Цветанов и жена му получили 362 000 лв. за 5 г.

Вътрешният министър Цветан Цветанов даде днес обяснения пред депутатите за имотното си състояние.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и жена му получили 362 000 лв. за 5 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безспорно до тук всички коментари са на комунетата !! Ясно и безрезервно проверката е щателна. Днес никой за нищо на света не би си сложил " главата в торбата" Безспорни са хулите предизборни ! Липсват и достойни хора да се извинаяват за сериозни обиди. Цветавов винаги е бил безкомпромисен и не случайно бива притискан !!! ТОЗИ ШАРЖ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И СЛЕД ИЗБОРНИЯТ ДЕН ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ !!! КЪСМЕТА Е НА СТРАНАТА НА НАЙ- ПРОЗРАЧНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГЕРБ. ИДВАЩИЯТ УСПЕХ НЕ Е СЛУЧАЕН А ЗАСЛУЖЕН ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЦВЕТАНОВ ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯТ БОЕН ДУХ !!!

АБЕ ТОЯ ДА ХОДИ В ЗАТВОРА ЗА 5 ГОДИНИ ЯВНО Е СПЕСТИЛ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА ЦВЕТАНОВ ФЛОРОВ АНТНОВ - ДИРЕКТНО ЗА ЗАТВОРА

Нещо не разбрах, пред кои депутати ДНЕС Цветанов дал този отчет. ДНЕС няма парламент и депутати, тях ги разпусна Президента миналия месец!!! И какъв е тоя годишен доход, 360 х.лв за 5 години на държавна заплата - трябва Гл.прокурор да отдели още прокурори и да проверят и Цветанов и Директора на НАП, който "не откри нищо нередно" в декларираните доходи и разходи на Цветанов! Само на Гл.прокурор за сега имам доверие!

Мой роднина има 30 години в системата на МВР. Пенсионира се преди няколко години, със сестра си продадоха на "Красно село" двустаен и си купи едвам един апартамент в "Люлин". Явно малко е крал в системата или не всички се допускат до кацата с меда!!! За 26 години трудов стаж на държавна заплата и да спестиш за 6 апартамента в София и други там вили, едва ли е работа на почтен човек!!!

Че той социално слаб излезе човекът. Що не направят някое Байландо и за него?