Политиците обявиха колко имоти и пари имат

Сметната палата публикува данните от декларациите на лицата, заемащи висши държавни длъжности, по публичния регистър.

Обратно в новината

Коментари - Политиците обявиха колко имоти и пари имат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е защо България е на последни места в Европейските и Световни класации . То с такива бедни министри как да се оправи България и народът български !? Единствено " Кой" Пеевски се оказа най- честния политик декларирал движима, недвижима собственост . П.П Нали за неверни данни и скрита собственост има санкции и наказания по законите български?

Като гледам нашите политици това 130 хил. евра не са пари. И много спестовни хората. Всичко от заплати. Само на Цацата жена му с 160 бона от "свободна професия", а той милия само 130 бона спестил.

браво ,да го оплачеш цървулчетата!!!

DMS POLITICI ПО 1.20лв. с ДДС на кратък номер 123456 за всички мобилни оператори. Да ги спасяваме, че умират от глад!

Ма те нашите много бедни!?

Не така бе хора, не с лошото....от Данъчното ни казаха да декларираме дихофите в х. левове било редно...а ние ги декларирахме в милиони за да се поберат цифрите в графите на декларацията.Нищо грешно няма.

Еми ето - виждате, че нямат кой знае колко повече от редовия българин. Затова, стига сте злобяли и лаели по управляващите!

МИРО , ТИ ПО РОЖДЕНИЕ ЛИ СИ ТЪП

Мутронът даже къщата си в Банкя не е обявил. Завалията сигурно живее там под наем.Абе,сетен сиромах..'... Май е прескочил вече шесте милиарда,ама те не се броят,защото си ги е спестявал от закуската.... Яжте и вие филии с мас и ще станете милиардери.

Баси хората. Имат належащ чни хиляди. Аз съм с 30 лв до заплата.

Това са "Усмивки от стаите ленти", издание юни 2017.

Живи да ожалим тези айдуци, толкова малко пари да имат в родните еБанки, милиардите държат навън, в офшорки и под дюшеците!

Преди 2 год Горанов мрънкал кат малко дете на майка си на 55год другаря Б.Борисов че той30год стоял в1стая и взиимал смешните 2500 заплата на30 год всиички министри билиЕВРО МИЛИОНЕРИ а тойс 2деца чакаал3 не става.Бойко го успокил и мму зал че като ТЕГЛЯТ16 МИЛИАРДА заеми от4банки комисионие са над200МИЛКИ ще захлеби бая пара.2016 Владислав Горанов СТРОИ къща за2МИЛИОНА край с.Горни ОКол Плана планина

Преди месец имаше статия колко са спестяванията на Путин. И той завалията такъв един сиромах с около 40000 долара. Ама целия свят го нарича диктатор. Та тия нашите демократи значи са битер диктаторите бе... Май е време да дойде Цв. Василев и да каже за милиардите. Чудя се коя ли е в момента банката перачница?

И кое по-точно е "целия свят" - твоето село ли?

Оказва се че Аз съм по богат от Президента !!! :)))

Апропо, Дебела павлова защо не е писана тук? Тая бая ЛАПА и СМУКА от санирането, И цв цв и цецка и де що цялата герберска сволач?

Тиквеника от Банкя и свитата му декларират минимални финанси и собственост .. и ние трябва да им вярваме, че си плащат данъците и че не са крали???? И искат от нас да си плащаме данъците и да декларираме всеки спечелен лев???

Спокоино ми е на душата, че другарите управленци са горе долу на моя хал. Излиза, че не само са крадливи, но и лажливи лицемери. Маи наи-честният е наи-оплюваният, Пеевски.

"Живи да ги ожалиш!" Тогава искате ли да съберем някоя и друга лепта да им дадем да не пукнат от глад и да не ги уволнят? Едните от запад, другите от изток? Гадно и коварно е да имаш не един, а двама началници, които отгоре на това се и карат. А най-интересното и научно необяснимо е, че сами си вярват. Какви чудеса стават по света, да се не надяваш.

Всички знаем, че голяма част от написаното Изобщо НЕ Е ВЯРНО. -------- А за Борисов - ми той ще прояде пак "филиите с мас" при тези "доходи". Но, като му гледам "телцето" и разни други "аксесоари" май не ще да е така...

....пални глупусти и лажи ...обявени офицялно от родни ,нагли "политици " !...като чета ,какво имущество и какви суми са обявили (без бои )...направо живи да ги оплачеш ?!?!...като се замисли човек ..що крадене и разграбване от дарjaвата и народа бе и продалjaва, тези за да си каjaт истината ще трябва ама мого бои !

