Коментари - Имаме руско ядрено гориво за една година, после търсим алтернативи | Днес.dir.bg

Имаме руско ядрено гориво за една година, после търсим алтернативи

Делян Добрев, депутат от ГЕРБ и зам-председател на комисията по енергетика пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Имаме руско ядрено гориво за една година, после търсим алтернативи | Днес.dir.bg

Коментари

Той подкрепи Киро тъпото?

Успех тва не е кат да купиш картофи

Тоя продажен цървул Добрев добре знае, че горивото на Уестингхаус НЕ е алтернатива, още повче, че скоро те ще са затруднени да покриват собствените си нужди и хич няма да им е до нас.

Ще се топлим с ЕВТИН американски шистов газ, както и с ЕВТИНА възобновяема слънчева и вятърна енергия! Стига с този СКЪП руски газ и с това СКЪПО руско ядрено гориво!

Изиоти, не се търси после алтернатива. Търси се още отсега.

Стига сте качвали изказванията на такива тъпанари. Един некомпетентен човек в сфера енергетика, хвърлен с лопатата по политическа линия.

Аха, щото киртака и кокорчо са много компетентни. Добрев на фона на тези двамата е като научен сътрудник на БАН, защитил тежка дисертация в областта на микробиологията.

Защо не се прибереш в Хасково веднага!!!

Експерт по кражбата .Никакъв енергиен експерт

Деляне АЕЦ не е само гориво. Явно не си стъпвал в Козлодуй.

е защо трябва да търсиш алтернативи???? като ти свърши хлаба в къщи започваш да търсиш нови магазини или отиваш на същия магазин в квартала да си купиш от същия хляб ??? Или отиващ в друг град да си купиш хляб само заради идеята да отидеш на друг магазин ???? ба го и експерта , че и другите са същия х й

Големите енергетици , ей тоя на снимката и Вальо баничката ! За каквото и където ги бутнеш дават акъл , абе специалисти та дрънчат ! Само не знаят къде отива единия лев .

руска ядрена бомба от некой стар съветски склад около Афганистан, и ще си имате гориво зя дълго време направо без пари. Не гледате ли филми с Том Круз и Джон Траволта?

“ Имаме руско ядрено гориво за една година, после търсим алтернативи” - май по-добре от СЕГА да се търсят алтернативи, а не като свърши горивото и настане лека паника…

АНяма альтернатива за горивото! Това да не е печка кеф ти газ кеф вьглища!

Русия си прави експерименти с ядреното гориво, което ни продава. Пробутва ни рециклирано, затова друг източник на гориво е за предпочитане.

Толкова години ти продават салам със 50процента месо заедно със сланина ама рупаш Ядреното гориво е кактово трябва и е на добра цета ТЕ ПОСЛЕ СИ ГО ВЗИМАТ БЕЗ ПАРИ А СЕГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО ВИСОКО ШВЕЦКО ГОРИВО продавано от АМЕРИКАНЦИ .

Няма нищо лошо да има и алтернативно гориво, стига мощността, и безопасността да останат на ниво , а да не я снижават ,и Русия да го одобри, за да не обяви ,че не носи отговорност при проблеми с реакторите, и да ги спрем ,в което имаме голям опит особено ,когато акцията е проведена с българските предатели на място.

Ще търсят управляващите не вие

Дет на края гаргата пита: Аве, вие можете ли да летите? - не! - що се ебавате тогава??? Нямате газ, петрол, атомно гориво, метали, въглища, но се дървите като пекинез пред слона.

За руските реактори изобщо не подхожда. Или искате да стане Чернобил -2?

купуват гориво от руснаците. А ние от американците. Далавера да става. Както и с газа. Никои вече не им вярва. Освен майора, Павката и дрруги двама-трима, но те са щатни служители.

