Ходжа обучавал деца на радикален ислям

Главният ръководител на българския клон на ислямистката организация "Ал Уакф Ал Ислями" е ходжата на Сърница Саид Мутлу.

Обратно в новината

Коментари - Ходжа обучавал деца на радикален ислям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

видное че исляма и мусулманите пречат на балгаря и друговерците да бадат наричани велики братя нека да си пят алкохолатова пяно общество и ни наричат както си изскат важното е че аллах е с нас а не с онези пяни проповедници които наистина виждат че основата арматурата на пяното им духовенство е алкохолат ислямат им пречи да се напиват и по свещ. храмове така инатевите ни саграждани скалапват операциите си срещу правоверните имами *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм от Сърница.От няколко дни слушам , гледам и не мога да повярвам какво се случва.Въпроса обаче е: Случва ли се нещо наистина или "някой" съзнателно плете интриги?На каква цена обаче? Не вярвам да има човек,който да познава ходжата Саид Мутлу и да каже с ръка на сърцето си че някога е чул от него неща в които сега го обвиняват.Оказва се че в днешно време много лесно е да опетниш някого особенно с помощта на медиите.

Еmi, може да не сме чули този ходжа, но ти си чувала от неговата уста в джамията (ако я посещаваш) че човек се ражда мюсолманин, но родителите му го правят неверник, че християните са неверниците срещу които трябва да е насочен джихада, че мюсолмани са владели България и пак трябва да я владеят. Ако той не е талибан(в превод означава студент по религия) защо носи задължителната за тях брада? Това не е ли един вид принадлежност към тяхния радикален ислям? Повечето мюсолмански духовници са гладко избръснати, или с бради нямащи нищо общо с талибанските.

Съжалявам много но тези"неистини" за кулите ги казват самите американци и ги доказват във филм наскоро излъчен по histori

мюсюлманите в мюсюлманския свят, тука място нямат.

господине пиите си алкохола изповядаите се в замаглено сазнание под ваздеиствието на алкохола това поне ти е позволено не се занимаваите с нас на които му пречи исляма в балгаря да утиде в ватикана там папата ще му позволи повече да се налива с алкохол и повече ще му трака устата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да не допуснем второ косово в булгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да бе искат и извинение даже! Егати наглите ислямисти! За затвора са!

Това ти широко разбране на ислямската религия няма нищо общо с истинската действителност - от самото възникване на тази религия, та до днес. Тези които ти се виждат смирени и миролюбиви мюсюлмани явно не си имал възможност да видиш каква трансформация настъпва у тях, когато някой изреве "Аллах е велик": Погледът им се изцъкля, и лицето им става свирепо и непроницаемо. Крайно време е да се събудете за реалностите. Тези кротки мюсюлмани до вратата ни може да ни се усмихват и да ни поздравяват любезни всеки ден, но в себе си те ни възприемат като врагове. И това е така, защото е такава религията им. И нещата стават още по-сериозни като се има предвид , че ислямът е религията на най-изостаналото, неграмотно и бездуховно население на планетата. Поради което то е и най-податливо на манипулации и заблуди.

Точно така! Това е ИСТИНАТА! +1

не са лоши хора резаните ама трябва да се учат на ислям само от издадени от издателство народна просвета коран и др. литература написани на официалния език в България БЪЛГАРСКИ. арабските книги да се изгарят и без това са написани наопаки

Защо тези мъже от репортажа ми приличат на талибани?Защото те са наистина такива.В тези силеща джамиите са построени с пари от Суадитска арабия и Сирия,така че не е чудно за радикалния ислям.Арабите ходят във циганските квартали и в помашките села,защото само там има кой да им вярва.В джамиите има специални курсове за деца и ги възпитават в омраза към християните.Децата не могат да крият и споделят с учителите си.Във всеки цигански квартал в България има построена джамия и циганите казват ,че са турци защото са мюсюлмани.Те даже не различават етнос,народ и религия.ДАНС да посети всички джамии в циганските квартали и да види какво ще намери там.

