ЕС ще разсели доброволно 60 000 бежанци, без България

Евролидерите отхвърлиха квотите и съгласуваха план за доброволен прием на 60 000 бежанци в страните от ЕС. България беше изключена от плана.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще разсели доброволно 60 000 бежанци, без България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато е за аванта всички са солидарни.Когато опре ножа о кокала всеки гледа себе си.За нато е същото.Какво правят амер.войски у нас?Дрънкат оръжие с/у Русия,а когато стане дума да си защитаваме границите -всеки сам го върши?ЗА ЧИЙ ми е НАТО тогава.БАВНО И полека ЕС се разпада ,а след нея и НАТО.

ИНТЕРЕСНО ДАЛИ МАЙМУНИТЕ, ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ С ПРАВАТА НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ :)

Проститутката България отново показа, че може само да лапа от ЕС и иначе има малко общо с него.

ЧУПКАТА БЕ ГНИДО! МАРШ КЪМ ИЗРАЕЛ!!!

Хехехехехехе ЕВРО-ЛИДЕРИТЕ, КВОТИТЕ, РЕШЕНИЯТА, ЗАДЪЛЖЕНИЯТА........РЕШИЛИ!!!!!!!!! ЛУДА РАБОТА!

Б-я да не се "пощипва", А ДА СИ МИНИРА ГРАНИЦИТЕ!!! И нашенските Управници, ДА НЕ ГУБЯТ и минута, А ДА СИ ЗАЩИТЯТ НАРОД, РОДИНА и ГРАНИЦИ, за да не става все по-късно, когато разберат, че сме "наядени от убийци", на които така щедро раздават средства, за да живеят без пари на наш гръб!!! Тези талибани да стоят у тях и да устояват живот и права, а не цял ден да се мятат от гъз на гъз и да се чудят КАКВО ДА ОТКРАДНАТ и СЪСИПЯТ и у нас! А колко от тях са терористи - дали някой знае от Управниците ни, които се возят в служебните си лимузини и не ги е еня на улицата за обикновенния народец ????????????????

Айде Унгарците са ясни ама ние без да се излагаме пред света като ксенофоби как успя пожарникаря да го издейства това решение. Колкото и да е негативен човек към ГЕРБ трябва да признае че се взима решение, което ще спести пари.

Да ти пикая аз на парите! БЪЛГАРИЯ след 20г. ще е 100% мюсюлмански шериат! ИДИОТ! САМО ПАРИТЕ ТИ СА В ОГРАНИЧЕНАТА ШАМАНДУРА НА ДОРАЕМОН!

Без пари няма да има емигранти.

Ей как не може нещо позитивно да ви роди главата. От цяла европа само нас ни пускат аванта! Това както и да го гледаш си е успех и то без да се излагаме като Унгарците. Акъла не ми го побира как Борисов е успял да го постигне. Не мисля че е справедливо за Румънците например, но със сигурност не е повод за негативизъм. Мислете малко!

Каква аванта бе? България е гранична зона. В Турция се шляят 2 000 000 мигранти. Голяма част от тях искат да отидат в Германия например. От там ни ги връщат. Така ще има повод да сажат, че видите ли ..........

Хаха .. пак измисли нещо да кажеш. От всичките двайсе и кусур страни България е единствена с Унгария, която са гласували да се изключи от списъка дори за доброволно приемане. Тоест като отказваме да регистрираме бежанци и да им плащаме никой няма да ни обвини че нарушаваме закона на ЕС и да спре субсидиите например. Това е 100% аванта. А иначе никой нормален който има избор няма да се засели при примати като теб. Това също е добре. Имаме си достатъчно келеши (цигани включително) да държим притока от мигранти на страна. Всяко зло за добро както се казва.

Спартакус, на теб ако ти го набият отзад за без пари, ще е чиста аванта. Но не всички ходят по гей паради.

