Адвокатки уреждали кражба на фирми

Две столични адвокатки са задържани при операция "Измамниците" на МВР за документни измами и престъпления срещу собствеността.

Обратно в новината

Коментари - Адвокатки уреждали кражба на фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само това да бяха греховете адвокатски. Адвокатите малко хора ги обичат и има вицове за тях, но когато станат откровени престъпници, е много гадно. А дали не са арестувани заради борба за територии?

защо ги арестуват,като ще ги пуснат,у нас силата е в адвокатите,а не в мвр,прокуратура и съд.

аз пък се питам защо когато една учителка от не знам кое си село 'обрала' банката и написаха и двете имена и даже снимката се публикува а сега тия - адвокатки (извършват квалифицирано престъпление заради професията им) се споменават само с инициaли

Нямате представа каква имотна мафия действа в България.Адвокати, нотариуси , служители в кметства,в съдилища ,в полиция са така обвързани,че никой не е в състояние да се справи с положението.Почива самотна жена в София.Полицията не допуска наследниците в апартамента.Влиза член на мафията,взема всички документи,написва си завещание от името на починалата,заверява го при съответния нотариус,от там в агенцията по вписванията и апартамента на починалата вече е негов.После и да се съдерете не можете да докажете,че завещанието е фалшиво/личи си още от първата буква/Започват да те препращат като футболна топка от инстанция на инстанция и всеки ти дава месечен срок за отговор,докато апартамента се продаде или прехвърли на друг и накрая пиеш студена вода и те е яд защо си се родил в тая скапана страна и започваш да мислиш къде да имигрираш.И на Калин Георгиев да се оплачеш,няма да ти обърне никакво мнимание.

Напълно сте прави . И ако позволите - не само всички ние сме в течение ; твърди се, че вече отдавна едни доста сериозни структури са също напълно наясно по въпроса и наблюдават този процес повече от детайлно .

ей на тия двечките ку.венца да им отрежат ръчичките , дано ... мръсни , алчни курвендили...трябва да се прочистим от вредните елементи ... аз казах....

Трябва да се премахне и публичното публикуване на годишните финасови отчети на частните фирми, които не са акционерни дружества. Това публикуване е абсолютно безсмислено и твърде вредно. :-( Данъчните я имат тази информация и няма никаква причина финасите на моята лична фирма да са обществено достояние. :-(

точно така е ама кой ще лапа по 50 лв на отчет и то за вечни времена, и освен това как ще се краде и как ще се изнудват хората ако махнат достъпа до ТР просто забрави тая нема да стане никога

Не се чудете, голяма част от поколенията, родени след или около Промените са такива.Чалга поколение с чалга образование и чалгаджийски манталитет.Виж краденето е наша отколешна черта, просто по-рано имаха страх.Сега българинът е такъв, какъвто е в действителност, ако някой не му натиска врата, неграмотен, алчен и крадлив.За злобата и завистта си го знаете.

Напълно съм съгласен с Вас. Затова нека правителството на ГЕРБ да направи това, за което бе избрано. Да натика всички крадци и разбойници в затвора, каквото и да му струва това. Тогава честните хора ще разберат и ще го подкрепят отново. Време е вече да спре това танго - две напред една назад и да се доведат нещата до край.

Най-после!Не само чужденци са прецакани,вижте какво пише измамена.Доказване на невинност винаги става по-трудно в РБ

Регистърът си е супер сега, само че ние осрахме поредното супер въведение

Не разбирам какъв смисъл има една и съща информация да се представя на няколко места - през 2009г. на 3 - в Статистиката, в НАП и в Агенцията по вписваията, ( и с 52 или 53 лв. ). В статистиката инф. се въвежда, за какво е необходимо да се представят отчетите в АВ ? По-добре да кажат всяка година да им превеждаме по 50лв. по сметка, но да не се виси по опашките. Да, може и с ел. подпис, но ако е ЕТ и само за един отчет да подаде - това са разходи - нали се подновява веднъж, а след това нов ел.подпис се купува - пак е разход. А ако фирмата не работи. И кому е нужно цялата информация за фирмите да е достъпна за всички - би тр. тук да се плаща - за ползване, а не при предоставяне на такава. И то след регистрация.

Да се отнемат правата им на юристи и да нямат доспъп до юридическа работа!

Да се напише ЗАКОН, че откраднатото се връща двойно от крадеца и ще видите че кражбите ще спрат. А сега потърпевщ е собственика, крадеца е с привелегии.

