Илон Мъск: Защо НАТО продължава да съществува?

Основателят на Тесла и "Х" коментира пост на американския милиардер Дейвид Сакс

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск: Защо НАТО продължава да съществува? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми общо взето нато съществува за да може да пази задниците на такива като тебе, та да умувате по темата без да се притеснявате, че ще завършите като невални или немц;ов, примерно!

товарищ Путина ви го каза в прав текст...защо да съществува света без Русия.....продължавайте и ще му се сбъднат приказките, но тогава ще бъде късно и ще настъпи тишина и разлагане на живата плът!

като за дебил и перач на пари като тебе, НАТО щеше да се разпусне веднага след като се разпусна СИВ, но точно тогава руските кагебейци започнаха да създават ислямска дръжава и други теерористични организаций първот им тартори бяха висши офицери на КГБ, и НАТО се събра всички дрържави решиха че не е момента за разпускане понеже руските диваци мимикрираха е терористични организаций и събирага спонсори от иран сев. корея и деуги. та затова НАТО не се разпусна КАПИШ дебиле? Малко по-късно като видяха как меркел и другите се заиграха с Путлер съвсем решиха да не се разпускат а напратоив да се разширят след като държавите от Източна Европа единодушно решиха че неискат повече да са под руски дивашки ботуш и затове не само не се разпусна но си и разшири понеже хората така искат. капиш ДЕБИЛЕ

а за руските интереси ми е през на хуйлото ако искаш мир по света трябяа да работиш за унищожението на канцерогенното образувание наречено раскйская педерация и всички кремлинкси московйски диваци които я командват

То още малко ще кажеш, че и ал кайда е създадена от кагебейци, а? също като ислямска държава? Това жълтопаветния планктон сте по-дебилни и от дебилите. Да ме извиняват последните, че ги използвам в словосъчетание с жълтопаветници!

не вярват на тези фейкове и приказки, нещастнико!

с обЕсняванията да го духаш на Вовата под вода, за да не вдигаш прах!!!

Нещо много си се превъзбудил в този късен час като си постнал това недоразумено постче. Не знам на какви лекарства си,но със сигурност са много силни. Оръфляче мамино,държавата сащ СИ ПРИЗНАХА,че са пуснали основите на ислямска държава,ти верно ли си толкова тараляснат у главата,че пишеш приказки на шехеразада на американски.....вскички твои събратя по омраза към Русия спряха да пеят тази песен,след като открито се заяви кой създаде ИД,а то милилият все още вярва на Дядо Коледа......

"руските кагебейци започнаха да създават ислямска дръжава и други теерористични организаций първот им тартори бяха висши офицери на КГБ, и НАТО се събра всички дрържави решиха че не е момента за разпускане " Тази информация от "Отворено общество" ли ти я изпратиха или ти си фантазираш ???

А защо мъск продължава да бълва глупости ;-)

защото е южно африкански дебил перач на пари

Тази информация от "Отворено общество" ли ти я изпратиха или ти си фантазираш ???

В Украйна се вижда ясно защо съществува НАТО. Защото руският империализъм исторически приема различни форми - царистки, комунистически, путинистки, но в същността си е все така агресивен към съседните държави и борещ се за сфери на влияние. Аналогията между НАТО и Варшавския договор, която се прави, е нелепа, а оттам и идиотската идея, че с разпадането на Варшавския договор трябвало да се разпусне и НАТО. Всъщност Варшавският договор почти нищо не променя за руския блок. Там Русия беше единствената военна сила, плюс няколко джуджета, които във военен план не допринасяха нищо съществено. Те членуваха във ВД, най-вече за да се обвържат плътно със съветската сфера на влияние, за да се предотврати евентуалното им отцепване от комунистическия блок и за да могат марионетките им правителства да поискат "братска" помощ за запазване на комунистическата система, както става през 1956 в Унгария и през 1968 в Чехословакия. НАТО се създава именно за да спре възможна съветска агресия отвъд Желязната завеса и както се вижда въпросът винаги е бил актуален, актуален е и днес. Затова след като излязоха от Варшавския договор източноевропейските страни заявиха намерение за членство в НАТО.

И гениалните понякога задават тъпи въпроси

И най-гениалният си е малко тъп!