Кви са тия косовари, напъплили Унгария, м? А ние сме си задния двор на Европа отдавна, но това не трогва европейските лидери, бежанците са им мили, ние да духаме супата... със 170 евро ЗАПЛАТА!!! Не казвам, че не трябва да се помага на хора, изпаднали в безизходица, ама що не се трогнете за българите, които са чужденци в собствената си държава? ЛИЦЕМЕРИ!

от приемане на бежанци през Средиземноморския район....ама те си идват през Турция.

ЕС ще резсели 60 000 бежанци. Останалите ще бъдат в разселени в страните изключени от програмата - България и Унгария.

България е в много по неприятна ситуация от Унгария , но за нас е казано и "донякъде".Защото Орбан е мъж и тропа по масата , А НАШИТЕ СА "ПУХЛЬОВЦИ". Това е съчетание от две думи едната от които е мухльо.За другата се сещайте.

Язък, сега при толко тарикати как ще се оправяме с работната ръка, то тука, кадърен не остана, всеки пита за пари а иначе ръцете им в г..а, искам да кажа, че благодарение на две сирийчета от три години сервиза ми е топ.

Хем сърби хем боли така е. А иначе не мисял, че имаме проблем с емиграцията. Никой не ще да емигрира в БГ като може да отиде малко по на запад.

Хммм... това "частично изключена" ми докарва на "малко бременна"! Колко "частично", бе Туск?! От тези близо 800 нелегални имигранти, на които не знам защо викате "бежанци", колко части ще ни натресете - 1/2, 2/3, колко?! И защо, след като Унгария (не е най-бедната в целия ЕС държава), е изцяло изключена, на нас пак се паднаха половинчати обещания ?!

loyola

А не може ли аз да ида в Европата?

Сиреч европейците казват " Оправяйте се както можете с нелегалните емигранти, ние пари не даваме" а правозащитните органи на същите страни ревват в хор за правата на нелегалните емигранти които според тях ние трябва да спазваме...

Hаи-после и ние да изкярим от това, че сме бедни.

Знаех си, че ни клатят. Сега ти ми го обясни и как. :)))))

Мръсници! Пак ни изключиха! Ние да не сме втора ръка хора, а! Видяхте ли колко им пука на ЕС за вас, а? п.п. Сарказъм... Ок? :)

Да бе,няма да искат от нас да приемаме бежанци..Срам и позор.Няма равноправие..Много ни тормозят в този ЕС

А във въпросния план казано ли е какво правим ние с нахлуващите откъм Турция у нас, така наречени бежанци?

Какви 60 000 бе, то само ние сме приели 10 000!

Честито сънародници, едни ще приемат до 60 000. Изключенията МНОГО ПОВЕЧЕ!! Така се претопяват народи и се създават нови граници.

Ти прочете ли изобщо новината?Как може да има такива олигофрени бе,мам* му стара?Необяснимо...Егати и тъпаците

И как точно ще знаят колко незаконни пришълци ще има та да си определят квотна бройка? И ако са повече? Отделно пък как ще знаят бежанци ли са или просто икономически пришълци? И след подслона какво ще ги правят?

60 000 са нищо с това,което сме ви приготвили! Тепърва пълчища от ислямисти ще запъплят към Европа,десетки милиони само чакат да обявите,че ще приемате бежанци свободно в ЕС и веднага ще се преселят! Ще построим Ислямски халифат насред Европа,всички ще се молите на Аллах,ще играе ятагана за всички християни и всякакви други отрепки! Вече планът е в действие,Косово е наше,Албания е наша,стотици хиляди бежанци влязоха в Европа,малко ви остава,скоро великият Ислямски халифат ще владее Европа!

Вярно е,ама тъпите европейци или не се усещат или са част от играта за поробването на християните!!!!

Трудни времена за всички. Слаба икономика, войни и болести. Горките бежанци, но и в България положението не е никак розово. НАЙ-БЕДНИТЕ в ЕС. Как да приемаме бежанци, ние нас не можем да изхраним. А трябва да се мисли и за сигурността на страните, между тези бежанци има и много ислямисти фанатици, ако няма контрол и не се намери начин само по законен път да влизат в страните, положението ще стане много сериозно. Добре е че са ни дали глътка въздух с освобождаването ни от тази програма.

