Има задържан за нападението срещу образователния министър

"Николай Денков не е бил докоснат от никого и е в отлично здраве", заявиха от подопечното му ведомство

Обратно в новината

Коментари - Има задържан за нападението срещу образователния министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, Бойко! Какъвто и да си бил, г-н Борисов, при теб всичко минаваше под някакъв ред и дисциплина. Комунягите пак донесоха глад, престъпност и хаос. Само ГЕРБ! Долу всички БКП-та (БСП, ИТН,ИБНИ, ПП) - от лъжец по-голям лъжец, от тарикат по-голям тарикат.

По време на управлението на г-н Борисов, г-н Ахмед Доган стана собственик на най-големият частен ТЕЦ в България с гарантиран годишен доход от 27 млн. лв. (без да работи) и се сдоби с разкошен сарай в руския анклав - пристанище „Росенец.“

Това, което протестърите и „носителите на промяна“ сервираха на общественоста миналото лято, е на път да се повтори срещу тях. Свободата и непртекосновеноста на личноста не са само клишета и не са понятия, с които можеш да си играеш. Диктатурата като форма на управление не се котира и колкото и флегматично да реагират хората, идва момент в който им писва. Разплатата ще я видим след по-малко месец.

Да не мислите, че тия платени наркомани различават Кацаров от Денков?

Е като не е докоснат защо има задържан?

що го задържате? ами той даже не се е опитал да го пали и да му атакува слабините със специлани пръти... и все пак трябва да увоlните шефа на полицията за това, че се е противоставил на мирния протест

"Няма физическа атака и няма физическо посегателство срещу министъра на образованието и науката проф. Николай Денков. Той не е бил докоснат от никого. Министър Денков е в отлично здраве и е добро настроение" Защо тогава милиционерите на пияндурника Чашков са задържали законно протестиращ? Не обясняваше ли гордият собственик на 12те нужника, че полицията трябва само да пази мирни граждани, които свободно изразяват своето мнение.

А защо не Виждам Маямата и майките с анални увреждания? И къде е оня педофил отец Нафърфорий зарята?

Радев пода раздор, сега имаме последствията...

Пося

Нападетеля-герберуга в затвора !

Упс, неше момче е!

Освободете човека , нищо незаконно не е направил, просто изразил мнението на будните българи, срещу марионетките на бюрократите от Европа и света!

Тълпата е страшно нещо!!.Има цивилизовани форми на протест. Да имам нервите на министър и полицаи.

Сети се!

Разсипаха държавата тези негодници. Сборище от некадърници и разсипници, служебното правителство е дъното. В пакет начело с неговия родител Радев е крайно наложително да се махат. Държавата няма да се предаде, тя има сили и капацитет да се оправи след тях.

протестърката цвети с бялото потниче и големите сиси дали е била там.

Беше, беше ... Мс вече потничето е на жълти петна ...

Сатрапите на Чашков са били невинни антиваксъри зад колоните! Народе, да изметем мунчовите подлоги! НАПРЕД!

Който гласува за радевата хунта яде уия

По време на управлението на г-н Борисов, г-н Ахмед Доган стана собственик на най-големият частен ТЕЦ в България с гарантиран годишен доход от 27 млн. лв. (без да работи) и се сдоби с разкошен сарай в руския анклав - пристанище „Росенец.“

Пък са ти нямаш пари за ток! Смях, смях :)

Да, но г-н Борисов ни пази от комунистите и Д(п)С! Хи-хи-хи ...

Ма ти не можеш да си платиш парното! Смях, смях :)

И имаше евтини и стабилни цени за всички. Освен това благодарение на Доган нямаме поне бича божи ИК. Сега, по времето на Мунчо подписахме да плащане на Германия за да горим въглищата си. Зелена сделка му викат. И всичко става двойно по скъпо, а ние двойно по-бедни. Та не ми обяснявай какво ми е направил Доган в сараите си. Важно е как съм аз в къщичката си. По времето на светия Мунчо, вида ненапита, който левче не е взел от държавната пара, май трудно ще има у за олио. И няма да има свестен път до Варна, та поне да не мрем по пътищата. Така де, то там парите дето ги открадна не бяха лично за него, за харвард отидоха.

Сметам че Копейкин ще излезе по-голям боклук и от масона Мунчо! Което само по себе си, си е за Гинес ...