на практика отан съществува за да намали безработицата сред слабоумните и психопатите, които ако го нямаше отанът, щяха да ровят в кофите за боклук за да ядат събратята плъхове, а именно сурови. то и за това това осиращо стресиране с "опасността" от рашъните. нали трябва да оправдаят ненормално високите си заплатки, които свалят във вид на седма кожа от гърба на зомбирания от медиите на джендералите от цру масово избудалел, набустеризиран с мочка данъкоплатец. отан е организация от безскрупулни дебили, които се имат за богоравни и безсмъртници, която заплашва света с тоталното му унищожение. в същност нато е организация на богоборците, за които собствените им печалби стоят дори над Създанието, Съзиданието и Сътворението. Дори на Словото Божие! ......... Бог с нас!

Да ти припомня, че политическите крадци унищожиха българската армия. Без съюзник, или по-дсобре няколко, България ще бъде анексирана за по-малко от ден, и то от добри приятели. От този пуст страх и алчност, защото армията изисква много пари всяка година, които няма как да бъдат откраднати, плюс изисква човешки жертви се хвърлиха към НАТО, без даже да търсят алтернатива. Сега оттам им плащат, предимно на хора от ДБ, като ги слушам, да ни злепоставят пред Русия, която е алтернатива на Турция за България. Но както и да е, НАТО в момента точно е алтернатива на фашизма на Кремъл. Но да, генерира врагове по необходимост, защото както Кремъл парадоксално възроди фашизма, така и Вашингтон империализма.

и как точно Русия съживи фашизма - като тръгна да защитава своите от нацитата в Киев ли?

То от комунизъм до фашизъм разликата е като от ляв в десен крачол!

Господине, много хора като теб по света си задават този въпрос...Вие сте моят идол за толерантен и успял бизнесмен!

За да не станат САЩ като ЮАР, откъдето си се домъкнал! Разбра ли, пичкамайна?

Причини мноого! Ако не беше НАТО, Копейкин и Орбан още щяха да живеят в панелки, половин Европа щяха още да са роби на СССР, християнството още щеше да е забранено от Берлинската стена на изток, още щяхме да плащаме по $750млн за 1бр МИГ-29, щяхме да ходим на екскурзии само до Вършец, зърнарите щяха да орат с т-150 и к-500 след като 2 дни се плобват да ги запалят, Зил-овете и Газ-ките щяха да имат модерни калобрани модел 1995г и т.н.

какъв СССР те гони, при положение, че СССР вече се беше разпаднал?

Нищо подобно! Сляп ли си?

Абсолютно! Но тъпанарската-копейкина сган, едва ли ще те разбере!

Путин е предложил на Бил Клинтън Русия да влезне в НАТО,но той му е отказал-защо? Защото НАТО е създадено за борба срещу "врага" Русия и ако тя влезне в него,тази организация се обезмисля,защото е нямало с кого да се бори и да се плашат хората. ЕС също е създаден за борба срещу Русия. Да се използват всички икономически,технически и човешки ресурси за борба с общия враг. Някой ще каже,че не е вярно,но вижте изказванията на Борел,фон дер Лаен и други ръковадетели на ЕК. Те говорят като хора от НАТО,а не от ЕС.

Защо врага е в кавички? Русия наистина е враг на демокрацията и просперитета! Ти да не мислиш западните анализатори по-прости от едно кагебейче?!

Каква демокрация те гони бре измит мозък ? за Аснадж да си чувал , за Гуантанамо да си чувал , за превратите улспи и неуспели на "демократична УСА" да си чувал нещо ? Да не мислиш че е демократично полицай да има право да те застреля в гръб , защото си се уплашил и бягаш . Май само филми да дисни си гледал ?