Започва изключване от ЕС на некадърниците! Евролидерите дадоха право на изключение на Унгария, която предварително бе нарекла плана абсурден, и на България, една от най-бедните страни в ЕС, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Браво на Джамбазки

важното е да има нови ,,роби,, защото ,,старите,, са скъпи и искат ,,демокрация,,!!!

А бе... 40 000хил. 60 000хил. 20 000хил Европедалите докъто не ислямизират и вциганят цяла европа няма да мирясат!

Добре и какъв е планът? Чета много интересувам се много, ама ми куца интерпретацията за съжаление. Германците си го връщат за ВСВ тъпчейки с всякаква сволоч ЕС? Ционистите натискат ЕС да се натъпче с всякаква сволоч, че да създадат напрежения в ЕС? Еритрея си е прародината на евреите. Хората сами се тъпчат в ЕС щото е много хубаво, а политиците са наистина малоумни? Нещо друго?

Въведете Гранична стража, охрана или както искате го наречете, която да е приемник на реда и дисциплината на Граничните ни войски до 89 г., назначете 600 души, които наистина да охраняват турската граница, като при обстановка "санкционират" нелегарните пришълци, пък да видим дали след 10 дни някой ще се стреми към шенгенския рай! Ех, мечти, мечти....

Искам да попитам ЕС, след като според тях най-големия агресор е Русия, то КЪДЕ са бежанците от КРИМ?

portal

Ние отдавна сме изключени от всякакви планове... Истинките планове за нас ги занят малцина в детайли... Но всички им се радваме на резултатите на тази вече окаяна територия...

"Ако не се съгласите с приемането на 40 000 бежанци, не заслужавате да бъдете наричани Европа, казал Ренци" Каква реч само. Какъв политик. Настръхнах.

Е да за какво да ги заселвате в България, като те и от тук се чудят как да избягат...

Тя България по принцип си е изключена от всичко... Едно добро изключване в случая...

По последни статистики най-много бежанци на 1000 души в европейски страни има в Турция 25/1000, Швеция 18/1000 и Италия 15/1000. Стига толкова шаш и паника. Проблемът е безспорен, но в последно време толкова се преекспонира, че между другото ще вкарат 200 танка и 2000 пехотинци на българска територия без да се разбере.

И тях ли като бежанци, ще ги оформят?

4-ри танка и 155 тюлена ! Лъжец !

Чичо Фройд, запомни къде си го прочел. Ще е на час по лъжичка с техниката. Знае се ясно от миналия октомври. Дори при мърлявите комунисти нямаше чужда армия на българска територия. Всички боклуци, които одобряват сте за въжето.

къде да се запиша ?

Аз имам по-добра идея!Вместо да се харчат пари за тия маймуни,да се закупят патрони за тежки картечници,напалм и торпеда за подводници,муниции за бойни кораби,да се наредят по външната граница на ЕС танкове и картчечници и да се трепа на месо.За морската граница ще се действа с кораби и подводници и направо потапят корабите с гниди и това е.Най-чистия начин за справяне с проблема.

Браво , България не става за живот дори за бежанци , а и те са хора !

Ми те онзи ден българи бачкатори в Гърция казаха че въпреки всичко там им е по-добре от България. За какво говорим?

Изрод

Говорим за мафия която ограби една държава и унищожава населението Й !

ЕС ще приеме тези 60 000 бежанци, защото първо има нужда от работна ръка/ връщат си част от заводите от Китай/ и второ - тези бежанци не са бедни. Бедните сирийски бежанци стоят на границата с Турция и Ливан, а богатите си привеждат парите в европейски банки, плащат на трафиканти и си чакат визите в България или Гърция, за да могат да стигнат до някоя богата държава. Никой бежанец не се натиска да остане в бедна България. Ама нашите чиновници нарочно им бавят документите, щото те заплати получават заради тях.

И как ще стане тая работа? Ще разселят 60 000, че и доброволно. Много яка трева пушат тези брюкселски бюрократи.

