Държавата осигури липсващите 5 млн. лева за ин витро

Още 5 милиона лева са осигурени за „Фонд за асистирана репродукция” до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - Държавата осигури липсващите 5 млн. лева за ин витро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще чакаме да видим кой ще изпищи, че му липсват парите!... И този министър прегърна далаверата! Кой ще се заеме с истинските проблеми в здравеопазването?! Защо на дремещи и нерентабилни лечебни заведения, като повечето диспансери например, им се предостави възможност да се преобразуват в специализирани болници?! Броят на болниците в България продължава да расте - парадоксално, но факт! Ако нещата продължават в тази посока, парите за здравеопазване никога няма да стигат! Спрете се вече!!! Фондът Ин витро е поредната огромна далавра на НДСВ с парите на данъкоплатците! От него смучат само партийните фирми на НДСВ!...

Сега ще чакаме да видим кой ще изпищи че му липсват парите

И този министър прегърна далаверата!Кой ще се заеме с истинските проблеми в здравеопазването?!Защо на дремещи и нерентабилни лечебни заведения, като повечето диспансери напр. им се предостави възможност да се преобразуват в специализирани болници!Броят на болниците в България продължава да расте -парадоксално, но факт! Ако нещата продължават в тази посока, парите за здравеопазване никога няма да стигат!Спрете се вече!!!!

Фонда инвитро е поредната огромна далавра на НДСВ с парите на данъкоплатнците. От него смучат само партийните фирми на НДСВ.