Ако някой не е виждал глутница дръгливи и мизерни кучета как се надъхват взаимно, че не ги е страх и вдигат аларма- е тука е мястото! Русоробските мастии вият на умряло и се давят в лигите си! Неуморно и бясно лаят за да заглушат даже мисълта, че вожда ПутлЕр губи драматично, и то те само войната- губи влиянието и позициите на Русия доколкото ги е имала во веки! Вместо пишмян императора да използва тези 30-40г оставащи на въглеводородите като ценен източник на средства, които да инвестира в обеството, да го направи примамливо за хора от цял свят , както дори арабите се сещат да правят, хер ПутлЕр реши да си избива комплексите! Кагебейското ченге махаше крачоли из Кремъл и по света и започна да сипе заплахи- западните лидери, интелигентни хора, в началото даже не можеха да повярват, че историята се повтаря- че Сталин, Брежнев, Хрушчов живеят в малката бедна душица и на този болшевик! Независимо колко му помагаш на бляда и се опитваш да го цивилизоваш той си иска едно- да руши и да убива! Да владее! Нещастен народ на роби и алкохолици!

Ако беше богат руснак питащ защо са и на Русия ядрени ракети и несменяеми призиденти можеше и да падне от някой басейн в някой небостъргач.. затова е НАТО, не дя ни пази от територии , а от начини на мислене. Но щом даже този умен човек не може да го разбере само защото не се е сблъсквал с истината, говори много за неориентираните американци и западноевропейци неразбиращи, че сега в Украйна се решава съдбата на децата им

Ами то в неговата държава не се различава положението особено по критериите , които казваш. Разделението на бедни и богати е също огромно, средната класа е почти изчезнала в САЩ. Свобода на словото практически няма там също, само че разликата е , че ситуацията е продадена по-добре на населението. Единствено в Европа положението е що годе добро все още в това отношение.

Ела се разходи из САЩ и преброй Ес класите...

Мъск да се замисли защо СССР фалира въпреки огромната си територия, неизчерпаеми ресурси и властването на половин Европа? Последната робовладелска държава, СССР, фалира- защо ли? Причините са комплексни, но в основата е начинът на мислене, народопсихологията, възпитанието, житейските ценности. Изпитахме на собствен гръб фалша, лъжите, некомпетентността прикривана и защитавана с жестокост и насилие!

НАТО съществува, за да обеднява Русия и руския народ. Ако беше приключил дейността си, сега руският народ щеше да благоденства, а САЩ и светът щяха да ползват на нормални цени руските ресурси. ВОЙНАТА и ВОЕННИТЕ СЪЮЗИ са животозастрашаващо вредни за човечеството. При индустриализацията на света е доказано, че човечеството намалява, не ражда, поради заетост , ситост и цивилизационни нови потребности. ВСИЧКО ТОВА - целите на новите доктрини в света и на глобализмът, целящ намаляне на човечеството. МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ С МИР! И МНОГО ПО-БЪРЗО,отколкото С ВОЙНИ, МИЛИТАРИЗИРАНЕ НА ИКОНОМИКИ. Но последното обслужва една държава, която излезе с тази политика след ВСВойна като хегемон на света. ИСТИНАТА Е, че народът й щеше да е богат и благоденстващ, постигнато с мир и с МОРАЛ и ЧОВЕКОЛЮБИЕ до АЛТРУИЗЪМ. Но за съжаление това качество не е характерно за англосаксите, които са съставна част на населението на САЩ-НАТО. НИЩО против тях, респект пред достиженията им, но НЕ МОЖЕ ДА СИ БОГАТ И ЩАСТЛИВ, когато наоколо е глад, предизвикващ корупция, агресия, оскотяване.... СВЕТЪТ ПРОПУСНА ШАНСЪТ СИ ЗА ДОБЪР ЖИВОТ в ерата на НТПрогрес ! Не му достигна вярата в Бога и пренебрегна Християнските заповеди и ценности, гарантиращи опазването на ЖИВОТА! ЖАЛКО !

Руският народ не забогатя, заради пари и труд, вложени в опазване и въоръжаване. Ако светът използваше този огромен трудов ресурс за рудодобив и производство, не просто руският народ , а целият свят щеше да благоденства. И щеше да има повсеместен мир по света. И можеше да се помага и на Африка за преодоляване на болести и развитие на икономика, заетост и самоиздръжка. НИКОЙ ЧОВЕК НЕ иска да воюва. Особено днес в 21-ви век на никой не му се мре.

