Има как здравеопазването в България да е модерно и достъпно

Акценти от предизборната програма на обединението ПП-ДБ в областта на здравеопазването

Обратно в новината

Коментари - Има как здравеопазването в България да е модерно и достъпно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божинката до вчера беше горд БСПедераст, а днеска е вече най-обикновен ППедераст. Велико!

..."Качествено здравоопазване, с минимално доплащане..." Колко да е минимално бе, олигофрени?!? Ще приемете мин. раб. заплата 1000 лв. И такси за преглед и направления 10% от тях. На тоя, на оня,на.... Здравеопазването и държавното обучение са ми безплатни според Конституцията, нещастници... Кое е безплатно от двете да питам?!? До кога, измекяри ще издевателствате върху нас и ще ви търпим?!?!??

Само лъжи от тези палячовци. Махайте се от България отивайте в Канада там да лъжите хората.

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Те ленчето сега ще я омъжват, Та Парапета да не прави впечатление на избирателите български

Че е платена тая публикация е ясно! От кои пари е въпроса-от тия дето НЕКСО ги нарина на ДБ-то ли?? . Виж какво, не ги пилей тия немъчени пари ,че ще ти трябват за пазарене на депутати, а в тая инфлация цената ще скочи до небето.500 К няма да стигат!

Не забравяйте че основния приоритет на тези партии когато за първи път дойдоха на власт беше да отнемат правата на свободно придвижване и политическо nредставителство на гражданите, които не искаха да се ваксинират с ваксини, които не показваха кой-знае колко положителни резултати, а след това да изпразват държавния резерв от боеприпаси и оръжие, да купуват на други държави гориво и да канят техния президент да прави речи за отварянето на нашето Народно Събрание. Те самите се хвалят с това даже в чужди медии.

Ако изборите не се манипулираха, тези нямаше и 10% да имат.

Ама харвардски!

На ОПГ ПП-ДБ. И аз мога и тате може, но козата си иска пръч, а не такива измамници!!!

Верно?? Ами спрете да лекувате здравно НЕ осигурените цигани,сирийци, афганистанци и всякаква друга маймунска паплач тогава.

Всички мощно да бием шута на канадското копеле на 2 април. Гласувайте! Гласувайте за всеки друг, но не и за “Пълен Провал”!

И Луната ще обещаят... Ако бяха вложили толкова усилия докато управляваха, можеше и да им повярвам...

Има, има - за тия които имат пари! За другите има ковчези! Мамицата ви долна!

Ами бачкай на 2 места за имаш пари, бре!

НЕ става брато, и на десет да бачкаш пак ще си здравно неосигурен, защото безнесът се ръководи основно от мошеници, които не искат да те осигуряват, а и не плащат кой знае колко.

КП е предател от най-тъпите при това. От предател няма по-страшно. Тоя директно ни подлага на САЩ без никаква уоворка. САЩ извлякоха Европа, съсипаха света. При това самите те са в невиждано за тази страна икономическо падение.

Доверието ми може да бъде спечелено само от човек с реалистично говорене..без кухи напомпани обещания и фрази..

То всичко има как да работи без да се краде и да е в полза на народа а не на партиите и техните крадливи фирми. но с тези терикати които са в парламента последните 20г няма как нов бардак със стари к*рви или техните отрочета...Трябват наистина нови лица които носят нещо различно! Старите ги знаем и те са за Белене барабар с техните обръчи от фирми!

Ама за тях. За избирателите дръжки...

Всеки месец безработни и работещи внасят в ЗДРАВНА КАСА здравен данък. Около 3 милиона човека по 30 лева средно правят 90 000 000 лева. Всеки месец във НЗОК. Къде потъват тези милиони ? ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 90 МИЛИОНА ЗА ГОДИНА ПРАВЯТ ЕДИН МИЛИАРД И ОСЕМДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА. С тези пари може да се позлатят всички български граждани. А тези казват че нямало било лекари , криза имало щото заплатите били малки и подобни тъпотии.

Не си наясно с цените на консумативите за всички уреди произведени на запад, нито с цените на лекарския труд, нито с цените на консумативите за е петаци, също произведени на запад.

Това, което мога да ти обещая, никой не може да го свърши.

Празни приказки и кухи обещания. Нали ви видяхме що за стока сте, колко ви е "промяната", всъщност чиста проба подмяна. И да спечелите изборите, нищо съществено няма да се промени в здравеопазването. Щото ви е през хуя, пардон - парапета.

Има как с Къро, Маджо и Мафията, вие ще постигнете чудеса!

За техния наемен полицай, как критикува доклада на душът бавния департамент, защото в доклада пишело че ареста на тиквата от дамаджан е незаконен?

Да не го изтрият модераторите

Има, има, като ви приберат в специални болнични или други заведения.

Бахти митинга, бахти снимката. Ненапълно прикрива че има два автобуса хора само.

Като влезете в затвора и върнете всичко откраднато и с лихвите и с наказанията.

Ще стане бе, всиччко ще стане, вие само ни изберете на следващите избори. И мост ще ви направим, и река ще ви прекараме, и болница ще има, и за лекари ще ви изучим, и в космоса ще полетим, и комунизма ще построим. Вие само ни изберете, пък ще видите как ние ще заживеем царски.