Прочеох! Стана ми тъжно, най-вече за ББ, Горанов и Дончев! Хора, дайте да им съберем по някой и друг лев от доброволни пожертвования! Ами ако, не дай , Боже, им се случи нещо, как ще се разплащат с докторите? Ще ги загубим за едното нищо! Кой ще ни уптавлява толкова добре тогава?

Марешки лично се похвали по БНТ че е богат има 100милиона. Томислав Дончев е спестил само 140 милиона от1ВиК проект на Габрово.ББ също НЕ е от скромните преди 2 годинки се хвалил и черпил за 2МИЛИАРД в евра в Ливанско-КАТАРски турскии Люксембургски банкки

затова сме наи ,,бедната,, нация в европата...??? с ,,толкова,, гладни ,,политици,, по ,,върха,,...!!!

Леле че аз по богат от повечето...за какво се оплаквам тогава

Kalin

Това че всичките са излъгали е ясно но това че ББ ги е бил всичките в това лъгане мисля че е повече от ясно!

дебелият прокурор дали ще се сети да попита другото дебело момче как се спестяват 17 млн. в България и дали аптекар може да получи 1млн. кредит без обезпечение.

Срамота другари и другарки! Срамота е такива бедняци да управляват България.

ОТ ВСИЧКО НАЙ МНОГО ПРЕЗИРАМ НАГЛОСТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!

И каква излезе тя? Най-състоятелно е семейството на Илияна Йотова. Най-вероятно, защото само тя е декларирала честно всичките си приходи. А виж, за Бойко Борисов и Томислав Дончев ще трябва да се събират средства. Та те са направо бедняци. Аз, че едвам си плащам тока и парното имам повече средства от тях. За толкова години във властта те направо са обеднели. Да ги оплаче човек горките.Излиза, че ГЕРБ е партия на бедняците. Надолу в списъка се вижда и Валери Симеонов, който също май е от "бедняците". А Марешки, очевидно не е искал да декларира доходите си, за да не получат останалите комплекс.

ГОРКИТЕ ! ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ...Те си "късат от залъка" и си жертват здравето и парите,за да ни УПРАВЛЯВАТ...с единствената мисъл-Само и само НИЕ - Българският Народ да сме добре! Затова предлагам във Фейсбук да организираме група ЗА СЪБИРАНЕ на ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА за тези БЛАГОРОДНИ, но иначе СОЦИАЛНО СЛАБИ ХОРА !...Милите те....Обичам ви !...

Това е поредната гавра на банкялията.Народе,народееееее....,даже приматите имат капка достойнство за разлика от теб.

Явно управляващите у нас ни мислят за олигофрени, че не виждаме и не знаем колко са откраднали? Защо не образуват прокуратура по модела на румънската, че да видим тогава на кой най-много годинки ще му дадат..... а съм сигурен, че всичките тези лисици ще има да лежат най-дълго в затворите..... ама нали сме си тъп и прост народ, защо да не направят на още по-големи бунаци.............

26 700 лв плюс няколко милиарда

Абе пенсионерите са по богати от премиера и президента бе!!!

Абе тези идиоти, защо си мислят, че и ние сме идиоти!!!

Те не го мислят! Те сасигурни, че е така, щом ги избираме за 2-3 мандата!

Уважаеми пенсионери! Не хвърляйте парите си през балконите залудо на ало-измамници. Помогнете на премиера си,а той ще ви увеличи пенсиите. Не го оставяйте на скромните му спестявания.

горките,живи да ги оплачеш

борисов може би живее на луната, или в палатка при черешовата нива в с.габарево.Той продължава да се подиграва с пенсионерите, но той трябва да се страхува от тях. Това са хората които построиха, електрефицираха държавата, развиха силна икономика и селско стопанство. А сега те същите броят стотинките за хляб... Може би, те същите ще се докажат като истински българи.

Бълтари, аз съм изненадан и малко обиден от тази информация. Защо ни смятат за глупаци, които вярват на написаното. Горкият Борисов!!!! Да му дам малко на заем, че с тези пари ще умре от глад. Някой вярва ли????

Извади документите за Борисов и ги покажи на слепците.

Тука не е местото за вицове. Сложете го това при вицовете.

всичко да се конфискува, а тези в панделата! веднага!

Грух Грух бил много бедничък нещо! Тва да притежаваш всички медии в България много губещ бизнес било! А дираджии (или пък правилното ще е дирниците) не смеят нещо да гъкнат по негов адрес - нали им е шеф?

Баце един от най-бедните, а Пеевски кърти сметки. Подиграват ли ни се?

Горките,живи да ги ожалиш!!!!!!!!!!!!!!!!!