Илияна Йотова: Неприемането ни в Шенген не се дължи на политическата криза

По думите на вицепрезидента темата за Шенген не бива да се използва за партийни битки

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Неприемането ни в Шенген не се дължи на политическата криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пипи Дългото чорапче, баце

СЛОЖЕНА СИ ТАМ, ДА СЛУХТИШ И ДА КОНТРОЛИРАШ РАДЕВ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ. НЕ, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ВЯРНО КУЧЕ НА АТЛАНТИЗМА!

Основния проблем корупция и чадър

Ами да не бива нещо толкова маловажно като липсата на редовен кабинет от година и половина да е причина за отказ към нещо толкова важно като Шенген. То и инфлацията и високите цени също не се дължат на политическата криза, въпреки че всички партии еднолично твърдят, че ако са във властта ще променят това. Абе все външни фактори за всеки проблем! Е поне може просто всички в НС да изчакат всичко от само себе си да се оправи преди сериозно да се заемат със задълженият си към народа. "Европейският съюз не се дели на големи и малки държави. Европейският съюз е семейство от равноправни страни, със свои права и интереси" С изключения на Унгария, която заради отказа си да приеме пакет от вече отхвърлени закони(за които нямаше проблем поединично да се отхвърлят) на ЕП се санкционира с орязване на еврофондове! Докато Унгария не им го върна с отказа за парична помощ на Украйна. А ами приравняването на заобикалянето на санкциите с престъпление от най-висока стенеп!? Въпреки че всяка нация "има правото" сама да определя как да ги прилага тези санкции? А ами натиска на ЕП над страните които ни отказват достъпа до Шенген? А постоянното призоваване за осъждане на руските действия? Никой няма право на неутралност по този въпрос!?! Или са на страната на мнозинството или на страната на врагът!!!!! Та по какво са всички равни един на друг? О сетих се и нещо друго! Призоваха България да признае правото едно дете да има двама родители от един пол защото в Испания където живеели това било законно. Въпреки че истинската майка на детето е трето лице или нещо от този род. Та свои права ама стига да са според нечии друг интерес.

Г-жо Йотова, има изход от положението. Премахва се контрола по границата с Румъния и така задръстванията ще се избегнат. Т.е. правим си безконтролно преминаване през границата. Ще го направите ли?

Аре барем един нищоправещи да каже защо е?

Стопаните на нашите шарлатани са холандските и австрийските шарлатани- крушката си е с опашка!

дължи се наЙ-вече на корупцията, но никой не иска да си го признае. Той Рюте си го каза в прав текст, но никой не му разбра контекста на думите, хванахте се всите за едни 50 евро, а дълбокият замисъл бе друг !

Някой разбра ли все пак защо не ни приеха в шенген? За мен е ясно, че не ни искат защото: 1. Сме бедни и много лесно подкупни. 2. Защото ни възприемат като буферна зона и евентуално за плацдарм за военни действия.

Продължавайте с такива снимки, па чакайте да ни приеме някой някъде....

когато една тъпа нация я хване и деменция и пак и пак избира БКПто и неговите производни, деца и внуци

Тази жена защо е избрала такъв цигански цвят за косата си. Приличана служителките на Титан дето размотават метлите след водоструйката.

няма хамерикнски визи нема и шенген кажи го Ма!

Червена маймуна с вълна къдрава и гъста от чатала та до кръста, свинска зурла у главата с козина до рамената

"Инвестбанк" АД е банката на ОПГ-то на мутрата Борисов.

Че ректора на Софийския университет беше кандидат за президент ,а ние избрахме Радев и Йотова и се ядосвам. Няма как с простотия и невежество да вървим напред.

И какво мислеше, че щеше да бъде, ако беше избран Герджиков? Пак същото. Сега имаме един объркан и непоследователен човек за президент, тогава щяхме да имаме един нищоправец. Все едно - набутахани във войната с РР, същото щеше да бъде и с АГ.

Е военен и главнокомандващ на армията.Охраната на границата с Турция е в неговата компетентност,но той не направи нищо.Първия му мандат премина в злобни нападки срещу Борисов. Относно международните отношения не се справя. Трябваше да изберем проф.Герджиков защото е начетен,фин и дипломатичен,което ни даваше шанс за диалог с нашите партньори от ЕК и НАТО и извън двата съюза. Научих от руските сайтове че президента е подписал указа за изпращане на оръжие и жива сила на Украйна,вместо да наложи вето.Тихомълком това недоразумение ни вкарва във война с Русия. И ти твърдиш,че бил объркан.

Толкова гризна жена Да е с толкова грозна и неподходяща прическа? Толкова ли е тъпа Огледала няма ли?

