Прокуратурата ще поиска имунитета на депутат от ДПС

Прокуратурата ще поиска в понеделник снемане на депутатския имунитет на Петър Ангелов от ДПС. Той ще бъде разследван за участие в престъпна група и данъчни престъпления за над 4 млн. лв. Ангелов заподозря политическа поръчка и заяви, че е готов да се откаже от имунитета си.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата ще поиска имунитета на депутат от ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мале, този човек го познвам. Тжко и горко, ако в Праламента има такива индивиди и мошенници от класа.

От 5 юни т. г. наказателното производство е СПРЯНО, тъй като мошеникът е придобил имунитет на депутат! Е, това се казва политическа поръчка! Но, я кажете на някой професионален "народен избраник", че мафията управлява държавата! Ще писне като ощипана циганка! И понеже оспорвате правата и свободите на мафиотските партии ще ви обвинят в нарушаване на етническия мир.

Ама този го познавам! Заедно сле лежали през 1988 година в Сливенския затвор, в една килия! Този беше милионер още тогава и се гласеше да прави партия на основата на бившите пандисчии. На него му врътнаха няколко номера с падналото сапунче с участието на Гого дебалата бургия... Ей, сега бил депутат, а? Ами че той ще ви продаде и препродаде няколко пъти, бе, ахмаци, как сте го оставили на свобода?!Да него депутатството е пропуск за далавери, контрабанда, криене на ДДС, на цялата гама пръсотии от пандиза, този университет на неграмотните и обречените тъпаци. Е, щом сте го пуснали в Парламента, сега ще си го търпите-. И ич няма да го осъдите, такива плазмодии мимикрират от червеи до пожарникари и физкултурници на ГЕРБ.

и на волен сидеров наи вече? и да не с зааместват в парламента! узас постиянно напада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Незаконната, противокаституционна, етническа партия ДПС трябва да бъде закрита! Тя се крепи на гласовете на добри но неграмотни български граждани, попаднали под влиянието на имамите, които доректно ги лъжат.

Това е евтин трик на цацаров и сие.....

Какъв имунитет да връщат парите и в затвора ама сами да се изхранват там-да работят-всички дето ни докараха до просешка тояга. Господа управляващи-върнете емигрантите, които са успели и са с образование, дайте им власт ите ще ни научат на труд и ред - това е изхода

Ако се продължи със същото темпо, по един имунитет на седмица след 4 години всички ще са клиенти на прокуратурата. Където може би е мястото на голяма част от депутатите. Чудя се само ние толкова тъпи ли сме да ги изберем?

Да, толкова сме тъпи.

Не знам ти колко си тъп, но мен никой не ме е питал, избирам ли престъпниците да бъдат "народни" депутати. Не ме питаха, дали искам да се промени конституцията, така че да бъде регистрирана етническа партия. Няма и да ме питат, защото знаят моя отговор!

Абе лумпен, ДПС не е "официална " етническа партия, и не е регистрирана ,като такава. Промяната в Конст нищо няма да промени, защото няма каквото и да е влияние в/у какви избиратели гласуват за коя партия. Ние имаме огромни малцинства , над 10% тези хора не могат да нямат силно влияние в/у политиката в нас и да си нямат партия ( просто технически не е възможно). Това което може да се направи е да се направи промяна в изборното законодателство и да се забрани на хора с двойно гражданство, или които са били повече от 5-10 години извън страната да гласуват на парламентарни избори. Това ще намали гласовете на ДПС с около 200 хиляди, и ще се превърне в 4-5та партия, неспособна да осигури мнозинство. Стига сте повтаряли ,като развалени плочи щампите на ГЕРБ , нова конст, мажоритарни вотове и тн, без да знаете какво всъщност означават тези неща и до какво ще доведат. Добре ,че никой не те пита.

АМИ БИСЕРОВ? АМИ ЦОНЕВ? АМИ ПЕЕВСКИ? -И ТЕ В ТАЗИ КНИГА .ИМЕНАТА ИМ ТРЯБВА ДА СТАНАТ НАРИЦАТЕЛНИ ЗА ГНУСОТИЯ

ТЕ СА СИМВОЛ НА ГНУСОТИЯ..

