Четири страни от ЕС искат обща имиграционна политика

Германия, Франция, Италия и Словакия поискаха мощно и енергично решение на европейско ниво на проблема с имиграцията след последните трагедии.

Обратно в новината

Коментари - Четири страни от ЕС искат обща имиграционна политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съседните страни се затварят за тях, защо Европа трябва да приема хора със съвсем различен манталитет и войнствена религия? Като ги хванат, да ги нахранят и да ги отпращат у дома, иначе ще станат повече от местните жители.

ВАСАЛИТЕ НА САЩ /АРАБСКИТЕ/ СА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ ДА НЕ ПРИЕМАТ БЕЖАНЦИ - ТОЙ - ,,ГОЛЕМИЯ БРАТ'' - ЗНАЕ ДОБРЕ НА КОИ ДА ГО ЗАГЛАВИ ...!

Това си е всеобщ проблем на арабската религия и манталитет, няма нужда заради него Европа да се самоунищожи от безкрайното си милосърдие след поглъщането й от милиони емигранти. Та нали тогава Европа ще стане втората Арабия и край на цивилизацията!

Независимо какво решават продажните политици силата е в нас ! Ако всячески пречим на разни навлеци от арабския свят да пребивават на наша територия, те сами ще намерят начин да я напуснат ! Трябва всеки да сигнализира своевременно на полицията ако забележи съмнителни субекти в своя град, те си личат от далеч. Жените им ходят или забулени или със забрадки и не говорят и дума Български. Ако забележите в блока си квартиранти реагирайте остро срещу тях ! Сменете ключалката на входа ! Това е начина да ги изгоним ! Трябва да се чувстват абсолютно нежелани тук ! Тук няма място за тях !

Абсолютно - настана време разделно! Политиците ще ни унищожат - имам чувството, че те са някакъв друг вид - античовешки!

И как по-точно ще стане? Като си изберете пак същите, които ви обясняват от сутрин до вечер колко е хубаво да има повече араби и негри в България и Европа ли? Или като наричате всеки политик, който си отвори устата по темата и назовава нещата с истинските им имена "луд", "неонацист", "крайно десен/ляв" ???????

Аз съм за обща политика - ВСИКИ МЮСЮЛМАНИ ВЪН ОТ ЕВРОПА !

По-скоро квоти за качествени кадри с 5 годишен пробен период преди изобщо да се помисли за гражданство!

Това добре - и аз съм за. Хайде сега си сложи ръка на сърцето и помисли дали политиците, за които си гласувал са на същото мнение. Защото ТЕ взимат решенията, независимо ти дали си ЗА или ПРОТИВ.

Като че ли европейците са изгубили инстинкта си за самосъхранение и са приспани от сладките приказки за "мултикултурализма"! Май вече е късно и бомбата тиктака - в кой ден навлеци и местни ще се хванат гуша за гуша и подпалят старата, съсухрена и малоумна Европа!?

Емигрантите-мюсюлмани да бъдат връщани обратно там откъдето са дошли - те са опасни промити мозъци и са склонни към тероризъм.

Понеже войните се разпалват от САЩ, редно е там да се изнасят бежанците.

С войни или без навлеците идват на хубавото, като скакалци! Европейците няма накъде да бягаме - затова отпор до дупка!

ПО ВРЕМЕТО НА ,,ПЕРЕСТРОЙКАТА'' БОРЕЦ N:1 В СВЕТА ЗА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА - МАСОНА ГОРБАЧОВ - САМ БЕШЕ СЪЗДАЛ ,,ПРОГРАМА ЗА 1 МИЛИАРД''. ТОЛКОВА ЧОВЕЦИ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ СПОРЕД НЕГО НА ЗЕМЯТА , ЗА ДА МОЖЕ РЕСУРСИТЕ Й ДА НЕ СЕ ИЗЧЕРПАТ ВЪВ ВРЕМЕТО ?! СПЕТЕ СПОКОЙНО - НЯКОИ МИСЛИ ЗА ВАС...!

Това е теорията на "Поп Малтус", не я приписвай на Горбачов!

тая глупост от форума на атака ли я преписа???

Изхода е да се окупират Либия, Ирак и Сирия и ще се реши проблема с бежанците! И прочее - да си върнем Македония, Западните покрайнини и Беломорието !

води войните , кой ограбва , ресурсите на тези страни? Хората не са щастливи да напускат родните си места. И за тях добрия живот е една измама и заблуда .Държави като Германия ,Франция ,Англия ,САЩ причиняват глад и мизерия по цял свят и лицемерно се борят с тези проблеми, за да запазят високия стандарт на живот на гражданите си. Да видим до кога ще продължи това????

