Коментари - Продават 4 ресторанта за по над €1 млн. в София | dnes.dir.bg
назад

Продават 4 ресторанта за по над €1 млн. в София

Повече от 130 оферти за продажба на заведения се търгуват в момента в столицата, показва справка в няколко от най-големите специализирани сайтове за имоти.

Обратно в новината

Коментари - Продават 4 ресторанта за по над €1 млн. в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко вика всеки ден, че всичко е супер! Тогаз що продават хотели, ресторанти, фалират фирми, терминал 2 едвам смогва?

това, че се продават хотели и ресторанти според теб е признак, че нещата не са ок ли?:)))) колкото е по-добре една икономика, толкова повече такива сделки има, куха главо!

ама при нас винаги има нещо сбъркано. Сръбски ресторант THE BEST ми звучи като ITALIAN PIZZA Каруцата...

саудите ще ги изкупят за три дена и няма да им стигнат .

Ако имам милион,не ми трябва никакъв ресторант.Тия са ненормални.инвестицията не може да се избие за сто години.

Това платено съобщение ли е ?

Да си ги купът сами. Още 2 мелиона оДгоре да ми дадът, нема да купим в балхар, ако ще турско да е. Мислила съм да отворим баничарница в Лондон. Но в балХар, даже и баничарница нема да отворим. Е тека, обичем меризма на баница. За това бих си държала баничарница, да ми мерише. Кото произведе, продавъм, ама и ми мерише на баница деба. В Лондон е скъпо, ама има хора да плащът. А у балхар, кифтетата даже у парлиаменто са по шейсе стинки. КакаФ бизнес, ако секо кифте е саму пейсе стинки? У Лондоня, един шаварма дунер куче марка на улицата - 8 паунда. У ресторант, същото порция, от 15 - 18-25 на порция. Зависи къде се сервира и с какво, и качество, и прочие, но за народа - това се сервира. По дворци и скъпи корорти, порция месо спокойно може да мине 100 паунда. Свръх лукс, Мишлин класа, може и 1000 паунда пориця да надмине. Тия оубаче, предлагат царска обстановка - от пиле млеко, и сребърен сървиз, дето 15 човека седът диван чепраз на масата и те гледът в очите какво ке пожелаеш, и сервирът с бели ръкавици и с обноски. Да се върнем на бизнеса, как точно по протокол, да сервираш кифте за 60 стинки, ако трее да сме точни?

Като толко ти е кеф да ти мерише на баница, нема що да се набутваш с баничарница. Туре си едни кори, буца сиренье и пакетче масло у бикините и заман ще ти мирише на баниница...

Продавай вземай парата и беш. С този рекет к,Во правим ? Нямаш ли "чадър", магьосник да си не можеш да оцелееш. Сигурно са вложили пари, талант, вдъхновение, отдаденост и.

Те хубаво ги искат тези пари, ама има ли кой да им ги даде?

В БГ сме бедняци, а цените в менютата им са за милионери.

Ей, пак брокерски лъжи публикувате без да сте се поинтересували за обективността. Това са офертни цени. Мога да си обявя апартамента за 1млн., това не значи че струва толкова. Реалните сделки са на много по - ниска цена, ако въобще има такива.

Защо ли ги продават ? Ама у нас всичко е цветя и рози, мед и масло. Истината, е че нещата се вгомн.сват и собствениците се спасяват.

Да, в София очевидно просперира само търговията с дрехи...втора ръка. Българите износват старите дрешки на западните ни "партньори" в Европейския съюз.