Над 1000 бежанци спасени в Средиземно море през уикенда

Над хиляда мигранти бяха спасени през уикенда при няколко операции в Средиземно море, предаде Франс прес, като цитира италианската брегова охрана.

Обратно в новината

Коментари - Над 1000 бежанци спасени в Средиземно море през уикенда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласно решението на Европейската комисия, получило одобрение от ООН, гумените лодки ще бъдат унищожени и вече няма да могат да се използват за превоз на нелегални имигранти!!!

Абе тез мезгръбначни еврочиновници ни направиха съсвсем на маймуни бре. Пращат кораби да обират чернилките на 15-20-50 км от африканския бряг и ги стоварват в Италия. Че накрая се и хвалят че били ''спасили'' назнам си колко хиляди имигранти. Като искате да сте ''спасители'', започвайте да ги разтоварвате на африканския бряг. Гаранция кандидатите за ''спасяване'' че секнат моментално......

А защо въпросните емигранти да не бъдат евроинтегрирани. Вижте каква хубава думичка.

Проблема с бежанците ще започне да се решава тогава, когато Европа най-накрая вдене, че трябва да се опъне на чичко Сам. След всяко въздушно демократизиране, към Европа се юрват пълчища, главно мюсулмани, които се приемат. Докато чичко Сам се прави на каубой - така ще е.

Дубрутру, Лондон!

Бюджетът на "Операция Тритон" (май че така се казваше тази глупост) е 133млн. долара за 2015г. Това са само разходите за кораби+персонал, после следват другите разходи по настаняване, охрана, хранене, здравеопазване и т.н. сещайте се кой плаща и се чудете още накъде духа вятърът.

Що тъй бе братя ингилизи?ми дондуркайте си ги нали нас тъй учите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

хи-хи, че тези спасените не отиват в англия, тя няма излаз на средиземно море.

Най-после увряха чугунените глави на еврогейовете. Дано не чакаме още 3 години преди да се престрашат да проведат "окончателното решение" = обратно на корабите и бързо към спасителният африкански бряг. Е, братята афроамериканци доста ще се изпотят за да ги въоръжат и пуснат в бой с ИДИЛ.

Изключително нагло племе са това ингилизите. Нито дума за участието им в арабските пролети, които съсипаха С. Африка...за колониализма да не говорим.

Естествено, че са заплаха... Помислете за кого е изгодна дестабилизацията на ЕС. Кой разпали войните в арабския свят.

Добре ,но я си помислете че може и биологичния часовник да им се е събудил. Слънцето скоро ще превърне тези земи във фурна. Миграцията сега е обясняват само полит. причини но тя е от милиони години и важи за всички животни

Американците правят золуми в Африка, за да скапят Европа. Силна Европа е конкурент на Щатите, а те конкуренция не обичат... защото са некадърници и могат да побеждават само с измама, лъжи и убийства.

Докато не почнат да ги връщат, няма да се оправят нещата. А каналджиите в затвора за дълги години.

С връщането на емигрантите съм съгласен, но с това каналджиите да отиват в затвора- Не. И те да се екстрадират заедно с бежанците, а те знаят какво да направят с каналджиите, дето са им взели парите. Защо трябва ние да ги храним в затвора, а те да прибират сериозни суми за дейността си???

НАПЪЛНО ВЯРНО РАЗСЪЖДЕНИЕ!

Тези индивиди ще донесат със себе си различни болести, престъпност и конкуренция за хората в обслужващия сектор.

По-добре късно, отколкото по-късно. И на това благодарим. Дано не ги коригират, както коригираха и Меркел, щом прозря, че мултикултурализмът не работи.

Добре де,ако наистина бягат по принуда от войната и други причини,то защо не отидат в присъщите им на тях държави ?Защо не отидат в Дубай,в Катар и т.н?

Мигрантите не са мигранти а терористични групи и клетки изпратени за трайно заселване в Европа заедно със семействата им ,всичките разполагат със много пари с които си плащат прехвърлянето и установяването в страните към които са ги насочили ,ако това не го разберат брюкселските дебелогъзи чиновници много скоро ще стане страшно в ЕС.

someone

ами това е разликата между западноевропеиската култура и другите култури - европа е хуманна и човечна, спасява живота и помага, другите култури гледат давещите се и злорадстват, присмиват, подиграват, за тях е панаир и сеир да гледат умиращи. жалко, че малко го разбират.

