"Има такъв народ": С ДПС имаме толкова връзка, колкото белите мечки с пингвините

Има надежди за лидерско ядро в ПГ на ИТН и Слави Трифонов няма да е решаващ фактор, заяви Татяна Дончева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИТН+ДБ+ИМВ+(ДПС+ДС+Мутри) = ВЕЧНА НЕУВЯХВАЩА ЛЮБОВ

А сега си избрахме още по-прости

А Ристю Маджото ще му го лапне Иначе отиват пак на избори Избирателите на агата му са вързани На другите не са…

на сравнението на бели мечки и пингвини ИТН да внимава, че току виж се появил нов супер континент Булгаристан : Защо белите мечки не ядат пингвините? - Защото са на различни полюси. - Да, ама като е бил супер континента Пангеа, не само са ги яли, ами са ги и …друго правили. Вижте пандата.

Браво бе човек... много точно го каза.. "Чалгарското шоу на идиотите на Славчо се премести от 7/8 в Народното Събрание. Много скъпо ще струва на България новото порнографско шоу, в Парламента, избрано от андрешковците - миячи на чинии на кенефи и дупета в Западна Европа." Редно да получат подкрепа дори и с 63 гласа и да си направят правителство. Сценарият е ясен. Когато Има Такива Ненормалници представят правителството, ще има кворум, след което, ще им осигурят дори и само с техните гласове да си гласуват правителство.. Те тогава тяхно чудо.. И пингвините от ДПС и Гербаджиите, ще наблюдават сеира, на "Бялата" мишка в (новото шоу), наречено Народно събрание. Наистина нямат нищо общо - просто "Бялата мишка" , ще я хапнат Лисиците, а някои я развъждат в лабораториите. Ние не живеем в лаборатория, а сме нормални хора и искаме нормална държава.

Днес (вчера) пореден техен представител в лицето на избран народен представител в парламента, направи забележителното изказване, че каквито идеи имат няма да ги споделят публично, а първо на другите парламентарни групи, както изисквала диалогичността“, написа във фейсбук Стефан Гамизов, енергиен експерт. „Скъпи г-н Ивайло Вълчев, Вие употребихте в подкрепа на това обяснение термина “заинтересована страна”. Смаян съм, че под “заинтересована страна” не разбирате българските граждани, които са гласували за ИТН и всички останали българи!“, пише още той. По думите му ИТН толкова искат да изпълнят поръчката на своите кукловоди, че вече опитват всякакви трикове и „тарикатлъци“, да прекарат това така желано правителство на санкционираните, руските военно-хибридни интереси и всичко това, което доведе някога на власт и дълго държа на власт Бойко Борисов. Според Гамизов цялата енергия на ИТН като партия е впрегната в подмяна на Борисов, но не и в промяна на страната ни. „Разбира се, този термин не е Ваш и на партията Ви! Това е термин добре познат в правната измама в България ползван не веднъж от адвокатите на корупцията и корпоративната престъпност в България“, допълва Гамизов.

Изчерпателен отговор отговарящ на тяхната интелигентнос.

Чалгарското шоу на идиотите на Слаби Трупаноф се премество от 7/8 в Народното Събрание. Много скъпо ще струва на България и българите това порнографско шоу, избрано от андрешковците миячи на чинии, кенефи и дупета в Западна Европа

Този циганин-сценарист вчера беше мега арогантен при Цветанка Ризова. Изля коги с помия от гнусната си уста.. как е възможно такива простаци да ни управляват, та те са утайката на тинята!

И с това не си наясно,, г-н депутат Станев.Хайде вземи прочети за пингвините и остави тези полюси, че стана за смях.

Идиотите, които пишеха гнусните монолози на Отец Нафърфорий, Краси Радков, плезещия се антихрист са арогантни тъпанари, които със същия порнографски ентусиазъм ще управляват стеаната. Днес е трагичен ден за България, черен ден! Долу комунистическата хунта и чалгарските изроди! Българио, опомни се!

