, които им плащат. То, разликата между редакция на медия и публичен дом е малка - една табелка на външната врата.

За президент ще се състезават Тръмп и Хилари. Ясно е ,че Хилари ще спечели изненадващо. Тръмп не е удобен на едрия безнис и военно-промишления комплекс.

Ще спечели този който каже кралицата майка,САЩ бяха са и ще си останат колонии де факто.

въобще няма да е изненадващо. в момента хилари води в проучванията средно с 10%

Винаги съм знаел, че Тръмп ще е новия президент на САЩ! Клинтъновица няма никакъв шанс!!! Този път шуробаджанащината и династичните напъни ще се провалят! Този път стотици милиони американци ще гласуват за Тръмп, независимо дали са демократи или републиканци. Против Тръмп ще останат само нещастното малцинство на олигархичната класа и техните платени клакьори, които целият американски народ мрази неистово!!!

Единият е циркаджия, другата - изкуфяла бабишкера. Чакат ни много тежки времена ...

друг път. САЩ имат най недемоктратичнта избирателна система. Електорите които реално избирата президента могат реално да гласуват за който президент искат и въпреки че много от тях не го правят достатъчно е само няколко от тях да бъдат подходящо убедени за да наклонят везните в нечия полза. ;)

Само в 20 щата те могат да гласуват за който си искат, другите са задължени да гласуват за популярния кандидат

разбира се, всеки може да вярва каквото си поиска, но на истинските избори (не тези на частните партии които се организират в момента) електоралните делегати могат да гласуват само за кандидата спечелил щата им.

Забелязва се смекчаване на медийната агресия срещу Тръмп. В Републиканската партия намаляват острите критики срещу него и се очертава партийното ръководство да избира по-малкото зло, т.е. Тръмп. Другото е загуба на избори и загуба на партийна идентичност, което е недопустимо за републиканците. Но в крайна сметка Дони е непредсказуем. А Владимир Путин обяви, че предпочита Тръмп за президент на САЩ

в интерес на истината преди седмица проучванията сочеха, че Кейсик ще спечели без проблеми срещу Клинтън и Сандърс, но Тръмп не би - особено срещу Сандърс. Нещата може да са се променили, но факт е, че Кейсик е най-нормалният републикански кандидат за който знам изобщо... Фактът за ниската му електорална популярност говори много за регистрираните републиканци....

на първичните избори в много щати могат да гласуват не само регистрирани републиканци

Предварителните избори на РП фактически вече са спечелени от Тръмп. Голямата загадка е, конгресът на Републиканската партия ще се съобрази ли с вота на своите симпатизанти или ще номинира друг кандидат. Най-непредвидим, интересен президент ще е Тръмп. Неговите изказвания са твърде предизвикателни, антиислямистки, проруски. Почти всичко казано от него е шокиращо. Подобен род са Жорж Ганчев и Жилиновски. Естествено, отговорността на президента е съвсем различна от тази на кандидат президента. Така че президента Тръмп доколко ще се припокрива с кандидат президента Тръмп, дори дали ще има нещо общо между двамата, е голямата загадка.

Неговите реплики не са толкова про-руски, колкото че знае силните черти на своите опоненти и ги признава за разлика от много други президенти

Дони отказва конкурентите един по един и мачка наред. Килъри гледа като настъпана жаба ...

Всъщност, на Путин кога му изтича мандата?

Да си чул руския цар да има мандат?

"Доналд Тръмп може да се окаже най-ефективния антилевичарски лидер на нашето време." - думите са на топжурналиста Нют Гингрич."Тое е против политическата коректност, против бюрокрацията и поставя американския национализъм на първо място, от което отчаяно се нуждаем."

Къде е новината?

Ами потърси си я сам, отворко с минусите: Google, Newt Gingrich, Trump...

американците отчаяно се нуждаели от нацонализъм??? да бе да...

Така , за Хилъри ще гласуват демократите и поне 40% от републиканците ,плюс малцинствата. За Тръмп ще гласуват около 40-50% от републиканците. Та къде е неговият шанс?

Това само показва колко е капацитета на по-голямата част от американците. Мисля, че Тръмп идеално олицетворява средностатистическия американец - надменен, прост, агресивен и богат.

И по какви точно критерии го определихте като "прост", при положение че е потомък на древен шотландски клан с хилядолетна история? Наивна простота е да си въобразява някой, че случаен кандидат ще достигне до кандидат-президентските ибори в САЩ без подкрепа от могъща международна групировка. В случая с Тръмп това е Масонската ложа.

Konstantin

Така си е...Все пак Конър МакЛауд му е рода...

Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ЧУДОВИЩЕТО КИЛЪРИ ОТ ГРУПАТА НА "ЯСТРЕБИТЕ" !!! ПОНЕ НЕ Е МИЛИТАРИСТ !!!

средно-статистическият американец не е изобщо богат. за него до момента гласува предимно работническата класа, защото води кампанията си като синдикален лидер.

искам да видя физиономията на всичкото русофил дето сега громи враговете на Путин и Тръмп ама ако последният вземе, че стане президент до края на 2017 ще е изхвърлил Русия от Европа....Тръмп лично ще надзирава как по границата на Украйна се строи същата стена като на границата с Мексико (и ще я плаща ЕС доколкото разбирам предизборната риторика на "високият" рус мъж). Та тогава същите тея ще удавят дир.бг в плюнки. уточнение - лично аз не искам нито Тръмп нито Путин да са президенти, за да може да върви дипломацията и бизнеса, вместо да се строят стени и огради.

Остави ги, те са тъпи същества. Те си мислят ,че Тръмп ще се гушне със Путин?? Само дето Тръмп каза че ще сваля руските самолети, ако се доближат близо до американци.

Не искам да видя физиономията на всичкото либералгейско общество дето сега громи Путин и Тръмп ако баболезба Килъри вземе, че стане президент. До края на 2017 ще удави не само Европа, но и Северна Америка в ислямски тероризъм, от най-кървавия.... Любимката и Абадин сигурно лично ще определя квотите за ислямски мигрантки, които да се приемат в Европа, САЩ и Канада. По границата на Украйна гарантирано ще се строи същата стена като на границата с Мексико и ще я плаща ЕС. А в Киев ще се построят още няколко джамии за Кримските Татари, които отсега най-настотелно се канят да емигрират към "свободната от руска окупация" територия. Та тогава същите вие ще удряте чела в земята с ала-акбар по няколко пъти на ден. Само дано никога да не дойде този черен ден.

Имах предвид по границата между Украйна и Русия (о да! там наистина има граница). не съм запознат с "либерал-гейското общество", но имам вътрешно усещане, че от политика не се вълнуват.

Луна,Луна,Президент,Президент!!!!

И все пак, сериозно, кога ще разберем кандидатите за президенти у нас? В България изборите също са наесен, а нито звук. Толкова ли се страхуват партиите, че избирателите могат да си създадат някакво мнение, та не искат да им дадат време?

Очакват нареждане от Козяк. Кое магаре да посочат

К'во те интересува кой ще е президент у нас? То е ясно, че който и да е той ще бъде пионка на предателската политическа върхушка. В случая ще бъде предложен/а/ от ГЕРБ. Ако очакваш честни избори и демокрация, то МНООГО се ЛЪЖЕШ!!!

Американците не са толкова луди ,че да гласуват за Тръмп!!! Това е факта. А и напоследък републиканците са много по малко от демократите.

Не на всеки е ясно, че Рокфелер и Ротшилд подкрепиха Тръмп заедно с армията на САЩ. Двамата бяха миналата година на Червения площад, тази година ще бъдат също там. Това са 2 х 300 трилиона долара.Милиардерите са им измекяри......

И кои са тия?? Два гласа? Били на червеният площад ,ама друг път, имаш ли снимки? Ха ха ха, какво ще търсят там?

Види му се края на ЕР манГАЛ. И твоя също

Види се краят на Путлер, и твоят също. Трупаш ли рубли, трупаш ли?

"Американците не са толкова луди ,че да гласуват за Тръмп!!!" Нещо си се объркал. Говориш сякаш за предстоящо събитие. Американците гласуват за Тръмп вече втори месец. И Тръмп ще бие Хилари през ноември.

Гласуват само 50% от републиканците, а другите 50% ще подкрепят Хилъри. Плюс демократите.

Абе види се, че ти треперат гащите, щото ако дойде Тръмп ще ти спрат заплатата от Козяк и ще требе да бачкаш. Не са добри изгледите за теб явно, защото е очевидно, че Тръмп ще е следващия президент на САЩ! Кокошката Клинтъновица няма да успее, въпреки бесния натиск на политическата мафия в САЩ. Най- накрая американския народ има шанс да се освободи от мафиотите и да живее наистина демократично!

Нека поздравим Хилъри като новият президент!!!

Хахахаха, Хилъри няма никакъв шанс срещу Тръмп. Освен това Хилъри е възможно най-лошият вариант за САЩ.

....И ЗА СВЕТА !!!

Все повече се убеждавам че Щатите се превръщат в дом за душевно болни. Всичко хубаво ако не трябваше целия свят да им плаща разходите.

На всеки е ясно че Клинтън ще е новият президент, 50% от републиканците ще гласуват за нея!!!

