Илко Стоянов: Ще накажа служителите за камъните по македонския клуб, както РСМ накаже митничарите

В момента, в който бъдат уволнени служителите в Северна Македония, причинили тормоз над българските граждани, аз незабавно ще уволня служителите на ОП "Озеленяване" към Община Благоевград, заяви кметът

Обратно в новината

Коментари - Илко Стоянов: Ще накажа служителите за камъните по македонския клуб, както РСМ накаже митничарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмета най-добре да спре да говори за реципрочност. Няма да им се обясняваме на северномакедонците.

Скопското маке дека е собственик на северномакедонскио гараж се е напил и сам е счупил джама.

ВЯТЪРА е счупил прозореца в Благоевград.. Българите са НЕВИННИ... Обаче албанските митничари в Северна Македония са ВИНОВНИ че са УДРЯЛИ българи. А оня идиот - Илко да млъква !!!

Като го оставим тоя предател- илко стоянов, ще напиша САМО че в Бургас имаше един КРАДЛИВ кмет на Боклук Борисов. Казва се Крадливия Митьо.. ТОя мошеник РАЗБОЛЯВА българите с фирмите- А1 и Вииваком.. Хората в Бургас са пращали ЖАЛБИ срещу тия убийци, но КРАДЛИВИЯ Митьо, НЕ прави нищо и дори тръгна да слага електронни перфоратори в автобусите от Градскя транспорт, на мястото на железните перфоратоти.. Тия електронни перфоратори са ОТНОВО на ВИиваком... Града в който е кмет- Крадливия МИтьо е НАМАЛЯЛ от 250 хиляди души на 150 хиляди души.. И за да забаламосва хората и да НЕ разберат че разболява българите, Крадливия Митьо, включва и разни малки села към града. На МЯСТОТО на умрелите българи, Крадливия Митьо ДОМЪКВА араби и китайци да КРАДАТ бизнеса и Работата на останалите живи българи. Крадливия Митьо пуска китайците, които дори НЕ знаят български език, на ДЪРЖАВЕН наем, БЕЗ пари, на местата където има Пазари.. А тоя Илко е адвокат.. Обиколил е доста партии( между които ГЕРБ, СДС, ИТН и други) и като адвокат- ПОСРЕДНИК, явно подкрепя, който му даде ПОВЕЧЕ пари... Тоя Илко Стоянов, изобщо НЕ го интересува какво ще става с България или ДРУГИ българи !!! също като поп Кръстьо. Гледа келепира !!!

И къде е Бургас …Къде е Благоевград…Интересно как се пишат едни глупости при положение , че даже не познават човека …Ами адвокат е да ! И е бил подкрепям от ГЕРБ , но не е бил член на партията…Камо ли да е обикалял по “партиите”…Хей така в България хората клюкартват и очернят някой по слухове…Аз съм от града , макар че не живея там от много време и познавам кмета. Типично за нашия народ всеки управник е лошия и говорим глупости за него , а предходния , по който е плато до вчера вече става герой …. Хайде всеки да си знае неговия край и да се изказва компетентно на база факти !

Браво на този кмет!

Браво, кмете. Така се прави в случай на неадекватните им простотии на севмаците

За мисля че въобще не трябва да се занимаваме с ТЯХ.

Ти да видиш, проява на национално отговорна позиция и родолюбие. Браво! Дай Боже повече такива примери!

Кмете, не те знам от кои си, не ме и интересува много,но......... РЕСПЕКТ

Тоя кмет - Илко Стоянов е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо ??? НЕ ни трябват такива кметове в България.. Какъв е тоя Македонски клуб в България ??? Утре и китайците може да искат да си правят клубове и да ЗАВЗЕМАТ България... В Северна Македония, има българи от 1400 години... България трябва да наложи ново ВЕТО за влизане на Сверна Македония към българия !!

Е щом те си награждават полицаите и митничарите значи е редно кметът на Благоевград да награди служителите на общинската фирма затова че с камъни са искали да заздравят конструкцията на македонския клуб, като по този начин го увековечат. Като достигне размерите и формата на пирамида(което няма да е много напред във времето) ще мумифицираме Мицкоски и Пендеровски и ще ги положим вътре като фараони в пълно съответствие с фантазиите им за антички произход.

Прекрасно запуши гагите на югохунзските антички татароизмекяри със свежо гюбре. Само така!

Ама мислам дека нема реципроцитет на деянията. Кьотек и гавра не е равно на счупен джам. И бас държа, че еничарите митничари (македонските педери) няма да бъдат наказани и дори ще бъдат наградени.

Yann

Ами в такъв случай и кмета ще награди служителите си. Ако в бюджета на обюината няма достатъчно средства, нека публикува сметка за събиране на дарения - ще преведа веднага пари и съм убеден, че далеч няма да съм единствен.

