Илияна Йотова: Партиите да не се замерят с темата "Шенген", важно е да имаме единна позиция

Вицепрезидентът е изненадана от кандидатурата на ГЕРБ за премиер, но заяви: "Надявам се с тази прецизност, с която оперира и помага на хората, да намери най-добрия език с тези, които ще покани на разговори за кабинет"

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Партиите да не се замерят с темата "Шенген", важно е да имаме единна позиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срахте в устата на всички българи, сега ще Ви начупим простите глави мърши долни

Добре! На тия нашенци, титуловали се "политици", няма би да им дойде акъла, най-после.? И вместо единен отпор, да вземат да свършат нещо реално.

Единна позиция на нацията може да има, да бъде изградена САМО след честен, открит и задълбочен дебат и анализ (с изводи) В ОБЩЕСТВОТО! Нещо, което президентът Радев НЕ ПРАВИ! А върши точно обратното - задкулисно, с “много учените му и подготвени съветници”, като онзи Копринков например…

Припява на Радев, ние не сме виновни а другите. Никога не е блестяла с ум и интелект. както всички от БСП- приказват празни приказки. Ако са и виновни партиите а те не са, очевидно е че искат президентска република. Учиндолският селянин е водил същата политика за обезличаване на партиите а Мунчо да стане нещо като цар!

Бахти чумата е тая. Пролича на сдухана дърта проститука. Пачавра.

Партиите обикновено се замерят с лайна. Ще оцапат темата.

Къде се загуби оня от възраждането?

Горката.Тя пие поевече от мен. Милата е за клиника....

Единната позиция, е че ти си комунистическа пачавра и мястото ти не е в политиката, а максимум като чистачка на вход.

Трябва да пуснат някоя муцинка да преговаря и да омайва холандците. И те да видят нещо хуаво. Като навремето хубавото Наде как омайваше европейците и стана работата.

След хвърлянето в нозете на Гундяев, Шенген нанай. За това работихте, това получихте. „Г-н Радев, вие махнахте Спецсилите от границата и я превърнахте в плячка на беззаконието“ https://www.facebook.com/urumovi/posts/774773060305210

Единна позиция не е демократично.... И коя позиция нейната? Болшевик!

САЩ, Германия, Франция и всички останали демократични държави имат единна позиция по най-важните теми на обществото, особенно когато става дума за външна политика.

Ако четеш Дир може би е така.... Франция специално е много единна....

Ако Франция не беше единна нямаше да има още собствена дума за 'компютър'.

Киро лъжеца, Кокорчо крадеца и мазния евреин Лорер - при бай Ставри! Хората виновни да не сме в Шенген - в затвора. Две години лизаха задника на Рюте и клеветяха България колко зле била и сега - ооо майко, не ни искат в Шенген. Да ви го начука магарето Марко, канадски амбреажи такива!

Виновни са всички хора, че от 20 години търпят 'царя', Станищев, Борисов, а сега слушат и дивотиите на Петков и Василев. Кога ще излезете по улиците или ще чакате пак някой да ни 'оправи'. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

А чии подлоги предлагаш да сме?

Българския национален интерес не съвпада на 100% с интереса на нито една друга страна. Българските политици са корумпирани и посредствени и са лесна плячка за хората с пари и с компромати. Тези хора най-лесно стават нечии подлоги и интереса на българите минава на втори план. Когато видя паметник на Александър Божков в София, ще си помисля, че има шанс хората да осъзнаят какво се случва и на кои политици е добре да вярват.

А може ли вие от президенството да престанете с поучителния си тон !.. а от единна позиция ...винаги ме е страх ...

А не трябва да се страхуваме от единна позиция. Българите имаха единна позиция относно РСМ - 80% бяха против падане на ветото преди РСМ да спре с историческите фалшификации. За съжаление 2/3 от депутатите ни гласуваха падане на ветото, тоест те имаха друга единна позиция. Обществото си замълча и се престори, че е повярвало на Радев, Борисов и Петков за плюсовете от 'френското' предложение.

