17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинявам се за всички простотии, които писах под тази статия. Все още, аз самият, не съм се ваксинирал.

Адаш, А под какви имена писа глупостите този път? Да знаем за какво се извиняваш поне.

Голяма вЪлна коя ще причината за следващата вълнА.

Ковида ще продължи докато последното тръмпанзе гушне букета.

Щом НЯМА араби, негри и китайци НАБЛИЗО, НЯМА и кой да те ЗАРАЗИ с вируси... Всички МОШЕНИЦИ и ИЗМАМНИЦИ, коити ПРОДАВАТ Арабски маски, Китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, да се МАХАТ от Държавните служби- Данъчно, Митница, Полиция !!! УВОЛНЕНИЕ на всички Предатели и китайско- турски ШПИОНИ !!! ВЪН, всички Боклуци на Боклук Борисов и Предатели като Стефан Стамболов, поп Кръстьо и Спас Турчев. Тия гадове са ПОМАГАЧИ на араби и китайци, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и ни КРАДАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите, и ни ОГРАБВАТ като ни продават Маски, китайски тестове и ваксини.. АКо ЗАСТРЕЛЯТ Боклук Борисов и ИЗГОНИМ всички араби, негри и китайци, ще се оправи ВСИЧКО.. Щото ще ИЗГОНИМ тия гадове към Турция и Африка.. Като няма араби и китайци, НЯМА да има и ВИРУСИ и НЯМА да ХАРЧИМ пари за маски и ваксини..

Тази е имунолог точно колкото баба Яга е космонавт. Аман от всякакви наредени експерти, които хал-хабер нямат от тази материя, наречена Корона вирус... То, кой ли не се изреди да сее тъпизми от екрана...

Много ясно, че няма да са

Плажовете ще допринесат за заразата. Хора са от всякъде и после пак по местата си, един заразен и 10 новозаразени и така геометрична прогресия. Българина се и инати и не се ваксинира и още от Август ще видим кон боб яде ли? Ще започнат безкраини препирни кое е правилно и кое не е. Новата вълна идва и няма спиране защото умниците спряха мерките против вируса, народът надделя но ще си плати.

Тъпет, първият случай на делта нещо е регистриран в началото на април! Колко според геометричната прогресия трябваше да са заразени към днешна дата? Други тъпотии ще предсказваш ли?

3евзек

Ако си беше учил математиката в 10-и клас нямаше да задаваш такива тъпи въпроси. От 1 до 1000 са почти 10 броя удвоявания. Това ще се случи за 10 периода на удвояване, които в зависимост от условията, могат да бъдат седмица или месец. Вече цяла година не научихте, че не става толкова бързо, колкото ви се иска. Напротив даже. Като жаби на бавен огън сте и дори яко да измрат хората, няма да забележите.

Аха зевзеко тъп: Значи сега не става толкова бързо, ама след “2-3 седмици” да чакаме “вълна”??? Много сте тъпи тва ковидясалите паникьори…. Оди си носи маската.

3евзек

Г-жо Нннн, Как така аз съм тъп, пък ти вече повече от година не правиш разлика между увеличение след две седмици и вълна. Още ли не знаеш ли какво е вълна бе? Можеш ли да кажеш как става така, след като си много умна?

За ваксинираните като теб делтата ще дойде, но за нас нормалните хора със здрав разум не

3евзек

Ало, Барсата, С такъв висш разум вие сами ще отидете за делтата. И някои няма да се върнете от там.

ПРЕДИ НЕКОЛКО ДЕНА ИМАШЕ В ЕДНО САЙТЧЕ СНИМКА НА КОНТЕЙНЕРИ НА БУРГАСКОТО ПРИСТАНИЩЕ ПЪЛНИ С ДЕЛТА ОТРОВАТА ГОТОВА ДА НЕ ПРЪСКАТ КАТ МУХИ.ОТ КЪДЕ И КАК Е ДОШЛА ТАЯ ОТРОВА НЕ СЕ ЗНАЕ АМА ЧАКАЙ СКОРО ЕКШЪН...НАЛИ ПОМНИШ В НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА КАК БЕШЕ ХОРАТА МРИЕХА УЖ ОТ КОВИД

Слагам тука малко новини, щото с тая “нова вълна” и бутане към ваксинация прекаляват: Nonetheless, some hospitals are reporting very high levels of patient hospitalisations among those who have received the two shots, including yesterday's report (25th July 2021) from New South Wales in Australia. "141 people are in hospital, 43 are in intensive care and 18 require ventilation. All but one are vaccinated. One person just received one shot of vaccine".

