17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...от село Лехчево!!Чий го дири в София!?Сигурно работи законно някъде-хахах-да кажете нещо пак за жителството и адресната регистрация,че са комунистически,а!?И кога ще ги пуснете,айде-минаха вече 48 часа,па и тоя дето сам се е предал-някой го е "посъветвал",за по-лека мярка!Гадове ниедни,съсипахте я тая държава!

Местното РПУ, кога ще си понесе отговорността за престъпното заплатаджийско присъствие и безделие? Слепи, глухи и неми ли бяха или чакаха да убият някой престъпниците.

7-о РПУ прави каквото може, за каквото има пари и каквото му позволява закона. Последните месеци съм в непосредствена близост до Студентски град. Е, не съм виждал толкова патрули и акции за проверка на МПС за последните 10 години, взети заедно. А това, че въпреки всичко стават инциденти - тук е съсредоточена утайката на града. Дори във Факултето има повече ред, заради еднородното население. И когато студентите са на очни, става ад. Отделно, че един стар идиот не може да направи и 1/4 от глупостите, които ще направи значително по-младият му колега. А в студентски град всички са млади, небрулени от живота, пълни с енергия за подвизи и подгонени от наплива на тестостерон от младите мацки, многобройните магазини за вредни добавки и още по-многобройните дилъри на още по-вредни вещества.

Гешев кога ще си свърши работата? Поне един път като хората да я свърши. Прокуратурата внесла обвинение за заплаха за убийство??? Това е опит за убийство, не заплаха! Стреля ли са по човека!

трябва да се стегнете и да се организирате 24 часа да има наблюдение и присъствие... трябва да е 24 часа, защото онези не работят и са постоянно свободни за набези и отмъщение... не енепостижимо ако се съберете достатъчно... в моя град е правено и работи... че на тея дето им плащаме да го правят никакви ги няма... просто не стигайте до самоуправство - че тогава ще видите кака има държава и полиция и прокурори и всичко наред ! и това го отработихме...

Шибана, нагла, циганска зган.

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Мястото ти е в парламента - под масата срещу Киро, не тука!

Чакам с голямо нетърпение някой Цървул с газов пистолет да налети на човек с боен!

Чакай си, чакай. И така пет века, по стара траидция на "гордите и независими" български ербапи на маса.

освен палежи и кланета, дали сте дали нещо друго на света? Нещо двигател, телевизор, самолет, компютър дали сте измислили?

И какво правят тези примати на детска площадка?! Съвсем са я окъсали щом няма къде да се напият и нашмъркат.

Кифлите им са ги извикали на помощ.

Сиганките са чоплили слънчоглед, и като са има направили забележка, са ги извикали.

Докато Ганю скимпи по форумите, те вече наближават милион...Многодишната безнаказаност и " аристократичния" им статут на не плащащи, но консумиращи Телковете, социалните помощи, източването на всичко възможно под закрилата на безхаберните ни партии, си казва своето и тепърва ще става все по.зле.

Да се върне Народната Милиция. Там не си поплюваха и такива гаменчата отнасяха много як пердах и става евнуси.

_stankow

Без доброволни отряди няма да се оправим. Полицията е блокирана чрез подкупи от наркобосовете, изобщо не смее да се покаже навън. Не ѝ дреме за гражданите. Само за имота на богатите.

Смърт за сводниците!