Неуважаема, важното е да разберете за какво точно е това отношение към България и да премахнете причините за критика и недоверие а не да се репчите! Панимайш?

Kyp за теб и чорапа.Ето ти единна позиция.

Пиенето не ѝ се отразява добре.

Еххх а бабите как въртяха хорото като избраха Мунчо за втори мандат,а бяха едни усмивки и едно щастие , даже повече от щастието от привнесената промяна на Курчо и Кокорчо,ама то пък на тях като се замисля какво ли ги интересува

Защо беше нужен този заплашителен тон от Гьльб Донев спрямо Австрия и Холандия? Знаете ли че Холандската кралица Беатрикс е от основателите на клуба Билдерберг? Първата им среща беше в тази страна.Марк Рюте не е единствен който решава подобни въпроси. Както се казва ,"направо избихте рибата".с това изявление. Разобличителя

Ти явно не знаеш смисъла на думата достойнство и думата чест.

Като секнат парите и дойде бедността и глада,достойнството и честността се изпаряват през прозореца. Разобличителя

Защото са прости, гузни, некадърни и лицемерни! Съвършено прав си! И имайки предвид - и те отрично го знаят.- че становището на Холандия се подкрепя и от други европейски държави по отношение на България! И не само - и от голяма част от българите - особено по-опиентираните (и независими), от по-образованите и интелигентните!

Аз си мислих, че най-важно е да ближем ръката на Гудяев. На колене!

Йотова и ти пропадна, даже преди Радев! Никакъв авторитет от народа! Я изкарайте един списък на всички от Цк, къде са децата ви, че си седнала да се правиш на мома

КАНДИДАТЪТ за премиер на ГЕРБ – проф. Николай Габровски е собственик и участник в управлението на няколко фирми, и съдружник с интересни лица. Една от компаниите на Габровски е бенефициент по ОП „Иновации и конкурентноспобност” за нас половин милион лева. Габровски е съдружник със С. Фурнаджиева, която участва в управлението на ‘Инвстор.бг” – собственици на „България он еър” (ТИМ) както и във фирма „ПОСОКА КОМ”, които са „усвоили” милиони лева от обществени поръчки за „самолетни билети” за държавни институции през последните години, като интересен пример е договор с „БУЛГАРТРАНСГАЗ” за почти половин милион лева за миналата година! В това дружество, като член на борда на директорите и до днес си стои съпругът на Пи Ар Севи Бойко (Севдалина Арнаудова - ПР на ГЕРБ и Бойко Борисов) – човека с джипката на АРКАД в двора си! ‘ПОСОКА КОМ’ са усвоили и милиони от коронасубсидии и европроекти! Друг интересен договор е с Министерството на финансите за „осигуряване на самолетни билети за нуждите на министерството” за ДВА МИЛИОНА ЛЕВА! Още един пример – договор със Софийски университет за „осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж” за 250 000лв. Ректор на СУ пък е един друг професор – бивш кандидат за президент на ГЕРБ – Атанас Герджиков! Професор до професора, милион до милиона по познатите схеми... ‘ПОСОКА КОМ’ са усвоили и милиони от коронасубсидии и европроекти!

Сериозни обвинения...

Освен това втората му братовчедка по майчина линия е сватя с третата братовчедка на един депутат от ГЕРБ, а вуйна му е детска приятелка с една бивша сътрудничка на секретаря на един евродепутат от ДПС. Долу!!!! Смачкайте го! Всичко е постигнал само с връзки!

.......малии, абе угоеня свинкя ма знае ли че наближава Коледа.......хо,хо,хо.....

позицията е ясна-Партер.