Изколете шибаните имами и направете концлагери за подобни ислямски отрепки! Мръсен ислям!

Зачестиха случаите в които се установява проповядването и документирането на религиозна и етническа омраза. Доста зачестиха, въпреки така наречените протести на "населението" което твърди че няма проповядване на радикален ислям. Изводи: някоъ сериозно работи за подклаждане на бъдещи регионални конфликти и напрежение което може да ескалира в глажданска война един ден и второ, така нареченото възмутено "население" определено е запознато с действията в регионите и тихомълком подкрепя подобни дейности. И какво следва? Следва война. За да си докажем кой е прав, и кой крив. Само една война ще ликвидира всички спящи и неспящи "клетки" и поддръжници на радикалния ислям! Това е бъдещето, ако държавата не запретне ръкави и не направи така, че да се всее респект по места...

Наближават дни, когато ще берем ядове със занемарената си политика относно етническата и религиозна толерантност в България! Както ние, българите, сме принудени да се съобразяваме със законите, така и останалите етноси, живеещи или временно пребиваващи в страната ни, трябва да не престъпват конституционните правила! Вярно, че има мърша из християнските ни храмове, както и съществуват секти на основа на християнството, но те не са толкова опасни за националната сигурност, колкото радикалният ислямизъм! Хора, проповядващи ислям и християнство, са способни да живеят врата до врата и доказателството са многото градове и села в България, където това се случва!... Радикалният ислямизъм не проповядва смирение, какъвто е и преводът от арабски на самото име ислям", а нарушава свещените закони на мюсюлманите! Писанията в корана са за това, че никой не може да попречи на другия да изпълни определените си религиозни задължения и да се прекланя, както иска! За съжаление историята ни показва друго - насилствено ислямизиране на държави и народи! Няма да пропусна факта, че в едно от теченията на християнството също е допуснато то да се налага чрез мъчения и смърт! Това са човешки грешки, а не на Бог, защото няма религия, приета от милиони и милиарди души, която да учи на смърт! В интерес на България и националната ни сигурност е да се залавят навреме и осъждат задълго (и до живот!) лица, които подбуждат други към национална и измяна и терор сред обществото! Всъщност това важи и за престъпниците, които влизат и излизат от затворите, все едно, че са на балнеосанаториум!!!...

точно така

Някой по-долу се възмущава, че хората се съпротивлявали срещу държавата??? Ето скромния ми отговор: Що да не се бунтуват с/у "Държават"? То това нашето държава ли е? Ти как наричаш тази организация в която нахлуват в дома ти и изкарват акъла на децата ти, само за да конфискуват книги, които са ги проверявали няколко месеца (защото всичката тази литература е влязла официално през ГКПП Капитан Андреево и е проверявана с месеци от ДАНС) и са ти я върнали. Това не е държава и не е полицейски контрол. Това е ПРОИЗВОЛ. И има една единствена цел, каквато е и целта на всички полицейски акции от както ГЕРБ са на власт. Целта е отвличане на вниманието от същинските проблеми и неспособността на правителството да се справи с поне част от тях. От една година насам да си чул за някой осъден с влязла в сила присъда - защото аз не съм. Само се вдига шум колко много арестувани има, колко много престъпници, октоподи, миди и медузи има, но годни доказателства за престъпна дейност НЯМА. Опитай се да мислиш с главата, а не с трибуквеника си и ще проумееш за какво иде реч - друго няма да ти пожелавам, това ти е напълно достатъчно и след това ще гониш тези хора да им се извиняваш.

То не беше Сърница то не беше Лозница както са тръгнали като претърашат цяла България може и да изнамерят нещо........

Браво!Машалла!Ашколсун! Бойко нека да се прегръща и се целува с мангалския си колега от Турция. И пак увъртания -" засега няма годни доказателства".... А ще има ли? Ако не сега,поне някога?

