България в топ 5 на лошите имотни пазари

Някога тази черноморска държава се смяташе за „новата Испания" за британските купувачи на недвижимост, но в последствие ситуацията се промени във възможно най-кардинална посока.

Обратно в новината

Коментари - България в топ 5 на лошите имотни пазари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май точно сме си като Испания. И там много имоти са с цени в свободен полет. А руснаците се пазарят, защото купуват имота с цел да си го ползват, а не спекула.

добре че нямаме такива с американски че досега вече да са им ги "защитили" ония другите :)

Нали бехме изпреварили Париж!?

Това е или София, или Варна!

Не знам за строителството, ама Дир.бг слагат тая снимка на всяка една статия, свързана с имоти, при това поне от 3-4 години насам. Толкова ли не можете да намерите друга бе ??? :)

за да докажат, че сме топ на топ 5 най-лошите имотни пазари

:-) Явно не си ходил скоро в Свети Влас. Аз бях на почивка със семейството си тази година и догодина сигурно пак ще повторя. Хареса ни много - ниско строителство със зеленина и басейни. За разлика от Слънчев Бряг явно там братята Диневи са проявили малко здрав разум.

Нека сме на първо място ! Това означава,че българите ще могат да си купят по-евтино жилище.Срив на цените на имотите не означава загуба за населението,а за инвеститорите (спекулантите),и размера на отпусканите от банките ипотеки.По ниски цени - по-ниски нива на заемите !

Частично си прав. Обаче и много хора са се набутали с покупки на зелено или на кредит и сега гърмят. Така, че не само инвеститори са на загуба.

Ronin

Само така!Вперьод страна агромная,вперьод на смертний бой!Браво!Много се кефя!Гледката по нашето Черноморие е много готина!Хубаво облечените рускини и руснаци със скъпите коли,как гледат отвисоко с пренебрежение окъсаните и алкохолизирани ирландци и англичани!Ха-ха-ха!Кеф!Кеф!Кеф!При рускинчетата има и къде да ти се хване окото,а с "руснакови" можеш да си спретнеш пълен купон в кръчмите!Не са като ония грозни затлъстели и алкохолизирани западни туристи!...:)