Делян Добрев се отказа от имунитета си

Депутатът от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев се е отказал от имунитета си, съобщи от парламентарната трибуна председателят на НС Димитър Главчев.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев се отказа от имунитета си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зет на Делян Добрев е в топ 3 на санирането.....От Пресцентра на ПП Герб потвърдиха информацията, че Росица Гаргова е първа братовчедка на Делян Добрев. На въпроса Считате ли, че е налице потенциален конфликт на интереси?, беше даден отговор не. Депутатът наглец и престъпник от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев не трябваше да се отказва от имунитета си, а изобщо не трябваше да е в списъците на ГЕРБ и да е депутат, но това не го съобщи от парламентарната трибуна председателят на НС Димитър Главчев.

колкото цецко беше осъден толкова и тоя да живееей съда няма корупция не

в други държави този да е вече осъден а тоя ще го управдаят

Следващата е Лиляна.

Когато менторът ти се е закачил за пореден път за властта и назначения от него ''главен' цацаратор ще те разследва можеш наново да се перчиш защото престъплението на цецко и тъща му пак при същите обстоятелства беше оправдано от същите подлоги в системата

Делянчо, мамин сладък, твоят подпис стои под заповедта за спиране на строежа. Само че за спиране на такъв проект е нужно нещо повече, та за да докажеш своята "невинност" ще е необходимо да кажеш КОЙ ти нареди да подписваш такава заповед...ама смееш ли? Щото ще излязат едни работи, дето хич не е здравословно да се разгласяват, демек ще цъфне слугинското положение на Неговото правителство, 1, 2, че и 3...

Много психари в този форум или един и същ психар е пуснал много постове.

обикновени злобни комунисти

Ако онези, които искат България да има икономика и да бъде уважавана държава с добър жизнен стандарт са комунисти, добре, аз също съм такъв. Злобари са онези, които, които покрай сляпата си, с нищо необоснована омраза сринаха цялата ни държава. 35% под нормалния жизнен стандарт! Радвате ли се?

изверги, гадове, мърши = 240. С по 4 бр. гърла, стомаси и т.н.

Самият факт, че някой-си си позволява да спира самоволно проект, в който вече са вложени много пари и на всичко отгоре държавата губи допълнително, защото е осъдена, вече е престъпление. В управлението на държавата ни в последните години навлязоха толкова неподготвени и безотговорни хора, с такова чувство за безнаказаност, че умът ми не го побира докъде ще ни докарат. Виждам пак същите физиономии като министри и изпадам в пълно отчаяние.

" и на всичко отгоре държавата губи допълнително, защото е осъдена, вече е престъпление." Нека да уточним държавата е осъдена да заплати и получи поръчано и изработено оборудване, същото това оборудване трябваше да бъде заплатено и ако строежа продължаваше.

ВСИЧКИ БИВШИ МИНИСТРИ В ЗАТВОРА НАЧЕЛО С Б.Б.

да бъдат избити пред входа на Н С. Без изключения - 240. След това да им бъде направена групова снимка.

Това недо...мение ,само на сергия може да работи.Взе се на много сериозно и си помисли ,че и Държавато ни е сергия.Как е възможно да се нагърбваш с работа която не е по силите ти.Иначе се е оклал добре ,а колко е "спестил"той си знае.Ето от такива като този никога няма да излезем от блатото.Така е вече 27г.управление "проба- грешка"

Малката герберска гадинка твърдо вярва , че Цацата ще го спаси от обвинението !Но дали това е така ?Не станаха ли много спасените?

ББ защитава Цацаров, защото тъкмо го "опитоми" и прокурора започна да му докладва на оперативки за работата по възлови преписки, има опасност да го загуби. Евентуален нов Гл. прокурор ще се назначава от Президента, а това си е проблем. Втори грешка след гафа с Кокинов няма да допусне,

Малкият бузест гербер се отказва от имунитета си сега, когато се чувства защитен от своите партийни другари и съмишленици. Кой съгрешил и злоупотребил с власта си и доверието на избирателите е получил ЗАСЛУЖЕНО наказание ? И той е от миропомазаните от бог Венету и сие!