”Черен петък” за европейските борси

Котировките на акциите на европейските борси намалиха загубите си след силния спад по-рано днес, когато бе отчетен осми пореден ден на бягство от световния фондов пазар и прилив към инвестиции, оценявани като "сигурни убежища".

Обратно в новината

Коментари - ”Черен петък” за европейските борси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

23:32, елементарно Уотсън. Не само неграмотно имитираш ника ни, но и показваш и неграмотното си политическо мислене. Такова има само в българските политици пардон- политиканти и в техните слуги като теб! Да съжаление го зная не само аз, но и цяла Европа . За това ни сочи с пръст и се смее...

23:32, елементарно Уотсън. Не само неграмотно имитираш ника ни, но и показваш и неграмотното си политическо мислене. Такова има само в българските политици пардон- политиканти и в техните слуги като теб! Да съжаление го зная не само аз, но и цяла Европа . За това ни сочи с пръст и се смее...

17:57 ни и наш ник, а на един наглец, който е плагиатствал ника ни като е променил някои букви в него и прибрал аватара ни. Няколко пъти го повтаря този номер. Няколко пъти помолихме учтиво редакторите и модераторите на dir.bg да се намесят и ликвидират явлението, не не го направиха. Това значи, че той се подвизава тук с тяхна благословия. От днес ние нямат да пишем във форумите на dir.bg . Това е изключително нискокачествен форум, където се допускат всякакви нерегистрирани наглеци да се гаврят с другите. И става с благовонията на собствениците, чийто финансов донор е куча марка. Нашите коментари по всички събития ще четете само в нашия сайт.

Грешка, отнася се за ник 23:32

Бе какви са тия глупости, дето се пишат като коментари; Влизам да прочета нещо смислено по темата, пък то само пошлости на нищо незнаещи хора... Ако има компетентни по въпроса, моля ТЕ да напишат нещо, то пък бива ли абсолютно всяка тема да се използва за чесане на езиците ... !?

Абе напиши ти бе баю, сливи ли имаш в устатата, ами само лаеш по другите? Дай, да ти видим компетентното мнение?!

Капитализмът се спасява от големите кризи със световни войни.Така е според теорията на Маркс,доразвита от Ленин.Практиката го потвърди 1914г. и 1939г.,ще се потвърди и 21 век!

Ти направи справка, тъпако!

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Променете СИСТЕМАТА, защото накрая тя ще промени ВАС ! Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ !

Ей, тия мръсни ГЕРБЕРЛЯЦИ откакто са на власт издъниха БФБ и световните пазари, докога ще лапат от властта в България тия престъпници ?

Прав си за ГЕРБ, но същото го е вършела и преди БСП. БСП скрито е участвала в всички правителства на България от 1989 г. БСП го е вършело с хамелеонски кожи, задкулисно, за това ти не виждаш БСП зад хамелеонската и кожа. ГЕРБ няма способностите на БСП и го е вършило първосигнално и открито, за това него виждаш. И друга истина БСП докара ГЕРБ на власт, благодарение на криминалната избирателна система на България,в която партиите правят контролира избирателния процес , чрез ЦИК която се избира на квоти от парламентарно представените партии. БСП заедно с ДПС държаха ЦИК и определяха крайните резултати в изборите 2009. ГЕРБ 2009 г не спечели повече от 27% от гласувалите избиратели, тандема БСП и ДПС подариха още 13 % на ГЕРБ от квотата на мъртвите души сложени съвсем съзнателно в списъка, да състави самостоятелно правителство. Двата олигархични клана стоящи зад партиите се бият помежду си за повече парчета от държавната трапеза и сега си разменят властта помежду си. Уговорката е ГЕРБ да предаде властта на БСП пак използвайки криминалната избирателна система с възможни огромни фалшификация в нея. Останалите партии в парламента са също производни на БСП, сега се опитват да оживят като се вместят под крилото на някоя от тези две партии. Може лесно да се докаже с няколко прости сметки. Питайте математиците.

Иронията нещо май ти е чуждо понятие. А как да се вслушваме в идеите на хора, които не разбират от ирония ?! Иначе омразата към бсп ми харесва - това е необходима предпоставка за оттърсване от профанизацията.

"Идея да България" не се интересува от ничие чужди борси и индекси, интересуват се единствено от роднината борса, от съдбата на България, поставена от родния и елит в положение на пълен американски сателит, янки я ограбват до последно, а народът и натикван беден и мизерен в гьола на Европа. Хей " Хан Тукту ... не Токту" като споменаваш на пъти без път нашето име, какво целиш? Да ни дискредитираш ли? Идея за България е ЕДНА , освен че всички пътища водят до нея, тя по ДЕЛАТА СИ вече има изградено име в обществото и никакви съзнателни манипулатори не мотат да го опетнят . До ДИРА! Вие имате ясни правила за писане тук и те касаят регистрирани потребители. В тях не се позволява да се отправят съзнателни обиди към друго потребители. Защо позволявате на регистриран ник "Хан Тукту ... не Токту" да прави това? Ако не му затворите устата, ще считаме, че вие седите зад него!

От много време повтаряте, че САЩ ограбват България, че работим за тях, че ги храним и т.н. Бихте ли посочили малко факти - къде, кога, кой, как и колко ма кого е дал и т.н. Без това вие сте си обикновени клеветници и нищо чудно някога някой да ви поиска обяснение за всичко това. Отделно, че голите приказки не вдъхват никакво доверие и се слагат на същия рафт с новините за вечният двигател, изкуственото злато и бензиновият двигател, който работи с вода.