това?

3евзек

Откъдето и да е, Гугъл открива този текст само тук. Индексира дир-а по-бързо, отколкото източника. Затова вероятно е някоя новина преведена от руски, а оригиналния текст го няма никъде, защото не е предназначен за руска аудитория.

Информацията е от totalhealth.co.uk/blog/london-has-lowest-covid-vaccination-and-death-rates

Колко е инкубационният период? Лудницата по морето е от началото на Юни. Бройте и гледайте кога ще обявят новата вълна. Ако е 2 месеца по-късно много вярующи трябва да сте за да я свържете с летния сезон ;)

Ами ако е след седмица, две? Ко прайм? Щото така се очертава...

И след седмица-две няма как да е, но и есента няма как да е (ако е предизвикана от почивките по морето). Още повече, че за 90% от хората делтата минава за седмица, т.е няма провлачване и натрупване на бройките..

Г-жо ;) Това не е грип, който за месец идва и за около месец си отива. Заразният период не е 2-3 дни, ами около 5 пъти по-дълъг. И инкубационният период е около 5 пъти по-дълъг. Ако лятото се удвои пет пъти, вместо да е в застой, тогава и 2 месеца след това ще е почти пет пъти повече, откокото би било иначе. Разбира се, връзка няма да направиш и за жалост не е само твой проблем.

Админе, математиката я използвате като шаба ;) но уви, не е така. Ако вирусът заразява наистина в прогресия и инкубационният му период е 5-7 дни, то за 1-1.5 месеца ще сме доста по кривата нагоре. А не сме! Обратното е. Така че успех с обяснението как през Юли на море сме допринесли за криза Октомври/Ноември.

3евзек

Г-жо ;), Гроздето е киесло, а? Щом не разбираш математиката на процеса, значи тя е безполезна, нали бе? Не те ли е срам да коментираш понятия, от които нямаш понятие? Инкубационен период от 5-7 дни не означава, че вирусът заразява следващите потърпевши веднага на следващия ден накуп и след това спира да заразява. Освен това пропусна коефициента на възпроизводство. Един заразен може да зарази един човек, може да зарази трима, ама може и да не успее. И средното се нарича коефициент на възпроизводство, който при различни условия е различен, защото степеният показател на степенната функция сам по себе си може да е функция, при това на няколко променливи. Това представяш ли си го?

И кво сега - дъвчем вируса, а се оказа, че ПСР тестовете не работели, демек цялата статистика за смъртност и прочие е фалшива.... Ето ви от сайта на CDC: Audience: Individuals Performing COVID-19 Testing Level: Laboratory Alert After December 31, 2021, CDC will withdraw the request to the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for Emergency Use Authorization (EUA) of the CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, the assay first introduced in February 2020 for detection of SARS-CoV-2 only. CDC is providing this advance notice for clinical laboratories to have adequate time to select and implement one of the many FDA-authorized alternatives. Visit the FDA website for a list of authorized COVID-19 diagnostic methods. For a summary of the performance of FDA-authorized molecular methods with an FDA reference panel, visit this page. In preparation for this change, CDC recommends clinical laboratories and testing sites that have been using the CDC 2019-nCoV RT-PCR assay select and begin their transition to another FDA-authorized COVID-19 test. CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses. Such assays can facilitate continued testing for both influenza and SARS-CoV-2 and can save both time and resources as we head into influenza season. Laboratories and testing sites should validate and verify their selected assay within their facility before beginning clinical testing.

Айде сега да прочетеш каквото си копирал и да ни осветлиш къде пише че не работи PCR теста?

признават си, че пср теста, който ползваха да сплашват от 02.2020 до 05.2020 не прави разлика между грип и ковид и затова го пенсионират.

Това също не го пише. Пък не е и вярно.

Що са минусите бе? Той текста е пред вас. Такива неща там просто не пише. Sorry...

Айде марш да учиш английски, че курсовете по европрограми не стигат: CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses.

Разбирам прекрасно написаното. Не разбрах къде пише че не работи PCR? Не разбирам и защо решихте че не прави разлика между грип и ковид? PCR определя само дали е ковид или не. Дали е грип не може да каже и никой не твърди такова нещо. Предвид настъпващият грипен сезон CDC препоръчва използването на комбинираните тестове. Както и всякакви други по-бързи и по-евтини тестове които са вече и достатъчно точни. Дори по-чувствителни са от PCR. Има там и линкове към таблици със сравнения на чувствителността на различни видове и брандове тестове за ковид.

