Има задържани за жестокото убийство на 18-годишната Андреа

Ученичката била сама, тъй като баща й бил в Англия, а с майка си не контактувала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудиш се как става и как пиша, защото си ме блокирал!!! Прост си ГЕРБЕРСКА гад. ДИР трие коментарите като луд. За теб работа да триеш - за мен кеф да не може да ме блокираш!!!

Не знам какъв ти е проблемът, но стига досажда тук. Или пиши по темата или млъквай. Ако имаш проблем със сайта - занеси си го в съда, ей.. хора без работа...

Много ме е жал за това момиче(((. Циганка, или не, това е едни младо, красиво момиче, което е ходело на училище абсолютно интегтирано. Един баща, който се е опитал да осигури по- добро бъдеще на детето си. За мен тази история е много жестока. Човешката мъка не се измерва според етноса и религията, тя е общовалидна...

ама не искат... И по този начин поощряват и другите необразовани, малоумни и жестоки идиоти да постъпват по същия начин. Искаш да си купиш дънки и "техника" - отиваш, крадеш, изнасилваш, убиваш, и си на 6!

Модератора от ДИР е мазна долна ГЕРБЕРСКА свиня, която ме трие и заключва ИП адреса. Глупако - ти си неграмотен, не само като журналист, но и като модератор. Радвам се, че работиш в неделя, защото си очевидно и беден. Имам новина за теб - имам над 10 000 ИП адреса. Ако искаш пробвай да блокираш всичките. Тъпак! Видя ли, изтри го. Блокира ме, а аз пак пиша!

Чудиш се как става и как пиша, защото си ме блокирал!!! Прост си ГЕРБЕРСКА гад. ДИР трие коментарите като луд. За теб работа да триеш - за мен кеф да не може да ме блокираш!!!

Какво ще ги правим тези поколения, които израстнаха през годините на преврата, когато родителите им се чудеха основно как да оцеляват (легално или не) и мнозинството не мислеше за ограмотяване и морално изарстване. Ще са наоколо още поне 50-60 години да ни крадат, инзасилсват и убиват, защото те няма с какво друго да се издържат. Нямаш ли програми и силна законодателна и изпълнителна власт - това ще продължи да е ежедневие и само ще четеш и надяваш да не те сполети и тебе... Бог да пази България!

Варварска история. Така се получава, когато съвременният средностатистически българин е неграмотен, със съмнителен морал и крайно изкривена ценностна система. Не съм първа младост, но догодина вероятно ще живея в друга държава. Не искам и да си представям как ще изглежда България след 20-30 години.

МОДЕРАТОРА ДА ТИ УМРАТ ДЕЦАТА МАЙКАТА И БАЩАТА БОКЛУК МРЪСЕН!!! Т3 МАНГАЛ ЛИ СИЫ МЕ ТРИЕШ ТОЛКОВА ПРИЛЕЖНО?

Ей вода да ти умрат децата цензуриращ боклук!

Пейзажа на снимката - ПРЕКРАСНАТА и ЦВЕТУЩА , Евроатлантическа България на Боко , която е отличник навсякъде и във всичко , но изглежда като Африканско село от 12-ти век !!! Газта и тръбите са ти ПОСЛЕДНИЯТ проблем Борисов , колкото и да ни обясняваш самодоволно колко си бил " велик " и как си правил " чудеса" !!!!

с чужда пита помен... (Като половината е лично за него и около 1/4 е за калинките, останалото - по предзначение...)

Много добро сравнение Америка с Българското село ,дето на можеш да видиш квартален ,а да не мислим за полицай.

Добро е - Ама го изтриха , заради СВОБОДАТА на СЛОВОТО !!

Вижте, този случай е изключително гаден и отвратителен, покъртен съм от това жестоко убийство на това самотно живеещо момиче, още дете. Но следните неща са чиста глупост: - фантазиране какво ще бъде направено на убиецът или убийците, ако попадне в ръчичките на коментиращия. Хайде без такива тъпотии и болни фантазиитова е и избиване на комплекси. Задръжте ги за себе си. На това дебилът нормално отговаря: да ама ако това беше твоя дъщеря нямаше така да говориш. Което пак си е тъпо. А дебилът, щом това не е дъщеря му, защо си излива болните фантазии и избива комплекси по форумите? - да се оплюва България, защото видите ли, при такива убийства човек трябва да се махне от тук и по бързо да се изнесе през Терминал 2. В цял свят се случват такива неща. Я какви масови разстрели стават през ден в Щатите. Ако там така се говореше, половината американци вече да се бяха изнесли тук да си живеят на спокойствие.