да възстанови правдата като предостави своите необятни природни ресурси на неоправданото човечство, да го спаси от жестоката експлодация и да му осигури щастлив живот.

може да се каже, че межу африка и европа тече бартер: европа праща на африка боклуците си, и обратното. нека ме съдят келешите от бхк. ако искат ще им дам адреса си! за да обменим мнения... хахахаааа...

Един свят. Кога ще стане ясно, че света е един и ако възникне проблем на едно място се отразява на всякъде. Никой не може да застави тези хора бягащи от войни и глад да не търсят по -добър живот.

гражданино, след като има по-добър, еврейски живот, кой създава лошия живот? Аз ли?

Ти нямаш заслуги за "добрия европейски живот" ,но управляващите европейски и американски лидери имат голяма заслуга за нещастния и лош живот на милиони по света,така че всички ще им сърбаме попарата.

Въпрос на време е емигрантите да съсипят Европа. Въпрос на време е и то на не много

огромна и безобразна манипулация, долнопробна лъжа е фарисеите да ни казват, че бежанците от африка са имигранти от сирия. има разлика. тези от африка идват в европа благодарение на политиката, която световната банка води срещу бивши европейски колонии, както и заливането на африканските пазари с "помощи"-холандски стоки, които унищожават всеки кълн на инициатива за земеделие в африка, както и корупцията на най- високо "демократично" ниво на африканските "правителства", което постигат световните концерни-крадци на Земните ни (но и подземните ни) Божии Дадености. На хората от африка им е даден Духа да живеят не по наложени от белите робовладелци стандарти и това не е напраздно! на никого не му трябва цялата планета за закуска, освен на белите, евреите и техните сатанински слуги.

е помолил путин да удвои броя на разрешените имигранти в селското стопанство, та Европа да се договори за пренасочване на собствените, ама те едва ли горят от такова желание.

СПИН не свърши работа. Е с ебола не стана. Явно трябват по-радикални мерки.

стрелба на месо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ,ЧЕ ТИЯ,КОИТО БЯГАТ НИКОГА НЕ ЩЕ ЕМИГРИРАТ В ИЗРАЕЛ ! ТАКА,ЧЕ СЕ СЕЩАТЕ КОИ ДИКТУВАТ КАКВО ДА СТАНЕ....

Не емигрират и в путлеристан, така че сещаме се кой диктува к'во да стане, най-влиятелнят човек на света.

В Путлеристан много отдавна слушкат покорно какво им се заповядва отгоре ! ,,ГЛАВНИЯТ ГОТВАЧ ПРАВИ МЕНЮТО СИ ".....

КОЙТО Е СЪЗДАЛ ВОЙНААТА В СИРИЯ , ТОЙ ДА ПРИБИРА ИМИГРАНТИТЕ ... ... ЗНАЧИ ПЪРВО ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ХРАНЯТ ТЕРОРИСТИТЕ В СИРИЯ И СЕТНЕ БЪЛГАРИЯ ОБИРА БЕЖАНЦИТЕ :))

Защо има държави в близкия изток, които изглеждат нормални,там не се трепят и не бягат гора? Не съм чувал да се води война например в Дубай!

В ДУБАЙ , КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ ОСНОВНАТА РЕЛИГИЯ Е СУНИТСКИЯ УАХАБИ ИСЛЯМ .... КОЙТО СЕ ПРОПОВЯДВА И ОТ АЛ КАЙДА И ОТ ХАЛИФИТЕ ОТ ИДИЛ ... ... НЯМА ДА ТРЪГНАТ ДА СИ ГЪРМЯТ УАХАБИ ДЖАМИИТЕ ... А ХОДЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ ХОДЯТ ДА СЕ УЧАТ В УАХАБИ УЧИЛИЩА В АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ :))

