Коментари - Цачева и БГ делегация изпуснаха полет за Индия | Днес.dir.bg

Цачева и БГ делегация изпуснаха полет за Индия

Делегация от политици, водена от председателя на парламента Цецка Цачева, е пропуснала полета си за Индия, защото персоналът на летище София забравил да ги извика.

Обратно в новината

Коментари - Цачева и БГ делегация изпуснаха полет за Индия | Днес.dir.bg

Коментари

Чумата "български политик" ще посети и Индия, независимо от закъснението, в следствие на което заплашителният световен (Индийски) прираст ще намалее

По-добре да го изпуснат в обратна посока и никога да не го хванат - те и всичките ни "политици".

След като са изпуснали самолета защо не са отишли в Столипиново ? При толкоз много циганьор тук да биеш път до Индия ...

Катастрофа е човек да я слуша на какъв гнусен диалект говори , но и да я гледа , това вече е твърде много.Не я показвайте поне , бе!

Хахахахахахаха

Като оставим селските задявки и погледнем нещата от "техническата" им страна, гафът е непростим, защото става дума на лица, представляващи държавата на най-високо ниво... Много намирисва на умисъл, защото е необяснимо да направиш такъв пропуск, който може да ти струва работата.

Не е станало кой знае какво. Пропуснали са да натоварят боклука за Индия. Сигурно на следващия рейс са поправили пропуска.

наи-надутите балони се пукали наи-лесно! може да са нямали часовник или просто в момента всички колективно да са оглушали а може и още...? всичко може! но маи причината е тая: " вижте ме!!!" ами видяхме ви и се посмяхме! ама много сте били сериозни и отговорни! поредния български цирк и то на н и в о!!! браво и мерси! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре щеше да е да си останат тук, спестените пари от разходка щяха да са доу-горе колкото парите за пенсии необходими за пенсии за 2012 за тези, които би трябвало да се пенсионират следващата година и които Бойко иска да спести с безумните идеи за увеличение на възрастта преди 2021.

А ? Ама как така не са върнали самолета бе ? Вие нали помните навремето Бай Ганьо как гонил влака ? Майтапа настрана , ама тия верно се оляха ! Тая Плевенска партийна секретарка от РАБФАГ , определено трябва да влезе в " Гинес " ! Същото това създание божие , преди време лично твърдеше от трибуната на НС , че " Петела е безгръбначно животно " !?!?! ( за останалите неосведомени партийци ; Първо - петелът не е животно , а птица ; и Второ : Те таково животно , като безгръбначна птица НАИСТИНА НЕМА ) ; Сега обаче да киснеш чекиран на летището, и да изпуснеш цял самолет, си е направо Върхът ! За такива като нея , трябва да изобретят начин , самолетите да бъдат вкарвани директно във ВИП чакалните ! Мари Цецкееее , ходи си у Плевенско да си праиш лютениците , киселото зеле и конфитюрите , и не се показвай никога повече ! Доскоро си мислехме , че Волен ни излага по самолетите , ама ти го удари на гръб отвсекъде ! И после се чудим що ни е такава Държавата ...

Благодаря ви за чудесните коментари /особено на "Чарлс Дарвин '' ,през сълзи се смея вече втори ден ...ха-ха-ха ...Благодаря ви !

Е все пак петелът не е растение, нали?

Българката Цецка Цачева пропуска два дни на снимачната площадка на нов индийски любовен трилър! Тя е ангажирана за ролята на "Съперницата".

а така ли никои от "велможите" не си погледна часовника и не се "раздвижи" - ама червения килим ли чакаха??? направо са смешни....ако другите са ги забравили -те къде бяха? забравиха ги, защото нали вече всички са равни или още не!?така е с "превилегиите"... абе поредната "българска програма" ... ами нали и за такива има правителствени самолети или не??? няма да се "излагаме" пред запада яяяяяяяя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕТО ТАКА НИЕ СМЕ ОБСЛУЖВАНИ ОТ РЪКОВОДЕНИТЕ ОТ ВАС ИНСТИТУЦИИ! НЕКА И ВИЕ ДА ГО УСЕТИТЕ!

Благодаря, но аз съм отчаян ! Жена ми е от Плевен, и само като чу какво съм направил днес, каза"глупости! ", не иска да го прочете, и ме гледа свирепо! Тя не можела да се смее на такива неща! Уви ,сменям жанра ! Бай.

бат боико да ги качи на правителственя самолет всички и там да си останат

голем праз икономиса ли са некои лев

чии ша го диря в индия

Какво ще търси в Индия? И без друго най-долната индийска каста си е у нас - барабар с вожда им - "цар киро"? Аман от сноби и хленчене!

