70-годишна индийка роди първото си дете

70-годишна индийка роди първото си дете, предаде Франс прес. Даджиндер Каур увери, че не се чувства прекалено възрастна, за да бъде майка.

Обратно в новината

Коментари - 70-годишна индийка роди първото си дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИНДИЕЦ ЖИВЯЛ 2 ГОДИНИ БЕЗ ХРАНА, ВЕРВАИТЕ

"Хората говорят какво ще стане с детето, когато починем. Но аз вярвам в Бог. Той е всемогъщ и вездесъщ. Така че, Той ще се погрижи за всичко", обяснява мъжът"... Колко удобно, а?! "Бог" ще се погрижи, т.е. ние нямаме задължения...! Жалко, че по-голямата и невежа част от човечеството разчита само на сляпата вяра...

Простотия до шия-горкото дете ..., ама пък има и плюсове-няма да запомни тези гов....., дето са го създали

Да им е честито! Да е живо и здраво детето, но детето ще изрсасне без родители, което е голямо нещастие!!!

Наблюдавам, че българките следват същата тенденция.Чакат да заприличат на сбръчкани зомбита и тогава се сещат за деца. Няма по егоистично и неадекватно поведение от това да родиш след 40г.

Споко, на теб няма да ти се случи, щото на 40 години ще си вече в менопауза.

А ти като гледам си родила след 40. Нормално е да си вещерка.

Боже, колко простотия има по този форум!!!! Хора, безработни ли сте или какво, че си губите времето...

Простотия до шия-горкото дете ..., ама пък има и плюсове-няма да запомни тези гов....., дето са го създали

И индийците минаха рашките в медецината. То в Раша отдавна не раждат.....примерно Путя не е роден а е изсран. То като го видиш кво лано е само, как да е роден ???

someone

нищо лошо не виждам. явно има здраво, запазено тяло.

Баамааму...

ЕБАСИ ОТВРАТА

Какво ли не прави желанието да се вземат детски.

Тая еу направо като Долорес Ибарури след партиен конгрес или Цола Драгойчева в затворническата килия с Чавдарчо на ръце. Значи имало шанс и за Лили да спретне нещо и да ни изненада, макар и по-големичка.

Братчед може би не си чувал за България ...ама нещо не те рабирам не е ли малко късничко щото часовника цъка . Да беше почакал още малко де , щото това на нищо не прилича Девойката е още Мъничка .

Все повече безплодни ще има от ГМО храните и лошия живот. А индийците се размножават като хлебарките. Горките хора, че са живяли в таково общество. Да им е живо и здраво детенцето.

Здравейте г-н Динков.Аз съм една нормална майка по всички показатели.Майчиното чувство може да го разбере само една жена!

Госпожо, това са безотговорни и егоистични хора! Подигравали им се...Защо им се радвате? Горкото дете ще бъде сирак много скоро. Обречено е да живее без родители. Прехласвате се по майчинското чувство, а за детето не помислихте. Бащата казал, че Бог щял да се погрижи...Мангалска работа. И няма да е Бог, а някои чужди хора. Ама какво му пука!

В домовете има много изоставени деца. Вие колко осиновени имате? Като сте толкова загрижена за бъдещето на децата, вместо да сочите с пръст и да осъждате, вземете и осиновете поне едно изоставено дете.

Очевидно индийската медицина е доста по-напреднала от нашата. Министър Москов да изпрати нашите лекари да специализират в Индия, защото тука не знаят точно как да направят ин витро на доста по-млади жени, след като има по 10 неуспешни опити. Или корупцията и в тази сфера, като във всички други сфери - правят се че правят ин витро, след което се усвояват едни пари ....

Двойките си плащат от джоба за ин витро. Държавата поема до три опита и то при 100 процентов доказан стерилитет, което трудно се доказва. Да не говорим, че в клиниките рядко се занимават да лекуват репродуктивни проблеми, а директно насочват двойката към ин витро процедура, познайте защо.

Нашите бели престилки и в Турция да отидат на обучение. Истанбул ей го къде е. Тук от всичко правя гушки и от нещастието на хиляди семейства.

А бебчето е много хубаво.Честито на родителите, независимо от тяхната възраст! Няма по-велико чувство от майчиното!Здраве и късмет на малкия!

комшийката и има 20 парчета, ще трябва още ръганье

Тая ще сменя памперси наред в къщи ,ако си спомни за това.

А ние си мислехме, че 12 годишните са вече стари.. Особености на етноса, какво да правиш.

Шантави ора, шантави времена! И шантави постъпки! И всичките са шантави! И още по шантави ще стават!

Странно! А уж изминаха 30 години от катастрофата в Чернобил!

Мисля, че амбицията на всяка цена да има дете, защото какво ще кажат хората, е престъпно, защото не е случайно, че някои хора нямат деца. Освен тяло, има и душа. Никой не се замисля каква ще е съдбата и здравето на детето, родено от майка след 30 години, заради амбициите й и инвитро. Да родиш, значи и да можеш да отгледаш, да възпиташ и да дадеш правилни критерии за живота на детето, а за това се изискват други качества.

langlima

Николче, нещо си се объркала. Да беше казала поне след 40, че има опасност за детето, но чак пък да отписваш жените след 30...Мнооого си се объркала. Това говори за теб, освен че си НЕука в тази област, но и абсолютно нечувствителна към болката на хората! Изключвам примера от статията, защото за мен той няма връзка с истината.