България е БОГАТА на залежи с УРАН и УТК Пэрвата РУСКА цар бомба е направена с УРАН от Елешница Она долен мангал Костов лично нареди затварянето на урановите мини в Кърджали Хасково,Сакар,Брестница и др Схемата е проста купуваме сащ ноу-хау за обработка а суровината е копаме от местните източници УТК

Уран в Бг не е като въглеща за печка, трябва да е с определена обработка, количество и т.н. Ама си много прост, да ти обяснявам няма смисъл

Това АЕЦ да не ви е пералня, че да слагате в нея какъвто прах за пране си искате?! Това е вероятно най високотехнологичната инженерна разработка за последните 70 години. Проектирано е да се работи със строго определени изотопи, касети и т.н. Аре заредете метан в пропанова бутилка за експеримента! Даже не знам какви примери да давам.

БОКЛУК !!!!! .................... ТОЧНО КАТО : КИРЕТО - ПРОСТИЯ БОКО - ТИКВАТА ДЕСА - ДУЛОВСКАТА КОКОРЧО - ПЕДАЛА КОРНИ - КРАДЛИВАТА БОЙКИКЕВ - КОМУНИСТА .................. ПАК ГЛАСУВЙТЕ СА ТЯХ ...... УСПЕХЪТ ВИ Е ГАРАНТИРАН ..... ТЪПАЦИ !!!!

Ами не. Реакторите ни не могат да работят с друго гориво освен руско. И подчертавам, че не става дума за самото гориво като такова, а за конструкцията на касетите. И да, правени са опити да се заредят реакторите с американски касети и всички до един /опити/ са били неуспешни.

Пак ще си ползваме Руските енергоносители, но ще ги плащаме на Трети страни на по- високи цени. И обикновенните хора ше пестим от всичко, но ще си мълчим, защоро сме Рая А ще продължават да ни управляват хора, които не знаят на коя планета са/без значение коя партия представляват/.

Гориво имаме за една година, но мозък нямаме и за една секунда.

да подсетя, може да си останем и без АЕЦ, с което ще покажем, че сме зелени отвсякъде.

в Европа ни спряха първите четири блока на АЕЦ Козлодуй. Макар, че такива като първи и втори още работят в САЩ. А трети и четвърти бяха модернизирани по всички стандарти. После американците ни спряха АЕЦ Белене, Южен поток и т,н, Сега искат да ни спрат изцяло АЕЦ Козлодуй. За Северна Македония фактите сами говорят. Затъваме яко, но сме верни на запада. До последния си дъх. Като украинците.

А и къде ще складираме отработеното - руснаците си го вземат и до сега…

Отработеното гориво трябва да запазваме и ако политическата обстановка се промени може да купим 1 реактор 4 -то поколение от руснаците и да ползваме отработеното гориво за да произвеждаме ел. енергия както правят руснаците засега само с наличния 1 работещ реактор 4-то поколение.

Абе. разбирач проззз.след като уранът се изразходва се получава силно радиоактивен и токсичен плутоний...ще ми правиш реактор с плутоний...баси си и прозззтите...абе откъде с пръкнахте бе...от това обработено гориво плутония трябва да се извлече...дори и гринговците купуват ядрено гориво от руснаците...кой ще ти обогати урана и ще го направи на гориво...не са много страните с такава технология...Русия държи 50% от световния капацитет за обогатяване на уран...къде ще съхраняваш отработеното гориво а

Stanimir Jekov

В България се работи по реактор 4 то поколение независимо от руснаците.

В стари въглищни мини на 300метра под земята в бетони и оловни саркофази В САЩ ги съхраняват в пустинята Невада на 140км от Лас Вегас

от България е пустинята Невада. А и американците не го искат. Неее Вадааа

Дилян Добрев иска да се похвали че процеса за диверсификация на руските енергийни източници е започнал от правителството на ГЕРБ, което е вярно, но го прави по много елементарен начин чрез който дразни хората и нагнетява напрежение.

През 2020 г започна масова диверсификация на руски енергийни доставки. Стана ясно че Путин иска да контролира Европа чрез търговията с газ, петрол, ядрено гориво, жито, олио и др. Европейските лидери се усетиха и отпуснаха 1 трилион евро за плана за зелен преход. Ядрената енергия и газа се възприеха като преходен период но Путин реши да увеличи цените. Не можем да се молим на Путин в тази ситуация или да седим на два стола като при ГЕРБ. Стана ясно че трябва да търсим алтернатива. Подписахме в началото на 2021 г договор с Уестингхаус Швеция за лицензиране на тяхното гориво в Българсата агенция за ядрена регулация. Там има добри специалисти и те ще решат дали горивото става или не.