Изгубената си духовност. Очаквайте ги променени.

Индийско орехче.

Еее, не знаете ли, че пак Бойко е виновен. Както и за кризата в БДЖ. Ама и за поскъпването на водата. И за Гръцкия външен дълг. Наскоро четох, че снахата на английската кралица била бременна. И за там имам едни съмнения, ама нейсе. Те утре ще напишат във форума, всичко ще разяснят....

Мили хора, благодаря ви за остроумните и весели комнтари. Със сълзи съм се смяла.

Мерси мерси, да ти се връща хаха

Няма защо, за нас беше удоволствие да Ви разсмеем! Милко

По-добре такива да вършат, да ни разсмиват,отколкото другите безобразия като за пенсиите.

Борците за всенародни икономии, тръгнаха на разходка до Индия. Бившата партийна секретарка от татово време, министъра, който вместо да си гледа болниците /където избиха де що могат родилки/ и другия министър, чиито ученици бият по-слабите от тях докато ги инвалидизират, ще вършат големи работи в Индия. Там ще се споразумяват за сътрудничество в областта на здравеопазването и медицината, науката и технологиите. Ние, като циганска държава сме се насочили към точното място. Индия е първа в света в изброените дисциплини. За какво ни трябва на нас, да се учим от Германия, Англия, Франция - те са социални държави, там се борят за здравето на пациентите си и възпитанието и реда в училищата си. В България е необходимо повече болни и умрели и прости, неуки ученици - прост народ, слаба държава.

Цуцка фанала аероплана за връзката...)))

Драгнаската стрина не я бръснели ...ми и правилно май гаче ли ..

Не ги щем тия - ще ни опоскат храната за половин Индия!

За тази гавра с председателя на българския Парламент трябва незабавно да се уволни целият персонал на летището!

Нема такава държава...

Искра Фидосова ни уреди и ни дадоха по една раничка сандвичи,кюфтета и безалкохолно, за из път. По едно време, вече наближаваше да ни викат, Цецка ревна : А бе, глупациии ! Отвори раничката и почна да нагъва. И ние загрехме, и почнахме наште ранички. Така и не разбрахме, че самолета е отлетел.Почти всичко си бехме изяли.

... "не става само с ядене, трябва и акъл", ама какво да правят горките, като все още не е измислен начин да се присажда такъв!

Направо ми оправихте деня с тази новина:) ако служителите на летището са го направили нарочно - еваларка! ако е просто поредната проява на некадърност, вече не ми прави впечатление

Ако са го направили нарочно - браво, нека се замислят още един път тези "топ българи" чий ще го дирят в Индия или на една разходка из будистките храмове. Е за нас остава удоволствието да се измъкваме от кризата.

Сигурно за стотен път днес чета новината и всеки път се смея до сълзи. Като си ги представя как гледат излитащият самолет.

Съобщение от уредбата на летището: -Докато се правеше на ...самолетът ти излетя. ( от стар виц)

Много сладко! Ако пък политиците работеха по летището, всеки ден щеяе да има "забравени" пътници. Ние - електоратът, сме техните "пътници", но тия в парламента се сещат за нас по един път на 4 години...

Ми като са изпуснали аероплана, ДА ХВАНАТ ВЛАКА ЗА ИНДИЯ !

язък , ще им истине кърито

Тия хора са от друга планета. Тях трябва да ги поканят за закуска и за обяд и да им е надробено. Туй са ни управниците.

Били са на опашка за безплатни джиесеми.

Не се учудвам,че държавата ни е на този хал.Навсякъде цари безхаберие,невежество и липса на професионализъм.Но иначе ревем за пари и привилегии.Щом забравят официални делегации,какво остава за други пътници.А между другото ,университета в Делхи е сред първите в света по качество,кадрите му -също.

За друго иде реч в новита и между редовете й, май френд!!! ... ОСновната идея няма нищо общо със водещи университети, ... но както се вижда и ти нямаш нищо с истинската наука и природната интелигентност.

Огояваме ВИП прасета и глиганки. Докато лапали бадеми, хайвер и сьомга и замесвали с уиски, мартел и шампанско - самолетът им излетял. Егати гафа!!!!! Кво правите във ВИП-а бе! Виждали сме тлъстите рибки - идват полу-пияни с отделното Вип бусче, сгромолясват на седалките отпред и продължава втора серия от къркането!!! Защо не направят статистика какво е теглото на депутат в начото и края на мандата....