Аз пък стятам че по въпроса Мунчо и Боко работят комбина. Мунчо да свърши мръсната работа, а Боко няма да отмени нищо.

Не помня при Боко да сме имали грижи!

Боко винаги се е подчинявал на ЕО. И това което сега е наложено е точно подчинение на ЕО. Не знам дали зелената сделка е част от ковида или обратното. Но от Европа са дори и смъртните случаи "лекувайки" с ремдесвир и маркуч. В други страни е иначе. Може да е просто временно отстъпване от позициите за да се наложат неприятните мерки в енергетиката и по ограничаване на правата на българите за свободно придвижване и ползване на услуги и лукс като активности на закрито: хотели, фитнеси, театри, кина, култура, наука, образование, запазени за сертифицираните велможи от Германия и околността. Та нищо чудно Боко да играе в момента просто доброто ченге, Радев лошото, а инквизитора Кунчев, скрит в бункера да координира затварянето на българите по бараките в концлагера и задължителното им представяне пред началника на крематориума за тест за годност. Във всеки случай е ясно че волята на народа да вървим по Шведския път не се зачита.

Трябваше да задържат Кацаров, Кунчев, Кирил Ананиев, Костадин Ангелов, Балтов, Кантарджиев, предните здравни министри и тези от Борисов 3 в министерският съвет за престъпления. Те потъпкаха дори изменения на закона за извънредна епидемична обстановка и го решиха ден по-рано и лъжат във всяка заповед основаваща се на това. Изрично си пише в законите "в сила от 14.05.2020 г.", а те го решиха на предният ден, за да няма дупка с извънредното положение. Не могат да преценят елементарни неща. Но така се получи лъжа след лъжа и незаконност на решението. Срината изкуствено икономика, здравеопазване (статистически най-лошото в Европа), нелечение на други болести, дебелеене и всякакви ефекти носят смъртност! Това освен потъпкването на свобода, демокрацията, честа, достойнството, закони, конституция, социални контакти и вероятна бъдеща раждаемост, и така нататък. Аз считам не ковида, а тях, плюс външни фактори, за виновни за: 1. Едната седмица (първа на декември 2020г.) умират 4753 човека (според НСИ), при средно 2073 за 2019г. 2. Само за втората половина на 2020г. умряха 19.5-20 хиляди човека повече, от за същата за 2019г. 3. За година (от среда до среда) над 36 хиляди човека повече, от за предната такава. Те трябва да бъдат съдени за съпричастност в смъртта на десетки хиляди човека в България. Там от 0 да доказват колко са от ковида, като към това не броят утрепаните с "лечението". Досега не се броят починали от ковид-19, а само починали лица, констатирани с ковид-19. Къде е посочено от какво са починали? Никъде! И ако докажат, че е от ковид-19, защо имаме най-скапаното здравеопазване в Европа (броени починали на констатирани - още от предната година)? Отделно за лъжите където редят. Как ваксините щели да правят колективен имунитет, а те тотално се провалиха за това. За вчера е около 21% успеваемост по техните данни, ако не лъжат много. Не 95% дето ни говореха за Пфайзер. 15+% ваксинирани констатирани на някъде 19% ваксинирани грубо сметнато - делено на половина дозите спрямо населението. А те броят дори такива с две дози за неваксинирани, ако не е минал период. И ваксинираният Кнучев, Фандъкова и така нататък сега с ковида. Тези с фобията да си подскачат със скафандри по улиците и да оставят народа да си живее и умира както иска. Както бе едно време "свобода или смърт". Накрая ще трябва референдум, за забрана на ограничения по ваксинация. И дори ваксинираните трябва да гласуват за това, за да пазят свободата и демокрацията. Дори всички ние да сме луди, няма значение.

Оплачи се на Копейкин :)

Не си разбрал, че защитавам и твоите права, да дрис... . Че и това няма да имаш право при такива талибани, налагащи обрязването и бурките. Те са просто фанатици.

Аз най се вълнувам от правото си да плющя протестърки ... Ще помагаш ли?

трябва да задържат и майка ти, тя също е биологично оръжие. що хора пиха антибиотици...