ЖАЛКОТО и ТЪЖНОТО е, че светът и елитите му не си извлякоха изводите от Втората световна война, която съвпадна с развитието на Научнотехническият прогрес на хилядолетната човешка цивилизация. НЕ ОСЪЗНАХА, че тези научни открития можеха да обърнат за първи път човешкия род към благоденствие и духовно извисяване или към унищожение и заличаване на хилядолетия и милиони години развитие и връщане в началото на неизвестното ни развитие на живота в Космоса. Просто от алчност. От сляпо ЕГО. От низко себелюбиво, ненавиждащо другия, его и втораченост в собствените нарцистични нужди и животинска втораченост в телесните си дупки. От НИЗОСТ ! Защото хилядолетия бяха живели да удовлетворят телесните си дупки, без да осъзнаят, че науката и откритията щяха да ги направят материално осигурени същества и можеха да се занимават с душите си и духовността си. Да помогнат и на гладуващите човеци в неблагоприятни климатични земи. НЕ БЯХА готови да издигнат Словата Христови като мото на живота си. Не си извадиха очевадните изводи от Кръстоносните походи, от чумата унищожила европейското население, от жертвите на Испанската инквизиция, от милионите унищожени индианци на два континента с огромни познания, от причините и краха на древните империи и цивилизации - Китайска, Персийска, Римска ... ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ НАС - ЧОВЕЦИТЕ ! Какво ще се случи, вероятно няма да е в нашия отреден живот. Има само пророкувания като на Слава Севрюкова /открила елемент в Менделеевата таблица и призната от американските учени за откритата от нея физична причина за бедите в Бермудския триъгълник/, че предстои унищожително намаляне на населениета, но който остане, непременно ще е Божий човек с Душа, и че тези човеци ще са създателите на седмата човешка раса, съставена от духовни същества, стигащи развитие до телепатична комуникация от полюс до полюс. БОГ си знае работата !

Прост ли си ??? СССР е държава по-голяма от два континента, включваща над двеста народа с различна степен на развитие в трудни географски и климатични ширини, стоящи далеч от световните международни търговски пътища в древността, които са артериите на човешкото цивилизоване с обменяне на стоки, продоволствия, технологии и открития . Народи с различни религии. Да те попитам - що Франция, Европа и САЩ не успяха дори в 21-ви век да адаптират араби, мюсюлмани и негри ???? Хайде стига с тия малоумия по форуми и медии, бе ? САЩ СССР НЕ КРИЕ и във всичките ни учебници пишеше, че са ПРЕСКОЧИЛИ ДВА ОБЩЕСТВЕНИ СТРОЯ - ФЕОДАЛИЗЪМ и КАПИТАЛИЗЪМ, в които се случват открития, напредък, наука, индустриализация и народообществени промени, промени в народопсихологията, освен в бита. Европейската част на СССР, бившата Русия от Крепостничество, прескачайки два строя, влиза в СОЦ, а тия в Азия и Сибир вероятно прескачат няколко строя на развитие. СССР вкара комбайни и трактори на територии по-големи от континент в Сибир и далечния Изток в Азия, където хората им невиждали ги, можеха да ги обявят за богове и нереалност. Ари, СТИГАААааааа.... !!!! СССР след войната обяви и реализира ХУМАННА политика по цялата си територия на производство на храна и селскостопански продукти, на всеобщо народно образование и здравеопазване, на електрификация - извади ги от светлината на свещите и катуните на овцевъдството, мигриращо като поминък. Всеобщо строителство на свързаност, чрез строителство на пътища и транспортно свързване на всички населени места с десетки хиляди км. шосета и жп-транспорт. И я осъществи доколкото можеше, защото трябваше да се въоръжава и брани от всички страни - юг, север, запад, тогава и Китай, и Япония, и САЩ, и Европа и ...... И ДА СТАНЕ КОСМИЧЕСКА НАЦИЯ. И СТАНА. И ДА Е ЯДРЕНА СИЛА . КАК се прави всеобща реформа на население, живеещо технологично и битово в древността - азиатските републики ????? САЩ са 332 млн с 82 процента градско население;