„Тази година няма да се проведат процесите по диверсифициране на горивото на АЕЦ „Козлодуй“, каза председателят на Агенцията за ядрено регулиране Цанко Бачийски. Той уточни от какво се формират приходите и разходите на Агенцията. Размерът на приходите се запазва на нивото от 2021 г. и практически в бюджета няма съществени промени. Както е известно процесът на диверсификацията на ядрено гориво на АЕЦ „Козлодуй“ е предвиден за 2025 г. , но той е съпроводен с много сложна процедура и професионални анализи.

На 4 февруари 2021 г. атомната централа сключи договор с компанията Уестингхаус Електрик Швеция за разработване на анализи на безопасността за лицензиране и внедряване на алтернативен тип ядрено гориво на 5 блок при работа на мощност 3120 MW, съобщиха от атомната централа. По своята същност това е достатъчно дълъг процес.

Американско гориво най рано през 2024г след одобрение в България!

Предлагам отработено американско гориво да го складиране в канадския лишпер и в ококорения гей

Горивото за ядрените централи в САЩ към момента на 50-55% е руско. Така че че те американците нямат за себе си а ние ще купуваме от тях.

Ако взимаме адрено гориво то Русия те си го взимат отработеното без пари ЗАЩО ТРЯЛВА ДА ПЛАЩАМЕ НА НЯКОЙ ДА НИ ПРЕПРОДАВА РУСКО И ШВЕЦКО ГОРИВО като АМЕРИКАНСКО

Без пари друг път!

Ако се налага ще затворим АЕЦ Козлодуй. Ще минем и без него.

Щом имаме гориво за 1 година, не е ли по-добре да търсим сега, а не след като свърши?

Не е вярно пържиш ни.

Ако се окаже че това е купено руско ядрено гориво и препродадено ни от американците демократично ядрено гориво... ще бъде напълно в техен стил.

потръква ръце с баща си и ни пробва , дали може да минем на пелети , от неговите ! Па и витна картичка му турили , дипломиран....

Няма ли кой да обясни на тия малoyмници, че всеки реактор работи с точно определени горивна касета и гориво? Това да не ви е кюмбе, да хвърлите вътре каквото намерите? Иначе нямаше САЩ да разчитат на руско ядрено гориво !!!!

Да реално освен без горива ще останем и без ток :) честито на всички Българи, кандците има лъде да аи отодат, както каза Кокороуча да го духат бедните :)

Имаме Тецове ако не знаеш :) Няма да останем без ток

Да, американски тецове със скъпия ток, теца на Ахмед Доган в резерв, зелената сделка за газовете на ЕС, според която вместо ядрено гориво ще си купуваме вредните емисии, чист въздух, вода, почва...абе богати сме от всякъде! Ама нищо! Ще внасяме ток, пък който оцелее. Важното да сме в играта срещу Русия!

Твоя шеф и канадеца са заети да правят свирки на Козяк и това не ги засяга ,

защото Петков и Борисов в момента дупе дават за любовта на Бай Дън

Аве демерджийски мърсък я бегай Вместо да си в затворът ти акъл,даваш

Освен газ и петрол, какво друго и ат руските мърши?

Благодариме ти г-н Дилян Добрев, ти си много умен и ние се гордееме с тебе! Много ни харесват и пелетите, дето ги правите с баща ти в частния завод, който имаш! Ще се радваме да пуснете дървени въглища за барбекю, като ония дърва дето ги донесе за банкета на Бойко!

Колкото ни уредихте с неруска газ и евтин а втечнена газ от САЩ, толкова ще намерите и алтернативно ядрено гориво за АЕЦ. В безумната си русофобия, ще ни обречете на глад, студ и мрак, долни продажни мекерета !

Ами руска газ няма да купуваме след около две години. До тогава - ако се наложи само

Айд, поръчва дния нещастник от герП се изказа. Този парцал и майка си ще продаде за пари.

Значи още 1 година ток и после глад, студ и мрак... Слава на Украйна, да еба нейната майна !