всичките Български боклуци са в тази излмислена от комунистите партия.имената на тези наши гниди ,трябва да се пишат в книга,която да се озаглави-срам за България

искаме имунитета на станишеф , той като истински мъж обеща да го даде и го чакаме

какав е тоа башибозук бе хора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе вие наистина ли не виждате доблестта в очите на този млад българин? Не виждате ли очевадната му прилика с Васил Левски? Неговото дело е много свято - даже по-свято от това на Мая Манолова абу Галева!!

Наистина :) Сигурно са на разбор и инструктаж след вечерните новини. Дали наистина им плащат или си живеят със спомена за безплатните апартаменти и кьорсофри?

Всеки депутат, може да бъде обвинен в някаква измама...нали не вярвате, че са там, за да служат на народа. Веднъж докоснали се до властта, почват да "работят" за собствения си интерес. Има депутати, които с наглите си решения докараха българския народ до просешка тояга. Ама никой не ги съди, нали? Даже продължават най-нагло да ни управляват! И като ви хвърлят няколко зрънца, не се втурвайте като пилци, и не се вторачвайте точно в Петър Ангелов, който съм сигурна, че не е ощетил държавата така безбожно, както го направиха те ...години наред. Почнете първо от тях, ако сте толкова смели и тогава подкарайте новите пилци:) Недейте да съдите и по външния вид, защото така разбирам, че "хубавците" в парламента са най-честните. А дано ама надали... Успех на г-н Ангелов...

Прокуратурата разбра, че се увлече като спечели изборите и сега се опитва да компенсира... Злото, което направи обаче, не може да бъде компенсирано...

Цацата в тигана ...

Време е:)

Вижте снимката... и си направете изводите.... Показан е един мутренски портрет с ...."гуша," ....и пази боже с образование... и то, социални дейности и то от.... СУ! ....уникално! ....представете снимката с данни за образованието пред " Гинес"!...право в десетката... ....това, че "прасетата" са в парламента , не дава основание на академичната общност, да допуска утайките на обществото в средите СИ !!!

Обаче забелязвате ли, че вечер няма Тролове, които да пълнят форумите с глупости и се чуват реални мнения. Явно на троловете работното време им е изтекло и им е платено да към 18.00 часа.

... абе кой е гласувал за този "титан на Мисълта" бе ?!? Е-е-е-х ... пази боже сляпо да прогледа !!!

Много работа ще се отвори на прокуратурата,ако се самосезира за всеки депутат приличащ на мутра.

напъло съм съгласна, направо ми настръхват косите като си помисля кои упрвляват, по-точно кои лапат.....

Дрън дрън дрън дрън дрън. Това е маскарад за отвличане на вниманието, за да не се обвиняма прокуратурата от Брюксел в пристрастност. Дрън, дрън, дрън, дрън, дрън.

При нас за съжаление сезона на канарчетата и излъганите камилчета се оказа прекалено дълъг!

АБСОЛЮТНО ДОБРЕ ПРЕМЕРЕН ТРИК ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,КОИТО ПРОЗПЯХА ОГРОМНОТО НЕДОВОЛСТВО НА БЪЛГАРИТЕ! ТОВА Е ПРОСТО ТРИК С ДЕПУТАТА ОТ ДПС И ХВЪРЛЯНЕ НА ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ!

1.Вижте добре лицето от снимката 2. Сложете до до него това на Делян Пеевски 3. Раздалечете двете лица 4. Сложете между тях това на Волен Сидеров 5 В ореола над получената картина поставете Сергей Станишев, Р.Овч. и лагера в Белене(или АЕЦ) Вие Видяхте Нова България - тази за която гласувахте....

Евала Цаца, събрахте се за 3-5-8, сега и ББ като извие срещу Болен Лидеров може да си направите каре белот. Така и така прокуратурата работа не върши, поне време да минава ...

Станишев обеща. Щеше да си дава имунитета.

пък Орешарски дума не каза какво ще иска от парламента в така удобното бнт.. ала бала и без въпроси.... ялова работа....студени топки, резил , легнал, ..срам за всяка жена.

