Филм предизвика масови безредици в Индия (видео)

Демонстранти гориха гуми и изпотрошиха магазини в Индия в знак на протест срещу пускането на спорен филм.

Обратно в новината

Коментари - Филм предизвика масови безредици в Индия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...размахват мечове и горят гуми..." И нашите индийци го правят... То си е генно обусловено.

Кой го е сложил на кралицата преди десетина века - повод за размирици днес. Мааалей! При тези процентите са не 80, а към 99,99 отиват.

Ааа, какъв смешен и забавен английски шпрехат тия индуси! Голям майтап - знаят много думи, които в английския и американския език вече отдавна не се използват, макар че ги има в речника, но произношението им и строежа на изреченията са си чисто индийски! Когато бях в Индия, общувах главно с университетски преподаватели и дипломати - местни и чужди, и те си говорят по-скоро английски английски, а тези на улицата, както и репортерката - някакъв много забавен местен вариант на езика )))))))))))))

Ами, защо не си говорихте на Индийски тогава? Не ти харесва техният Английски, бих искал да чуя твоя Индийски...

Новия Световен Ред иска да наложи исляма като световна религия и да върне цивилизацията 2000 години назад.Целта е нищо повече от болните амбиции на хора като Тръмп да бъдат господарите на Света.

Ето това е простия народ, винаги можеш да го насочиш накъдето искаш. Простите хора нямат информация, не могат да мислят. Тези са най-агресивните и в бъдеше ще бъдат много голяма част от населението на земята...Тук също е фрашкато с прости хора...

А умните народи - като българският - му казват че 500г еб*ане и тъмнина е съжителство, но нали е умен, седи и интелигентно клати глава на разбиращ.

А те като индийските мангали ли искаш да бъдеш ? И какво общо има турското робство с мятането на камъни по автобус с пътници ?

Дори и мангалите се оказаха по народ от българите. Великолепният Век е популярен в България и много хора го гледат и му се възхищават. Вижте в Гърция дали гледат турски сериали...

Българите сме по народ от руски гов.ьовци като теб и колегиге ти!А ,,мангалите,, са много,много по добри от москалите!

sonibvc@gmail.com

В твойте мечти може и да е така. Но в реалният свят фактите сочат точно обратното!!!

Това е така и в реалният живот!Аз и милиони Българи се чувстваме много добре в България и Европа,а също и стотици хиляди руснаци мислят същото щом са се заселили у нас!А ти и колегите ти тролове не представлявате нас Българите,а ботоксовия гном във Кремъл

тия са първосигнални, цял живот филми гледат, но си мислят че събитията във филмите се развиват в реално време, затова са се засегнали толкова много.

абе те искат да ни отнемат турското робство за което ние толкова се гордеем.500 години са ни клали изнасилвали ....но на нас ни е кеф че сме го изтарпяли и след това и 80 години комунизам сме тарпяли абе корав нарад сме и ние като индииците

тия демонстранти дето са на видеото що не танцуват в синхрон??? даже не пеят.. що за индийски филм...

Вие сте като чукчата-писател, не читател. Прочетете за какво протестират, не дали са цигани. Ако в България някой режисьор направи филм за 16-17 век, където представя някой бей за '' голям пич'', ще си мълчим ли???

Добре де, хубаво протестират. Само не е ясно какво са виновни собствениците на магазините, които трошат, и какво са виновни пътниците в преминаващите автобуси, които замерват с камъни- какво общо имат те с този филм?

Точно това се питат и журналистите от клипчето - оказва се, че в този мол, който е разбит и няколко магазина са опожарени, залети с бензин и запалени, въпросният филм изобщо не се прожектира и нямат намерение да го показват - но народът си пали - не гледа кой прав, кой крив ... Тълпа безмозъчна! Но си носели бидончета с бензин и палели наред ...

Циганите навсякъде са си цигани. Имат една много "интересна" игра "кабади" (Kabaddi) в която си бият шамари и се гонят - тяхна си борба. Много показателна за "обществото" им.

Демонстранти гориха гуми и изпотрошиха магазини в Индия в знак на протест срещу пускането на спорен филм. Циганска му работа.

В гумата има тел бе бате , джилезу , а филма не е шокар