Ами то затова здравеопазването ни е на този хал, защото нашите тунеядци ходят да черпят опит от индийците. За тези, които биха ми опонирали, веднага пояснявам - бил съм там и знам за какво става въпрос. Та, въпросните наши тунеядци съм сигурен, че няма да успеят да се сблъскат с истинската мизерия там, но нека все пак да не привнасят тук индийски опит по темата здравеопазване!

моля ви,никога не ги забравяите,а барзо ги повикаите,всички,начело с перушана дянков и ги изпратете с еднопосочен билет,и без това тук на никого не са притрябвали... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много точно казано. подкрепям!

Пуснете Цаца Цачева да преплува по море до ИНдия. Тя вече го направи - до Израел. Питаме - какво ще прави тази експартийна секретарка на БКП на Тато в Индия - може би ще покани още цигани да дойдат тук, за да ни стопяват? Или кризата е повод да се харчат още пари на народа, докаран до просяшка тояга, но да се изпълни поговорката "гъз път да види"? Видя се морала и на ГЕРБ, благодарим на лумпените, гласували за поредните негодници във властта...

Хора оставете ги да излетят ама не към Индия а към Луната и ги оставете да управляват там тези михлюзи.

Президент Пъранов, наградете Командира (на самолета, а може и Костов) с Орден за храброст, за проявена смелост в кризисна ситуация !

Интересна снимка - тая гледа толкова отвисоко все едно е хванала господ за шлифера а един самолет не може да хване.

Това е ТРАНСПОРТНА стачка. Всички средства, начело с БСП, срещу правителството!

От известно време на сам проверките за сигурност на летище София, Терминал 2, са пълна трагедия и май в последните няколко месеца няма нито един самолет тръгнал на време именно заради това.

Забравете ги на летището в Индия... ама за по-дългичко, моля!

ахахахахахахаха ама ако може после да хванат и грешен полет до Сибир!

Абе на тия всичко им е ВИП - и болниците и летищата. Да бяха минали през нормалната зала, че да усетят и миризмата на кенефите и да им стане ясно защо ни се присмиват чужденците.

Как нищо не им трепна, че изпускат полета !! Сигурен съм, че обратно няма да го изпуснат !!Пази ,БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА !!

еми като не са взели в делегацията Боку-Тиквата да ги ръводи, хак им е! Трябва да са били заседнали, я на Free Shopa, я на безрлатната суфра на ВИП-а ха-ха

Живко, ама те са ВИ-И-И-П!!!!

Коментари - Цачева и БГ делегация изпуснаха полет за Индия | Днес.dir.bg

Цачева и БГ делегация изпуснаха полет за Индия

Делегация от политици, водена от председателя на парламента Цецка Цачева, е пропуснала полета си за Индия, защото персоналът на летище София забравил да ги извика.

Обратно в новината

Коментари - Цачева и БГ делегация изпуснаха полет за Индия | Днес.dir.bg

Коментари

Чумата "български политик" ще посети и Индия, независимо от закъснението, в следствие на което заплашителният световен (Индийски) прираст ще намалее

По-добре да го изпуснат в обратна посока и никога да не го хванат - те и всичките ни "политици".

След като са изпуснали самолета защо не са отишли в Столипиново ? При толкоз много циганьор тук да биеш път до Индия ...

Катастрофа е човек да я слуша на какъв гнусен диалект говори , но и да я гледа , това вече е твърде много.Не я показвайте поне , бе!

Хахахахахахаха

Като оставим селските задявки и погледнем нещата от "техническата" им страна, гафът е непростим, защото става дума на лица, представляващи държавата на най-високо ниво... Много намирисва на умисъл, защото е необяснимо да направиш такъв пропуск, който може да ти струва работата.

Не е станало кой знае какво. Пропуснали са да натоварят боклука за Индия. Сигурно на следващия рейс са поправили пропуска.

наи-надутите балони се пукали наи-лесно! може да са нямали часовник или просто в момента всички колективно да са оглушали а може и още...? всичко може! но маи причината е тая: " вижте ме!!!" ами видяхме ви и се посмяхме! ама много сте били сериозни и отговорни! поредния български цирк и то на н и в о!!! браво и мерси! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре щеше да е да си останат тук, спестените пари от разходка щяха да са доу-горе колкото парите за пенсии необходими за пенсии за 2012 за тези, които би трябвало да се пенсионират следващата година и които Бойко иска да спести с безумните идеи за увеличение на възрастта преди 2021.