Ползващо придобивките на съвременната цивилизация в градовете. Нищо, че има безработни гета във всеки град. Русия днес е едва 150 млн жители на огромна територия - !/6-та от света. Осигурила е съвременно селско стопанство - изхранването, безплатно образование, безплатно здравеопазване, транспортно свързване и медии, телевизии, съобщения на огромни континентални територии по мащаб, национална и военна сигурност, научен и културен развой чрез училища, институти и университети, театри, кина, опери, читалища, научни институти и космически обсерватории... Нито една държава, особено съсипана след световна война и демографски срив не е направила такъв чутовен скок. Заради огромната си територия, спрямо усилията, мерките и политиките си. ДА, Русия и народите й на изток не са добре, но има огромни постижения в производства, рудодобив, свързаност, образование безплатно и всенародно, както и здравеопазване. Европейска Русия е дала на света Менделеевата таблица, без която днес световния успех и икономика, космическите полети и въоръжаването до ядрено ниво не биха били възможни. Тук изобщо не коментирам най-богатият речник в света на Толстой, генерал Кутузов-волжкият българин, победил Наполеон и влязъл в Париж, нито писателите и поетите, композиторите и оперните гласове, нито Большой театър, нито дворците и музеите в Москва и Петербург, нито Ермитажа, нито спортистите на световно ниво, камо ли военните успехи на агресивните инстинкти на света и човечеството. За жалост. Нека светът не подценява Менделеевата таблица и последствията до ядрени оръжия и до свръхзвукови за Русия, за да го има света! И човечеството! И че всеки народ на тази Божия земя си има достойнствата, без разлика от географска ширина, цвят на кожата и степен на развитие !

Карл 12-ти се бие с руснаците в битката при Полтава.

Извинявам се, репликата е към коментатора ИСТИНАТА.

Народ, чиито мъже играят ледено хоро в ледени води, а жените- танцуват върху въглени- няма начин да бъде победен! Амин!

Беше тая.. сега имаме само русороби, партизани и отрепки, 60% роби на Русия.. жалък изчезващ народ!

Чарлз Х : "Русия е джудже и аз ще я съборя на колене!" - 1707 год. ....след Полтавската битка Швеция губи статуса си на велика сила завинаги!... Фридрих 2 : "Аз ще завладея изостанала Русия" - 18 век ...през 1759 руснаците влизат в Берлин... Наполеон Бонапарт: "Русия е колос на глинени крака. Аз ще я унищожа много, много бързо!..." ...през 1814 руските войски влизат в Париж... Адолф Хитлер: "Ще завладея СССР докъм края на лятото" - 1941 г. ...през 1945 Хитлер се самоубива, когато Червената Армия влиза в Берлин...

САЩ вече нямат нужда от НАТО, защото НАТО вече ги дърпа назад. Утре, ако дивите украинци взривят още нещо в Западна Европа и го лепнат на руснаците, за да продължава подкрепата за Украйна, какво ше прави САЩ??? Ще трябва да влезе в отрит конфликт с Путин. Ако те искаха това, щяха да го направят хиляда пъти. Просто Западна Европа трябва да бъде вкарана в употреба във войната, но без онзи прочут член от устава на НАТО, т.е. без да се налага открито нападение от страна на американците. Германия трябва да бъде новата Украйна. Те хем имат парите, хем населението да воюват. И САЩ отзад да им продава оръжие. За този сценарий НАТО трябва да се разпусне.

ОТДАВНА ПЛАЧЕ ЗА ПРОМЕНИ И ПАНДЕМИЯТА КОВИД ДОКАЗА ТОЗИ ФАКТ.......ПРИРОДНИТЕ КАТАКЛИЗМИ И БЕДСТВИЯ.....ЧЕСТО НАПОМНЯТ НАМ КОЛКО НЕУСТОЙЧИВА Е ИНФРАСТРУКТУРАТА И ЗАЩИТАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО В ТАКИВА СЛУЧАИ НАТО ОРГАНИЗИРАНО И КООРДИНИРАНО МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ СВОЕВРЕМЕННО ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАКЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА АДЕКВАТНИ МЕРОПРИЯТИЯ СЪВМЕСТНО С ОСТАНАЛИТЕ АВАРИЙНОСПАСИТЕЛНИ СЛУЖБИ НА ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ НА АЛИАНСА И НЕ САМО......ЕТО ВАРИАНТ ДА СЕ ПОДДЪРЖАТ СТРАТЕГИЧЕСКА И ТАКТИЧЕСКА ГОТОВНОСТ И ПОДОДРЯВА ВРЕМЕТО НА РЕАКЦИЯ И КООРДИНИРАНЕ ПОДПОМАГАЙКИ ПОСТРАДАЛИТЕ И НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ.....