Така ще се отнесем към всеки, неудобен за новите управляващи, за да не ни питате: - Защо не се самосезирахте за предизборната кампания в денят за размисъл на Бареков-Турчина ? - Ще се поиска ли имунитета на простака Волен Сидероглу? - Каква е дупнишнака връзка на Мая Галева - Манолова с пребити граждани на България??????????????????

Това е Алфонс Капоне. 1:1.

Кьор фишеци!! Гледай народе ШОУ и седи гладен !!Ние ке се пуцаме!!

"КУМОВА СРАМА"

Сезона за отстрел на глигани идва

този е много дебел и грозен:):):)

Честно, ПИСНА МИ!!! За вас не знам...

На тоя циганин, само за външен вид трябва да му лепнат 10 годинки затвор, а за това че е от ДПС - още 10!

В ерата на гей парадите и еднополовите бракове това, което прадлагаш не може да се случи. Веднааг ще ревнат такива като "Открито-закрито общество", БХК, Джендър органи и пр. хубави хора, които се грижат (според инструкциите) за възпроиз-водството на такива като това нещо на снимката!...

в ук само за месец депотат е усаден и лая в затвора за укривани на данаци, в бг мафята е на всякаде и всеки краде ли краде. искам доган , костов и станишев в затвора и то преди 100 те дена на това мухлясало правителство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не работете за ворошилов пари няма да видите хранеше циганите с нашите заплати за да гласуват за него а ние нямаше какво да ядем затвор за тоя боклук

Като ви казвах, че Цацата ще пецка Акулите, вие не ми вярвахте. Браво на Цацаров ! Промяната се усеща !

Ами този не се брои "на неговата сметка" - прокуратурата го е погнала още от 2012 г.

при този боклук работих 3 месеца и пари не видях наема хора да му бачкат за малко и после ги гони,а след това наема други :(

Такива интелигентни и излъчващи почтеност физиономии няма дори и в турския парламент! България се е превърнала в зоорезерват...

При мутрата на този и Делян Пеевски, /и не ми се впуска да търся още от ДПС карикатури/, има ли все още спор, че си заслужаваме съдбата?!? П.П. Волен не е по далече...той тотално изтрещя- властта покваря, ама чак пък толкоз...

Май най-екзотичният екземпляр в този парламент е Станишевото. То не се поддава на родово определение и класификация - незнаен човешки вид!

Леле, като си прехапе устицата, долната. Тук много го подиграваха за ехидната усмивка и злорадото изражиние, и имиджмейкърите го посъветваха да си хапе устата, ако трябва, но да запази човешки образ.

Може и да е невинен обаче ако някой нормален ми обясни как може етнически българин да е се съгласи да е депутат в една партия създадена да разделя обществото на етноси. И то айде лумпени бол дето да делят обществото на етноси ама пък и да отидеш в етническа партия и да не си от етноса в партията това вече е върха на лицемерието. Просто Доган и Сидеров са отрепки, а за тия като тоя не знам каква е квалификацията. Африканец скинар все едно.

Тоя е крадец на ДДС - знам го аз... Сума партии смени, даже собствена прави, само и само да може да казва, че разследванията срещу него са "политическа поръчка"... А какъв политик е този - никой не знае! Колко ли кинти е набутал на Меди, та да го сложат на първо място в листата в София, не ми се мисли... А известно е, че Меди пари не връща, та тоя мнгл ще да пие хладна водица и то в кафеза...

Ало, ЦРУ. Имаше една приказка комунистическа - учим се от първенците. Много бързо забравяте. Май не помните, че вие оревахте за щяло и нещяло ЕС.

не с тия номера искаме на станишеф имунитета

На тоя, само като му се види мутрата и веднага трябва да бъде опандизен!?

А да видим. Отказвай се. Той и Станишев щеше да се отказва ама...?

убавец:) с тази невинна физиономия, и дума да не става че се е забъркал в измами човека. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Негодник,веднага ще се откаже еми то и Цветанов веднага се отказа,ама след като плюеше по България една седмица в Брюкселмолеше след като ГЕРБ не е на власт да ни спрат и въздухът който дишаме.

ами на емил ангелов от дпс своге кож ще му посика имунитета? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.