Хо, хо, хо! сетили се... Вижте кой ги подсети: Ципрас поиска промяна на Дъблинския договор 07 Април 2015 / 11:04:34 (Защо ли не щат да го поканят и него в инициативата?) Гръцкият премиер Алексис Ципрас поиска промяна на договора от Дъблин за нелегалната имиграция, чиито разпоредби предвиждат заловените в страните-членки нелегални имигранти да бъдат връщани на територията на страната, чрез която са влезли в Европейския съюз. Това той направи по време на изненадваща среща с комисаря по въпросите за имиграцията Димитрис Аврамопулос, според когото Европа също била узряла за подобна промяна. Все пак той подчерта, че промяната трябва да се обсъди със страните-членки и да се одобри от Европейския съвет. Необходима е двойна солидарност - от една страна с хората, които търсят спасение от войните, а от друга страна и със страните, които са вход към Европейския съюз и сред които е и Гърция, заяви след срещата Алексис Ципрас. и двамата политици са се обединили около идеята Гърция да разработи Национална стратегия за имиграцията, която да бъде в съзвучие с европейското законодателство. Димитрис Аврамопулос подчерта, че темата за имиграцията в никакъв случай не трябва да се обвързва с преговорите с кредиторите на Гърция и в никакъв случай не трябва да става обект на политически спекулации. Само няколко часа преди срещата между Алексис Ципрас и Димитрис Аврамопулос в Егейско море се разигра нова трагедия с нелегални имигранти. Във водите на югоизточния остров Сими турската брегова охрана успя да спаси 7 души, а други 7 се удавуха в морето, след като лодката, с която пътували се преобърнала. Според оцелелите на борда й имало 20 души. Продължава издирването на евентуални оцелели, в спасителната операция участва и гръцката брегова охрана. - See more at:

Важното е, в България да идват повече бежанци за да се претопи и изчезне нашият мръсен, прокажен ген.

Да, такива като тебе трябва да се претопяват - най-добре в емирствата и братските джамахирии, където не правят дълбока разлика между мъжко и женско дупе. Да те сплавят, сплавят, пък ако им фане припоя...

ама ти бил/a ли си там? явно вече не можеш да седиш на дупето си... от сърбежи!

ЕС не смее да изработи собствена политика по нито един от глобалните проблеми на времето! В повечето случаи ЕК се занимава с дребнотемие, но когато става въпрос за глобална политика "свива уши" и се подчинява на диктата на вашингтонската администрация! Последната си е изработила рефлекса "разделяй и владей " и прави всичко възможно да поддържа кървави конфликти далеч от собствените граници. Това, както и лицемерното им поведение е очевидно за цялото човечество и вероятно скоро ще ги погуби. За съжаление ще пострадат и много невинни души!

светът се променя усеща се във въздуха и се променя много бързо ако на арабите им се създадат нормални и справедливи условия за живот едва ли ще се втурнат на тълпи към европа и ако егоистично европа мисли само за себе си тя няма да е силната европа а ще е сбирщина от егоисти а промяната е бърза и еднопосочна предизвикателствата са нови съвременната власт не може до отговори достатъчно бързо в крайна сметка и там ще настъпят промени и то учудващо бързо това е информационния век консерватизма си заминава окончателно това е с няколко думи"_

а на европа кой и създаде нормални условия и справедливи условия ?

консерваторите времето и парите но това не прави нещата различни

Съгласен.В Европа на разглезените "европейци" досега им харесваше други да им вършат по-неприятната и непрестижна работа ,в Лондон няма англичани,в Париж няма французи.Само ,че алчността на политиците разбуни кошера,опитват се да наложат едни норми на хора които си имат установен начин на живот и разбиране,защо техното да е грешно?Е сега всички ще плащаме,с изключение на тези които правят милиони на наш гръб.Онези другите се оказа ,че не са толкова овчедушни като нас-"цивилизованите и културните",модерните роби на марките и банките.

Мощно противодействие срещи тия десетки хиляди "бежанци" дневно е вече открито е великата американска демокрация: Огради, самонасочващи се вертолетни картечници и стрелба без предупреждение по незаконно преминаващите Или, не е демократично, господа? Хм? Сега...в моретно огради немож сложи....миниране също немож приложи, Средиземно море е с гъст транспорт на хора и товари, но виж, вместо ЕУ да отпуска пари на бездънната каца Гърция може да отпусне 10тина милиарда за катери и тежко въоръжена брегова охрана А това което идва не са бежанци, не са и хора- хората не изхвълрят християни и друговреци извън борда - това е напаст, и ако не се вземат крути мерки както срещу африканските скакалци, резултата за ЕУ ще е плачевен

Наистина странни хора идват насам. Уж бягат от джихадистите, но в същото време избили християните на борда. Явно не са по-различни от тях. Защо не си стоят в държавата и се борят да я направят по-добро място за живот, а искат лесен живот на готово? А ние уж сме в Европа, а никой не иска да ни храни без пари.

Върховния комисариат за бежанците към ООН е най-голямата организирана престъпна група с предмет на дейност незаконен трафик на хора! Там се решава коя държава /или континент/ е наред да и се "обогати генофонда" с чернилки с крайна цел геноцид над бялата раса в световен мащаб. Е, сега наред е Европа.... П.С. Замисляли ли сте се защо с понятието "расист" се набеждават САМО И ЕДИНСТВЕНО бели християни?