ЕМИ ЗАЩОТО И НАТО Е ЕДНО РЕКЛАМНО КОМЕРСИАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСКО ДРУЖЕСТВО С ОГРАНИЧЕНИ ОТГОВОРНОСТИ....... И ТАМ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕДНИ МИЛИАРДИ ВИДЯХМЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА КОВИД КОЛКО БЕ "полезно" НАТО И ВОЕННИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ КОИТО ПРОСПАХА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА БИОЛОГИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ КОВИД......

Той Божия Син ще ви обесни технологиите в битката при Армагедон : ОТКРОВЕНИЕ 19:15 14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне. 15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий. 16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите. 17 После видях един ангел, стоящ в слънцето; и, извиквайки със силен глас, каза на всичките птици, които летят посред небето: Дойдете, събирайте се за великата Божия вечеря, 18 за да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на юнаци и месата на коне и на ония, които яздят на тях, дори месата на всичките човеци, свободни и роби, малки и големи. 19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство. 20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.

открихте топлата вода!

Трябва да се организира Международен трибунал срещу Джордж Сорос и да бъде сложен на електрическия стол !!!

аз ще платя тока за стола

Гласове от Народа: И аз !!! И аз !!! И аз !!!

Хехеха. Мъск направо бърка в здравето на някои фанатици.

Козяско-соросоидната сган си позволява да коментира най-богатия човек в Света,за да заработи 20 цента от НАЙ-МРАЗЕНИЯ индивид в Света... Щеше да е смешно,ако не е жалко !

На тези двамата /Мъск и Путин/ един и същ им пише речите. Ако няма снимка, няма как да се разбере кой от двамата говори! Колкото до НАТО, сегашните действия на Кремъл са най-добрия аргумент за съществуването му. Самият факт, че всички пропандатори на Путин твърдят, че русия боява с НАТО, а не смее да удари нито една натовска държада, а излива гнева си върху Украйна, показва изключителната необходимост от алианса, поне до елеминирането на сегашната кремълска върхушка.

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

за да може САЩ да печели и да налага своите геополитически интереси. Без НАТО с тоя голям дълг САЩ ще фалира.

на въпроса защо НАТО съществува след разпада на соца и Варшавския договор е същия като на въпроса защо в природата съществуват паразити. Съществуват защото са достатъчно адаптивни за да оцелеят. А какво се случва с тях когато гостоприемникът им умре? Ами намират си друг гостоприемник. По-дълбок смисъл няма в съществуването на НАТО.

Вижте в БГ кои бяха най-големите фенове на НАТО в периода в който НАТО се превръщаше в паразит. Соломоновото Псе, услужливия келнер Плевела и други подобни.

Ами така си е.Западналите сами разпалиха войната и лъжат,лъжат ли лъжат.

От лакомия за ресурси

Това само потвърждава максимата, че с пари акъл не се купува. Това е мнение на един индивид и нищо повече.

Това Мъскчо да го каже на убитата жена с детето си в Одеса, понеже панелката е "военен обект" и там има натовски офицери...........

Какъв точно ти е проблемът с , това което е казал- това, че съществуването на НАТО след разпадането на Варшавския договор е безпредметно ли? Ами точно такива жертви като тия от панелките в Украйна, потвърждава тезата му, чео същетвуванео на НАТО е безпредметно. Тоест , ако съществуването на НАТО имаше смисъл, в контекст на целта , с която е създадено , би трябвало да се , не прокси, а актитвно активно с войски, оръжие , техника и тн на терен и и да спасят граждание ѝ, ако не става на терен, да се съберат и да избомбят в купом Русия , както направиха с Либия, Ирак, Сирия, Афганистан и тн и тн...Каква е роляа на НАТО в случая, като дори отказват да обявят официално , че участват в конфликта?

Литва, Латвия, Швеция, Норвегия, Естония, Полша, Финландия, УКРАЙНА, Грузия! Слаб 2 по история, география и геополитика за южноафриканският меринджей!