Отговорът сме го дали по долу ,под коментара на КРАС. Също КРАС отговаря на голяма част от въпросите ти. Не ни мислете да толкова за глупави, че да си служим с клевети. Изнесли сме само ФАКТИ, които могат да се докажат на всеки съд. По точно вие си служите с клевети към нас. За да подвиквате сербез тук срещу нас, вие знаете много добре, че причината е в липсата на действащо върховенство на закона в България.. Така е в посттоталитарна България от прехода, тя живее с навиците на тоталитарната държава и държи съдебната система под политическа шапка. Това го вижда ясно високо демократична Европа и се смее на България. Нейната развита демокрация е направило върховенството на закона НАДСТРОЙКАТА на обществото ,да наблюдава контролира и регулира действията на легално избраната политическа власт. Вие може да докажете нападките си в българския съд, но на международен европейски съд няма да успеете. И сте същия ник по долу 23:03 , който имитира нашия ник. понеже също знаете, че в България няма съдебната система в България да го накаже подобни действия.

Говорят се и пишат глупости със цел да оправдаят срива на БФБ. Някои борси паднаха, вярно, но много еврепийски борси приключиха с плюс- вижте Шведската и финланската например...

За това са виновни комуноидите. Ей, комуняги докога ще ви търпим да ни прецаквате европейското бъдеще. Ей, червени тикви, докога ще съботирате правителството, ЕС, ООН и НАТО! :D

Крас, поздрави , нещата са в пълна катастрофа , в историята нямаме по голяма икономическа катастрофа от тази. Успех.

Хлябът ще стане 10 евро парчето и ще изчезне, заедно с другите храни, фермерите ще са новите милиардери. Ще се върне натуралната размяна. Парите на хартия ще станат това, което са всъщност - хартия.

С ВЗЕТОТО ОТ АМЕРИКАНСКИЯ СЕНАТ РЕШЕНИЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДЪЛГА С НОВИ 2 ТРИЛЬОНА ДОЛАРА , ЧАСТНАТА ПЕЧАТНИЦА НА ТЕЗИ ХАРТИЙКИ НОСЕЩА ИМЕТО ФЕД ВКЛЮЧИ СИСТЕМАНА ЗА ОБЕЗЦЕНКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО КЪМ НАЙ ГОЛЕМИТЕ СИ КРЕДИТОРИ - КИТАЙ , ЯПОНИЯ , АНГЛИЯ И РАЗБИРА СЕ СТРАНИТЕ ОТ "ЕС". С обезценката на вземанието се топят активите на националните банки не само на кредиторите на САЩ , но и на такива финансови институции като нашата БНБ в която повече от 70 % от активите и са такива токсични и никому ненужни американски деривати на долара. Компенсирането на загубите от тази обезценка става с орязването с ликвидирането на здравните и пенсионни фондове !!! ТОВА Е ПРОСТАТА СХЕМА ПО КОЯТО С ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЕХВЪРЛЯТ СОБСТВЕНАТА СИ ИНФЛАЦИЯ НА РАЗНИ АБУРИГЕНИ ВЪЗПРИЕЛИ НАПЕЧАТАНИТЕ ОТ ТЯХ ХАРТИИ КАТО "СИГУРНО" СРЕДСТВО И "ДОХОДНА" ИНВЕСТИЦИЯ. Хак ви тъпанари такива.

За мен е истинско безумие една национална банка като БНБ да притежава активи за близо 12 милиарда евро с които вместо да подпомогне българската икономика инвестира тези активи в закупуването на някакви ценни книги издадени от чужди банки които и носят някаква мижава доходност !!!!!!! Защо тези 8 милиарда евро с които БНБ е закупила тези ценни книги не се инвестират в строителството на българска АЕЦ Белене, а се търси чужд инвеститор ???? Защо при наличието на такива резерви в БНБ винаги се търсят чужди инвеститори , а самата БНБ се явява инвеститор на същите тези чужди държави от които идват ограбващите ни частни монополисти - колонизатори. ВИЖДАТЕ КАК САМО С ЕДНО ВКЛЮЧВАНЕ НА ЧАСТНАТА ПЕЧАТНИЦА НА ДОЛАРИ ЦЯЛАТА ТАЗИ ДОХОДНОСТ КОЯТО СА ОБЕЩАВАЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ГОВЕДА, СЕ ОБЕЗЦЕНЯВА И НЕ СТРУВА НИКАКВА ПАРА. Докога с това безумие??? Има ли в България български икономисти и банкери и изобщо БНБ българска банка ли е ??? КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ МОГА ДА КАЖА КАТЕГОРИЧНО - БНБ НЕ Е БЪЛГАРСКА БАНКА , А ЕДИН ОТ ДОНОРИТЕ ПОКРИВАЩИ АМЕРИКАНСКАТА ИНФЛАЦИЯ!!!!!

както казваше буш навремето кои казва че долара се обезценява и преди 20 години и сега 1 хамбургер си е 1 $ .....да но света не е макдоналдс :д

БНБ, както и почти всички други "национални" банки са всъщност притежание на международните лихвари и служат единствено за ограбване на лековерните народи.

Някои преждевременно оплюти класици май ще се окажат прави!!!!

Ето, пак се почна... На ти европейски съюз, на ти капитализъм! И накрая кой ще го изяде - както винаги ние, обикновените хора...

Понякога си мечтая Хитлер да беше успял във войната със свтовния ред на евреите... сега света щеше да е друг...

Дръжте се здраво,стиснете задните части.

От много години Европа и САЩ се опитват да живеят само от финансови машинации. Не случайно цялото световно производство се изнесе в Азия. Сега берат плодовете.

Който има борси се притеснява. Ние имаме Дянков и всичко ни е розово. Като ризите му.

ти остави ризите, стисни бузите