Буквално ми взе коментара!!! Точно това щях да пиша. С действията си ООН и най-вече Световният комисариат за бежанците към ООН е щаб за организиран трафик на хора, който умишлено унищожава Европа!Ето това е организирана престъпност от класа и размах!Никаква друга мафия не може и да има място за сравнение!

Лошото е, че го дирят с идеята да започнат да влизат в администрацията и политиката на съответната държава. Те манталитета, религията и разбиранията не си променят. Своите наемат и подкрепят свои.

защо не ги приеме една благоденстваща Саудитска Арабия,където само при споменаване на името Христос няма да излезеш от затвора

Защото идеята е да налазват Европа,надупена и милосърдна. В Саудитска Арабия бият през пръстите. Там демокрация е скверна дума. Християнин там да направи атентат?! Лелеее... нали ще избият де що видят кьораво и сакато християнин по улиците! А на циганката в Европа-1000 евро помощи за 12те и деца. И после щерките и-и те така! Е докога? Безпристрастната френска статистика посочва че през 2012г във Франция на всяко френско детенце се е родило едно негърче и едно арабче. Та за кого наистина бие камбаната?

Тези които разпалват конфликтите по света - да си приемат имигрантите, а не все Европа да им опира пешкира. Зад океана - ни лук яли, ни лук мирисали !

Много вярно! Правят се на ударени, докато нас ни залива бай Мангау. В някои от европейските страни вече става нетърпимо. Мътят и смучат като кърлежи. Може да е грубо, обаче това е реалността. Някои идват от недоимък, на други им плащат... страшно става.

просто расизъм

виж кво, тоя номер с расизма вече не минава, капиш!нали на тоя номер разчитате ние,европейците, да нямаме никаква съпротива на явното нашествие и окупация на извънземните примитиви, нахлуващи тука!рано или късно ще има връщане обратно кой откъде е! и никой няма да ви е виновен.

и още как, ако си в держава като Швеция, та дори и Англия.

Ми да ги подслонят, ООН-то разполага с най-добрите имиграционни статистики. Европа е претъпкана. Да организират ООН коридор за Индия, Китай, африкански страни, южно американски страни... Там като ди настанят никой няма и да ги забележи веднъж и най-важното, ще УВАЖАВАТ страната дала им подслон, ще се приобщят към обичаите им, т.е. ще се интегрират бързо. В крайна сметка ВСИЧКИ тези страни са членки на ООН.

как така смазана?

просто да се пренасочат емигрантите към русия

Па тя Русия всека седмица депортира по 3-5000 нелегални емигранти от бившите съюзни републики...

Кого да подслоняваме?! Убийците ли - вижте това - статията е: Европа запазена земя за мигранти мюсюлмани (можете да я намерите с Гугъл) Вижте ги тези, нещастни, бедни, измъчени хорица - оня ден изхвърлят в морето други мигранти, щото били християни, а не мюсюлмани. И кво да ги правим такива? Да ги пуснем в домовете си, да ги оставим и нас да ниизхвърлят от собствените ни страни - щото в ЕС сме повечото християни, така ли?

все си мислех че поне германците са по умни, по дисциплинирани и няма да допуснат да се унищожи Европа, но в този век на малоумните, лакомите, неразсъждаващи управляващи - няма разлика от коя част на Европа са,

правилно си мислил за германците

ТЕЗИ МРЪСНИЦИ ЗАД АТЛАНТИКА, КОИТО СЪЗДАДОХА ТЕЗИ УСЛОВИЯ ЗА МАСОВА ИМИГРАЦИЯ, ТРЯБВА ДА СИ ОТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ЗА ИМИГРАНТИ, А НЕ ДА НИ ДАВАТ АКЪЛ КАК ДА НЕ ГРАДИМ ОГРАДА И КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ИМИГРАНТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Четири страни от ЕС искат обща имиграционна политика Германия, Франция, Италия и Словакия поискаха мощно и енергично решение на европейско ниво на проблема с имиграцията..." P.S. И България иска, ама кой да ни чуе, от умрЕл писмо...

БГ не иска нищо. Ние участваме в конкурса на най-лъскаво д..пе и най-ефектно надупване. Нищо, че сме външна граница на ЕС, за разлика от Словакия.