Какво коментира в същност? Нещата на Мангъров поне ги потвърдиха много от тях. Питаше защо ползват Ремдесивира и Балтов му се сепна и как спазвали стандартите. И май точно на следващият ден СЗО каза да не се използва при хоспитализирани. Смееха му се на аспиринчето и после американци установиха, че при редовно ползващи го от хоспитализираните с ковида има 47% по-ниска смъртност. То може да е от сърдечни проблеми и да не е от ковида, но такива броят. Ако Мангъров бе министър, примерно смъртността в България за целият период с ковида, щеше да е някоя десеткя хиляди по-малка.

МАНГЪРОВ Е ЕДИН ПАЛЯЧО, КОЙТО ОБЯСНЯВА, ЧЕ 2+2=5. МАНГЪРОВ РАЗБИРА ОТ ЛЕЧЕНИЕ НА КРАСТА И ЕКЗЕМИ, ОТ НИЩО ДРУГО! ПОНЕЖЕ ТИ И ДРУГИТЕ, КАТО ТЕБ, СТЕ ПРОСТИ, МУ ВЯРВАТЕ. МАНГЪРОВ Е ГОТОВ ДА ГОВОРИ ВСИЧКО ЗА 5 МИНУТИ СЛАВА.

Балтов какво разбира от вируси? Няма дори обща култура за тях! Където се ваксинира с Пфайзер след преболедуване. Дори турчина от Пфайзер каза, че миналите вируса да дадат път на другите и да изчакат 6 месеца, и че така било морално. Балтов е май травматолог. И където бе в болница за кръвното, явно не знае също елементарни неща. Че е от килограмите му. Че бързо се смъква с лимон или сигурно всякакъв диуретик - по-малко вода - по-малко кръвно. Общата му здравна култура е очевидно супер ниска. Пълен некадърник за вируси. За какво бе в НОЩ? Да го развеждат по пътища?

И накрая прогнозираното преди, че може да се стигне до революции и да се лее кръв, може дори да стане реалност. В борбата за свобода.

Сатрапите на Чашков са били невинни антиваксъри зад колоните! Народе, да изметем мунчовите подлоги! НАПРЕД!

Не разбрах министъра ли са задържали? Защото ако не са, са задържали грешния човек.

Свинята Пеевска е продукт на съвокуплението на пияния му баща, комунистически копой-генерал от ДС, с шеврантия, затова никой не го закача, защото “гарвани гарвану око не вадят”. Комунистическите разбойници никога не са преставали да ни управляват, само се сменяваха като партии, клонинги на БКП, някои от които играеха ролята на “антикомунисти”, за да вземат властта, като ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ИТН, и други. Българския народ е малограмотен, тъп и мързелив, затова не протестира, въпреки, че живее скотски. Интелигентните, умни и можещи българи напуснаха комунистическата кочина, останаха мутрите, възрастните, болните, циганите…България загива.

Свинята Чери по-породиста ли е?

Защо наивно си мислиш, че тези двамата са различни "породи" свине?

Вече започна преследването на класовия враг. Заради нападението на недокоснатия министър е арестуван един класов враг. Бас държа че от опозицията.

Ваксинирам нежни антиваксърчета по домовете! Удоволствието е гарантирано :)

Ела бе дришльо, ела да ти смачкам тъпата кратуна!

За по напористите антиваксъри първо започваме с една игра, която ги предлазполага! Казва се - в гъза, в устата ...

ХАХАХАХ У ЗАНДАНА!!!!!!! И ТАМ ПО ЕДНА ИНЖЕКЦИЙКА ОТ ЯНСЕН , ДЖОНСЪН, ФАЙЗЕР, АСТРА ЗАНЕКА, МОДЕРНА НА ВСЕКИ :))))))))))))))))))))

Преди протестираха за дубайски дирхами а сега за копейки! Какво падение :)

Що няма бесилки и ковчези? Я питайте Хаджигейов и Минетков къде са ги скрили!

Докосване му е майката

Не се пипай!

Аз съм за герб и Бойко ,ама това вече е прекалено! Радев,кака така антиваксърските отрепки на Копейкин ще бият възпитан и културен човек като Ненков под прозорците ти?Ние да не сме Бейрут ,ти власт ли си или лукова глава?

Мдам, нищо изненадващо. Нищожества като теб с радост ще направят фелацио на Пеевски и Доган, нали така?