Кирокорчовците най-много деца да се опитат да ни направят, но отзаде

Аз ако бях на тяхно място, щях направо да ви обещая изобщо да не се разболявате, ако ме изберете! Да си пиете и пушите, колкото си искате и даже държавата да дава помощи, да могат хората повече и по-качествени цигари и ракия да си купуват. Е тва е социална политика, а не да ми обещават да ме правят клиент на "качественото" им здравеопазване!

Теории всякакви. На практика - събират се пари в здравната каса - тарикати създават болници и я опукват - реват за по-високи вноски - ако се вдигне вноската се връщаме към първия ред с тирето ако не реването продължава

Проблема с предизборното лъжене е, че след като вече си управлявал и нищо не си направил даже и полуидиотите не ти вярват. За съжаление в БГ има към 50% пълни идиоти, та тия лъжци заедно с другите лъжци явно ще ни управляват. Аз предлагам следизборно да раздават наркотици на верните зомбита. Така няма да се притесняват че ги лъжат, няма да задават въпроси, няма да се оплакват...и ще е по-евтино от това да се създаде здравеопазване. П.с. Лекар в Германия съм. Базова заплата 5к евро, с дежурства към 7. Бих се върнал в БГ и за половината пари, но за 10 пъти по-малко няма как да стане.

Харно хортувате , ама как ще се справите със СПИН-а , след като Кокорчо продължава да търси болен от СПИН , за да провери дали е вярно ,че " клин клин избива".

Като сложим наши хора за главен прокурор, начело на КОНПИ, АДФИ, БНБ. Никой повече няма да посмее да попита какво става със здравеопазването, както и др. МАФИЯ.

Има как за пореден път да излъжат , както и по време на бездарното им управление! Увеличиха пенсиите чрез заеми и увеличиха дупката в бюджета на НОИ както и размера на вноската по външния дълг! За нищо не стават шарлатаните и мошениците!

Яко плащат шмекерите.Навсякъде върви пропагандата на тия негодници.

Откакто въведоха здравната каса, отмениха смъртното наказание!

да върнеш парите от ваксините

Като се върне бай Тошо!

Обединени измамници знаят всичко - има как за пореден път да излъжат.

Ако има КАК да изчезнете завинаги…

Дрънчат на кухо! Единственото, което правят, е да обслужват олигарсите от дс!

Има как.Козяк с катинар.Грантаджийте на борсата

Спрете да ни облъчвате с празните приказки на тия некадърници!

вече платена реклама на тия родоотстъпници.Видяхме ги как съсипаха страната само за 6 месеца.

Има как определено! Като за начало трябва да се спрат всички плащания на код ваксини и парите да се насочат към ремонт на общинските болници. После да се мисли, как касата да роботи приоритетно с общински болници, а всички частни да ходят на свободния пазар. Има и още, но дори това като за начало би било добре.

и лозунгите им са кухи..за глупаци..има как обещяни и сие...реклама нищо нормално...

Честно как ми писнаха всички как не се намери едни свестен способен политик в тая държава...

Ти не верваш на асан лъжеца и киро крадеца? Те знаят как.

То има и може и хубава храна да имаме , ама това с празноглави Харвардски ЛАКЕИ , дето само за пари и корпорации милсят няма как да стане ! Откъде ще дойде това достъпно здравеопазване , като го превърнахте в СЕРГИЯ и всеки млад медик БЯГА ПРЕЗ ГЛАВА за хубави пари в чужбина ?! ОБРАЗОВАНИЕТО , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО , МОРАЛА и ВЪЗПИТАНИЕТО са в основата на всичко за успеха на един народ - Всичко друго е празни ЛЪЖИ и АМЕРИКАНСКИ " мечти" за лесно забогатяване на гърба на другите !!! За да не съм голословен като Вас ще кажа : Погледнете каво става във вашите " демократични " модели за подръжание : Франция , Германия , Америка и т.н !!!!

Хаха, евтин ЦРУ маркетинг, който пуска общовалидни приятно звучащи и лесносмилаеми фрази, които манипулативно внушават, че те ще правят нещо по темата. В същото време пропуска да каже, че ПП и ДаеБГ че и да има как, те не знаят как, не могат и нямат никакво намерение да се напъват да го изпълняват. Само ЕС, Само Еврозоната и Само ГЕРБ!

ГЕРБ + ДПС е абсолютно същото и то по много !!!!

Спирате да крадете от здравеопазването и всичко ще ви е наред.

Има шанс като се избият всички докопали се до властта послвдните 33 гпдини. Вие трябва да сте първите.

Пълни шарлатани

Вие сега ли отривате спринцовката бе , и решихте , че това е модерно и достъпно здравеопазване ! А ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДА - КОГААААА бе другари комсомолци с пламъци в очите за светлото бъдеще което вашите бащи от ДС щяха да градят , ама удариха СИНЯТА БОЯ и станаха " демократи " ????

АБЕ СЕЛЯНИ ЛЪЖЛИВИ - ДОСТЪПНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ си го ИМАХМЕ още през 20 в. ! Какво се опитвате да ни пробутвате великото си постижение за ДОСТЪПНО здравеопазване в 21в. бе НЕЩАСТНИЦИ ???? Знаете ли къде трябваше да сме вече след 35г . ?????? Утре ще ми излезете и с обещания за достъпна ХРАНА - След кой банкет на БКП сте правени бе идиоти жалки ?!