Илва Йохансон за Шенген: Не сме доволни, очакваме пълно присъединяване на България и Румъния

Европейският комисар по вътрешните работи и румънският вицепремиер и вътрешен министър са на посещение у нас по покана на Калин Стоянов

Обратно в новината

Коментари - Илва Йохансон за Шенген: Не сме доволни, очакваме пълно присъединяване на България и Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук или пишат тролове, платени от Путин, или някакви, дето работят за 1000 лв на месец и даже и интернета не знам как могат да си платят ...

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

КОйто иска Шенгени и да позлва Евро или Турски Лири, да се маха от България !!! Преди да ни включат в НАТО, българия имаше - АРМИЯ и българските военнни имаха ПАРИ И РАБОТА.. Българиа имаше съвременни за тогава ОРЪЖИЯ- танкове, бронетранспортьори и самолети.. СЛЕД като ни включиха в НАТО, БЪлгарсктие военни са БЕЗ работа, и разни министри ПОДАРИХА българските оръжия.. Тия министри СЪСИПАХА и опропастиха БЪлгария и Българската армия с това НАТО.. Да умират всякакви Шенгена- джиии и Евро- джии..Само тия около Б.Борисов, разни турци, евреи, китайци и мошеници около оня испанец0 Сакскобургготски исакт- Шенген и Евро за да КРАДАТ от България и от нас, българите !!!

Не вярвам в любов към България и твърдения, че е заслужила шенген. Вярвам, че зад тези клишета стоят чужди интереси, особено по отношение на меркелови гости.