Румънци купували по 3-4 имота по морето

Румънци си купуват вили в България с 35 на сто по-ниски цени, пише днес румънският вестник "Гъндул", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Румънци купували по 3-4 имота по морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А с оня фонд какво стана? Изкупи ли София?

Това абсолютно не е вярно.....аз работя на хотел в Златни Пясъци,на който румънците идват през уикенда само и единствено да си харчат по-високите заплати,и само малцината първенюта от тях се оглеждат за имот и разпитват за цени, при руснаците нещата между почиващи и клиенти на брокерски фирми е 30:70 за любителите на слънцето и морето,при останалите нации имотните туристи са пренебрежително малко, .....сами сметнете колко процента от туриристите които идват в БГ си купуват имот.....така че твърдение подобно на това в заглавието е несериозно.

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ СА СБЪРКАЛИ С БРОЙКАТА, А ТЯ Е ПО 30-40 НА ЧОВЕК. ЯВНО ИМА НЯКОИ СТРАШНО СА ИЗГЛАДНЯЛИ , ЧЕ ПРОСОТО НЕ САМО ГО СЪНУВАТ И КАТО СА БУДНИ, САМО ТОВА ВИЖДАТ

Не съм членувал в никаква партия бе нехранимайковец ли или какъв си там??Заради такива тъпунгери като тебе пиша, писна ми да се оправдават със социализъм и комунизъм,комунисти та комунисти,че такива прости и малоумни хора като тебе станаха болшинство вече и ни направиха живота ад последните 20 години!!Панимаешшшш човече!?!?!?

Добре дошли, румънски бизнесмени

Имаме си калмуци като тебе и партия столетница, дето ни води към светли бъднини.Земи бегай до пенсионерския клуб, че те чакат фенките.

Някои не виждат по далеч от софйиската си действителност,и като си мислят че цените там са до небето ,все едно господ ще се кани да им купува скапаните надути жилища,действителнос в останалата част на страната е малко по различна,много хора изнемогват ,и не само бедните,така че това са нормални цени за продажби в днешната така наричена криза,радвам се за румънците че купуват,дано облагородят източния край на България,имат си световната марка ДАЧИЯ хората,супер кола а ние какво имаме а балами?????

Ам с толкос пари саму клозето успех да платя ама на, кочината даром и салмата с шумата за добитъка също е у тас цена. Кату пурЪботя малку у чужбината да попрося ша купа и къштата. Тъштата не е ща ако ще армаган да е дават.

Да оставим румънците на мира- някои от вас са доста зле с правописа-май не сте си учили българския като хората!!!

Забележете, че по времето на Костов и после по времето на царя България чувствително по-напред от Румъния и румънците лобираха да се съгласим да бъдем приети в ЕС едновременно - имаше опасност да приемат само България. Забележете къде е отново България след 4 годишно управление на БСП. Там, където беше и след Виденов. Само че по-лощо, защото този път ограбиха повече и убиха повече надежди у младите хора. БСП наистина трябва да се обяви за незаконна! Тя цинично се обявява за партия на над 100 години, а като такава е зибивала невинни хора, интелектуалци в конлагери, прогонвала е етнически турци от България (много грозен прецедент с преименуването), а днес предаде на турците парите за българските бъднини. И, повярвайте, турците се възползваха и взеха МНОГО! БСП също краде милиарди. Според мен министерството на образованието трябва да наложи в учебниците истините за БКП и БСП. Вече се знае достатъчно ясно кой какво е сторил и в най-новата ни история. БСП са хора на провала и просмукващата се простотия и наглост. Един вид - по-далеч от властта. За работническата партия - работнически работни места - всеки на мястото си!

kupuvat i posle ste kajat che tova e rumania,triabvase da bade obratno...

Младите румъци си купуват по 3-4 имота, а по-възрастните румънци си купуват по 30-40 и понеже са дърти и с артрит предпочитат Слънчев бряг щот било по-топло там:))А пък най-възрастните румъци си купуват по 300-400 имота, ама не казвът в Банско ли или в Обзор или в Бяла, за да не влияят на ценовите нива разни слухове:))))))

Баламата си ти!!!Къде ги видя тез румънци бе ахмак.Такива като тебе вярвате само на пресата и въобще не си давате труд да видите дали това е така.Едно време доставчика на информация ви беше ПРАВДА и в петък по телевизията даваха руската промивка на мозъци ВРЕМЯ май беше.Като ти чета драсканиците по форумите, братушките добре са си свършили работата.Време е май да си ходиш в пенсия и да не ни занимаваш с червените умопомрачителни изводи за щяло и нещяло.