махат ПСР-а щото с толкова много ваксинирани някакси е неудобно с тоя неправилно използван тест бройките все така да си вървят нагоре....

3евзек

Ало, Паниката, CDC насърчава лабораториите да обмислят възприемането на множествен тест, който да улесни засичането и различаването на SARS-CoV-2 и грипен вирус и може да спести хем време, хем ресурси, тъй като се насочваме към грипния сезон. Не ви ли организират курсове по английски?

Ами Зевзек, нищо не пише явно. Изхвърлят го щото е много хубав, а?

3евзек

Ало, Паниката, ЗАменят го, за да не занимават хората да си правят два вида тестове. Предполагам си достатъчно тъп, за да не успееш да разбереш, че там след отрицателен ковид хората продължават с тестовете, докато открият от какво са болни.

В текста пише че препоръчват стария тест да, се смени с тестове които хващат едновременно корона и грип за, да, се спести време и средства. Ни повече ни по малко толкоз. Паника излагаш се мислех, че разбираш английски

Ще се занимая да преведа - да се замени с тест който прави разлика между корона и грип. ПСР не прави разлика между корона и грип. Хайде стига с простотиите си. Вече е официално.

бе, Без паника. Не пише че не прави разлика между ковид и грип. То няма и претенции да открива грип. Затова и препоръчват тестове които откриват и двете за да могат да ги определят. Малоумен трол.

3евзек

Ало, Паниката, Защо лъжеш бе? Никъде не пише, че PCR не прави разлика между грип и SARS. Защо спестяваш половината превод бе? Става дума за тест, който хем засича двата вируса, хем ги разграничава кой е. Такъв PCR, който да отговаря на двете условия, наистина няма. Сега сигурно ще кажеш и че на някой друг му били плащали да лъже.

Те не са толкова пораснали в щатите. Защо не спират одобрението за употреба на PCR в Европа или Англия? А и ако прочетете в сайта на CDC ще видите че бързите тестове са наистина по-чувствителни и откриват по-малки количества антигени в изследваните материали.