Да ти кажа честно - Чудя се какво са ти харесали на коментара , че са ти сложили цели "5+" ?! Май НЕ разбираш СЕРИОЗНОСТТА на ситуацията и това че Бълагрия се превърна в "държава " олицетворение на Престъпност , Неграмотност , Безхаберие , , Корупция и ДИВАЩИНА ?!

Сестри Белнейски 2? Извършителите не са случайни хора и ще им се размине...

Вече сериозно обмислям да се махна от България. А не съм точно първа младост. Истината е, че територията на нашата държава ще бъде освободена за други хора и явно ние нищо не искаме да направим.

Така е! Евреите от години работят по въпроса. За жалост всички си затварят очите.

Ами, върви си. Навсякъде има много кенефи за чистене.

Само че кажи къде не си застрашен вече и посред бял ден. Мисля да проуча Нова Каледония.

Фрапантно е при непрекъснатия вой за демографски срив колко излишен може да бъде един млад човек за България! Абсолютно сама при живи майка, баща, чичо... Била е права да се страхува да нощува сама в къщата, но явно всеки друг избор е непоносим. Почивай в мир, мило момиче!

България постепенно се превръща в държава изхранваща държавни служители и римляни! Като вторите се отблагодаряват подобаващо за етноса си!

май никой не се сеща за важната част, техните са я оставили да живее в чичо си, защо е е преместила в тази кочина тогава. поне нямаше да е сама.

Оскотяването и ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ продължават ежедневно - вода, въздух, прасета, мед. сестри, превозвачи, къщи за гости, хъбове, корупция, кражби, пътен хаос, ремонти на ремонтите.........! БАСТА!

Смъртното наказание трябва да се върне незабавно.Законът трябва да е безмилостен!

Само не разбрах защо след това е трябвало да я убиват ??? Но най вероятно не са се разбрали за цената...

Защото ги е разпознала.

Няма живот тук, няма бъдеще! Работим за да издържаме аборигените, а те за благодарност ни избиват, изнасилват и се гаврят с нас, а ние, заспалата аморфна маса седим в ступор и наблюдаваме...

Явно не разбираш значението на думите в българския език.

Инвалидът по-скоро не е разбрал значението на думите аморфна маса и ступор и е изпаднал в дълбока фрустрация.

И колко работиш? Колко печели държавата от теб? Не скътаваш ли по мъничко всеки месец и всеки ден за себе си? Държавата - това сме ние! Защо се смяташ за нещо отделно? Каквито сме ни, такаева е и държавата!

NAISTINA HUBAVO, KRASIVO MOMICHE I TOLKOVA MLADA. INTERESNO ZASHTO E OTISHLA DA JIVEE V TOVA SELO BEZ VSIAKAKVA PERSPEKTIVA. DA OTIDESHE V EDIN SREDEN GRAD I SE HVANE NA RABOTA........ABE TO NIAMA NIKAKVA PERSPEKTIVA ZA JIVOT V TAZI STRANA. EGATI I PUSTOSHA.

За повечето не е така. Но има и доста с твоето мислене на лузъри. Такава е системата.

Цонко Чоков и синът му са героите. Обаче те са недосегаеми, защото се ползват с личните протекции на премиерчето.

Като чета коментариите не съм оптимист.Всеки трети коментар е на "примат".

С много мъка и искрен бяс коментирам този кошмарен,болезнен случай. Горкото момиче!Отвратително посегателство над нея,светла й памет!Само на 18. За извергите....думи нямам,поне цивилизовани.Иначе,ако си напиша какво мисля,отива ми коментара. Ако истинските извършители са задържаните-браво на МВР.Не мисля,че трябва да им се дава право на бърза процедура или някакво споразумение. Иначе,еднао убийство с камъни,би било напълно справедливо. Защо са били на свобода,е въпрос който всеки път излиза на бял свят при подобни трагедии.

Интересно като е била чак такава красавица и с толкова бяла кожа защо не е отишла в София, Ами е останала в това забравено от Бога село, кедето една Мутра и похотливият му син, колят и бесят.