А твойта майка Мунчо ще я лиже!

Признай си, "споко", че изпитваш непреодолимо желание да си завреш езика в гъзО на Пеевски заради облаги, не се срамувай :)))

Дедо посран, по въпроса за Шиши бегай да си говориш с шаврантията Мая, ако обичаш :)

Възпитанието е в боя. Този не е достатъчно възпитан.

Бой зад колоните ... Удри, удри ...

Идиоти български, нарушиха ви правата да всявате хаос и безпорядък, не увират ли кратуните ви, че сме във бактериологична война, обявена на света от жълтите комунистически маймуни, че умират десетки хиляди хора у нас и милиони по света…, не вдяват ли кухите ви кратуни, че на война законите са други, за какво нарушаване на правата ви притестирате, за правото да бъдете тъпансри ли?

Бактериологичната война не попречи на Радев и военната му хунта да използва положението и да заграби власта. Ако беше наистина военен а не предател, щеше да застане в строя зад правителството. И щеше да отмени изборите. Но тази война не попречи на враговете ми да "използват ковид кризата" за да ни забранят са произвеждаме елейтроенергия, да ни накарат да им плащаме такси, така както каза бившият министър на финансите на Германия Цимерман. По време на война има ясни правила какво се прави с предателите. А виж за китайското оръжие... Ами то едно оръжие, което убива по-малко от процент, при това негодни за военна служба, а останалите поразени ги прави непоразими от оръжието, може да се използва само по един начин: като сложиш на власт китайски подлоги и те използват оръжието за терор срещу народите си.

Супер иди.отът БАБУКЯН ТАМ ЛИ Е ?

Подкрепям ви морално! В Нагорни Карабах съм!

Мунчо Радев явно е получил някоя дебела подаръчна торбичка от фармацевтичната индустрия. Да има за тоалети на Деситу, дет се вика. А нас прасета ни яли.

Предизборно кмета на Велико Търново Даниел Панов от партия ГЕРБ прие Делян Пеевски в кабинета си! Коментарът, мисля, е излишен ...

Какво толкова имате срещу Делян Пеевски? Осъден ли е за нещо или просто аз не си спомням? Защо лижете задника на Прокопиев, а Делян Пеевски не го харесвате? Каква е разликата между двамата?

Какво ме интересува Прокопи бре, паляк? Важното е, че Боко Банкянски и Каскет Каренин са подчинени точно на Пеевски. И правят това, което ом каже. Бизнеси се "удрят", тормозят се граждани организирано заради облаги и влияние. Да ти и го нарисувам ли, за да ме разбереш?

Още си трайте! Фарма-мафиотите сега всяка година ще ви бодат. Още и още пари да лапат!

Предизборно кмет на ГЕРБ прие Делян Пеевски в кабинета си! И тези ли искате да върнем на власт? Ми не, мерсаж!

Какво толкова имате срещу Делян Пеевски? Осъден ли е за нещо или просто аз не си спомням? Защо лижете задника на Прокопиев, а Делян Пеевски не го харесвате? Каква е разликата между двамата?

Прокопи е същата мастия, нема да се пУашиш! Но Пеевски е синоним на ОПГ.

ДПС-то и шиши колко ви плаща ? Или сте правоверен ДПС-арин? Кое от двете? :D

Ако бяха докосвани грижовно още в началото на пандемията, сега нямаше нищо да има и нямаше да помним що е то ковид, ама на, оставехме ги да си мислят, че много умни о ни заливат нови и нови вълни. Следващия път като видите някой отговорен фактор е фобре да го погалите за да знае, че е "обичан" и да не прави глуподти

Тъп народ, най тъпия възможен, да протестират, че са се родили…комунистите прогониха и избиха интелигентните българи, остана селската смрад, която беше произведена в елит, който управлява страната и до днес.

Абе, къде са на Слави сърцераздирателните предавания, в които се осмиват мерките и вируса, и се плюят управляващите? Що така е двоен стандарта при него?

На бело е :)

_stankow

Трябва да се реагира, трябва да се протестира. Ако има задържани - не е страшно. Още по-добре е, ако няма пострадали. Но ако всички си мълчат настъплението срещу правата и свободите на гражданите в угода на фармафията - няма да спре !

Не искате Боко, не искате Мунчо ... Аре ориентирайте се!