Блажени са верующите !

И кой ще подкрепи Тръмп?? Никой от малцинствата. Това значи че е свършен.

Види му се края на ЕрмангАЛ. и ТВОЯ СЪЩО

Не на всеки е ясно, че Рокфелер и Ротшилд подкрепиха Тръмп заедно с армията на САЩ. Двамата бяха миналата година на Червения площад, тази година ще бъдат също там. Това са 2 х 300 трилиона долара.Милиардерите са им измекяри......

Проследи още веднъж пътя на логиката си. 50% от републиканците биха гласували за нерепубликанец или в най-лошия случай не биха гласували изобщо, ако Тръмп не бъде номиниран. Няма логика Тръмп да печели безапелационно първичните избори, след което именно тези, които са гласували за него, да гласуват за най-големия му враг. Ял си нещо развалено.

печели с около 50% от гласовете. човека преувеличава - около 25% от републиканците няма да гласуват за него

Факта , че Тръмп е много стар и доказан враг на Сорос , е абсолютно достатъчно условие ТОЙ да бъде подкрепен ! А кукловодите ще трябва да свикват , че известно време НЯМА да има на кого да дърпат конците !

Тръмп дава заявка да бъде един от най-великите президенти на Щатите :) Няма да има вече Чичо Обонговата Колиба, където с приоритет са хомосексуалните бракове, а дъртата баница на демократите ще бъде превърната във веяна скумрия на предстоящите дебати, които бих гледал с голямо удоволствие, стига бабето да не се скатае и да избута Бърни напред :)

Американското политическо шоу сме го гледали вече, заимстват от Игра на тронове, предишния негър, сега жена. А на всички е ясно, че президента нищо не решава, решават големите икономически лобита, които всъщност са господарите на тази империя на злото. Всичко се прави в името на парите и властта няма имагинерна демокрация няма човешки права, особено ако не си гражданин /роб/ на САЩ...

Аз съм за Тръмп!Той ще въведе ред.

ВСИЧКИ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТИ НА САЩ СТРУВАТ КОЛКОТО КУТРЕТО НА ВЛАДИМИР ПУТИН ПОЛ РОБЪРТС КРЕЙГ

триумфа на тръмп може да се сравни само с този на хитлер, и двамата не са ги вземали на сериозно в началото, wtf?

СОРОСОИДТА си гризе ноктите от яд.

Очевадно човека действа като путлерастите, които ежедневно говорят с позитивизъм за ядрен удар и то директно срещу България, о злото джудже което боготворят. Та е добре да се сещаш за това си изричиние всеки ден по няколко пъти, като ръгаш плюс(ета на другите едиотчита като тебе.

Да бе... проруски изказвания, как пък не? Мечтата русофилска!... Вие още малко ще изкарате, че Тръмп ще поиска да присъедини САЩ към РФ и да остане заместник на Путя? Хахахахаха! Я, по-спокойно го давайте. Да днес все още не е имало американски президент, който да "симпатизира" на Рассия и да не е отстоявал лидерската позиция на САЩ в света! И няма как да има. Не разчитайте, че Тръмп ще е американският Горбачов! Там, в САЩ, това няма как да се случи!

Тръмп ще се оправи със путин - няма да се разбира със путин. Има една лекиинка разлика. Като свали няколко су-та,и московското джудже ще миряса насрано от страх.

Много трябва да си елементарен да мислиш по този начин. Просто се моли този клоун наистина да не го направи, че тогава ще стане страшно - Кремълското "джудже" ще покаже какво може.

Един"третокласен вариететен холивудски актьор" ви срути кочината, сега един друг "неуспял артист, борсов спекулант и фустопоклонник" ще ви направи палатката СССР2. на дреб.

не моим те разберем за кой от споменатите в статията хора говориш? или ти си четеш текста дето са ти го дали просто ?

Това не е работа за тъпанари

Някъде прочетох следното за Русия- "Бангладеш с ядрен арсенал"

не превъзнасяй ситуацията. Рейгън има минимална заслуга за срива на СССР. Основната причина е, че Горбачов не можа да направи икономически реформи, а и реално нямаше достатъчно време. На китайците им върза и виж къде са сега... ама и реално погледнато мирогледа на китаеца и на руснака са изключително различни.

цирка набира скорост само що наща седерасия целокупно е против чичо Доналд?

Защото са слуги на Обонго Хюсеин.Гъзолизци на силния "брат".

Голямо шоу ще е наесен в Америка, лудият клоун срещу лъжливата партийна другарка. Поне там ще има някакъв мач, че тук ГЕРБ още не са ни уведомили кого ще имаме честта да изберем за президент есента.