Природата е заложила във всеки човек да мисли първо за себе си. Този, който мисли първо за другите, е грешка на природата, и ще изчезне от земята. Поговорката казва - този, който Господ иска да накаже, първо му взима акъла. Явно Господ е решил да накаже европейците.

Да, така е :) Избиването на индианците, експлоатацията на негрите, Първата и Втората световни войни... всички тези злини са дело на марсианците, не на любимите ти западни варвари.

Ще се сетите Кончити, че вашите "демократични" правила, доктрини, закончета и прочее прави краставици, са толкова смешни и жалки, но да не стане късно. Нахлуе ли башибозука, знаете къде "уважава" най-напред.

Да си мислиш, че можеш да спасиш целия свят, е вид расизъм, тъй-като това предполага, че останалите хора НЕ могат да спасят света, останалите хора НЕ могат се оправят сами, и прочие. Само ти можеш. Това предполага, че европейците са нещо повече от останалите хора, и заради това трябва да спасят света. А останалите хора са смятани за деца или невменяеми, които вечно трябва да бъдат обгрижвани. Парадоксално, но европейците са подтикнати да спасяват бежанците от собствения си расизъм.

Всички са наясно,че емигрантите са заплаха за старият континент и не може да ги приемаме безоткатно.то е все едно да искаме да съберем в един съд 5 литра вода,ако той е с вместимост от 4 литра?!Това се дирижира преднамерено от САЩ за да се дестабилизира Европа и после те те да дойдат уж като миротворци и да се настанят трайно тук.

По-лесно се управляват народи с по-разнообразен етнически и религиозен състав. Пример - България.

А, най-лесно - без "състав".

Незнам добре или зле е да си хуманист, но ако се грижим за мигрантите, първата работа е да се кастрират и обеззарязят по подобие на останалите човешки любимци. Едва тогава ще настъпи спокойствие.

Най-голямата заплаха са Европейците които имат пари да ги харчат за спасителни операции. Да дадат на България да отговаря за спасяването и ще се оправят нещата.

Прави ми впечатление че поне 70-80% от имигрантите са мъже. За миг да се абстрахираме от ислямизацията и всички куп проблеми, които те водят със себе си и да се спрем на един много прост, демографски. Ако това продължава какво ще е съотношението мъже - жени в Европа след 10 години?

И то голям брой млади мъже, загорели. В Египет няколко западни журналистки бяха публично изнасилени от тълпа млади мъже на площада. Струва ми се, че в Европа скоро жените няма да могат да излизат сами по улиците, ще стане като в Близкия Изток.

В Русия се чувства недостиг на мъже все още.

В Швеция е ежедневие изнасилванията на Шведки от тъмнокожи мигранти. Както в БГ по селата има изнасилени и ограбени от мангустите. Предимството е на бързо-размножаващите се в природата. Европа си е вкарала сама Троянския КОН !

Ай стига бе! Верно ли? Не бяха ли румънските и българските имигранти ?! Докато се занимават с проблема "attention!, налазват ни от източна Европа", то какво стана?!

Те идват за да бъдат спасени. Още при тръгването им е ясно, че с техните лодки не могат да достигнат до Европа. Просто трябва или да се спре със спасяването им - за да спрат да идват, или да се връщат с военен конвой до мястото - от което са тръгнали. Само някой да не ми казва, че не се знае от къде тръгват, защото веднага ще го попитам, как се разбира къде лодката, за да бъде спасена и на колко километра от африканския бряг.

Този е на път да открие топлата вода !

Мда, терминът "мигранти" придоби изключителна популярност напоследък... Някой твърдеше, че прирастът на Африка за година е 20 000 000 души. Така че всяка година има много за спасяване. А нас кой ни спасява?

Ако, не се спасим сами, ще ни "спаси" Ислямска Демокрация.

Най-големите врагове са българите. Повтаряйте си тази мантра още 10 години и ще се събудете с полумесец на знамето и чалми на главите.

Мигрантите бягат от войни и конфликти в страните си.Всички войни се подклаждат от САЩ.Следователно би трябвало всички мигранти да бъдат насочвани към САЩ.Защо да страдаме всички от ЕС,заради САЩ,които си живеят добре и само искат да дрънкат оръжия и да владеят света.Европа трябва да се осъзнае и да даде отпор на САЩ!!!