Две неща ме изпълват с потрес през последните дни: Едното е с доброто момиче от Галиче. Толкова оскотели хора ли има сред нас, че са способни да погубят човешки живот, без капка състрадание, съвест, милост и каквото още се сетите. Това не са хора, а примати, които от човеци се превръщат в животни без мозък. Как ще я караме нататък? Другото - някой "сбъркал" самолета с нещастниците над Техеран със заплашващата го ракета. Сега се извинява. Това означава ли, че ЧЕРВЕНОТО КОПЧЕ може да бъде оставено пред някого, който също така лековата може да "сбърка" и да подпали и разруши град, държава, света? Дори няма да има на кого да се извини. ..

Ами като няма прасета за колене, к'вото дойде ...

Всички жертви на насилие или преждевременна смърт са деца на разведени родители,расли в нездравословна семейна среда или въобще липсата на такава.В случая,майката живее в същото село с друг въж,дъщерята въобще не може да разчита на нея,помолила е съседката да поглежда често към прозореца й,понеже се е страхувала.

ти май нито можеш да четеш, нито да виждаш! какво общо има тук сразведените родители?? не четешли, че хем се страхувала, хем не отишла да спи у чечоси, както обикновенно? и най вече, не виждашли в какви коптори живеят тия при..мати и какво е наоколо? каква среда, какви пет лева бе?? това не сахора!!

Лично за мен родителят, който иска да стане родител отвреме-навреме (т.е. има си ново семейство и понякога се вижда с детето от предишната връзка) трябва да бъде пуснат на свобода завинаги и без никакви срещички за успокояване на гузната му съвест!!! Когато оная ти работа е по-важна от децата ти, махай се и край. Защото иначе у детето се възпитава усещането за човек второ качество и съм сигурна, че ежедневният въпрос в главата на момичето е бил защо майка й не иска или не може да й подаде ръка и да живеят заедно.

Не раждайте ако нямате намерение да гледате децата си. Трябва и родителите да се подвеждат под отговорност, когато изоставят децата си!

половината бълагри и 90% от ромите ще са в затвора. България ще има най-големият затвор в света...

Горкото момиче, какъв ужас е преживяла! Изроди мръсни!

На 18 години, красиво момиче, живее сама в порутена къща в затънтено село, баща в чужбина, майка която не контактува с нея, прерязано гърло... Ей тези неща потрисат. Това момиче е имало труден живот още от дете, оставена на произвола и почти още дете загива по зверски начин заради нечии скотски страсти. Много, много жалко за това дете.

Така като гледам баща й явно е бил преподавател в Оксфорд, а брат й студент в Кембридж.

Колячите ако не ги спреш навреме утре и твойта щерка ще заколят. Така ли трябва да умре някой, защото баща му няма професорска титла? Евроатлантическо ли ти се вижда ?!

Абе и обикновени бачкатири да са били, поне да се махнали от кочината и са си оправили живота. В Англия не плащат като в Тикеоландия. Жалко само че не са я взели и нея. С тая симпатична муцунка, а и доста бяла кожа за произхода е могла да направи добри парички. Много жалко че е загинала по толкова грозен начин и толкова млада.

Не те ли е срам бе Ромео. От къде на къде приравняваш момичето с проститутка. Грях е. Но ти си един прост мастурбатор. Простено ти е имам в предвид

Fuck the law Докарайте ми го тези при мен Имам много интересни машини

В тази държава , с този "манталитет" , и с това бездействие на институциите - Едонственното спасение , е СВОБОДНО ЗАКОННО ОРЪЖИЕ и промяна на законите за САМОЗАЩИТА - НИЩО ДРУГО !!! За всичко друго гледате Америка , а защо НЕ гледате и това ?

Девиз на асоциацията на притежателите на огнестрелно оръжие в САЩ: "Въоръженото общество е учтиво общество!"

Конституционният съд обяви че убийствата на жени и деца не противоречи на конституцията

Дори и сега конституцията забранява убийствата. Бай Мангау как се съобразява се с това ?!

"Преди година те са пребили жестоко жител на Галиче с камъни" и как са на свобода, направена им е регистрация ли !????

Според ИК, чак сега трябва да бъдат взети мерки, защото чак сега убили жена-дете.

И ОТНОВО ЦИГАНИ!!!!!!!! НЯМА ден!

Виновните трябва да бъдат обесени публично. Всяко по-малко наказание е гавра с живота. Мир на душата на това момиче.

Отнемаш им човешките права ако тръгнеш да ги бесиш. А пък са и от сигурния електорат... т.е. току виж се оказало, че пострадалата сама се е изнасилила и заклала.