Обущарю гледай в обувките…

Мъск е копейка! Вата! Путин му плаща!

какво точно ще платиш на милиардер ве бос...... ахахахаха

Мъск не разбира същността на проблема.Който винаги е бил съществуването на Русия под някаква форма ето товя трябвя да бъде прекършено.

Той не разбира, но ти-да! Ма ти си направо Бжежински 2.0! Дънинг и Крюгер ликуват!

За да храни наркуманцити

Защото е проекция на алчните Капиталинкойто с него тероризират света!

Защото проблемут туморът Рашкия е там диви озлобени татаро-монголци седят и заплашват.Нато е нужно за да ги изтрие от лицето на Земята

За да питаш

Е нещо много, много ужасно !!! Живях ме беднотия.....в нямане..в безпътица....без свобода А сега, какво е....мафия...убийства, .рекат и корупция...кое му е доброто?? Цензора, много по голяма от всякога.... Къде е пътя на истината!!!!! Преди беше пълно с руски съветници- от политически , до военни, културни и милиционерски, камиони , коли .,.кантари., че и парите ни се печатаха в Москва....какво свобода- финансова, и икономическа

Ако НАТО беше разпуснато. Бившите съветски републики. Отдавна щяха да са освободени. След референдуми разбира се. А България щеше да е. Задунайская губерния. Путин още в 2006 година каза. Че разпускането на Съветския съюз. Е огромна грешка. И работи за възстановяването му.

Деди не ги разбираш

Голямо лайне е тоя Мъск. 2009 когато Тесла си беше де факто във фалит, Байдън се застъпи за него и държавата яко му помогна. Тогава демократите гласуваха пакет с помощи за нови технологии и наляха милиарди в Тесла безвъзмездно. Откакто изтекоха субсидиите за Тесла в Щатите Мъск започна да мрази Демократите. Преди това си траеше и не се месеше в политика.

Смея да твърдя , знам руснаците... Знам и американците.... Системите, мирогледа, културата и бита им е коренно различени Има огромни различия, и много близки , допирни точки. Но империите имат свойте правила, които не се харесват на обикновените хора. Това е!!!!

Но когато един добър преприемач започне да излиза твърде лесно от сферата на тематиката в която е силен. Започва да звучи като обикновен авантюрист аматьор. Прекалено прибързано си мисли господин Мъск че е разгадал путкин и русия. НАТО се разширява защото европейските народи знаят колко вероломни са ватенките. Но темата е дълга.

За да въртят едни мангизи и да поддържат международния рекет с нацвъкани навсякъде окупаторски бази! Европа колко бази има във ФАЩ като уж било пакт за взаимопомощ?!

А защо ти продължаваш да си жив? Не си необходим.

Ами космическата програмка на краварите? Ами Теслите им? :)))

Този момък не знае нищо от реалния живот в Раша, не знае какви жестоки шовинисти са руснаците Мъск да се замисли защо СССР фалира въпреки огромната си територия, неизчерпаеми ресурси и властването на половин Европа? Последната робовладелска държава, СССР, фалира- защо ли? Причините са комплексни, но в основата е начинът на мислене, народопсихологията, възпитанието, житейските ценности. Изпитахме на собствен гръб фалша, лъжите, некомпетентността прикривана и защитавана с жестокост и насилие!

А ти със сигурност знаеш нещо за живота в Раша, нали? И очевидно на пеевските ибрикчии и евроатлантическите агресори нещо не ви харесва от живота в Раша? :)))

Ако не беше НАТО, Копейкин и Орбан още щяха да живеят в панелки, половин Европа щяха още да са роби на СССР, християнството още щеше да е забранено от Берлинската стена на изток, още щяхме да плащаме по $750млн за 1бр МИГ-29, щяхме да ходим на екскурзии само до Вършец, зърнарите щяха да орат с т-150 и к-500 след като 2 дни се плобват да ги запалят, Зил-овете и Газ-ките щяха да имат модерни калобрани модел 1995г и т.н.

Можеше и ти да не си получил психиатрична диагноза, ха ха ха!

Наивника с такива изказвания изкушава руските служби да го направят мъченик в името на путлеровата война