Изобщо не е вярно! Гледах интервю с един либиец, който каза че за да го прекарат до Европа платили 1100 паунда и бил спестявал цяла година за тях. Но знаел, че като стъпи на Европейска земя повече няма да му се налага да се грижи сам за прехраната си! Тези тълпи са от икономически емигранти!

А добро утро!

ако не се вземат мерки до две години етническия и верски облик на Европа ще бъде променен и това което ислямските орди не направиха преди векове сега ще стане реалност,

То вече е станало! Това са инертни процеси и без сопа няма как де се обърнат!

Това трябва да е някаква шега, нали? Разбирам да ги спасяват близо до италианските брегове, а те направо са си ги прибрали от Либия! Това е някакъв абсурд. Тези лодки ще се увеличават. Отделно от това ще се увеличат и прииждащите от Близкия изток. След 2-3 години максимум цяла Европа ще е затънала в мизерия, защото африканските маймуни и арабските ненормалници ще са я превърнали в кочината, от която идват.

Нека Англия налее малко интелект в кухите чиновнически кратуни. Че съвсем заприличааха на плютбюро.

Когато САЩ, Англия, Германия и Франция си правиха тънките сметки как ще сложат необезпокоявано ръка на природните ресурси в арабските държави и изтребиха вождовете там, сега да се оправят! Арабите са мързеливи, те не се стремят към нищо - искат само да ги оставят да си мързелуват на спокойствие. Затова природата е надарила онези земи с много петрол и диаманти. Вождовете им ги продава и така осигурявах мир и спокойствие. Алчността на Запада води до това. Като се прави нещо се мисли за последствията

миналата седмица стовариха 10-15 бежанци на пазара Димитър Петков в София. Беше привичер. Гледаха като изтървани

Тия тъпаци се усетиха!

Европейците не са по-прости от българите. Т.е. на всички, всичко им е ясно. Въпроса е че народите в Европа не определят политиката на ЕС. Даже и от Меркел според мен тези въпроси не зависят. ЕС се управлява от чиновници, дето не сме ги избирали и те решават тези работи.... кой обаче тях ги командва...

Е как кой ги управлява ? Оле ли никой не е загрял??? Американската империя !

С тази политика към емиграцията, толерантността и социална политика, въпрос на време е Европа да се промени драстично (но не към по добро). Не вярвам, че европейските лидери не си дават сметка за промяната на етноса и човешките ценности които настъпват с идването на този тип емигранти. Съгласен съм, че тези хора бягат от войни, бедност и мизерия, но те ги носят със себе си в Европа и неминуемо ще се случи и тук. Жалко за Европа с цялата и история и култура, но скоро ще е неузнаваемо променена и вместо да е двигател на прогреса ще се превърне в изоставаща и догонваща икономика. Политици.... Финансисти (банкери).....адвокати.....защитници на човешки права...... резултата на края ще е нова Европа по подобие на Арабския свят, няколко много богати фамилии и маса неграмотни фанатизирани идиоти.....

Да се чудиш да спасяваш и прибираш ли, да охраняваш ли? Да ни превърнат в рецепционисти тогава. Що ни плащат заплати за граничари? След еврото, разрешаването на този общ проблем ще ще се окаже следващия провал или основа за възход на ЕС.

От началото на годината колко мигранти са станали емигранти, колко са се сдобили със статут на имигранти и колко са си останали просто мигранти /били са изядени от акулите и т.н./ ?

През ден започнаха да излизат такива новини. Бюрократите в ЕС трябва да разберат,че става въпрос за инвазия!Няма нищо по-безумно от европейската толерастия - да спасяваш тези, дето един ден ще те унищожат...

Защо никой от европейските политици не призовава за разследване и залавяне на трафикантите на хора? Явно никой не смее да "разкрие" кой стои зад това!

Виждате ли бегълците по лодките? Само млади мъже във военна възраст!!! И тук-там накоя жена или дете за цвят! Чудя се на управляващите толерасти! Искат да претопят Европа ли?

Тези мъже когато се освестят ще поискат пари, още джамии и много жени. После ще правят война. То си им е заложено от хилядолетия в тях.

Това е настъпление ! Прииждат на орди с цел завземане на Европа !

"671 души, от които 48 малолетни и 108 жени" може да се чете като 671 души, от които 515 мъже, потенциални бойци от ИД.