ЗАЩО бе мило момиче НЕ се качи на самолета и да отидеш при баща си в АНГЛИЯ , и да си оправиш живота ?! ВИЖТЕ ХУБАВО какво ви очаква млади хора , в тази дупка дето си мислите че е държава - Бг НЕ Е СОФИЯ !!!

Булгаристан утре какво точно разбирате под оправяне на живота - да миеш чинии в Англия или да вдигаш краката срещу паунди.

Ти само това ли можеш - Определено имаш проблем ?!

И двете, и двете...

Защи така СТАРАТЕЛНО ги КРИЕТЕ , или имат ГРЪБ и някой ги пази както обикновенно е в тази "държава" - АКО изобщо може да се говори за "държава" ??

За съжаление правосъдието действа след като бъде извършено престъплението, а не преди това. Не се прави опит да се култивират нещастниците с объркана ценностна система. Децата не се раждат престъпници, те стават такива заради заобикалящата ги среда. Когато човек бъде научен, че маймуна и че просто животно и, че не е създаден по образ и подобие на Бога и, че няма Бог, тогава за човека живота става нищо, ценностната система се губи и човек става по-лош и от псе, защото животно наранява, за да се храни и размножава, а не просто, защото му харесва. Когато човек отрече Бога става подобен на бесовете и върши тяхното. За съжаление на този проклет свят добро не може да има, защото човекът е повреден от греха.Не случайно Господ Иисус Христос ще дойде втори път и земята ще бъде очистена с огън и Страшен Съд.

За страшния съд може би си прав Но ДНК си казва думата Наследствеността има голямо значение

Всички ние имаме наследствеността на греха. Още от времето на Адам Кайн уби брат си Авел(първите децата на Адам и Ева). Всички ние сме човекоубийци открай време.

Момичета, бъдете винаги нащрек, особено ако живеете сами. Много внимавайте с кого общувате и по какъв начин се държите. Например във Франция разни черни и араби са много опасни и нападат в гръб, но първо се закачат и предизвикват. Ако започнеш да се разправяш стават агресивни и вадят нож. Трябва да запазиш самообладание и да не им обръщаш внимание и по най-бързия начин да се озовеш на място с повече народ. Ако живееш сама е добре да имаш контакти на съседи. Аларма и паник бутон. Паралитичен спрей. Куче. Има и по-хард варианти

Който пише минус поне да се обоснове. Коментарът ми е съвсем добронамерен

Удобен повод за отвличане вниманието на раята в Територията.

Мдааа, ГЕРБ пращат по селата специално убийци, за да отвличат вниманието на хората от ровенето в кофите и чакането на опашките за хляб... само ти, великият гений, разкри пъкленият им план... Що позволяват притежаването на смартфони из психиатриите, не ми е ясно...

Ама ти май се засегна.

Не ги пращат нарочно, калинчице ... за другарите от ГРОБ това е съвсем нормален бихейвиър :) Ако не вярваш, питай Големоя Маргин , бившия шеф на Банкялията ...

Оставка! Но другарите комундели въобще да не потриват ръце.

Бойко благодарим, че разсъждаваш избиратели които ни убиват

А и погледнете каква измет си избирате да ви управлява - Боко Тиквата, Шкембе Каракачан, Дани Ръбъла, Цвета Пекинската патица, Нено Язовира.... Каква искате да е държавата, като Швейцария ли...

престанете да пишете глупости, момичето не е от малцинствата! А дори да беше, това оправдава ли това жестоко убийство?

пак ли са от етноса? БХК защо мълчи?

Предполагаше се, че още днес ще ги намерят тези чудовища. Какъв изрод е способен да извърши това?! Горкото момиче, само, беззащитно и уязвимо, какъв ужас е изпитало в последните си мигове..... много тежка съдба, не е трябвало да бъде сама в тази къща на ужасите...

честно много се натъжих...до кога подобни новини...българка е Дир и не ме трийте

Българка та дрънка...

и та е мангалка!

Бяла мангалка със светли очи - глупости Повечето българки са по-тъмни Но каквато и да е, била е зверски убита

Тъжна история. 11 клас дете да живее само, защото родителите му са го зарязали, а животът му приключва по изключително мъчителен начин. Ако задържаните са виновни, има само една реална присъда - смърт. За съжаление, заради тъпанарските институции това не е вариант.

Дете е била някъде до към четвърти клас. После е станала жена.

Кои са родителите на тия братчетчета? Майки, бащи, баби, дедковци, заедно с дечурлигата да се махат!