Скоро бях в Доспат и един ден тръгнахме към Сърница. Не стигнахме до там защото пътя беше ужасен - дупки като траншеи. Върнахме се. После разговаряхме с един колега риболовец, който ме светна по въпроса. Буквално ми каза " Нарочно не го правят, защото там има училище по ислямски фундаментализъм". Тогава не се замислих много, но сега като прочетох, че са наблюдавани от две години ми става ясно за какво ми е говорил. Това наистина трябва да се пресече един път завинаги. Джамиите може да са интересна архитектура, но ние сме христичнска държава. И истината е, че те не се строят с добри намерения.

Мисля че не ти е ясно кой трябва да го направи..Така че най големите защитници на радикалния ислям ще се окажат от правителството чиято работа е да го оправи а след като имаме такова отношение към тези части на България ще дойде време и да "берем плодовете на управляващите"

Скоро бях в Доспат и един ден тръгнахме към Сърница. Не стигнахме до там защото пътя беше ужасен - дупки като траншеи. Върнахме се. После разговаряхме с един колега риболовец, който ме светна по въпроса. Буквално ми каза " Нарочно не го правят, защото там има училище по ислямски фундаментализъм". Тогава не се замислих много, но сега като прочетох, че са наблюдавани от две години ми става ясно за какво ми е говорил. Това наистина трябва да се пресече един път завинаги. Джамиите може да са интересна архитектура, но ние сме христичнска държава. И истината е, че те не се строят с добри намерения.

Скоро бях в Доспат и един ден тръгнахме към Сърница. Не стигнахме до там защото пътя беше ужасен - дупки като траншеи. Върнахме се. После разговаряхме с един колега риболовец, който ме светна по въпроса. Буквално ми каза " Нарочно не го правят, защото там има училище по ислямски фундаментализъм". Тогава не се замислих много, но сега като прочетох, че са наблюдавани от две години ми става ясно за какво ми е говорил. Това наистина трябва да се пресече един път завинаги. Джамиите може да са интересна архитектура, но ние сме христичнска държава. И истината е, че те не се строят с добри намерения.

Може ли да се обясни каква е разликата между радикален ислям и обикновенен ислям , защото има разлика между католици и православни . А не съм вярващ и нямам нищо против да вярва на кой в каквото му е кеф . Религията е на ниво съзнание а аз нямам такова :)))) . И като не вярващ мисля ,че всичко е за отвличане на вниманието .

Радикалния ислям проповядва непримирима борба срещу вярващите в другите религии с всякакви средства,включително и физическо унищожение.А също е срещу атеистите.

С тази ниска раждаемост на българчета България е обречена. Турците и циганите ни превземат демографски и скоро ще имаме искания за обособяване на самостоятелни области (анклави) с компактно турско и циганско население. Тези хора разсъждават така: -Аз изповядвам исляма - значи съм турчин. А нашите заспали, тлъсти управници си чешат топките и се чудят как да угодят на САЩ.

От всички всичко изписано,не разбрах едно:арестувани ли са престъпниците?Ако не са,защо?

Не са арестувани. Защото нямали доказателства срещу тях. Смешници и некомпетентни некадърници.

И аз мисля, че разлика между ислям и разикален ислям няма. На много хора им е трудно да разберат, че последователите на тази религия са крайно нетолерантни към друговерците.

Браво! най-после ДАНС си влиза в ролята, а не да фабрикува доказателства по разни Цецови октоподи

Ето съгласен съм с Вас ,защото играехме заедно учихме заедно работим заедно говорим на един език и сте абсолютно прав ,че никой не е повече /като човек / от другия. Това е лошото на ислямистите ,че вбиват клин в един народ !

"Финансирането на дейността се осъществява от Саудитска Арабия" - почти всички ислямистки ядки са финансирани от Саудитска Арабия. Ех ..кога ще им свърши петрола, да спрат да ни мачкат наобратно с нашите си пари !!!