Ти вярно си голям оптимист…

Прав си. Щом казват 1 година, разбирай нк месеца...

Дано го намерите в на майка си п..та, боклуци !

Само опорки , как пък не ви писна и престанете да си чешете езиците с атомната централа , преди седмица Костя копейкин сега ти , а бе вие като сте "политици" някой не ви ли казва че има неща за които не се говори вика му се национална сигурност едно от тези неща е атомната енергия, няма такава простотия

Точно щото аец е национална сигурност, доставките на гириво трябва да са ясни и сигурни. Боклуците от герб този път са напълно прави .

И щото АЕЦ е национална сигурност вчера гледах снимки на Мустафата в секретната зала на АЕЦ, зад нея шефа на АЕЦ. Показа ги Румен Петков. Без думи...

Мустафата е навряна навсякъде, всичко у нас й е бащиния. Чак в контролната зала на АЕЦ се е навряла, това е място, където много малко хора имат достъп. Но на Мустафата всичко е позволено, тя е навред и ние нямаме тайни от нея...такава ни е официалната политика. Само се пазим и страхуваме от мними руски агенти, нищо че всъщност руснаците са ни построили АЕЦ, Вец и Тецове... То направо циркове без аналог !

”Intelligence Online”: Ахмед Доган продава яхтата си в Гърция заради санкциите ”Магнитски” 02.07.2022 Медията ”Intelligence Online” съобщава, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган е започнал да разпродава активите си, сред които е и луксозна яхта. Пазарът, където той се опитва да пласира лодката си, е в Гърция, подчертава сайтът, цитиран и от BIRD. Според изданието Доган е принуден да предприеме подобен ход след попадането на хора близки от антуража му в списъка "Магнитски". От "Intelligence Online" смятат, че почетният председател на ДПС се опитва да се отърве от имуществото си "възможно най-бързо".

Ми то това е традиция. Господарите им ги държат на къса каишка като помияри и всеки момент могат да се обърнат срещу тях...

Аман от американски лапачки! Долни проститутки! А кога някой ще зададе въпросът кое е най-доброто и най-изгодното за България и народа???

Коментари - Имаме руско ядрено гориво за една година, после търсим алтернативи | Днес.dir.bg

Имаме руско ядрено гориво за една година, после търсим алтернативи

Делян Добрев, депутат от ГЕРБ и зам-председател на комисията по енергетика пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Имаме руско ядрено гориво за една година, после търсим алтернативи | Днес.dir.bg

Коментари

Той подкрепи Киро тъпото?

Успех тва не е кат да купиш картофи

Тоя продажен цървул Добрев добре знае, че горивото на Уестингхаус НЕ е алтернатива, още повче, че скоро те ще са затруднени да покриват собствените си нужди и хич няма да им е до нас.

Ще се топлим с ЕВТИН американски шистов газ, както и с ЕВТИНА възобновяема слънчева и вятърна енергия! Стига с този СКЪП руски газ и с това СКЪПО руско ядрено гориво!

Изиоти, не се търси после алтернатива. Търси се още отсега.

Стига сте качвали изказванията на такива тъпанари. Един некомпетентен човек в сфера енергетика, хвърлен с лопатата по политическа линия.

Аха, щото киртака и кокорчо са много компетентни. Добрев на фона на тези двамата е като научен сътрудник на БАН, защитил тежка дисертация в областта на микробиологията.

Защо не се прибереш в Хасково веднага!!!

Експерт по кражбата .Никакъв енергиен експерт

Деляне АЕЦ не е само гориво. Явно не си стъпвал в Козлодуй.

е защо трябва да търсиш алтернативи???? като ти свърши хлаба в къщи започваш да търсиш нови магазини или отиваш на същия магазин в квартала да си купиш от същия хляб ??? Или отиващ в друг град да си купиш хляб само заради идеята да отидеш на друг магазин ???? ба го и експерта , че и другите са същия х й

Големите енергетици , ей тоя на снимката и Вальо баничката ! За каквото и където ги бутнеш дават акъл , абе специалисти та дрънчат ! Само не знаят къде отива единия лев .

руска ядрена бомба от некой стар съветски склад около Афганистан, и ще си имате гориво зя дълго време направо без пари. Не гледате ли филми с Том Круз и Джон Траволта?