похвалното е че евро лидерите взеха да увират че както са я подкарали до никъде няма да я докарат ренци заслужава адмирации номера с групичката настройка дето си мисли че европа ще и играе по свирката вече е минало остава само да се затвърди новия принцип ако това стане европа ще стане европа а не това което бе опитано да се получи от нея

"Трябва да установим дали системата работи. Няма значение дали е доброволна или задължителна, важното е дали можем да помогнем на 60 000 бежанци", каза Юнкер, цитиран от Ройтерс. Да ама тези 60000 бежанци , се размножават в геометрична прогресия и "утре ще станат 6 милиона, хора с различна култура и начин на мислене, неподдаващи се на приемане на християнските ценности. И сега в Европа живеят 53 милиона мюсюлмани, един господ знае колко ще бъде техния брой след 10 г. След стотина години християнска Европа ще отиде в историята.Толкова ли са късогледи сегашните европейски "лидери".

Искам да попитам ЕС колко и къде е квотата за Америка? Мисля, че е редно Америка да приеме най-много бежанци.

Подчинения не дава заповеди на шефа дори шефа да е главния виновник, така че...

На Америка и е достатъчно, че един наследник на роби от Африка и е президент.

ЕС прие закон да няма отопление на дърва, който влиза в сила след 1 год и всички автомобилни гуми до 4 години. Но френсетата скочиха, че няма да изгасят камините си. Затова ЕК се ослуша засега и ще нанесе удар срещу БГ при удобен момент. И когато Баба Зима дойде и вятърът забръска Бай Ганю пак ще се ослуша и огледа като 1 от Тримата на Доньо Донев. Ще се топли при Неглена Нюклеинова или при еврошушумигите на Вареков, Мариите Габрил и Капон и при бай Рапон.

70% били на косовари? Тия пък от какво бягат? Нали си имат нова демократична държава? Че и при диктатора Орбан искали да живеят!

Проф. Петър Иванов - 25 години ни управляват едни хора, които се грижат единствено за собственото си богатство и охолство и тях въобще не ги интересува нито демографския проблем, нито етническия проблем. Нищо не ги интересува. Нали имаме вицепремиер по демографските въпроси. Шест месеца какво е направил? Политическите сили в Патриотичния фронт обявяват някаква интернет подписка да се раждали повече деца. Някаква тъпа инициатива жените да раждат от 35 до 40 години. Как си го представят тези хора с призиви за раждане на деца или интернет анкета да се реши демографският проблем, на мен не ми е ясно. Нищо няма да стане. Нямам никаква надежда по въпроса за демографската катастрофа, ние сме влезли в нейния капан и не можем да излезем. Няма да излезем. Не мога да бъда оптимист и да лъжа. А дори да си представим, че у нас има бум на раждаемостта, кой ще ги издържа тези деца. И сега социалната система се задъхва с пенсионерите и да плаща детски надбавки на циганските деца. Капанът на демографската катастрофа е такъв, че като влезеш в него, няма излизане. Кой ще направи нещо? Тези министри, които сега управляват? Вижте ги какво представляват. Каква компетенция имат, какво образование имат. Много е печална работата.

""Има само едно решение - всеки трябва да защитава собствените си граници", каза унгарският пермиер Виктор Орбан !" А другаря Борисов, докара янките барабар с военната им техника да ГО ПАЗЯТ ОТ НАРОДНАТА "ЛЮБОВ"

.... и на България, една от най-бедните страни в ЕС.... Е господа политици,доволни ли сте????

не са!не са се наяли още всичките ни политици!не са осигурили цялата си рода!ще крадат докато хубавата ни страна,ще стане не една от най бедните в ЕС,а най бедната на света...

Унгария защото твърдо обяви планът им за абсурден а България, като най бедна държава Ехооо, другорю Борисов, учи се от Орбан на чест, морал и кураж!

Ще ни включат, когато си направят черен списък с рецидивистите, които не могат да си ги интегрират и тогава ще ни дадат тях