Има втори случай на африканска чума при дива свиня в Силистренско

БАБХ апелира гражданите да сигнализират за мъртви животни или животни с нетипично поведение

Обратно в новината

Коментари - Има втори случай на африканска чума при дива свиня в Силистренско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой да поясни какво е нетипично поведение на дивата свиня? Че си представям нерез, който иска да се съеши с наша напираща за власт политичка? Животинското царство очевидно е много чувствително към болести и ако бях веган щях да препоръчам тези животни да бъдат лекувани по специална програма, разбира се за сметка на немския данъкоплатец, който ще ги приеме с отворени обятия, както Фрау би казала:"Елате има място за всички!" Даже на немски нещата ще звучат съвсем задушевно и няма да има никаква драма тук да ги ловим и там да им ги пускаме. Вярно, леко грипозни, но много милинки и живинки. Важното е да има бабек, да го резнем преди сериозната манджа с ракийка за студените денонощия.

Африканците МИРА нямат Обладана и изоставена

Снимката е култова и представя основата на цялата ни държавност: какво разбира Поражанов от огради, тел, или пък СЪПРОМАТ ?

За случаи в Парламента да подаваме ли СИГНАЛИ

Абе хора,АФРИКА е на юг, как идва АФРИКАНСКА ЧУМА от север?. Мамалигарите ли сая поръчали?

Спомни си преди месец, как казаха за лабораториите в Грузия и Украйна. Га и доста хора бяха умрели. Подарък от "демократичните" САЩ.

Отл.6! за въпроса Свинята, пич понякога , очевидно е летяща твар. За да дойде от север трябва да е прелетяла над Турция и България. В Турция има, в България няма! И по овцете дойде от Турция, а после се оказа, че то не било толкова опасно и само дето изтребват пилци и овце. Нарича се икономически саботаж, но по- добре в шавара, отколкото гладни и постоянно разорявани. За да заразят с този вирус трябва да хванат диви прасета и да им го пуснат в стадото и така на няколко места. Катастрофата е много сериозна, защото африканска чума не идва без полет и сериозна кампания. Много е възможно заразата да е пусната преди няколко години и незабелязано да се е разпространила до този размер на стадата диви прасета. Лично аз също никак не съм убеден, че не е докарана с полет. И то хич не мисля, че са само американците, ами и едни близки до душата на българина чужденци, които имат интерес от саботаж на нашето стопанство. Нарича се икономически саботаж.

Една африканска да го отпори

Сега ще ви падне на гюме , да доизтебете каквото е останало , мамка ви проджана