Шилo

- Ненооо - провикна се пак Съби, - ела, ела, ако не си видял жива горила - ела да видиш! Аз едно време видях на Пловдивския панаир, ама тази е по-рошава! от разказа на ЧУДОМИР - "КОСАЧИ"

Ако от президенството твърдят, че са изненадана от поредното представление на циркаджиите и Мутрата от ГЕРБ, значи или ръгат (което е по-вероятно),или пак не са в час! С все съветниците им с аверикански дипломи…

“Вицепрезидентът е изненадана от кандидатурата на ГЕРБ за премиер, но заяви: "Надявам се с тази прецизност, с която оперира и помага на хората, да намери най-добрия език с тези, които ще покани на разговори за кабинет" И какво толкова е изненадана Йотова - ГЕРБ не могат да управляват, не ВОГАТ да съставят правителство, те са дълбоко компроментирани и в изолация, капсулирани, независимо от огромните суми, с които разполагат от кражби, рекет и корупция (като ДПС), те станаха поредното “проклятие за Бългапия”, намело с Мутрата) и са токсични - и избраха поредното мюре (не познавам човека, той конкретно може и да е свестен и почтен, но тогава какво прави там при Мутрата?) Явно, че никой от останалите прибрижени та Юмунрата не е искал така да се пожертва за поредната долнопробна сценка на онзи, който “обича да се прави на луд”!

само киро канадеца може да ни оправи

Теб и такива чусундури като теб никой не може да ви ОПРАВИ! Защото … все чакате няКОЙ да ви оправи! И затова крепите великия ви Оправяч - Мутрата Борисов, който е вече толкова делюжънъл, че се представя сега и като Меси:) Този наистина е патологичен случай! И всичките идиоти, които му се връзвате на простотиите и лъжите!

България има най глупавите политици и при това много некадърник. А професор и катаджия се става срещу подкуп от 20 000 лв.

Их, как им се искаше Борисов да е кандидат -премиер, та да могат, преди да не го гласуват, да повтарят до припадък в обсъжданията: чекмеджета, пачки, чували, Барселона, острови....А сега, какво да кажат за Габровски - блестящ хирург, интелигентен, възпитан, с потекло от жълтите павета, успешен и в професионален и в личен план. Освен че е издигнат от ГЕРБ, каква друга критика ще му отправят? И като не го гласуват и пак отидем на избори, народът, който категорично иска редовен кабинет, ще ги накаже жестоко. Голям играч е ББ, политическо животно. Ако имат капка мозък, останалите партии трябва да се смирят и да гласуват за Габровски в последен опит да спасят каквото е останало за спасяване. Най-малкото от респект, че е толкова наивен или луд да се съгласи да си сложи главата в торбата при тоя разединен, изнервен, мразещ се народ.

Колко наивен народ има още в БГ. Габровски се бил вързал?!!! Не се е вързал, вързан е, защото е корумпе, което крадеше в "Пирогов" заедно с Балтов. ГЕРБ никога не биха издигнали некорумпиран, защото няма как да го държат на каишка!

само киро канадеца не е корумпиран

Това ли ви е опорката? Имаш ли представа такъв лекар как би живял в САЩ? Или искаш да си брои стотинките, но да е виртуоз когато те оперира? Хора като Габровски заслужават всеки лев, който изкарват, и много повече. Млъкнете вече, че отравяте всичко покрай себе си.

Чабака я се скрий някъде, бе...

Президенството призовава за единна позиция! На думи - правилен призив! На дело - точно кабинетът на Радев започна, или по-точно провокира и продължи конфронтацияга! Радев излезе да подкрепи протестите срещу мафията, дори обяви прокуратурата за част от нея - дотук правилно! НО … едва след като шайката на Гешев нахлу в президенството! Радев се изказа неведнъж за импотентността на депутатите и Парламента - дотук добре! НО … после поведе атаката на вафията срещу редовното правителство за свалянето му и разпускането на Парлавента! Говорят за единство на позицията? На коя позиция? На путиновите марионетки в България, които тръцяпа как Путин щял да победи да 3 дни в Украйна? На тази, че ако окажем военна помощ на Украйна това означавало, ме сме във война? На това чий е Крим - “чий да е, руски, разбира се!”?!? Значи ако утре Путин нападне България, значи България става руска?!? Слушаме глупостите на Радев и правителството как газ нямало да има през зимата и хората щели да измират от студ, а после - че нямало проблем с газа, че Лукойл ни поставя ултимативни условия, след като той дълги милиарди и отново ни плащат как ако напусне ли пак щял да свърши светът - като че ли нява държава и държавни ръководители, които да не представят тепрекъснато руските интереси, а да защитават българските - как държавата е допуснала и допуска и там - това е от стратегическо значение - Москва да ни лъже, мами и краде десетилетия и отново да се опитват да ни плащат и изнудват… Да не продължавам…

+ 1000 ... 000 !!!