и на мен ми откаднаха фирмата-бях управител със съдебно решение и имах 54%, съдружника ми останалите, аз бачках като луда 12години, а той ходеше по проститутки....накрая, благодарение на моя труд и страхотни инвестиции, които бях направила фирмата се оказа с имот за 3 000 000евро /три милиона евро/ от които съответно 54%мои!!! и тогава съдружника заедно с проститутката с която беше в момента, ми откраднаха всичко............бях съсипана-нямах никакви спестени пари.......успях да наема адвокати, но и те ме измамиха............Слава Богу -успях да се измъкна жива и здрава -заплахите бяха ежедневни...........Слава Богу-успях да стъпя на краката си, е, нямам милиони и едва ли ще имам накога отново, но съм убедена, че откраднатото не носи щастие.........и че те ще получат възмездие за всичко което сториха с мен..........макар и не от закона!

хм хмм то маи колкото по честен е човек толква по голяма е вероятността да попадне на измамници. съжелявам да чуя за загубата ти от почти 1'600'000 мил. юро искам да кажа само че за възмездието много смея да твърдя че е истина и рано или късно всеки до край ще бъде възнаграден.

Как ще управляваш фирма за 3 милиона евро и няма да имаш поне 20 хиляди в чекмеджето за черни дни? Толкова наивност може ли? При положение, че си виждала съдружника ти колко е принципен

Миме ма, не съм проститутка просто той ми каза, че си фригидна.

Аз си мислех, че съм само аз будала. Разбирам те и ти съчувствам. И аз изгорях по подобен начин но не с чак такава сума . Дано да има възмездие, ама надали.

И сега какво? Ами.... ще ги уволнят! Ще им се размине, ще върнат част от откраднатото, останалото ще го разделят със съда, следствието и прокуратурата..... и готово. Има ли държава тука? Закони някакви действат ли? Или действат само когато са насочени към редовите добросъвестни данъкоплатци, но не и по отношение на тарикатското паразитно съсловие от политици, чиновници, държавни служители....

От къде тръгва безхаберието в едно министерство?

Само тези ако са такива - много е хубаво, за да е вярно!

Стига само с тези акции.Време е някой да влезе в затвора за дълго време.С това че няма нито един осъден след тези показни акции,правителството доказва своето безсилие.

Очевидно гладът не понася на шайката махленски шмекери, щом продължават с отдавна-изпърдяните им методи .

Боже господи! Какво настана в тази държава! Адвокати крадът, учители разбиват банки, а ние бедният народ в какво да вярва вече! Пази боже да не се раболяваш или да ти се наложи нещо по сериозно.

И ТИЯ ЧАК СЕГА ЛИ СЕ СЕТИХА ЗА ТОВА , ЧЕ ОТ ТАЯ АГЕНЦИЯ ДАННИТЕ МОГАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ И ПОЛЗВАТ ОТ КОЙТО НЕ ГО ДОМЪРЗИ - А КОГАТО ОЩЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА АГЕНЦИЯТА ХОРАТА АЛАРМИРАХА КАКВО СТАВА - НИКОЙ НЕ СИ МРЪДНА И ПРЪСТА МАЙ - Я ВИЖТЕ КОЛКО ВРЕМЕ Е РАБОТЕЛО ТОВА ......

хич не се чуди приятелю,всичко е направено за да работи точно така и за това е измислено точно така..

Дали ще ги осъдят тези адвокатки? Аз не вярвам. Дори съм сигутен ,че няма да ги осъдят. Кой ще инвестира в РъБъ?

d4

всичко свързано със съд, следствие, прокуратура и адвокатура в Булгаристана трябва да се залее с напалм. и след това ако остане нещо, да се погребе в Чернобил. иначе няма управия. Ама Цвръцко и Яйцеглавия не разбират от химия и ядрена физика.

да така може и нещо да стане

3а тия "нормални истории" и ние тука чухме и то отдавна... Cтая за неделя,две,три... на морето е "чиста работа" . A жилище - н и к о г а в Pодината! A има и други причини де....

засегнати интересите на чужденци. Ако бяха на българи, пет пари нямаше да дават. Цялата държава ограби една банда политически мошеници, но не сме чули някой да ги е погнал.

че малко ли българи изгоряха, като се оформяха фалшиви документи за продажба??? В момента с фирмите е по-лесно, защото данните се вземат от регистъра, вкл. подписи, копия на паспорти и прочее. Май освен да дрънкаш глупости друго не правиш - поне гледай ТВ - редовно показват по някой, чиито имот е бил заграбен от измамници и не само продаден, ами препродаден поне няколко пъти.

Извод!Не инвестирайте в БГ!Ще ви измамят и после ще разделят паричките ви със съдията, прокурора и полицая!:(