17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зоопарк европейски къде е разследването? Кога Европа заедно с САЩ ще бъдат санкционирани за стотици хиляди хора невинно убити в Югославия, Ирак, Сирия Афганистан, Либия и за разрушение на държавите, за тайни американски затвори в Европа, за незакони американски арести по света, за странни и неразкрити убийства и отравяния в Англия, за жестоки с смъртни случаи при разгонване на демонстрантите, за намеса на вътрешните работи на други държави, за поддръжка на терористите в Сирия и не само там, за кражбата на чужди природни ресурси, за организация на превратите (ЦРУ), за безпредел, който вършат в непослушните държави и т.н. и т.н. Никога няма да бъдат санкционирани срещу себе си.Те са международна шайка безпределници.

Да добавя още ликвидация от американците на иранския генерал Сулемайни. Къде е санкциите? В английския съд в делото на Асанж обсъждало се, че америкавците допускали отравянето на Асанж. Къде е санкциите или поне порицание?

Малуомие....Русия да им вдигне цената на газа.

Кога ще бъдат санкционирани всички тези, които упорито лъжат, че Навални бил отровен? Защо баба Ангела не покаже епикризата на Навални? Трябва да бъдат санкционирани: Навални, Меркел, Шпигел, вермахта, британските служби, Мария Певчих, върхушката на ЕС, Цру, филиалът на Цру - БНД, всички фалшиви и лъжливи лаборатории в Германия, Франция, Швеция и т.н. И всички лъжливи медии, като германските телевизии!

подпока на Сорос в България, външната ни Екатерина с мъж Захариев, проектирал фантастичната подпорка на плажа в Алепу е казала щастливо нахилена: yes, yes, yes, и иска още! Ей арх. Захариев, да помагаме ли?:)))

Санкциите са за това, че братушките не са могли с атомна бомба, на която се равнява БОВ (бойното отровно вещество) "новичок", да убият Навални! Затова в Русия са взели решение вече "новичок" да се нарича "старичок";))

за това, че от стотици ефективни отрови руснаците пак са избрали "новичок". За това е предложила да бъдат санкционирани. Уруспията фон Лаен пък е протестирала пред Путин, че не е използвана кирка или лопата като по-сигурен метод за премахване на изхабения Навални...

дърпай шалтера на суифта

Чух, че руснаците започнали масово да си разплитат чорапите от мъка по новите санкции. Дреме им на шишарките на братушките. Народ, който изнесе и спечели такава война никакви санкции не могат да го стреснат. ЕС и САЩ ще трябва доста да се потрудят за да ядосат руската мечка. Ядосат ли я обаче... ами просто ще изчезнт от света за доброто на цялото останало човечество.

кога ще гоним руски дипломати... време е да се ориентираме предварително за списъка.

За руските дипломати не ми пука, ама кога ще гоним български говеда и предатели, подкрепящи евросъюза и американските крадци?

?

и аз подкрепям санкциите с две ръце и три крака.

Ти подкрепяш на баба си фърчилото

Затова Щерев с двете си ръце държи средния си крак!

ВНИМАВАИТЕ КАК ПИЕТЕ ЗАЩОТО СТИГНЕШЛИ ДО БОЛНИЦАТА ВЕДНАГА НОВИЧОК И ВЕДНАГА САНКЦИИ ТОИ Е ЗА СМЯХ А РУСИЯ МУ Е ВИНОВНА

Санкциите са удар срещу Русия, но и срещу опозицията в Русия. Точно заради тези санкции много хора, които са симпатизирали на опозицията ще се отдръпнат. Недалновиден и глупав ход от страна на Европейският съюз!

в Хабаровск и Башкирия ли говориш, мать твою? Или че по времето, когато Навално береше душа в КОМА, ТОМСК победи единоросите на изборите? Гладът и безпътието са факторите в Русия а не какви санкции налагали в ЕС. Ако ЕС иска да наложи реални санкции БЛОКИРА СМЕТКИТЕ И ИМОТИТЕ НА ЗАПАД НА РУСКАТА ЧИНОВНИЧЕСКА ПАРТОКРАЦИЯ. Русия за 1 седмица ще бъде блокирана. Кипър затова гласува против, защото дори сметките на Россоружие на Чемизов са в оффшорни сметки в Кипър.