Тая много чорлава, бе. Нема ли пари за фризьор?

Илияна Йотова стана "вицепремиер" бе, "грамотни" журналистчета?

Общата ви позиция трябва да бъде да си взимате чантата, шапката и гащите и да хващате влака. може и в товарни вагони да се качите. Наемете един-двама индийци, китайци или в най-лошия случай скандинавци на заплата, да ни оправят държавата.. Ясно е, че сте ялови.

Премиерът на РБ МЕси от Банкя, професор по закопаване на България на дъното на ЕС, не стана МесИЯ! Но никога не е късно, и месИята професор по неврохирургия, да стане за резил! България няма да се отлепи от дъното на ЕС, докато прокуратурата разпъва чадър над престъпленията на Борисов! И докато 600 000 глупака гласуват за идиота Борисов! Борисов избяга от НС. Сега Борисов избяга от МС. Накрая и от Бай Ставри, Борисов ще избяга при Мата Хари някъде в офшорен рай!

Какъв Шенген, бе другарко Йотова? От две години БГ е политически колапс - заради юмручния герой Мунчо Радев и неговите отрочета Кирчо Ментата и Асенчо Софтуера. Направо да кандидатстваме за членове на Руската Федерация и толкова...

Колапсът е режисиран от Радев, за да може народът по-лесно да се съгласи на президентска република.

глупости! Ама не само глупости, ами безмозъчни глупости!

Леле на снимката тая изглежда като студентка в студентски град в събота сутринта

Ало Дир - маркирам + отчита ми - ! Голям сайт сте - ще спра да ви чета !

само заради пеперастката партия ПП и вождовете им Кики и Коко - която е партия на корупцията, кражбите и всяко зло. Докато я има, няма Шенген, няма и еврозона. Заслуга има и руския кавал Мунчо, който ни натресе тези неомарксистки талибани и проваленото им правителство.

"Тя сподели, че е изненадана от неговото решение да се занимава с политика." Я, другарката Идиотова била изненадана, че професор по медицина решил да се занимава с политика. Май другарката Идиотова забрави, как тя беше невнятна никому неизвестна журналистка, когато тя сама нагази в кацата на политиката с дебелите си свински крачета...

Оядени и отвратителни! Що си не седите в дупките да ядете народна пара, а се показвате та ми разваляте и тази вечер.

Грух-грух..

само заради герберастката партия и вожда и, която е партия на корупцията, кражбите и всяко зло. Докато я има, няма шенген,няма и еврозона. Заслуга има и руския кавал Мунчо, който участва в свалянето на най успешното правителство досега.

Вие върнахте обратно мутрите ПП на власт и лично ти Йотова с Радев сте виновни за неприемането ни в Шенген.

Ама Радевото Франкенщайнче ПП е толкова ТЪПО, че не отбира от израза "Единна позиция". Умните и красивите биха продали и собствените си майки за още малко власт. И тези недоразумения със сигурност са на вашата сметка.

Иди да целуваш уя на московския патриарх Кирил. Шибана дебела свиня.

Той и Юмрука Румен,добре гълта!!

Алоо, другаркеее, кои сте вие и къде сме ние, гражданите на България? За такива събития трябва да се провеждат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ РЕФЕРЕНДУМИ и после да кандидатствате и подписвате

Вие върнахте обратно мутрите и лично ти Йотова с Радев сте виновни за неприемането ни в Шенген.

Онази вечер с едни близки приятели си приказвахме за Йотова. Такива пикантни подробности от интимен характер ми разказаха от миналото на тази полигамна дама, че не можах да заспя. Горкият и мъж, д-р Андрей Йотов, сигурно чупи витрините на магазините с рогата си.

Шилo

Ужас! Как може да сложите снимка на тая чума, ще получат нощно напикаване децата...