ви се свеждат до нещастните примитиви, които методично опростачихте и сега искате да водите в ада - вие на Ферари, те на собствени ход.

Дончева: Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави, работата не е добре

Днес, турците са празнували БАТАШКОТО Клане от 1876 г.. Затова, ВСЕКИ българин е длъжен да намери и да убие ПОНЕ един турчин, арабин, сириец, в ТЪМНОТО... А ако застрелят Предателя- Боклук Борисов, ще можем напълно свободно и по всяко време да убиваме, турци да им взимаме парите, да ги ИЗГОНИМ от БЪлгария и да им ПЛАТИМ за 500 години Мюсюлманско Ислямско РОБСТВО, затова че са клали българи и КРАДЯЛИ.

Абсолютен неграмотник си. Вс. знаем че Борисов никога не е управлявал с ДПС, но БСП, винаги са комбина с ДПС. И не пиши такива глупости, защото си плачеш мюсюлманин да ти "набие кофата", че да ти дойде акъла в червената ти тиква!

Чудя се този хахо с призивите за убийство дали трябва да го търсят от полицията или от психиатрията.

Демек се засичат в зоопарка :)

"Те смятат, че прокуратурата трябва да излезе от съдебната власт и да премине към изпълнителната." Ок ако имаше някаква обоснована позиция против Гешев е че е прекалено близък в решенията си до изпълнителната власт. Но Гешев бе избран от ВСС + Президента. И изпълнителната власт не може да го уволни. Тия искат точно обратното ... Слави бе ВСС и президента да може да си избира главен прокурор ... Тогава прокурора със сигурност няма да има дори теоретична възможност да разследва хора свързани с изпълнителната власт. ТОЯ ВИ ВЗИМА ЗА ВАНКАТА!

Не драги ми хвалипръцковци, вие, имате толкова с политиката, колкото белите мечки с пингвините. И ако може, дебелия, мургавокосмат циганинъ с големия пръстен на едрия си пръстъ, да не ни го показвате. Сексисти, които обиждат така вулгарно, жени, не понасяме. Станев, дори не се извини на обидена от него журналистка.

Мда, обаче в зоологическите градини, белите мечки и пингвините са в един сектор - студения! И ако заведеш бели мечки на другия полюс, те ще си вирят без проблеми! Демек, скъпо ми сцинаристче, опитал си се да прояваиш някаква оригиналсност, но не осъзнваш, че белите мечки и пингвините ги дели само разстоянието, но много повече неща ги сближават! И вас така с ДПС - разстояние в залата ще ви дели, но цели и началници ще ви събират! Опит за оригиналност превърнал се в самопризнание!!!

Тъжна работа. Не виждам подобрение у итн. Отиваме на предсрочни избори пак и пак. Те ще управляват а другите ще ги подкрепят но няма да има постове и порции? Така не става. Никой не подкрепя безкористно. Главен прокурор към изпълнителната власт?! Тия не са нормални:има разделение на властите:съдебна и изпълнителна. Това е минимално условие за демокрация. Без него е диктатура.

Вече се заговори за изхвърляне на Полша и Унгария от ЕС, те имат същите популисти на власт като ИТН! Като обвържат прокуратура и съд с изпълнителна власт, ние ще изхвърчим от ЕС преди другите! Без БГ, Македония, Албания, Полша, Унгария, ЕС пак ще бъде онова прекрасно място което беше преди пребоядисаните кумунисти да влязат в него! Който има акъл ще се изнесе, а чалгаджиите да си правят народен чалга султанат!!!

Има такъв батак , искат концесия на магистралите за да плащаме на километър като минаваме искат да махат специализирания съд и прокуратура което е изискване на ЕС , а това ще доведе то спиране и забавяне на всички дела против олигарси и организирани групи да не говорим да има министър на рамите което е директно деление на обществото и предателство защото в конституцията ясно пише че в България малцинства няма и всички имат еднакви права и отговорности , не знам това да е промяна по скоро е хаос и защитаване на корпоративни и олигарфични интереси

Пионка на Доган,това е....