Искам само да призова пишещите в тези форуми да се замислят дали ако привидното им спокойство се наруши биха изтърпели подобно отношение. И не забравяйте колкото и да са - хора са.

Майки-родилки, машини за раждане на джихадисти.

То ако с клишета се решаваха реални проблеми! Огромна част са икономически емигранти, търсещи препитание - Европа не може да изхрани и подслони цяла Африка, колкото и да е самарянска! Огромната част идват със своя си манталитет, не желаят да се интегрират, променят средата около сбе си по подобие на мизерията от която бягат - те носят мизерията със себе си! Тоест, африканците не стават европейци, а Европа бавно се превръща в копие на Африка! Има разлика в народите и спосбността им да градят проспериращи общества - омешването дава отрицателни резултати!

До "4018", никой не забравя, че са хора. Хора са. Единствените, които забравят че са хора, са тези който ги водят до това дередже. Войната можеше отдавна да е спряла. Но не е нали. Тези хора можеха да са отдавна по домовете си, но не са. Едни от тях страдат. А ДРУГИ търсят от бъркотията изгода - повече им харесва социална Европа, в западната и част, а трети, най-страшните, търсят как да разрушат Европа. Тъй че само с една голо съчувствие не става. Става дума за държавна политика, в която всеки е длъжен да прецени плюсовете и минусите за изконното си население, първо и за международните договори...

Би трябвало бежанците ,да бъдат приети в държавите които,разпалиха войните в арбския свят , а това са САЩ и 2-държави от ЕС.

Сатана изпозлва посредствените и престъпни хора с робска психика да подтискат свободните светли и градивни личности, които са пречка пред неговите планове.

Няма да се плашите, Кристалина Георгиева каза, че ще облагородят генофонда ни. Добре щеше да е тя или дъщеря й да дадат пример!!!...

ПАТАПЯЙ ЛОДКИТЕ ЗА УЧЕНИЯ! ИЛИ ИСКАТЕ ИДИЛ ДА ИЗБИВА ХРИСТИЯНИ В ГЕРМАНИЯ? Щот у България нема да избива..... годините на геноциз са ни турнали пръста на спусъкъ!

вярна ли е тая лъжa!!??

Бежанците са армаган от Щатите.

С това цунами от африканци идва и африканската мизерия!

М'как стана ве, баш страна от Шенген да "пуска" по стотици и хиляди на ден. Ма т'ва само калпавата гранична полиция на България го може бе. Уж "Шенген през крив макарон", пък то ко стана...

11 000 имигранти за 6 дена е страховита цифра.Въпреки всичко трябва да им се помогне на хората, но как?

Никак - Бог не е успял, та ние ли! Отпор, помощ на място, в собствените им държави, но не да ги хрантутим цял живот! Трябва да има кампания из цяла Африка, че в Европа няма място, ще бъдат депортирани, че няма работа, че не са желани! Сега си комуникират един друг, споделят информация къде могат да се намъкнат и идват на талази!

До сега не съм чул някой емигрант да каже - ето, подготвял съм се цял живот, учил съм, изучил съм културата, нравите, обичаите, езика на дадената държава и искам да помогна да се развие, да стана част от обществото?! Не - всеки напира да седне на трапезата, там му харесвало и толкоз! Сякаш местните са се блъскали поколения наред само заради него и сега са длъжни да го приемат!

Ако Европа СЕГА НЕ СПРЕ потока на мюсюлмани ,, то след 10 год. ВСЕКИ 3-ти жител ще е мюсюлманин!!!!!

Африканците не са спирали да напират към Европа от стотина години - да не мислите, че десетките милиони емигранти са дошли само през последните години! Нали говорим вече за второ и трето поколение емигранти! В началото когато броят им бе сравнително малък те някак си се приемаха, но сега става въпрос за напаст, която ще подпали и съсипе Европа! Къде има уредена, просперираща, модерна държава в която арабите и африканците са мнозинство? Дори с милиардите от петрола те си остават в 17 век! До нас има едно арабско магазинче и там отпред по цял ден седят най-различни араби, бъбрят, въртят броеници и оглеждат преминаващите! Та какво предвижда тази общя политика - приемане на цяла Африка в Европа? Превръщането на Европа в приют?

ОТ РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ ТАЗИ ГОДИНА СА ИМИГРИРАЛИ 4045 ДУШИ И НИТО ЕДИН ОТ БЪЛГАРИЯ В РУСИЯ. ЩО ТАКА БЕ РУСОФИЛИ, ЩО НЕ ЕМИГРИРАТЕ В МАМАША РАША?

Щото в мамаша раша е мизерия.