Хората искат да имат дете заради вътрешната си потребност да бъдат родители.Това е заложено у човека от природата, за да оцелее видът ни. Някоя нискоинтелигентна махленка може и да иска заради мнението на хората, друга заради етноса си, но в масовия случай е вътрешна необходимост. А това, което сте писали за крайната възраст от 30 години, ако не е техническа грешка, е върхът на глупостта. За да отгледаш едно дете трябва самият ти да не си дете, т.е. да си физически, но и психически пораснал. Трябва да имаш някакъв нормален доход, а не да чакаш друг да ти осигури парите за детето, както прави една цяла малцинствена група.

Ф нашто етнос е така како. Мажа работи ас гледам дицата. даже сас голямуту ходим в идно и сащо очилище. то е парви клас аз съм 10 ама заштото пофтарям няколку гудини вече. ама така удобно.

"защото не е случайно, че някои хора нямат деца" А ти като разболееш, лекуваш ли се? Защото ти не си се разболяла случайно...Нима отричаш медицината?

Като те чета си давам сметка, че майка ти много е закъсняла с раждането!

кукуригууууууууу

Защо не пишете яйцеклетката каква е - замразена или донорска. Излиза, че индийките са в климакс на 100 години!! Нещо понамирисва като сензация!

Прочети внимателно текста! Нейна е! Вероятно е замразена. Това какво значение има?

Интересно как е имала читави яйцеклетки на 70 години, по това време жените отдавна са в менопауза, т.е. яйцеклетки трудно ще се намерят, камо ли читави. Но, браво, дано си го отгледат поне до пълнолетие. Щом Бог е позволил да имат дете, значи е по Негова воля :)

Ами хората са различни, някои на 36 години вече нямат читави яйцеклетки, други имат и на 55. И мен ме съмнява, че на 70 години въобще има яйцеклетки, но може да е изключение от масата. Да са живи и здрави всичките.

точно пък бог е позволил, да знаеш. оди си у сектата да им плямпаш там глупотиите за бог.

вие всички където сте бездетни защото сте порочни т.е. ходите по мъже и не се омъжвате а ходите по скъпи почивки трябва да се молите на Господа, това е най-важното. ако се молите по цял ден ще ви даде дете ето тази история го доказва

Ха-ха-ха. Пак си объркал хапчетата.

Май сте от циганския етнос?

Скъпа Мира, това не е прецедент. Когато ме е родил, баща ми е бил на 70 години. Оцеляла съм само аз (тогава е имало епидемия от туберкулова). Нашия род го пази Богородица. Аз родих своите деца на 51 години и днес съм една щастлива майка.

Всичко е чудесно, да сте жива и здрава, но мисля, че баща ви не ви е родил.

То е като в онзи виц: питат радио ереван може ли мъж да роди -не, но опитите в Турция продължават

значи е така, баща и я е родил, защото майка и не е можела,

А нашите индийки раждат първото на 11.

сам

то затова Индия са 1,3 млрд щот там като почнат да раждат от 11-12 год та докът не умрат се пробват...

И на кой по-точно бог се е помолил индусът, че те там са много. Не знам за вас, ама май в Индия се прави реклама на инвитрото - вече може, не е Божие наказание, а чудо и Божия благодат! Дааа, пиарът тук е дързък, но за сметка на това ефективет!

Детето е дар от Бога. Щом Той е решил то да се роди, нека е живо и здраво! Не съдете хората, за да не ви съдят и вас.

Там е работата, че техния бог е решил да нямат деца и селд толкова години те са прибегнали до услугите на клиниката.

Познавам хора с десетки опити ин витро и то на млада възраст и пак нямат деца. Значи и тук има Божия намеса.

Как не ви е срам да свързвате Бог с такова извращение! Вижте се само колко заблудени, даже се радвате!? Мислите ли, тия стари хора, като си отидат скоро, какво ще стане с това невинно дете? Дом майка и дете или на улицата . да проси, да вегитира в нищета, освен ако не го осинови някой добър човек!

Знаеш ли Сара на Авраам кога е родила първото си дете?

Това няма нищо общо със съдбата на това невинно дете, заченато и родено по изкуствен начин!

Е , те това си е сериозна новина ! Извод : Е.ете докато умрете ! :-)

Пак по-добре ми звучи. А ПЕТНАЗНАЦИ от различни Националности, как звучи

Ей, още една хубава новина! Добре, че е родила едно дете на 70 години, че то индийци вече не останаха!

Със собствена яйцеклетка на 70 !

"божие проклятие" с малка буква- дирници, марш към средния курс на обучение за опреснителна сесия по български език и литература преди да ви застигне Божия гняв.

Какво ми цъкате минуси, явно вие не сте много по-грамотни...

Човешката глупост, няма граници...

А тази запетая за какво ти е?

По добре да има повичи запитаики отколкото да няма!

родила си е внуче бе! поредната тъпотия

на тази възраст бих казал,че е родила правнуче.

Направо пра-пра внуче!

Шарен свят, хора всякакви. Вие си гледайте Вашите тъпотии. Или такива нямате?

... да (им) е живо и здраво!