А ? Ама как така не са върнали самолета бе ? Вие нали помните навремето Бай Ганьо как гонил влака ? Майтапа настрана , ама тия верно се оляха ! Тая Плевенска партийна секретарка от РАБФАГ , определено трябва да влезе в " Гинес " ! Същото това създание божие , преди време лично твърдеше от трибуната на НС , че " Петела е безгръбначно животно " !?!?! ( за останалите неосведомени партийци ; Първо - петелът не е животно , а птица ; и Второ : Те таково животно , като безгръбначна птица НАИСТИНА НЕМА ) ; Сега обаче да киснеш чекиран на летището, и да изпуснеш цял самолет, си е направо Върхът ! За такива като нея , трябва да изобретят начин , самолетите да бъдат вкарвани директно във ВИП чакалните ! Мари Цецкееее , ходи си у Плевенско да си праиш лютениците , киселото зеле и конфитюрите , и не се показвай никога повече ! Доскоро си мислехме , че Волен ни излага по самолетите , ама ти го удари на гръб отвсекъде ! И после се чудим що ни е такава Държавата ...

Благодаря ви за чудесните коментари /особено на "Чарлс Дарвин '' ,през сълзи се смея вече втори ден ...ха-ха-ха ...Благодаря ви !

Е все пак петелът не е растение, нали?

Българката Цецка Цачева пропуска два дни на снимачната площадка на нов индийски любовен трилър! Тя е ангажирана за ролята на "Съперницата".

а така ли никои от "велможите" не си погледна часовника и не се "раздвижи" - ама червения килим ли чакаха??? направо са смешни....ако другите са ги забравили -те къде бяха? забравиха ги, защото нали вече всички са равни или още не!?така е с "превилегиите"... абе поредната "българска програма" ... ами нали и за такива има правителствени самолети или не??? няма да се "излагаме" пред запада яяяяяяяя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕТО ТАКА НИЕ СМЕ ОБСЛУЖВАНИ ОТ РЪКОВОДЕНИТЕ ОТ ВАС ИНСТИТУЦИИ! НЕКА И ВИЕ ДА ГО УСЕТИТЕ!

Благодаря, но аз съм отчаян ! Жена ми е от Плевен, и само като чу какво съм направил днес, каза"глупости! ", не иска да го прочете, и ме гледа свирепо! Тя не можела да се смее на такива неща! Уви ,сменям жанра ! Бай.

бат боико да ги качи на правителственя самолет всички и там да си останат

голем праз икономиса ли са некои лев

чии ша го диря в индия

Какво ще търси в Индия? И без друго най-долната индийска каста си е у нас - барабар с вожда им - "цар киро"? Аман от сноби и хленчене!

Изгубената си духовност. Очаквайте ги променени.

Индийско орехче.

Еее, не знаете ли, че пак Бойко е виновен. Както и за кризата в БДЖ. Ама и за поскъпването на водата. И за Гръцкия външен дълг. Наскоро четох, че снахата на английската кралица била бременна. И за там имам едни съмнения, ама нейсе. Те утре ще напишат във форума, всичко ще разяснят....

Мили хора, благодаря ви за остроумните и весели комнтари. Със сълзи съм се смяла.

Мерси мерси, да ти се връща хаха

Няма защо, за нас беше удоволствие да Ви разсмеем! Милко

По-добре такива да вършат, да ни разсмиват,отколкото другите безобразия като за пенсиите.

Борците за всенародни икономии, тръгнаха на разходка до Индия. Бившата партийна секретарка от татово време, министъра, който вместо да си гледа болниците /където избиха де що могат родилки/ и другия министър, чиито ученици бият по-слабите от тях докато ги инвалидизират, ще вършат големи работи в Индия. Там ще се споразумяват за сътрудничество в областта на здравеопазването и медицината, науката и технологиите. Ние, като циганска държава сме се насочили към точното място. Индия е първа в света в изброените дисциплини. За какво ни трябва на нас, да се учим от Германия, Англия, Франция - те са социални държави, там се борят за здравето на пациентите си и възпитанието и реда в училищата си. В България е необходимо повече болни и умрели и прости, неуки ученици - прост народ, слаба държава.

Цуцка фанала аероплана за връзката...)))

Драгнаската стрина не я бръснели ...ми и правилно май гаче ли ..

Не ги щем тия - ще ни опоскат храната за половин Индия!

За тази гавра с председателя на българския Парламент трябва незабавно да се уволни целият персонал на летището!

Нема такава държава...

Искра Фидосова ни уреди и ни дадоха по една раничка сандвичи,кюфтета и безалкохолно, за из път. По едно време, вече наближаваше да ни викат, Цецка ревна : А бе, глупациии ! Отвори раничката и почна да нагъва. И ние загрехме, и почнахме наште ранички. Така и не разбрахме, че самолета е отлетел.Почти всичко си бехме изяли.

... "не става само с ядене, трябва и акъл", ама какво да правят горките, като все още не е измислен начин да се присажда такъв!

