Британците се завръщат на БГ пазара

Отново има засилен интерес към закупуване на стари селски имоти от английски семейства, съобщават брокери.

Обратно в новината

Коментари - Британците се завръщат на БГ пазара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, британците се връщат. В Британия :p

Заради голямото предлагане и слабото търсене дори в София вече има сделки по цени, близки до себестойността на имотите. Цените на жилищата у нас се доближават до себестойността им, показва анализ на MKB Unionbank за имотния пазар у нас. Средната цена, при която се търгуват двустайните апартаменти в България към края на юли, е 487 евро на кв.м. За покупката на такова жилище вече стигат около 30 000 евро.

Da si poyasnya misulta: kupuvat z a4-5000 remontirat sami i sled vreme prodavat na drugi britansti za da realiizrat pechalba. Po-izgodno e nie da remontirame i nie da prodavame. Taka v nashata ikonomika shte se vurtyat poveche pari.

Za UK mi se struva rano da se zavrushta na bulgarskia pazar. osven ako iskat da prodavat jilishtata si..

Kogatomti imash neshto tvoe togava go padarqvai za 2000 ,Tazi kashta e naslestvo i nqma da q podarqvam na nikoi (az darom nishto ne sam polychil)neka se roshi,a mejdo drygoto imam 2 apartamenta i rabotq v jyjbina taka ,4e sas sigyrnost sam po dobre ot teb.Po komentara ti li4i ,4e si zlobar i 4e zavijdash...........

На ти чужденец ! На ! Всички за чужденци зинахте мамка ви, та затова я докарахме до там. Знам че,те боли сърцето,че ти дават само 2 000 лв. Ама там където има чужденци, ги боли сърцето тия дето искат да си купят къща. Защо трябва хората които искат дом да се заробват с кредити за 30 години и да плащат десет пъти на стойността на имотите ? А ти повече от 2000 не се надявай да видиш. Къде го сънуваш тоя чужденец дето ще иска да живее в Червен Бряг ? А като не живее там, ще му изкрадат и циглите от покрива. Може да я продадеш само на местен човек от околността, а там са голи и боси като теб. 2000 лева са максимума на това което човек на село може да спести при тази мизерия. Като не си доволен, остави си къщата да я сринат мангалите до основи.

ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА

Пълни глупости, пазара е напълно умрял...

Imam sashtiq problem kashta v centara na seloto razgrabena(selo do Cherven brqh)s 2 dekara zemq.NQMA PRODAVANE ,pedlagat ti 2000 leva i kakvo da pravq s tqx ? Sarceto me boli za tazi kashta baba i dqdo si dadoxa jivota.Sashto taka ima 50 dekara jemq AKO ZNAETE ZA NQKOI CHYJDENEC KOITO ISKA DA KOPYVA PISHETE

Сега, в България има нужда да се произвежда а не препродава нека хванат мотиките и отглеждат домати а не да парадират че видители ТЕ се завръщат на пазара пс то на тоз пазар се иска и качество а не разпадащи се панели.

Тоз който е писал статията защо не си пише името та да знаем коя е връзката на брокерите мутри!

Абе овчи кратуни брокерски,бие стоите,стоите и магаретоЧУШ викате.Гладна кокошка просо сънува.Вие искате цени по нашето чермоморие,като че ли се намира на Копакабана,или Палма де Майорка,и да се гушите хей така за нищо.Аре стига,огледайте се и се ослушайте,смукнете цените само за булгари и вижте как алъш-вериша ще тръгне,иначе ще има да чакате да дойдат германците.

Много интересно. Обединеното кралство се очаква да е в криза поне до края на 2010.

Пропуснах! И Георги Гергов купувам за 5лв да ми мие терасата.

Копувам апартамент в Слънчев бряг или Св. Влас. На първа линия, 100 квадрата +20ина квадрата тераса. Плащам в брой до 5000еуро.

Врели некипели, това са платени статии от брокерите на недвижими имоти, благодарение на тях цените скочиха толкова.

Все още е прекалено скъпо за покупка. :-) Дори за градските апартаменти има свръхпредлагане, а за така наречените ваканционни няма какво да говорим. Изобщо този сегмент с ваканционните имоти е много смешен /при това не само в България/. Постояно се строят нови такива комплекси навсякъдепо света и съответно няма как цените да се покачват или дори да се запазват същите. :-) :-) Такъв имот си е чист разход, но глупаците, който го вземат за бизнес явно са прекалено много. :-D :-)

и марсианските брокери започнаха да проявяват интерес (силен) към селските имоти ,единственият проблем за сега са циганските набези ,но те (марсианците) подготвят анхилацията им

Врато, трябва да побързаме, че скоро за нас няма да остане и боксониерка, с тези имото-гладни руснаци, англичани и псевдо фондове!