И аз искам имот до плажа 30000 EUR - ама нямаааа

Купуват на опашка :) Аз ходих до морето да си купя вила, ама пред агенцията се беше извила 10 км. опашка от мамалигари и се отказах. А и къде ще се меря с милионерите от Румъния. Идваха с по две коли /Дачии:)/. Една лека за тях, а другата /бус или камион/ за парите и кредитните карти :) И почват да купуват цели квартали :) Смешна статийка !

Angli4anite gi ka4ihme na 4ere6ata za6to sega dane ka4im i Rumanzite,pak dogodina 6te kupuvame 35% po evteno ot tqh. Taove to,pazarna ikonomika:)))))

И аз ще си купя! Само да ми ги увият в повече хартия (2-3 вестника Гъндул) да не капе шарланец.

Не са балами а имат пари хората,що да не купуват,не са толкова изпаднали както умниябългарски народ!

Че какво се чудите? По тъп народ от нашия мисля,че няма на тази планета.

това е щото сме пичове - пък те били много зле...ега ти герберските тъпанари

Аз живея в Балчик и честно да си кажа- никъде не виждам такъв наплив от румънци да купуват имоти - виж по ресторанти , по разходки до Ботаническата градина - да! Но пък да се надпреварват да купуват имоти в Балчик - такова нещо просто няма ! Или това е поредната акция на канторите за недвижими имоти в Балчик,които направо замряха от една година насам или е журналистическа измислица...

нека купуват, като са балами

Mi da kupuwat. Posle i te shte placat.

Това е минимумът: 3-4! Повечето купуват по 6-8...

закърмен с идеите на плановата икономика :)))

Още 1000 таквиз статии ше тряят ,ама и с бамките сугласувайте нещо... :)

Едва ли повече румънци ,са купили имоти в България,отколкото българи ,в Северна Гърция.Не е сензация.

опа, мине не мине време и почнат големите продажби на закъсалите предприемачи,преди месец беше 10-20% сега е твърдо без договаряне - 35%, чакам като почнат да ги продават на реална стойност ще си купя

така е мога само да кажа,че румънците са много по добре от нас за съжаление много сме далече за да ги стигнем!!!!!!!!!

Ако 4 двойки румънци са купили по един апартамент, това вече е 200% увеличение спрямо миналата година. Вярно е и че предприемачите предлагат големи отстъпки. Спор няма, статията е съвсем вярна

къде има цени по 30-40 евра във Варна,Златните или Слънчев бряг до плажа.....това може да го напише само човек,който не е стъпвал на морето от татово време...

Ми нека чужденците изкупуват всички жилища в България. Пука ли им на политиците, че обикновенния българин няма пари дори за едно?

Да, ама не!Никой румънец нищо не е купил.И те нямат пари.Който купи, купи по миналата година, в момента няма нито една сделка.Купуват само руснаци.

Поредната статия с цел мааалко ако може да се повишат цените. Които и без това са още мега-високи. Преди бяха англичаните, после руснаците, сега са на мода румънците, догодина очакваме марсианците да дойдат да купуват...

Сигурно е така. Избиват се. По два, по три, по пет! Продавайте им ги... в сънищата си :)

че как така те имат пари,а ние години влачим кредити за кутийките си,как така те се оправиха,а аз до Румъния не мога да си позволя да отида?!?!?!

явно две двойки (едните на 35 , другите малко мад 60 :))) румънци са си купили имоти и това е повод да се пишат гръмки заглавия и да се кефат хората , че пазара е тръгнал

А ние в собствената си държава не можем да си купим един двустаен апартамент, а какво остава за чужбина. Ние сме клошарите на ЕС

на мен тази реклама не ми подейства

като купуват на килограм защо цените продължават да падат - автора на статията най-вероятно е закърмен с идеята на плановата икономика и грам не е чувал за основната движеща сила на пазарната икономика за предлагането и търсенето :)

ЕЙ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛАЙНА СТИГА СТЕ МЕ ЦЕНЗОРИРАЛИ, А ВИ Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИТЕ НА НЕБЕТО РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ ГАДОВЕ МРЪСНИ

който е видял да купуват, да дойде да ми се обади

ЗА ЧЕРНО МОРЕ ЛИ СТАВА ДУМА ПА ТИЯ СА ПЪЛНИ ГЛУПАЦИ ТАЗИ ГОДИНА КАТО СЕ ПОТОПИХ В ЧЕРНО МОРЕ НАИСТИНА СТАНАХ ЧЕРЕН