Тъй зер, тъй! Буря в чаша вода! КАК ИЗГЛЕЖДА ОПОЗИЦИЯТА НА ИЗБОРИ? ПУТИН КАКВА ПОДДРЪЖКА ИМА И С КОЛКО ПРОЦЕНТА СПЕЧЕЛИ? АКО СИ ЗАБРАВИ, ДА ТИ ПРИПОМНЯ! С НАД 75% ! ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ПОБЕДА. ТОВА Е РАЗМАЗВАНЕ! ПРИ ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ ПРИКАЗКИТЕ ЗА МАНИПУЛАЦИИ СА ЗА ПОЛУИДИОТИ! ТА ТАКИВА НЕЩА ЗА "МОЩТА" НА ОПОЗИЦИЯТА! ПРЕД ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ! А ти иначе си злобей. Няма лошо!

Ти акк си мислиш, че се блокират чужди пари? Ей така като ти се иска ли? Ще вземеш имоти и пари на руснаци ама друг път! Ти ко си мислиш, че тия палячовци нямат страх ли? Играят го голям защото са платени от сащ и си мислят,ч е ще спрат руснаците! Ще ги спрат ама на пролива с англия и то за да пият чай на нормандия!

Този боклук направи груба грешка! Сега се кълне, че мисли за благото на Русия, ама няма кой да му повярва. Най-презираният човек в Русия!Руснаците не обичат предателите!

а в България да не мислиш пък че ги обичаме..... особено тези безродници които служат на руските терористи и окупатори.

Кои сте това "Вие" и колко сте? Да не се окаже, че сте една шепа платени олигофрени?! Щото само олигофрени могат да мразят страната, която им е дала държавност, химн и знаме.

Вася, сука блядь, это ты?

ЧЕСТИТО НА ВАТНИЦИТЕ

ЕС е толкова жалък и импотентен ! Пълно Слугинство на САЩ ,което подрива сериозно икономиката на всички в ЕС и ускоряват силно пътят към саморазпадът му.

ЩОМ НАЛАГА САНКЦИИ НА РАШУНИЯ, А ТЕ КВИЧАТ НЕ Е НИКАК СЛАБ.

Кой точно квичи???? Та немците не са си намалили вноса от там въобще от този преди измислените им санкции за глупаци като нас Само тъпунгер не е проумял че санкциите помогнаха на Русия да си развие бая области и така боклука на запада вече е при нас за употреба..

Ако я няма Русия, вие, троловете, ще измрете от глад...

Отрепките, които ни управляват

Немощната Европа се чуди какво да измисли за да се докара на чичо Сам. Ама на Русия от десетилетия хич не и пука. Европеидите така и не го разбраха.

Гледах интервю с руснак от преди пандемията още - безработен, над 40 годишен, живеел от мизерната пенсия на майка си, нямало работа, дори в Москва. Питат го аджеба - какво му е отношението към управлението на Путин и той: -Важното било външната политика , че другите вече се страхували и ги били 'уважавали'. Ей такива зеленчуци са поданиците на цар Плъшо от бункера.

Schilo

Доста некадърен трябва да е бил, щом и в Москва не си е намерил работа...

Абе друго си е при нас. Пускат 50 лв и искат да си счупят краката да гласуват за мутрите.

Schilo

Така...Според заключението, което никой не знае, колко е обективно, намерени са две съставки в кръвта на Насрални, които наподобяват аналогични в "Новичок". И удобно се забравя, че такива, наподобяващи съставки има и в зарина и зомана. Ама дай, щот Навални никой не го бръсне за слива, та да вдигнем малко шум.

15 отровени руски опозиционери (някои успешно) и никой в Раша не е нито обвинен нито дори разследван, ама иначе към чуждите разследвания - претенции до небето. Повтаряй си успокоителните Савушкински опорки пък се чуди що никой нормален не им вярва. На Плъшо ще му отеснее бункера тази есен/зима.

Schilo

Остана да кажеш и кои са. Не ми говори за далавераджията Ходорковски, щото си е жив апаш.

Значи отново руснак ще решава съдбата на изпадналите германци.

готви мутруландия.

Търтеите пак си правят спявка да рекетират суверенни страни ИЗВЪН техния клуб на авантаджиите.. Не им дреме какво става в страните от ''съюза''им ама за другите са много ''принципни и справедливи''Сценарият на краварни успя до някъде ама последствията ще са а тези които нямат нищо общо с това леке...

Че какво да им пука като тези които са влезли са били глупаци да влезат.

мачкане само на диктаторите да си стоят в кочините

Той затова и Боко си седи само в кочината България.

Смешнико това да не ти е ФАТМАКА с копейките охрана дето даже и по селата нещат да го гледат!

ЕС се скъсаха да правят черни списъци и да налаган санкции. Те друго май не правят напоследък, ако не броим някоя и друга резолюция. И въобще не си дават сметка, че самият ЕС влиза във все повече черни списъци.

А санкции срещу толупа няма ли да има?

НЯМА ЗА ТОЛУПА ЗАЩОТО ЕС ВСИЧКИ СА ТЛУПИ