А аз пък търся апартамент на бул. Цар Освободител за 2.50лв., може и ДДС :)

Всичко се връща по старому и квадрата набира скорост тъй че дерзайте и купувайте докато все още ги подаряват.

О! Островитяните са поспестили пак по някоя излишна лиричка! Заповядайте, браточки - сичките че ви ги земем!!!

Що ли не вярвам?

Айде на бананите бе рая загубена, айде че имам кредити

Пак манипулации!!!! Бри а и другите европейци наистина проявиха интерес при влизането ни в ЕС, защото не знаеха каква е реалността тук. Сега вече знаят и няма да се върнат скоро - поне докато нещата при нас не заприличат на нормални.

За нашите кучета трябва англиско ядене!!!

Не манипулация, и аз търся здрава къща за 2000лв. на село.

Идват, как да не идват. Пустееща къща на село се купува с цел отглеждане на канабис с търговска цел. Да не са глупави.

Мани, мани вчера мистериозен фонд (по последни данни марсиански!!!) изкупува 3000 апартамента в Софето, днес пък юруш от ангелийци да купуват селски имоти. Да не повярва човек как сделките може да са нула при този нестихващ интерес. Човек се пита дали подобни статии се финансират от закъсал строител или стар помияр пак е отмъкнал залъка от контейнера на безработен брокер и той сяда да пише по форуми и блогове барем някой заблуден жърналист реши да прави сензация от мокрите сънища на довчерашните спекуланти.

Най-съкровената мечта в живота ми е да си купя къща и да живея в България, най-примамливото място на света. Момент да си взема хапчетата!

Докога наглите лъжи с цел манипулация ще са безнаказани в България?

На село няма държава. ако случайно има полицай то или го е страх да излезе от къщата си или е роднина на половината село а на другата половина е приятел. Имам къща в село Свобода - старозагорско. не съм сигурен дали ще я заваря при следващото си ходене. последния път мангалите бяха извадили елинсталацията от стените изкъртили мазилката и взели кабелите за да ги предадат за вторични суровини. надали някой ще даде и стотинка за имот в село дето има мангали

те тия мизерници без пари искат да взимат, бедняци като тях не щем, и тук си имаме достатъчно цигани!

това са манипулациите на псредниците.никои повече няма да доиде в българия.вчера таино изтече инфо че някаква си фирма купила 3000 ?????? апартамента в софия.демек бързо купуваите че ще свършат.фирми за недвижими имоти мрат от глад в момента а няма и изгледи за промяна затова пускат слухове.ама българите вече са гърмяни заици.

Кой ги пусна тези от Острова? Нека си стоят там и се радват на живота си.

Нещо май сте се пообъркали, връщам се да си продам мизерната кутийка ,която купих и повече няма да стъпя тук.

Гответе се братя роми!

Вчера беше тайна организация която изкупи 3000 апартамента, днес са британците... утре чакаме марсианците :)))

Ха ха ха, егати манипулациите, егати чудото. Избиват се да идват да им грабят къщите и да им изнасилват децата. Направо мрат за тук!

Ето тези са много вредни за имотния пазар. Такива правят балоните и после си бият шута като стане напечено. Обаче последствията ги сърбат всички други.

Не ги искам. Хич да не се завръщат!

аз купувам жилище в софия. може и в незавършен вид. плащам кеш. давам 2500 евро на квадрат. ще ми продадете ли/ извенете за ниската цена от 2500 евро на квадрат. заплата ми е малка 700 лева на месец а и имам дете ученик . давам малко 2500 на квадрат щот искам да го изплатя за 35 години , по-дълга ипотека немога да си позволя.

пак ли платени и измислени публикации. имат интерес, ама да се махнат по скоро от БГ пазара.

Скоро и извънземните ше дойдат в България да си купуват имоти. Ами че ние живеем в най-културната страна, с най-гостоприемно и толерантно население, до преди година имаше няколко крадци, но сега всички са в затвора, всички британци и американци си мечтаят за българско гражданство, даже нараства броят на фалшивите граждански бракове, само и само да се заселят в България... А сега добавете моя постинг към горенаписаното, за да добие завършен вид.