Скопие награждава полицаите, осигурявали обществения ред в деня на честването на 151 години от рождението на Гоце Делчев - национален герой и в България, и в РСМ.По предложение на министъра на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски всички служители на МВР, "които в съботния ден са осигурили достойно отбелязване на 151-ата годишнина от рождението на великия Гоце Делчев, за постигнати резултати" ще бъдат наградени с допълнителни 10% от заплатата, съобщи Спасовски, информира БТА.

За да е спазен закона ….Ако изобщо счупването на прозорците е станало по време на трудовите задължения и съда го потвърди , аз лично бих направила законово мъмрене в писмена форма (защото няма как да мине без наказание..) и същевременно бих пък назначила същевременно накрада за добре изпълнени трудови задължения по длъжностна характеристика , за да има реципрочнист ! За разлика от РСМ , България е една идея по-правова държава от тяхната (за да не си мислим , че при нас има закони , които се спазват) ! Но не е редно някой да награждава престъпници там и ние да мъмрим ! Всяко деяние трябва да има своето наказание , но и трябва да има държавна воля да защитим своя интерес! Вандализма не е решение на проблема ! Държавата ни няма право да стои безучастна на случващото се , но народа действа вече на своя глава отчаян от безрействието на държавата ! Това е провала ни!

"Скопие награждава полицаите, осигурявали обществения ред в деня на честването на 151 години от рождението на Гоце Делчев - национален герой и в България, и в РСМ. По предложение на министъра на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски всички служители на МВР, "които в съботния ден са осигурили достойно отбелязване на 151-ата годишнина от рождението на великия Гоце Делчев, за постигнати резултати" ще бъдат наградени с допълнителни 10% от заплатата, съобщи Спасовски, информира БТА."

Yann

Похвално решение на кмета! Да е жив и здрав. И все така справедлив. На това му се казва Соломоново решение. Ха сега да ги видя северно-македонците.

Ама какво сте се притеснили. Аз с удоволствие ще преведа пари на двамата човека. Е това са българи, ама истински, които показват единствения начин за разговор с македонците. Ако не са те, имате ли представа колко желаещи сме да направим това. наложили се да се дойде до там, няма да е само два камъка. Това е малко. Сърбомакетата разбират само езика на реалната сила и реалната болка. Никак не се впечатляват от протестни декларации, завляние и разни виртуални простотии, западен модел. Има език на реалната сила и действие. Сърбомакетата не са станали все още западни олигофрени, имат усет за реалността.

Браво Илко.

Подкрепям !

Какъв е правния статут на тези "културни" клубове или всеки може да си открива каквото си иска? Може ли да си открия руски културен клуб на село?

можеш, това са частни клубове.

Съдът е този, който трябва да се произнессе. Не виждам никаква причина за дисциплинарно наказание уволнение, нито на тези в Македония, нито на тези у нас, които са извършили престъпления. В случая кметът си прави ПР, лошо няма, като всеки политик, н епропуска случай да представи нещата така, както електоратът иска, всъщност същото правят и онези в Македония. Реално не можем да върнем времето назад, всичко това е следствие на загубените войни в първата половина на 20 век - Междусъюзническата, Първата и Втората световни войни. Ако бяхме победители, нямаше да ги има тези глупави спорове, щяхме да си ходим в СОБСТВЕНАТА държава кеф ти на Охридското езеро, кеф ти на море в Кавала. Ама пустите германци една война не можаха да спечелят, хак да са им сега арабелите и джендърството, а на нас циганизацията и отношенията с макетата...

Всъщност ако съдът докаже , че извършеното деяние е по време на работните часове работодателя има право. За “органите на реда” в РСМ не е точно така . Те носят не само наказателна отговорност за насилие ….

Всъщност сте права, ако в работно време се занимават с вандализъм, би могло да бъдат и уволнени. За граничарите, ако са упражнили насилие и се докаже си носят наказателна отговорност, нямам представа дали има забрана за упражняване на професията за определен срок.

Този клуб трябва да си смени името или да затвори !

Законово имат право да го кръстят както искат! Тук трябва политическа воля на държавата ….А те само говорят …

Сите скопяни са виновни. След простотията на простокиро станаха нагли и агресивни. България трябва да осигури чрез ЕС защита на човешките права на българите в Северна Македония.

Срамно е, че въобще са издирвали и арестували тези хора, които са счупили витрината! Крайно време е да се отнасяме с "македонците" така, както те с нас! Ние сме егати пу.ки.е като народ, затова никой НЕ ни уважава и всеки се гаври с нас!

Браво на кмета.