Боклуците от Възраждане скачат на боклуците на Мунчо :) Веселба :)

Иди.отът Костадинов, кога ще го арестуват ??? Този негодник палеше слама и организираше нападения срещу полицаите ,включително с павета ... Ние държава ли сме ,или разграден двор ??Във всяка друга държава КОПЕЙКИН щеше4 вече ,да е излежал част от присъдата ....

Но и Мунчо е същия боклук!

вЕрно е! Само мишкува у БанкИ под магнолията и се чуди каква лъжа да измисли ...

Диктаторът Радев и хунтата определено ни готвят нещо. Не случайно прехвърлиха 50 милиона лева от бюджета към МВР. Ако не ги свалим от власт още преди изборите, после ще дойде диктатурата и ще е много по-трудно...

Защо са задържали човека? Ще го награждават ли?

Надявам се да му избият зъбките на задържания, както се е опитал да направи това на длъжностното лице.

А зъбките на мунчовата подлога?

Ами сега? Полицейското насилие срещу хора, търсещи правата си?!?!

Щом се се съгласил да лиже задника на фуражките, си е за бой. Какво го жалите. Ще се ориентира - со кроце, со благо и со малко кютек

За какво точно протестират?

И аз се чудя, на предишните протести нали искаха точно тея имбецили.

Лумпени, сър!

Ей така, заради такива като теб, да си напъвате поне малко сивото вещество, че иначе съвсем ще се изглади.

Todor Galmadiev Трябва да се научим, че всяка диктатура в човешката история се е налагала постепенно. С малки стъпки. Преди две години ни принудиха да носим маски. Докато ни лъжеха че това е временно. Две години по-късно свикнахме. Сега ни налагат зелени сертификати и задължителни тестове. Отново, уж временно. Ограничават ни стъпка по стъпка. Докато свикнем с новата уродлива реалност. Ден след ден. Година след година. Децата ни ще израстнат в свят на маскирани зомбита. Свят на социална и културна изолация. Псевдо образование и фалшиви ценности. Свят лишен от елементарни права и свободи. Когато и последните от нас живели в други свободни времена изчезнат. Следващите поколения дори няма да имат представа какво значи да си свободна личност. Това е целта! Псевдоепидемията е само формалният повод. Преди бяха терористите. Отнеха ни основни права, в името на нашата сигурност. Сега е уж някакъв грип. Отнемат ни още свободи. Утре ще е нещо друго. Докато се събудим покорени и подчинени. Това е целта! И това се налага в световен мащаб. Ако днес, утре и всеки следващ ден, не дадем отпор. Ще загубим всичко! Разберете, срещу човечеството се води война. От шепа самозабравили се влиятелни психопати. Свръхбогата върхушка решила че иска цялата власт, над останалата част от човечеството. Това не е теория на конспирацията а самата реалност. Тези хора не искат демократични общества. Те искат подчинени роби. Тодор Галмадиев

Да. И ни карат да пресичаме само на зелено и да не пием когато караме кола. Долу диктатурата.

Всички са за ареста ,де .ба , престъпниците нагли ! Мая Божкова там ли е ????

И като министъра не е докоснат- защо сте задържали човека. И мен съседа ме гледа накриво но все още не е задържан. Защо??

Веднага оставка на здравния министър подиграва се с народа вече прекалиха наглостта на здравния министър прекрачи всички граници!!!! Тук не става дума за ГЕРБ аз съм гласувал за Румен Радев и за ИТН и мразя ГЕРБ и Борисов но това което прави здравния министър вече е прекалено!!!!!! Веднага незабавна оставка на здравния министър!!!!!

Прекрасно!!! На 14ти иди и пак гласувай за Радев, а после ще имаш възможността да грачиш по форумите и да се чудиш какво се случва..

На змията трябва да се смачка главата докато е малка. После забрави. Затова- всички на площада. Да изметем мръсните продажни политици, играещи със задавете на хората. Няма против политик да се ваксинира но, ИЗБОРА ЗА МОЕТО ЗДРАВЕ СИ Е МОЙ. Или поне ми дайте разумни и научни аргументи , за да го направя. До сега няма един такъв

Глупавите и неуките от научни аргументи не разбират. Сегашната ситуация го доказва. На българина акъл може да му се набие само с тояга.