клоун а ? ти па си голем умник бе доцент ли си професор ли си къв си ? на кое си му равен на парите на успеха или на бизнеса ? кажи бе диванен експерт кво си постигнал ти повече от него та да имаш право да му даваш оценка ?

Пич, наистина ли не забелязваш основният проблем - че ние още не знаем за кого ще гласуваме наесен. Партиите у нас няма да дадат на избирателите време да си създадат собствено мнение. Ако си такъв фен на Тръмп - на него също му трябваха месеци, за да набере скорост.

Как какъв? Оскотял от глад и мизерия простестър, с помътнен от зомбиране и натравяне с токсини от плесените и без това увреден по рождение мозък.

Рекламата, която О'Бонго се опита да направи на Хилари наскоро и изигра лоша шега. Впрочем, това можеше да се предвиди, предвид трагичната популярност на настоящия стопанин на Белия дом сред американците. Но той предпочете още веднъж да подтвърди, че е отчайващо слаб политик и стратег.

Така е. Тръмп обеща да сваля руските самолети

Едно, при това поизмъкнато от контекста и не съвсем точно преведено, антируско, срещу стотици проруски изказвания на Тръмп изведнъж направи нашенските простестъри негови фенове. Известно е, че това са хора, готови да служат на всеки, срещу мизерни надници, но все пак? Дали пък някой от "Козяк" не им е пошушнал, че АзБ, може и да бъде запазена? Излъгал ги е... за кой ли път! :)))))

Идат тежки времена за САЩ. След първия тъмнозелен президент (който се оказа е.ати демократа, чак нобелова награда взе) иде времето на вманиачената бабичка или изкукуригалия популист. От толкоз много народ, така ли не се намери един нормален в тази държава?

Ахахаха, ей са ще видите ко ше стане. Буквално преди 2 дни Тръмп каза съвсем ясно и в съвсем прав текст - ако руските самолети продължават да се пречкат в краката на американците, те ще бъдат сваляни. Още малко остава - и ще видите зарево над Москва. Във форма на приятна гъба.

То добре ако могат обаче да ги видят, че чак тогава да правят опити да ги свалят самолетите !! Че Доналд КЪК, даже и не ги видя, и 12 пъти манаваха над него като на парад, че после памперси, че ралорти за напускане, че голямо шоу и голям срам за най новата им система Иджис май беше не че е от значение !!!

Неможе хем да чукаш рускини, хем да гледаш самолети

Приятелю,ти няма да го видиш,защото тогава вече ще бъдеш на небето!

Май не осъзнаваш, че на радиацията визи не й трябват и не признава Шенген?

Тръмп ще разпусне НАТО, така че няма да се стигне до такива екшъни!

Това няма как да мине без ответен удар, то ест САЩ да не съществува след това.

В една от последните си предизборни речи Тръмп заяви, че агресивни руски самолети трябва да се свалят ! Горките рашки- беха го писали вече приятел на Хуйло :-) :-) (в търсачката: Трамп самолеты сбиват)

Ама вие доскоро не пестяхте храчки, по адрес на Тръмп, пък сега изведнъж...? Защо така? Заради едно - единствено негово изказване, на фона на хиляди други? Или защото усещате, че шансовете му са по-големи от тези на бабичката? Стане ли Тръмп президент, АзБ и подобни на нея организации се ликвидират, да сте наясно! Съответно и хранилката се затваря.

НЕЕЕ ,ТЕД КРУС ХАПНА МОРКОВА ,СЕГА Е РЕД НА КРУКЕТ КИЛАРИ ДА ГО НАЛАПА

ЩЕ Е КАТО В СТАРТРЕК КАПИТАН ДОНАЛД ДЖЕЙ ТРЪМП СРЕЩУ КЛИНГОНИТЕ НА СОРОС :))

ЦИОНИСТКОТО ЛОБИ УПРАВЛЯВАЩО САЩ,ЩЕ ПОСТАВЯТ КЛИНТЪН НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ СТОЛ!!!

все повече започвам да си мисля, че щатите не се упртавляват от ционистите, а от оризовите плантации. все пак те са най-големият кредитор, а народа е казал "който плаща, той поръчва и музиката".

Ми, не. Оризовите плантации са най-големите глупаци, щото дават пари на американците да си поддържат икономиката и армията. Когато оризарите си поискат парите, доларът внезапно ще се обезцени няколко пъти, и ще им върнат бали шума. Оризовците са яко прецакани - бачкат като луди, трупат долари под дюшека, и накрая ще им напечатат хартийки.

Славянския зет ще яде моркова..ха.ха

вярна на Сорос кукла.