Прокуратурата да е към Изпълнителната враст - ОЗНАЧАВА, ЧЕ 1500% ЩЕ Е ЗАВИСИМА ОТ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, КОЙТО И ДА Е ТОЙ!!!! ЩЕ ВИДИТЕ ОСЪДЕНИ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ , АМА ДРУГ ПЪТ!

"Огромното доверие" на 7% от населението имащо право на глас. 30% са гласували общо. Какво правим с другите 93%, г-н кандидат депутат? Нещо лошо се очертава! Нови измамници!

При живков имаше интелигенция. 34 г. Оставете и бб 34,още 14.

И българите не стока. За смях. Вече няма приятелство, а интереси. Защо Слави да не се възползва, а и другите от Доктор Ахмед. Умен е. Наясно е с много неща. Бивял, видял, а и Живков си го е харесал от младеж. Нима същото не е и днес. Вълкът козината си мени но нрави никога. Ромите от малко го готвят. И старите от дс мълчат, ще го поизползвст слави и на кучетата, не им е сефте на бкп.

46 тия парламент ще е като 45 тия Люти клетви, закани, късане на ризи, хаос Две седмици След това нови избори Слагам 299 кинта

Е, то така ще кажете, имате ли избор! Представяте ли си ако не отречете, как "чужденците" (разбирайте българи, които не живеят в БГ от години и няма да се върнат никога, а децата им са истински чужденци) ще гласуват отново за вас и чалгаря!

Кой не е бил с дпс. Всички. Дори преди години абв в града без да цитирам име, плюеше дпс по кабелки, а в града се уговаря с турците. Те ядат и пият и не им е до политици и политика. Ще уреди по разпределение неговите от Плевен в югоизток. Парата е в дпс. Нали ги имаме от Плевен, бедняци, добре, че са дошли по разпределение, да ги вземе някой тракиец и да си управят живота, ит Беломорието.

Партията на веселите цървули в настъпление .

С ИТн напред!!! Към Космоса безкраен Към звездите. Със Слави нашия мъдър вожд.!!!

Моля, пийте си хапчета от доц. Мангъров!

С мюсюлманите от етническата групировка ДъПъСъ, трудно ще се разбере всеки неверник. Първо трябва сюнет, после минет, следва фес и шалвари.

Президентът трябва да въведе диктатура! Да, ДИКТАТУРА! Яд ли ви е? Пукнете от яд! Свърши се чики-рики животчето. Отече се в канала Тиквоний. Сега ви чака КОЛАН по жалките български гъзове, няма по- долен народ от българите и най- добре братушките да пуснат една- две атомни на тая територия!

Ти дорогой, ще си първият жител на новия лагер на Белене при диктатурата, да ни разказваш как е

Този индивид е за Гулаг!

Аааа, смени дрогата, товарищ!!!

Всички знаем,че тези повече парламент няма да видят,да си вземат петте пари и дим да ги няма хи хи хи

Ето затова лесното управление в България трябва да приключи. Комфортът на Т.Живков, на Б.Борисов безпроблемно да си властват задължително води в крайна сметка до падането им. И идва вариант на партията "Има такова недоразумение". Държавата се занулява и като Сизиф, почваме с камъка отдолу. Политиците трябва непрекъснато да са тормозени от електората. По всички възможни, безкръвни начини. А Тошко - на село да сърба пилешка супа.

Безпроблемно Боико Борисов, то не беше наводнението , земетресението в Перник и водната криза там да не говорим за ковида ,а миграцията и взривилите се цистерни и т.н. и тук въобще не говорим за протестите на зърнопроизводителите или на фирмите от военопромишление комплекс чумата по прасетата, безкрай са нещата

Въпрос: ко шъ правим с македонците? Ще ги пращаме ли на Луната?

ИТН ,ако се обедини с Изправи се на Галевата ще катастрофира! Народа показа,колко я иска тази,дори при най нискя вот досега и дава едва 5%,ако народа гласува,тази няма да влезе в парламента. Нея на протестите я гонеха и псуваха,а сега Слави ще я гушка,пълна отврат! А сте се обединили с това същество,а народа ви е наритал!

