Проект: Колата подарък няма да се дели при развод

Подарените от любовниците вещи по време на развод няма да се делят с брачната половинка.

Обратно в новината

Коментари - Проект: Колата подарък няма да се дели при развод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

........ Тук съм днес, за да споделя свидетелство за това как решението за храма на любовта ми помогна да върна съпруга си и да спра развода със за 48 часа контакт със свещеник jaja Не мога да му благодаря достатъчно, че възстанови брака ми и събра семейството ни отново. Ето контакта за връзка с него .lovetemple0001 {@} {gmail. { com} { whatsapp} +17165037879

Всичката мара втасала, почнаха подаръците да броят. Б...и законотворците-откачалки.

Бе има още хартисали семейства. Само че много взеха да надничат в семейството и да въвеждат правила и го направиха институцуя с рейтинг, по-нисък от на депутатите. Някоя по телевизията да казва 'Моят съпруг'? Казват 'бащата не моето дете', сякаш тя не е майка на неговото..

Няма брак - няма проблем. Има брак - к.рвата печели; Има деца - има рента (издръжка), бившият я плаща.

Я имам пет брака и пет пъти разфасовах с флекса колите напречно или надлъжно....... Нема проблеми!

А така! Искам си Ферарито!

Това подкрепя тезата ми, че брака е отживелица. Ако нямаш сключен брак просто си спестяваш куп глупости нерви и пари. Който напира да сключва брак, което всъщност представлява един най-обикновен договор, просто не вярва изцяло на половинката си и затова има нужда от гаранция. Като се замисля само...много е глупаво :))) И няма нищо общо с любовта. И след 20 години само подписа ги кара да живеят заедно :)))

Брачен договор му е майката! Всеки да си знае на коя копаня лочи!

С други думи - `някои` добре печално-известни кръгове и подокръжности у нас си спретнаха нова схема за узаконяване/приплакване на краденото/нечистото ; днес за скъпите возила (крадени или купувани с крадено), утре - и за какво ли не / днес за хетеросекуални не-/извън-брачни отношения, утре - и за еднополови такива .... (всъщност - що пък не и за виртуални такива с извънземни) . Маладци, йей ! (м`оре, дебела мечешка тояга)

еееееееее... ми то за тая кола /подарък/ "труд" се полага де... :)))))))))))))

Не се женете, мъже. Бракът е законен начин да ви вземат парите и имуществото!

Коя ли политичка е излобирала за това... :)))

ТОВА Е ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ НА НОВАТА ВЛАСТ. ВСЕКИ КОДЕКС СИ ИМА СВОЯТА ЛОГИКА. НОВИЯ СЕМЕЕН КОДЕКС БЕШЕ СЪЗДАДЕН, ЗА ДА ИЗЧИСТИ МАКСИМАЛНО ИМУЩЕСТВЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ СЪПРУЗИТЕ, ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ГИ УЛЕСНИ МАКСИМАЛНО ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН РАЗВОД И ДЕЛБА И ДА ПРЕМАХНЕ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИТЕ, ПОРОДЕНИ ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА СЕМЕЙНА ИМУЩЕСТВЕНА ОБЩНОСТ. СЪС СЕГАШНИТЕ ПРОМЕНИ СЕ ВРЪЩАМЕ ОБРАТНО, КАТО СЕ СЪЗДАВА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА БЪРКОТИЯ. АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ И РУШИТЕЛИ. А ОСТАВАТ ЦЕЛИ 36 МЕСЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имала любовник и подарък от него дето си бил само нейн :)? ЧУдесно, да заминава при него:) Аз ангажимент към нея нямам а само към детето, него няма да го оставя. А тя ако иска издръжка да заминава при любовника с подаръците или просто да се хване на работа. Затова умните мъже нямаме нищо на наше име, заради гладни, алчни, мързеливи и некадърни жени дето едни пари на мъжа нямат акъл как да приберат

да, затова "умните мъже" сте толкова умни, че един свестен избор за жена не умеете да направите...

"Ако обаче автомобилът е подарък от любовник или дарение от някой близък, той се счита за лично имущество на съпругата."Колата може да е дарение на мъжа от негов приятел, сега колкото искаш такива, пак ли ще я вземе съпругата?

Да живее комунизма мързеливите селянки ще се сдобият с имущество

закво са занимават с глупости само не знам, вместо да измислят нещо полезно наистина

Що все мъжете се мислите за голямата работа?! В нашето семейство жената е с големия доход и от нейната заплата се изплащат всички режийни разходи, вкл. и лизинга на колата! И не сме единствените! Огледай се! Просто на вас, мъжете, не ви стиска да го признаете!!! И още нещо - този закон го гласуват мъже, защо ли?!

ето затова не се женят хората... имуществото което сам си изкарал е общо... а подаръците на курвата ти НЕ :)

Бракът е една от най-големите простотии, наследство от времената, когато религията е доминирала в човешкия живот. Какво е бракът днес. Това е подписването на един юридически договор за основаване на нещо като ООД, който обаче договор не се подписва с рационални мотиви а под действието на емоции. Логично след време се оказва, че договорът е бил неизгоден за някоя от страните.

Много точно казано!

името ти е леко сгрешено- не икономист, а егоист. Що мислиш , че семействата са само провалили се договори, сухар такъв.исках да кажа икономист някакъв си...семействата са съюз между хора с определени взаимоотношения, преди всичко емоционални.и заради такива като тебе- и материални....но това е далеч от съзнанието на един икономист, ако си такъв,...ако си изобщо нещо.....провал някакъв....