Място за сравнение няма: от едната страна - физическо насилие и тормоз, от другата - счупен прозорец. Предполагам, кметът го е казал, защото е почти сигурен, че от македонска страна наказани няма да има...

Този кмет има "то.пк.и", за разлика от Киро тъпото, Бойко и останалата пасмина, която прие "френската рамка"! Такива политици ни трябват! Надявам се, съдът да ги накаже причинителите на това деяние, само със заплащане на стъклената витрина! Като ще бъдат съдени, поне по-малкото зло. Но Македония е време да получи рикошет на своите постъпки.

Този кмет си прави реклама, това е истината. Никъде в наказателните кодекси у нас или в Македония няма наказание уволнение за подобни престъпления. Т.е. той ако е решил да уволнява или да не уволнява - това си е чисто негово решение, няма нищо общо с прилагането на закона. Но просто не пропуска случая да поласкае електората с думи, които той иска да чуе.

Ми значи трябва да им приготви по едно две ДМС-та, защото македонците май си наградиха техните.

Сърбоманите от Вардарска бановина (сръбското име на Македония) трябва да са някакви екстрасенси. Винаги знаят, кой се е чувствал (!) "македонец" много преди Македония да съществува!

макетата са храни куче да те лае

Трябва да бъдат глобени и натикани в затвора всички изроди, които тормозят и бият мокедонските българи.

Браво на кмета.Много добре им го каза.Респект

поредният кух тъпак, ма много кух

Как пък все якъкви хейтъри се изказват неподготвени за хора , които най-вероятно нито са чували до сега , нито знаят какви са….Според мен леко трябва да обърнете огледалото към себе си , когато се изказвате така !

Много точно сте се самоопределил, колега! Много точно. Но не е тък мястото, да казвате на хората колко сте кух ... дръжте си го за вас и вашите близки!

Никола Йонков Вапцаров, български поет, роден в Банско (България), починал в София (България). Сърбоманите може и на Николче Вапцароски да го преименуват!

Македонските митничари не са виновни, Тези, които са им наредили. Те са виновните

Не носят отговорност за заповедите и нарежданията на началниците си, но това не ги прави по-малко виновни за удоволствието , което изпитват когато бият хората. Товя ли е заповедта ? Или някой им е сложил нож до гърлото със заплаха за живота им когато го правят ? От години се възпитава омраза срещу нас ! Но тази омраза може да бъде спряна само по мирен път и адекватна политика от страна на държавата ни , а тя леко отсъства !

Хаха, задържани са двама и техните съпруги. 2+2=???

Няма да се оправим докато продължават някои индивиди да са меки европейски китки! Вижда се, че РСМ не разбира от добро, така че браво на кмета! Само така! Да започнат и отнемането на българско гражданство на македонци в ЕС, дето са го взели, за да се възползват от привилегиите заради членството ни в съюза.

Стоянов е с ограничени умствени възможности и замръзнало развитие на нивото на три годишно дете! Това е нечувнв просточа! Или си спазвай нашите закони, но не поставяй условия на друга държава! На ти си куклите, дай си ми парцалките» Срам и позор и затова ще ни презират!

Жалко безродно мекере! Те те плюят, ти си мислиш, че дъжд вали! Македонците не скриват омразата си и досега да си видял добра воля за нещо от тях? Ама нищо, продължавай да даваш дупе, явно ти харесва!

Цялата община в атака с минусите, хахаха!

Абе кмете ,не се изживявай на господ да решаваш кого да наказваш и кого не . След като има нарушение следва да има наказание в съответствие с нормативната уредба а не както ти решиш. За случките по границата има друг който да си свърши работата.

Серем ти в устичката.

Нашите закони от Македония ли зависят?

Не, от САЩ зависят!

Ако зависеха от САЩ, България щеше да е рай, за съжаление те зависят от Русия/ СССР и за това сме такава съветска кочина

Като ги гледам америслямците колко са прокопсали с техните закони, айде няма нужда точно от наркоманизирана стреляща се нация с редовни бунтове за нарушаване на човешки права да зависят.

Не знам дали е най-удачно да взимаме пример от Северна Македония. Колкото и да сме зле, то по отношение на правилата все трябва да сме една крачка пред тях. Не го знам тоя клуб какъв е, какво цели и кой го контролира, но съм сигурен, че хвърлянето на камъни няма да реши нито един от проблемите, които въпросният клуб евентуално е създал.

Аз пък съм сигурен, че си лайно, което хал хабер няма по темата.

Кмета е пич! Илко Стоянов - президент, президент!

Чак президент, има време. Става за министър ама те като влязат в парламента, всички се променят.

Евала ! Сега РСМ газ ще пикаят !