“ Имаме руско ядрено гориво за една година, после търсим алтернативи” - май по-добре от СЕГА да се търсят алтернативи, а не като свърши горивото и настане лека паника…

АНяма альтернатива за горивото! Това да не е печка кеф ти газ кеф вьглища!

Русия си прави експерименти с ядреното гориво, което ни продава. Пробутва ни рециклирано, затова друг източник на гориво е за предпочитане.

Толкова години ти продават салам със 50процента месо заедно със сланина ама рупаш Ядреното гориво е кактово трябва и е на добра цета ТЕ ПОСЛЕ СИ ГО ВЗИМАТ БЕЗ ПАРИ А СЕГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО ВИСОКО ШВЕЦКО ГОРИВО продавано от АМЕРИКАНЦИ .

Няма нищо лошо да има и алтернативно гориво, стига мощността, и безопасността да останат на ниво , а да не я снижават ,и Русия да го одобри, за да не обяви ,че не носи отговорност при проблеми с реакторите, и да ги спрем ,в което имаме голям опит особено ,когато акцията е проведена с българските предатели на място.

Ще търсят управляващите не вие

Дет на края гаргата пита: Аве, вие можете ли да летите? - не! - що се ебавате тогава??? Нямате газ, петрол, атомно гориво, метали, въглища, но се дървите като пекинез пред слона.

За руските реактори изобщо не подхожда. Или искате да стане Чернобил -2?

купуват гориво от руснаците. А ние от американците. Далавера да става. Както и с газа. Никои вече не им вярва. Освен майора, Павката и дрруги двама-трима, но те са щатни служители.

България е БОГАТА на залежи с УРАН и УТК Пэрвата РУСКА цар бомба е направена с УРАН от Елешница Она долен мангал Костов лично нареди затварянето на урановите мини в Кърджали Хасково,Сакар,Брестница и др Схемата е проста купуваме сащ ноу-хау за обработка а суровината е копаме от местните източници УТК

Уран в Бг не е като въглеща за печка, трябва да е с определена обработка, количество и т.н. Ама си много прост, да ти обяснявам няма смисъл

Това АЕЦ да не ви е пералня, че да слагате в нея какъвто прах за пране си искате?! Това е вероятно най високотехнологичната инженерна разработка за последните 70 години. Проектирано е да се работи със строго определени изотопи, касети и т.н. Аре заредете метан в пропанова бутилка за експеримента! Даже не знам какви примери да давам.

БОКЛУК !!!!! .................... ТОЧНО КАТО : КИРЕТО - ПРОСТИЯ БОКО - ТИКВАТА ДЕСА - ДУЛОВСКАТА КОКОРЧО - ПЕДАЛА КОРНИ - КРАДЛИВАТА БОЙКИКЕВ - КОМУНИСТА .................. ПАК ГЛАСУВЙТЕ СА ТЯХ ...... УСПЕХЪТ ВИ Е ГАРАНТИРАН ..... ТЪПАЦИ !!!!

Ами не. Реакторите ни не могат да работят с друго гориво освен руско. И подчертавам, че не става дума за самото гориво като такова, а за конструкцията на касетите. И да, правени са опити да се заредят реакторите с американски касети и всички до един /опити/ са били неуспешни.

Пак ще си ползваме Руските енергоносители, но ще ги плащаме на Трети страни на по- високи цени. И обикновенните хора ше пестим от всичко, но ще си мълчим, защоро сме Рая А ще продължават да ни управляват хора, които не знаят на коя планета са/без значение коя партия представляват/.

Гориво имаме за една година, но мозък нямаме и за една секунда.

да подсетя, може да си останем и без АЕЦ, с което ще покажем, че сме зелени отвсякъде.

в Европа ни спряха първите четири блока на АЕЦ Козлодуй. Макар, че такива като първи и втори още работят в САЩ. А трети и четвърти бяха модернизирани по всички стандарти. После американците ни спряха АЕЦ Белене, Южен поток и т,н, Сега искат да ни спрат изцяло АЕЦ Козлодуй. За Северна Македония фактите сами говорят. Затъваме яко, но сме верни на запада. До последния си дъх. Като украинците.