Ето ти още, скорошни новини за вас ваксинираните да поупражните английския, па барем някои от вас спестят 2ра доза: London has lowest COVID vaccination and death rates Updated Monday, July 26, 2021 - 17:59 Published Sun, 07/18/2021 - 19:16 Viral infections Chest Infections According to the Government Dashboard to the 14th July, London has the lowest uptake of vaccination in the country and also has the lowest number of COVID 'cases' - and the lowest death rate. Rebecca Cafe reports for the BBC that more than a third of Londoners remain unvaccinated. Furthermore, 55% of those vaccinated have not had the second dose (3.9M have had second dose out of 5.5M). Capital COVID rates low The uptake for all of England is 88% vaccinated and 68% having had the second dose. So, does this mean that London also has the highest rate of infection? The answer is "no". London has one of the lowest rates of Covid-19 'cases', with 298 per 100,000, in comparison to the UK rate of 376.1 per 100,000. That's so-called "cases". But what about deaths? London also has one of the lowest death rates, this must raise further questions over the actual risk / benefit value of the vaccine. Summary of the data (courtesy of Rebecca Cafe): The report highlights the following status: 46% of Londoners aged 18-24 have had the first dose, compared with 57.4% across England. The South West has the highest percentage of 18-24 year old's vaccinated, at 65%. Across London boroughs, Bexley, Bromley, Richmond and Sutton have the highest percentage of residents who have had the first dose. Kensington and Chelsea, Newham and Westminster have the lowest percentage of first doses administered. London has one of the lowest death rates, with 175 per 100,000 people. The North West has the highest with 248.1 per 100,000. In response the London Mayor is turning up the volume and setting up all sorts of new vaccination centres. However, there does appear to be increasing concern over COVID vaccine safety, and worries that these new experimental genetic treatments are being rushed out without the usual and necessary informed consent. Questioning need for vaccination Doctors for Covid Ethics have today sent a letter to thousands of doctors across Europe. Summarising four recent scientific findings critical to the COVID-19 vaccination program. They explain the findings as they relate to the biology of COVID-19 vaccines, including interactions with the immune system.They say, ".. these new pieces of evidence force all physicians administering COVID-19 vaccines to re-evaluate the merits of COVID-19 vaccination, in the interests of their own ethical standing, and their patients’ safety and health". re-evaluate the merits of COVID-19 vaccination The doctors summarise the recent studies as follows: Rapid and efficient memory-type immune responses occur reliably in virtually all unvaccinated individuals who are exposed to SARS-CoV-2. The effectiveness of further boosting the immune response through vaccination is therefore highly doubtful. Vaccination may instead aggravate disease through antibody-dependent enhancement (ADE). Antibody-dependent enhancement (ADE) describes situations where the production of antibodies actually accelerates the disease. In general, virus-specific antibodies are considered antiviral and play an important role in the control of virus infections in a number of ways. However, in some instances, the presence of specific antibodies can be beneficial to the virus. For some viruses, ADE of infection has become a great concern to disease control by vaccination. Placing the need for vaccination in context of lack of disease severity a mild-moderate disease It is sometimes necessary to go back to basics and remind ourselves of the nature of this disease, what it's impact will be and how we are likely to cope in practice. In order to do so, it is necessary to place the need for vaccination within the context of real medical implications. The most reliable source of information should be the Chief Medical Officer himself. It is worth getting a quick reminder of what Professor Chris Whitty informed us about the nature of the illness in May last year. He said, "Over the whole epidemic, even if there is no vaccine, a high proportion will not get it. Of those who do a significant proportion (exact number not yet clear) will have no symptoms at all. Of those who do have symptoms the great majority will only have a mild to moderate disease". He said that many people will get it without even realising it. This might explain why it would appear that there are high levels of natural immunity. Why are double-shot patients getting sick? It is against this back-drop that the risk / benefit of taking an experimental gene therapy should be assessed, as well as taking into consideration the efficacy of the treatment. NB with the reported numbers of so-called 'double shot' vaccinated people becoming ill including the BBC's Andrew Marr, it would also appear that the effectiveness is not as great as we would have wanted. However, we are now being told that if we do get sick, we will likely be less sick. Nonetheless, some hospitals are reporting very high levels of patient hospitalisations among those who have received the two shots, including yesterday's report (25th July 2021) from New South Wales in Australia. "141 people are in hospital, 43 are in intensive care and 18 require ventilation. All but one are vaccinated. One person just received one shot of vaccine". Following this report the main media outlets have largely focussed on the fact that a woman in her late thirties has died and that the disease is affecting all age groups. No one seems to be asking why all the patients (bar one who only had one shot) are getting hospitalised despite having previously received the 'two shots'. However, you do have to hang on to the end of the press conference and pay attention in order to get the details.

това от къде? Че нещо доста тенденциозно е написано...

3евзек

Ало, Паниката, Защо манипулираш бе? В UK процентът на ваксинираните е по-висок сред рисковите групи. Т.е. възрастните. Много ясно, че активно работещите в Лондон са по-млади. От тук директно следва по-ниската степен на ваксинация и по-ниската смъртност. Само че на теб не са ти платили да разбереш това.

Антиваксърска компилация от манипулативно подбрани извадки от публикация на BBC и разни псевдонаучни теории и глупости. Ако стигнат до автора на това тролско произведение, BBC и тази журналистка Cafe ще го осъдят. За илюстрация ето нещо от истинската статия: At 33%, the east London borough has the lowest percentage of second doses administered out of all of the English council areas. Dr Somen Banerjee, the borough's public health director, said that was because it has the youngest population in the country, with only 6% of its residents aged over 65. Англичаните действат методично и първо и най-вече ваксинираха възрастните и другите рискови групи.

И кво се оказва - цитиране на щатското РЗИ (Center fir Disease Control - CDC), статии от totalhealth/co/uk с препратка към BBC, посочен автор и прочие - са тролски компилации, а вашите приказки са неоспоримата истина, а? Еххх хем сте тъпи, хем отчаяни от своята интелектуална импотентност…

3евзек

Ало, Паниката, Как така ние сме тъпи, а ти употреби района на UK с най-младо население, в цялата държава за жалките си цели? Препратки, извадки... Истината и само истината, но не цялата, нали? Не те ли е срам бе, троле наш?

че няма. И естествено че е патология да си с маска на плажа. Още по-тежка патология е да изискват такава от хората на плажа. Друг въпрос е обаче всичката блъсканица по транспорт, кръчми и хотели с които са свързани пълните плажове. Това има много сериозен епидемичен потенциал.

Не ви ли писна бе дир! Да дрънчите с тия простотии....вълни, цунами, измислени вирусчета....или затова ви плащат нали?! Безсрамници!!!