Може би така е по сценарии?

Връзка има между белите мечки с пингвините и тя е в ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА. Така че няма да е изненада за България

Друсай Слави,друсай бяло... вече се нареди до най-големите предатели на Българския Род! Айде,честито да ти е големия политик!

Като се замислите, Тошко Африкански мяза баш на пингвин.

А Филип Станев - на бяла мечка , ама мръсна.

Африкански пингвин е съвсем истински подвид пингвини.

на снимката виждам само бели мечки и пингвини. новите ибрикчии на Сарая.

Тези наистина са ненормални.Как може да сложиш прокуратурата под изпълнителната власт.Това си е диктатура.

Не трябва ли първо да се предложи кабинет и след това да се водят разговори за подкрепа с други партии. Ако разговорите са предварителни е ясно, че ще се раздават постове и министерства и има тайни договорки. Предлагаш правителство, предлагаш програма за правителството и тогава търсиш подкрепа като искаш всичко да е прозрачно и без тайни договорки и зависимости. А то какво - сега щели да водят разговори и тогава да решат състава ама нямало да са зависими ушким.

Аз лично мисля, че ДПС са далеч по- имиджова подкрепа от ЛГТБългария, Изправете се мутри и БСП.

Нека видят , че ТОЧНО БЕЛИТЕ МЕЧКИ и ПИНГВИНИТЕ обитават едни и същи територии ! Следователно ако искат да кажат , че се разграничават от ДПС : примера им е повече от НЕуместен . Направо НЕграмотен !!

СЛАВУЦКЕ А ТИ КАКВО ПРАВЕШЕ НА БАНКЕТИТЕ НА МУЛТИГРУП? ПОМНИШ ЛИ КАК ТРОПКАШЕ ХОРЦЕ С ДОГАН И ИЛИЯ ПАВЛОВ. НАМЕРЕТЕ РАННИТЕ ПРЕДАВАНИЯ НА ТОЗИ, КЪДЕТО ГОСТУВА БАЧО ИЛИЯ ПАВЛОВ. ТАМ СЛАВУЦКА ВЕЛИЧАЕШЕ ИЛИЯ ПАВЛОВ , КАТО НАЙ ВЕЛИКИЯ БИЗНЕСМЕН, А ДОГАН КАТО НАЙ-УМНИЯ ПОЛИТИК. ЦЯЛ ПОЛОВИН ЧАС. ПОВЕЧЕТО МУ ИЗБИРАТЕЛИ СА БИЛИ НА ПАМПЕРСИ ТОГАВА, ЩЕ ИМ Е ПОЛЕЗНО.

Целта на ДПС е да продължават да са кукловодите, които да разпределят финансовите порции в държавата. Да не позволят куклата им на коци Тиква да бъден съден, а милиардите му конфискувани. Да запазят Гешев и Цацаров и останалите техни верни кученца. Всичко това трябва да стане с помощта на новата си кукла Слави. Това е неговата задача, да замести Борисов. Да видим кой ще замести Пеевски.

И каква е точно ползата от това? Правителство няма как да направят освен ако не се съюзят с БСП или ДПС а тогава легитимостта им (доколкото я имат) изчезва. Това е театър според мен и подготовка за третите избори.

не си ченге. Нямаш интелект за това - иначе щеше да знаеш, че ИТН, както и всички останали нямат легитимност поради ниската избирателна активност и малкия брой депутати в различните парламентарни групи. Всички да се обединят пак няма да са легитимни.

Славчо попей ни батьовото. Не ни се слуша политика.

Хахаха,а в окото ми плува корабче хахаха. На есен с песен.

В окото ти плува сперматозоид, комунистическа отрепко

Льохман ходи да правиш вятър на Тошко.

Да има връзка! Те са белите мечки а вие пенгуините!

Славун е милионер,ама тези които му финансираха партията да излъже Българите,ще си искат стоторно парите! Яко му,дупе есен на новите избори като няма да влезе в Парламента!