Имиджът на Макрон помръкна на Запад, но не толкова много в останалата част от света

Френският президент упорства в желанието си да превърне страната си в сила, способна да говори с всички, включително с Русия и Китай

Обратно в новината

Коментари - Имиджът на Макрон помръкна на Запад, но не толкова много в останалата част от света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо сравнявате Микрон с лилипути. Сравнявайте го с Генерал Шарл дьд Гол.. Политик който отстояваше не само интересите на Франц.ия и на цяла Европа , човек който докарваше щатите до истерия. 1 Изкара Франция от НАТО 2 Принуди САЩ да върнат в замяна на техните хартийки злато на Франция и САЩ се отказаха от златното покритие на долара.......... 3 Не раболепнеше пред американските президенти . И му спретнаха едни цветни студенски вълнения....... Оцеля и след година и нещо си подаде оставката .... За приноса му през 2 - световна война няма да приказвам......... ИСТИНСКИ ЛИДЕР НА ФРАНЦИЯ......

Франция почна да се гърчи като червей.

Браво бе Макроне,от каде извади тази смелост ,да не ти се надява човек...?

Абе, какво стана с пенсионната реформа? Само цветя и рози, нали:)))

Че на Макрончо му пренавиха резбата само за 6 часа в Китай

Правилно е вече да се пише запАд, а не както до скоро Запад. Моля, опарете си правописа!

...оправете... :)

Що ни занимавате с тоя психопат? Малко ли са ни нашите продажници, че ни занимавате и с чуждите!

Макрон е много послушно американско псе и никой не му вярва. След "гаранциите" в Украйна, които зеления наркоман публично каза че няма да спазва е ясно колко тежи думата на бабоебеца. Ама само на Русия не можело да се вярва... двулични глупаци.

Всеки, койте не обслужва американските интереси срещу собствените си такива се обявява за ненадежден, е това е демокрация!!!!!

Колко трябва да си пропаднал и извратен, за да чукаш една 70-годишна бабичка???? Макарон е завербуван от Ротшилд още от 14-15 годишен. Горд стипендиант на сатаниста Ротшилд. Ротшилд е този, който е плащал за обучението на Макарон - от гимназията(лицея) та чак до университета. Именно в гимназията, в която е учил Макарон се запознава с баба си и започват двамата да си бъркат по дупките - тя тогава на 39-40, а той едва на 15. Не е ли това ПЕДОФИЛИЯ??? Още от малък Макарончо се очертава хем извратеняк, хем и гадина. Днес вече президент, Макарон изпраща полиция и жандармерия да бият жестоко свободолюбивия френски народ. Народ който се вдигна на революция срещу тиранията, глобализма и неолибералния капитализъм-фашизъм! Не на последно място това е и народен бунт срещу бедността във Франция. А френската бедност и мизерия са просто ужасяващи - 80-85% от френския народ живее в бедност и лишения. Младежката безработица във Франция официално е 20-25%, но в действителност е между 50 и 60 процента! Звучи познато като в България, нали?? Макарон е срам и позор за Франция! За последните 1000 години от историята на Франция няма такъв продажник и предател, поставил се в услуга на световните глобалисти-сатанисти като Макарон! Слуга на Ротшилд, Сорос, Рокфелер и марионетка на САЩ. Сиреч слуга на Сатаната! Рано или късно това момченце ще свърши на френската гилотина. Където му е и мястото напълно заслужено! Vive la France. Vive le peuple francais! Liberte, fraternite et egalite!

упражняват какво и как бил казал МакАрон дето можело било да обиди Кравария. Проблема на Франция, Макарон и блюдолизците на Кравария не е по света, а в самата Франция. Колкото и да се правят, че не ги забелязват още малко и жълтите жилетки ще станат като едновремешните санкюлоти и ще им резнат тъпите куфалници.

Макарон -макарон англосаксонци и французи не мелят брашно

Имиджът на Макрон помръкна на Запад, но не толкова много в останалата част от света. Макрон се стреми Франция да води самостоятелна политика , както беше по времето когато президент беше генерал Де Гол и решенията да се взелат в Париж а не във Вашингтон. Тогава Франция излезе от военната структора на НАТО и сама се разпореждаше със своите въоръжени сили. Тогава НАТО премести главната си квартира от Париж в Брюксел.

Пази ме боже от приятелите от Вашингтон, аз от другите и сам си се пазя

Браво! Краварите само печатат пари и правят оръжия. Заради това имат нужда от постоянни войни и конфликти. Вместо да се възстановяваме от ковид, да опазваме околната среда, да намерим лекарство за рак и решим енергийните проблеми светът се юрна да купува американски въоръжение и американски втечнен газ! Светът рано или късно ще се усети. Макрон е еди от пионерите! Браво!

Според Макрон "Европа не трябва автоматично да се присъединява към САЩ или към Китай в случай на конфликт около Тайван." Ако беше проявил смелост да каже същото и за конфликта в Украйна...

Макрон, за разлика от вътрешната си политика, на международно ниво се държи малко по достойно от масата останали лидери от ЕС...

Ами когато Бабета не е до него да му подсказва започва да се чуди какво да каже...

Извън Франция имиджът му е на нулата, няма накъде по-долу.

Имиджът на Макрон в страните извън ЕС и САЩ е меко казано отрицателен

Явно Макарона усеща , че кораба ЕС потъва и се дистанцира за да оцелее. Народа му го нашепна по улиците, който има уши слуша, тези дето се правят на глухи, отиват в трета глуха или на топло.

Как е, писукат ли истерично евроатлантическите говорещи глави? Тъй ще е тя вече. Да пописукат още известно време, че скоро май ще млъкнат окончателно.

помръкнал му бил имиджа напротив - вдигнаму се имиджа - цяла европа НЕНАВИЖДА АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗРОДИ !!!

С изключение на Еврогейските лидери, които водят васална политика към САЩ на ЕС!

Дали е цяла Европа не е много ясно... На запад има бая промити мозъци от господстващите американски медии в сферата на западния обществен живот...

"В политиката често се налага да предадеш на държавата си или на народа си. Аз предпочитам да предам народа си" - Чарлс Де Гол.

Нещо не ми хареса цитата и затова го потърсих. Според Уикицитат той е следният: "В политиката понякога се налага да предадеш или страната си, или избирателите си. Аз предпочитам второто." Шар дьо Гол. Значи има голяма разлика между избиратели и хората от цялата държава! Той е искал да каже, че защитава всичките си сънародници!

Получаваш 4-ка по логика. Примерно, ако избиратели са му по голямата част от народа, това реално се явява народа! Едва ли е логично, или пък практично, да се въздаржиш от думата народ, ако примерно не включваш 1 човек! Нали така? Цитата означава друго. Националните интереси често са в разрез с интереса на народа. Обикновено първото изисква жертва от вторите. Като една война например. В националните интереси може да бъде, да започнеш война еди къде си, но няма да е в интерес на народа защото той ще трябва да умира за това. Правилните държавни решения, обикновено изискват някаква жертва или дискомфорт от народа. Както е в момента във Франция с пенсионата реформа ИЛИ както е с конфликта в Украйна. Народите там страдат, заради националните интереси на държавите си!

Празнодумие...

макарон СКОРО НА ГИЛОТИНАТА..

Как му е имиджът във Франция?