А и къде ще складираме отработеното - руснаците си го вземат и до сега…

Отработеното гориво трябва да запазваме и ако политическата обстановка се промени може да купим 1 реактор 4 -то поколение от руснаците и да ползваме отработеното гориво за да произвеждаме ел. енергия както правят руснаците засега само с наличния 1 работещ реактор 4-то поколение.

Абе. разбирач проззз.след като уранът се изразходва се получава силно радиоактивен и токсичен плутоний...ще ми правиш реактор с плутоний...баси си и прозззтите...абе откъде с пръкнахте бе...от това обработено гориво плутония трябва да се извлече...дори и гринговците купуват ядрено гориво от руснаците...кой ще ти обогати урана и ще го направи на гориво...не са много страните с такава технология...Русия държи 50% от световния капацитет за обогатяване на уран...къде ще съхраняваш отработеното гориво а

Stanimir Jekov

В България се работи по реактор 4 то поколение независимо от руснаците.

В стари въглищни мини на 300метра под земята в бетони и оловни саркофази В САЩ ги съхраняват в пустинята Невада на 140км от Лас Вегас

от България е пустинята Невада. А и американците не го искат. Неее Вадааа

Дилян Добрев иска да се похвали че процеса за диверсификация на руските енергийни източници е започнал от правителството на ГЕРБ, което е вярно, но го прави по много елементарен начин чрез който дразни хората и нагнетява напрежение.

През 2020 г започна масова диверсификация на руски енергийни доставки. Стана ясно че Путин иска да контролира Европа чрез търговията с газ, петрол, ядрено гориво, жито, олио и др. Европейските лидери се усетиха и отпуснаха 1 трилион евро за плана за зелен преход. Ядрената енергия и газа се възприеха като преходен период но Путин реши да увеличи цените. Не можем да се молим на Путин в тази ситуация или да седим на два стола като при ГЕРБ. Стана ясно че трябва да търсим алтернатива. Подписахме в началото на 2021 г договор с Уестингхаус Швеция за лицензиране на тяхното гориво в Българсата агенция за ядрена регулация. Там има добри специалисти и те ще решат дали горивото става или не.

„Тази година няма да се проведат процесите по диверсифициране на горивото на АЕЦ „Козлодуй“, каза председателят на Агенцията за ядрено регулиране Цанко Бачийски. Той уточни от какво се формират приходите и разходите на Агенцията. Размерът на приходите се запазва на нивото от 2021 г. и практически в бюджета няма съществени промени. Както е известно процесът на диверсификацията на ядрено гориво на АЕЦ „Козлодуй“ е предвиден за 2025 г. , но той е съпроводен с много сложна процедура и професионални анализи.

На 4 февруари 2021 г. атомната централа сключи договор с компанията Уестингхаус Електрик Швеция за разработване на анализи на безопасността за лицензиране и внедряване на алтернативен тип ядрено гориво на 5 блок при работа на мощност 3120 MW, съобщиха от атомната централа. По своята същност това е достатъчно дълъг процес.

Американско гориво най рано през 2024г след одобрение в България!

Предлагам отработено американско гориво да го складиране в канадския лишпер и в ококорения гей

Горивото за ядрените централи в САЩ към момента на 50-55% е руско. Така че че те американците нямат за себе си а ние ще купуваме от тях.

Ако взимаме адрено гориво то Русия те си го взимат отработеното без пари ЗАЩО ТРЯЛВА ДА ПЛАЩАМЕ НА НЯКОЙ ДА НИ ПРЕПРОДАВА РУСКО И ШВЕЦКО ГОРИВО като АМЕРИКАНСКО

Без пари друг път!

Ако се налага ще затворим АЕЦ Козлодуй. Ще минем и без него.

Щом имаме гориво за 1 година, не е ли по-добре да търсим сега, а не след като свърши?

Не е вярно пържиш ни.

Ако се окаже че това е купено руско ядрено гориво и препродадено ни от американците демократично ядрено гориво... ще бъде напълно в техен стил.

потръква ръце с баща си и ни пробва , дали може да минем на пелети , от неговите ! Па и витна картичка му турили , дипломиран....

