Онлайн кампания дава шанс за ин витро бебе на 18 двойки

Медицински центрове ще дарят безплатни ин витро процедури на 18 двойки, които не могат да имат деца.

Обратно в новината

Коментари - Онлайн кампания дава шанс за ин витро бебе на 18 двойки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още първия ден, когато разбрах за кампанията изпратих мейл до клиника Афродита. Знам, че там работят едни от най-добрите лекари сред, които е д-р Баев, който е светило. Надявам се по Коледа да стане чудото за мен. Инициативата дава възможност на двойки като мен и съпруга ми, които не попадат в изискванията на държавния фонд да направят безплатна процедура. Може би трябва да се направи по-голям дебат за този фонд и защо държавата бяга от проблема ин витро и стерилност при мъжете и при жените. Ние сме много и някой трябва да ни обърне внимание.

преди години нямаше толкова бездетни двойки или поне не се даваше такава информация, но и храната, начина на живот и всичко беше друго, сега стреса, предимно той, оказва лошо влияние върху младите хора, жалко за тях, нека помислят да напуснат страната си и да потърсят друга държава, в която биха живяли по-достойно...

Двойката Пеевски Доган , има ли шанс да се включи в програмата.

Държавата трябва да поеме разходите за инвитро бебе на всички етнически българи! Кви са тия томболи ... изтрещехме ей!

Вече и на томбола ли минахме. Не е правилно по този начин да се разиграват проблемите на хората.

Има ли желаещи за безплатно оплождане,първите 100 ще спечелят.другите ще трябва да си плащат.Не изпускайте Промоцията!!!Възползвайте се.

А аз давам шанс на първите 100 заинтересували се от да им направя деца на промоция без заплащане,ако не стане евентуално остава само удоволствието:)

Хубава новина, но защо само 14? Или, останалите парички за ПЕНЦИИ, щото идват избори....децата са най голямата ни ценност и трябва да даваме мило и драго за тях(да ги има), 14 двойки е нищо, но все пак новината е хубава

Дано този път се родят много бебета! Успех на всички желаещи да си имат детенце!

Хората не искат много бебета - едно или най-много две. Останалите (тъй като обикновенно се оплождат повече) се убиват... Т.е. родиделите си получават 1то поръчка, а излишните (3-12) деца се унищжават

Зависи от вида на ин витро процедурата. Някога е било така, като не е имало технологии. Майката не е имало как да износи 1000 бебета едновременно и се е налагало каквото пишеш. Но сега вече е друго. Прави се оплождане вън от майката на 1 яйцеклетка и връщането на зародиша в нея.

A после (както се прави при инвитро процедурите) жребият ще определи кой от оплодените вече ембриони да оставят да живее и им бъде дете и кои ще са всички останали които ще убият ...

Храната си от магазина ли я купуваш или ходиш в парка да си я ловиш? Лекарства употребяваш ли? Ваксини имаш ли? А децата ти? Дрехи/обувки от изкуствени материи ползваш ли или си на драни кожи и цървули? Аман от лицемерни сектанти.

Нещо сте си объркал адресата на коментара. Може би е добре да четете преди да пишете

На предните 2 коментатора бих препоръчал първо да се запознаят с инвитро методите. Обичайна практика е да се оплождат повече ембриони като "излишните" се изхвърлят или замразяват.

Мноу си тъп Миркооооу, мноу си тъп.

ама за какво им е на тези хора да имат бебе след като то може да бъде сгазено на тротоара както си лежи в количката, а убиеца да го пуснат да си ходи вкъщи?

То пак е по-малко жестоко отколкото да си убиеш сам "излишните" бройки деца - както се прави при инвитро процедурите

То и ти при всяко лъскане, мяташ няколко милиона "деца" в канала... Нали? Болен сектант.