Цацаров поиска имунитета на депутат от ГЕРБ за катастрофа

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за снемане имунитета на народния представител от ГЕРБ Димитър Гамишев.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска имунитета на депутат от ГЕРБ за катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук е Швейцария депутатският имунитет защитава от наказателно производство, но не от граждански иск (обезщетение например). При ПТП обикновено депутатите се отказват доброволно от него, за да покажат, че зачитат законите и стоят зад грешките си.

вече почнаха да тикат в парламента всякакви свине,там прилича на кочина!!!

Затова мажоритарни избори...Хубаво де, кой го е издигнал този човек за депутат? Не го ли вижда колко тъпо гледа.

Аз по-интелигентна физиономия не съм виждал.Щом и този е депутат,Боже пази България.

От "умното Гоше"(Андонов), ГЕРБ Гоце Делчев издигат поредна издънка, Гамишев!!!! Ти ли бе Гошо :))))))))))))))

хах ами то главатарите на герп са си доказани престъпници.

"Хюндай Санта Фе" не е много "лек" автомобил...

вижте му дипломата за образование , среден 3. задаите му няколко вапроса и сте видите речника му *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе на тоя не мога да му прочета биографията. Крие се някъде тая биография Кой го е издигнал за народен представител или ГЕРБ - Гоце Делчев го окъса!?

Този убиец как така е избран за депутат и с групата си управлява държавата ?

ченгеджийската мафия, криеща се зад мутрите на Пеевски, Буда, Цацаров и сие

Господин Гамишев застроява района в с. Гайтаниново. Той трябеа да бъде разследван за всичките си дела, както и други бивши депутати от .евия карай на България. Егате у свинята!!!

На този му отива костюм както на английската кралица и отиват цървули.

ГЕРБ е майка която е почернена от че са убили детето и на пътя.Няма такава партия като ГЕРБ .Вожда им се скри от правосъдието ставайки секретар на МВР после кмет после премиер после депутат просле премиер .Кметовете общинските на ГЕРБ все местни бандити .

ПОЗОР!!НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ПРЕТЪПКАНО С УБИЙЦИ, КРАДЦИ, ИЗНАСИЛВАЧИ-ВСИЧКИ С ИМУНИТЕТ!!ПРЕСТЪПНА БАНДА, КОЯТО НИ ОГРАБВА!!ДА ГИ МАХНЕМ ОТ ТАМ!!!

Това е наистина страшно. Този човек на снимката е убиец. Да, това е правилната дума - дали по непредпазливост или не - това е убиец. Оставям на страна съвестта на този човек и след като е извършил такова нещо що за човек трябва да си, за да се кандидатираш за представител на народа? Това си е негово решение. От тук нататък си задавам въпроса - що за общество е българското? Партията, от която е излъчен е знаела за това, че е следствен и въпреки това го е поставила под чадъра си. Тези хора очевидно нямат морал. Прокуратурата се бави, но редно ли е по такъв начин разни престъпници - да, престъпници, защото е нарушил закона да избягват наказание? И третия, много по-важен въпрос е - що за гражданско общество сме ние? Няма начин гражданите, гласували за определена политическа партия да не са се поинтересували от миналото на избраниците, които ще ги представляват. Как е възможно този убиец да попадне в парламента? Всичко това е ... тъжно, много тъжно. Това говори за едно упаднало общество, делящо се на Левски и ЦСКА без да се интересува от същността на нещата. Ако хората бяха бойкотирали ГЕРБ в района заради този човек, самата партия би се замислила дали би издигнала подобни хора втори път. Но как да се изчистят и те, след като нямат нито желание, нито стимул да го правят? И обществото им дава аванс. От всичко това ме боли ... хора ... мислете - от нас зависи - изолирайте такива черни овци, не гласувайте за дадена партия, дори да и симпатизирате ако видите подобни хора в нея. Това е тъжно ... много, много тъжно ...

Прост народ, слаба държава.

СРЕЩУ КОЛКО ЛИ ПАРИ СЕ Е СКРИЛ В ПАРЛАМЕНТА,А КОРУМПИРАНИЯ СЪД ДВЕ ГОДИНИ ГО Е ИЗЧАКАЛ ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ.САМО ЛИЧНОТО ОТМЪЩЕНИЕ ВЪРШИ РАБОТА.

Е погледнете този галош от снимката, ТОЙ, тъпия, алчен, нагъл и убиец на пътя решава Вашите съдбини и ръководи и определя живота Ви, нещастници !!

Описа напълно подробно един член от ГЕРБ, както и вождът им.

Ами "галош" ...много го надцени... "Галош"-а ,все пак е продукт на индустриалното -развито общество... ЦЪРВУЛ му кажи... нещавен свински цървул ...ръчна ,домашна изработка...

Еее щом Гамиша е станал депутат, време е да се ориентирам към терминал 2!!!!!

До къде е деградирала тази държава,след като убийци на пътя ги избират за депутати... В скоро време сигурно и серийни убийци ще се докопват до депутатските места...

е народен представител? На кой народ!

депутатите да нямат "имунитет". За какво им е? Нали са най-моралните, най-умните, най-примерните граждани, които сме избрали?

Цацаров, не си губи времето. Искай имунитета на всички от тая клика накуп, все ще има защо. Отърви ни от тая проста и криминална сган...

Цацаров, ако искаше да ни отърве от тази "клика накуп", нямаше да чака първо да станат депутати, че после да им иска имунитета, че дрън-дрън. Дет' се вика можеше и по-чевръсто да си вършат работата... Виж онзи мангасар в Германия - октомври 2016 рита, май 2017 - вече е в съда! И не вярвам немският съд да го гали с дела на 10 инстанции!

бързо пипат, ей!!

Ми те в герб са СЪБРАНИ САМО ПРЕСТЪПНИЦИ. Сикаджийска мутра, пелингатор-шестапартаментов, убиец на пешеходец и тн.

Димитър Гамишев е предаден на съд за това, че на 27 ноември 2014 година е причинил катастрофа в село Копривлен, Благоевградска област. " Той обаче бил избран за депутат на последните парламентарни избори... Поправете ме, ако греша, ама те не бяха ли през март 2017;)) И чий го държа прокуратурата тогава цели две години и половина?!

Бъдещия депутатски имунитет бе вързал ръцете на Прокуратурата, както и устното позволение на банкянския Вожд, потвърдено с SMS, това да се случи.