Няма ли кой да обясни на тия малoyмници, че всеки реактор работи с точно определени горивна касета и гориво? Това да не ви е кюмбе, да хвърлите вътре каквото намерите? Иначе нямаше САЩ да разчитат на руско ядрено гориво !!!!

Да реално освен без горива ще останем и без ток :) честито на всички Българи, кандците има лъде да аи отодат, както каза Кокороуча да го духат бедните :)

Имаме Тецове ако не знаеш :) Няма да останем без ток

Да, американски тецове със скъпия ток, теца на Ахмед Доган в резерв, зелената сделка за газовете на ЕС, според която вместо ядрено гориво ще си купуваме вредните емисии, чист въздух, вода, почва...абе богати сме от всякъде! Ама нищо! Ще внасяме ток, пък който оцелее. Важното да сме в играта срещу Русия!

Твоя шеф и канадеца са заети да правят свирки на Козяк и това не ги засяга ,

защото Петков и Борисов в момента дупе дават за любовта на Бай Дън

Аве демерджийски мърсък я бегай Вместо да си в затворът ти акъл,даваш

Освен газ и петрол, какво друго и ат руските мърши?

Благодариме ти г-н Дилян Добрев, ти си много умен и ние се гордееме с тебе! Много ни харесват и пелетите, дето ги правите с баща ти в частния завод, който имаш! Ще се радваме да пуснете дървени въглища за барбекю, като ония дърва дето ги донесе за банкета на Бойко!

Колкото ни уредихте с неруска газ и евтин а втечнена газ от САЩ, толкова ще намерите и алтернативно ядрено гориво за АЕЦ. В безумната си русофобия, ще ни обречете на глад, студ и мрак, долни продажни мекерета !

Ами руска газ няма да купуваме след около две години. До тогава - ако се наложи само

Айд, поръчва дния нещастник от герП се изказа. Този парцал и майка си ще продаде за пари.

Значи още 1 година ток и после глад, студ и мрак... Слава на Украйна, да еба нейната майна !

Ти вярно си голям оптимист…

Прав си. Щом казват 1 година, разбирай нк месеца...

Дано го намерите в на майка си п..та, боклуци !

Само опорки , как пък не ви писна и престанете да си чешете езиците с атомната централа , преди седмица Костя копейкин сега ти , а бе вие като сте "политици" някой не ви ли казва че има неща за които не се говори вика му се национална сигурност едно от тези неща е атомната енергия, няма такава простотия

Точно щото аец е национална сигурност, доставките на гириво трябва да са ясни и сигурни. Боклуците от герб този път са напълно прави .

И щото АЕЦ е национална сигурност вчера гледах снимки на Мустафата в секретната зала на АЕЦ, зад нея шефа на АЕЦ. Показа ги Румен Петков. Без думи...

Мустафата е навряна навсякъде, всичко у нас й е бащиния. Чак в контролната зала на АЕЦ се е навряла, това е място, където много малко хора имат достъп. Но на Мустафата всичко е позволено, тя е навред и ние нямаме тайни от нея...такава ни е официалната политика. Само се пазим и страхуваме от мними руски агенти, нищо че всъщност руснаците са ни построили АЕЦ, Вец и Тецове... То направо циркове без аналог !

”Intelligence Online”: Ахмед Доган продава яхтата си в Гърция заради санкциите ”Магнитски” 02.07.2022 Медията ”Intelligence Online” съобщава, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган е започнал да разпродава активите си, сред които е и луксозна яхта. Пазарът, където той се опитва да пласира лодката си, е в Гърция, подчертава сайтът, цитиран и от BIRD. Според изданието Доган е принуден да предприеме подобен ход след попадането на хора близки от антуража му в списъка "Магнитски". От "Intelligence Online" смятат, че почетният председател на ДПС се опитва да се отърве от имуществото си "възможно най-бързо".

Ми то това е традиция. Господарите им ги държат на къса каишка като помияри и всеки момент могат да се обърнат срещу тях...

Аман от американски лапачки! Долни проститутки! А кога някой ще зададе въпросът кое е най-доброто и най-изгодното за България и народа???