Преди 3 години възрастна жена от Неделино,Смолянско сподели,че "арабите" не давали да погребват близките им в ковчези и в местното гробище не било предвидено място за "погребани в ковчези".Попитах ме я кои са арабите,тя не можа да обясни.Ето отговора,получихме го сега с тези акции.

Вярно е че им дават дискове с филмчета за децата . Как един доктор с вярата лекува деца .Как тои е най велик . като гледаш такава беседа -му казват и ти се изкривява представите за живота направо . Също и книги с ислямиска литература и ги надъхват хората до край .като така ги правят всеотдайни и много зависими .

Тези примати няма да се интегрират никога, жалки са! В моето село идваха активисти на ДПС за местните избори-2007, хванаха за кандидат-кмет един циганин и му обещаха мощна подкрепа с пари и влияние, а като условие - да закупи 50 обезлюдени къщи за заселване на турци от Бурса и да построи джамия! Но дори и циганина им отказа на тази мерзост!

Какво търси този толкова образован /в много престижен ислямски университет/ ходжа в това толкова затънтено селце? И защо брадите на всички са с толкова напомняща терористите форма??

just fun

d4

как защо? защото живееш в демократична държава. където скоро ще си малцинство. и когато станеш малцинство, ще имаш същите права. дори и по-големи.

Що си мисля ,че в някои части от страната Българите са малцинство и пак имат по малко права от ЦИганьори и помаци-ислямисти(нямам нищо против нормалните българи изповядващи ислям )Тия дето са се бунтували срещу Полицията и срещу Държавата вместо ББ да им се извини да ги прати малко в дранголника!

Така е - има цели общини в България, където българите са малцинство и наистина се гледа с недоверие и презрение към тях от мнозинството (турци или помаци)

Що да не се бунтуват с/у "Държават"? То това нашето държава ли е? Ти как наричаш тази организация в която нахлуват в дома ти и изкарват акъла на децата ти, само за да конфискуват книги, които са ги проверявали няколко месеца (защото всичката тази литература е влязла официално през ГКПП Капитан Андреево и е проверявана с месеци от ДАНС) и са ти я върнали. Това не е държава и не е полицейски контрол. Това е ПРОИЗВОЛ. И има една единствена цел, каквато е и целта на всички полицейски акции от както ГЕРБ са на власт. Целта е отвличане на вниманието от същинските проблеми и неспособността на правителството да се справи с поне част от тях. От една година насам да си чул за някой осъден с влязла в сила присъда - защото аз не съм. Само се вдига шум колко много арестувани има, колко много престъпници, октоподи, миди и медузи има, но годни доказателства за престъпна дейност НЯМА. Опитай се да мислиш с главата, а не с трибуквеника си и ще проумееш за какво иде реч - друго няма да ти пожелавам, това ти е напълно достатъчно и след това ще гониш тези хора да им се извиняваш.

Ти с какво си повече от помаците? Някога имахме бизнес в район където живеят само помаци и турци,познавам манталитета им доста добре и мога да гарантирам,че голяма част от тях са много добри хора.

така е добри хора са,но винаги има черни овце!и ние бг сме добри,но имаше едни бг хора дето продаваха оръжие и наркотици в 1/2 свят -та такива ми ти работи-никога не обобщаваи за цели групи :д

Останалите биха ти резнали гърлото, дори току що да си им гостувал - на тръгване. За добрите дума неказвам!

Навремето подобно престъпление се окачествяваше като "Държавна Измяна" и наказанието беше съответно. Сега ходжата иска извинение от ПРЕМИЕРА за деянията си. Къде в този момент е правосъдието, отменен ли е съответния член от закона и къде блеят господа националистите, а и не само те. Подобни деяния засягат ВСИЧКИ български ПРАВОСЛАВНИ граждани.