Направо ми оправихте деня с тази новина:) ако служителите на летището са го направили нарочно - еваларка! ако е просто поредната проява на некадърност, вече не ми прави впечатление

Ако са го направили нарочно - браво, нека се замислят още един път тези "топ българи" чий ще го дирят в Индия или на една разходка из будистките храмове. Е за нас остава удоволствието да се измъкваме от кризата.

Сигурно за стотен път днес чета новината и всеки път се смея до сълзи. Като си ги представя как гледат излитащият самолет.

Съобщение от уредбата на летището: -Докато се правеше на ...самолетът ти излетя. ( от стар виц)

Много сладко! Ако пък политиците работеха по летището, всеки ден щеяе да има "забравени" пътници. Ние - електоратът, сме техните "пътници", но тия в парламента се сещат за нас по един път на 4 години...

Ми като са изпуснали аероплана, ДА ХВАНАТ ВЛАКА ЗА ИНДИЯ !

язък , ще им истине кърито

Тия хора са от друга планета. Тях трябва да ги поканят за закуска и за обяд и да им е надробено. Туй са ни управниците.

Били са на опашка за безплатни джиесеми.

Не се учудвам,че държавата ни е на този хал.Навсякъде цари безхаберие,невежество и липса на професионализъм.Но иначе ревем за пари и привилегии.Щом забравят официални делегации,какво остава за други пътници.А между другото ,университета в Делхи е сред първите в света по качество,кадрите му -също.

За друго иде реч в новита и между редовете й, май френд!!! ... ОСновната идея няма нищо общо със водещи университети, ... но както се вижда и ти нямаш нищо с истинската наука и природната интелигентност.

Огояваме ВИП прасета и глиганки. Докато лапали бадеми, хайвер и сьомга и замесвали с уиски, мартел и шампанско - самолетът им излетял. Егати гафа!!!!! Кво правите във ВИП-а бе! Виждали сме тлъстите рибки - идват полу-пияни с отделното Вип бусче, сгромолясват на седалките отпред и продължава втора серия от къркането!!! Защо не направят статистика какво е теглото на депутат в начото и края на мандата....

Ами то затова здравеопазването ни е на този хал, защото нашите тунеядци ходят да черпят опит от индийците. За тези, които биха ми опонирали, веднага пояснявам - бил съм там и знам за какво става въпрос. Та, въпросните наши тунеядци съм сигурен, че няма да успеят да се сблъскат с истинската мизерия там, но нека все пак да не привнасят тук индийски опит по темата здравеопазване!

моля ви,никога не ги забравяите,а барзо ги повикаите,всички,начело с перушана дянков и ги изпратете с еднопосочен билет,и без това тук на никого не са притрябвали... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много точно казано. подкрепям!

Пуснете Цаца Цачева да преплува по море до ИНдия. Тя вече го направи - до Израел. Питаме - какво ще прави тази експартийна секретарка на БКП на Тато в Индия - може би ще покани още цигани да дойдат тук, за да ни стопяват? Или кризата е повод да се харчат още пари на народа, докаран до просяшка тояга, но да се изпълни поговорката "гъз път да види"? Видя се морала и на ГЕРБ, благодарим на лумпените, гласували за поредните негодници във властта...

Хора оставете ги да излетят ама не към Индия а към Луната и ги оставете да управляват там тези михлюзи.

Президент Пъранов, наградете Командира (на самолета, а може и Костов) с Орден за храброст, за проявена смелост в кризисна ситуация !

Интересна снимка - тая гледа толкова отвисоко все едно е хванала господ за шлифера а един самолет не може да хване.

Това е ТРАНСПОРТНА стачка. Всички средства, начело с БСП, срещу правителството!

От известно време на сам проверките за сигурност на летище София, Терминал 2, са пълна трагедия и май в последните няколко месеца няма нито един самолет тръгнал на време именно заради това.

Забравете ги на летището в Индия... ама за по-дългичко, моля!

ахахахахахахаха ама ако може после да хванат и грешен полет до Сибир!

Абе на тия всичко им е ВИП - и болниците и летищата. Да бяха минали през нормалната зала, че да усетят и миризмата на кенефите и да им стане ясно защо ни се присмиват чужденците.

Как нищо не им трепна, че изпускат полета !! Сигурен съм, че обратно няма да го изпуснат !!Пази ,БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА !!

еми като не са взели в делегацията Боку-Тиквата да ги ръводи, хак им е! Трябва да са били заседнали, я на Free Shopa, я на безрлатната суфра на ВИП-а ха-ха

Живко, ама те са ВИ-И-И-П!!!!