Се дължи на некадърните ни политици:президент,правителство, евродепутати. На сградата на Столична община се вее украинското знаме и парламента отложи приемането на социалните плащания за да даде оръжие и жива сила на Украйна. В събота излезли група хора да протестират срещу това безумие и Фандъкова решила да изпрати полиция. Нашите управници много явно показват,че работят за чужди интереси.

"Неприемането ни в Шенген Се дължи на некадърните ни политици" А некадърните ни политици се дължат на липсата на политическа култура и чувство за лична отговорност на гласоподавателите. Ти самия гласувал ли си за някои от тези политици? Дал ли си им власт? Чувстваш ли някаква лична отговорност за действията или бездействието им?

Тази се идентифцира с България. кои бяха тези платени избиратели, дето бяха лъгани да ви изберат с Р.Р. ? Проблемът е в тях - про-руско президентство и джуджето в него на върха, руски шпиони навсякъде, правителство на националното предателсвто. никой от тях няма нищо общо с строителите на българия до 1944. Подобия на интелект със слугинска служба в Кремъл от про- руската окупационна партия.

Какво мислят за няшия Радев.Авторитета му е нула.И Русия и ЕС не му обръщат внимание. Той е независим,защото от него нищо не зависи.

Шилo

Тази чума е част от проблемите.

Путин ако пръдне, тази се насира

Че президента на България е подписал указ да се изпрати оръжие на Украйна. Тоя президент на България ли е или на Украйна. В същото време за Шенген не се мръднаха нито Радев нито Йотова. Единствената им активност е да ни баламосват,за да ги търпим.

Тъпа селянко, комунистическа свинкя…

Бившата аморална любовница на ДС агента Гоце-трипера, коленичила в краката на ГРУ полковника Гундяев, маскиран като руски патриарх, няма моралното право да бъде вицепрезидент и още повече да поучава българите и да дава мирални оценки

Червена, ухилена зелка.

Словесна диария на тъпа комунистическа свиня

Пиги е тъпа селска турта

Тая е готова за Коледа. Хубав суджук ще излезе от нея. Може малко да е мазен ама ще добавим повече телешко.

Новата цензура: "В текста има непозволени символи!"

Тая крава да ходи в бункера на жужето да я доят по 3 пъти на ден. Безродна повлекана. Влачеше парцали в краката на попа гундяев а на нашия Патриарх само ръка подаде. Де гиди руски подлогииии!

Тя е на сорос стипендиантка ! Не ти минава платената пропаганда, продажник гнусен ...

Ще се отворят границите и КПП тата когато другаря Радев и другарката Йотова престанат да гледат на изток. Не само те разбира се. Цялото общество е омагьосано и ако не се вземат мерки ще влезне Украйна преди нас в Шенген. Нямат с какво да се оправдават това е пълен неуспех.

искаш да кажеш на натовския генерал лЙотчик и на стипендиантката на сорос

Комунистическа Мис Пиги,скрий си натрупаната пача и ни спести комунистическите клишета. Проста говорителка по телевизията.

Тая комунистическа свиня трябва да бъде изхвърлена на бунището заедно с Нинова и Дончева. Животът ми мина да им гледам тъпите, нагли, освинени зурли..

Как е възможно подобна тиква да бъде вицепрезидент. Аз продавачка в бакалия те бих я назначил А Муньо ву подхожда да е охрана на паркинг в Хаскьой! Пълни льохмани и двамата. Налага се въшката и излязла на челото са тея двамата невнятници.

Идеята на тази кампания е да се изчисти имиджа на Станишев в отношения с БСП на Нинова и самата Нинова да бъде натирена от БСП, а Гея е курвата му, позната като геронтофилката на другаря Йосифов стане "водач". За това са впрегнати всички средства на държавата, доколкото се управляват от т.н. резидинет Радев. Предполагам, че сумата да се рекламира Шенген е над 10 000 000 лева, а т.н. "собственици" на този проруски сайт, стациониран в Полша, но управляван от Москва е изчиствайки "имиджа" на херсонсонския хазар-гей, да се изпълняват поръчките на Путин, касаещи нашата позиция в ЕС и като част от еврозоната, т.е. да си останем руските лайна в ЕС. Всички червени изроди се надпреварват да ни го вкарат още по-дълбоко в условията на криза с едничката цел и да си върнат изгубените позиции и да се сложат на Путин и никой да не ги закача с призиви за убийства, лустрация и национализация на краденото от тях, копринките им и педерастите им. Това е истината.

Значи преди 12 години е проблема, а защо в изминалите 2 години, "вие" с другаря Гадев и неговите правителства не коригирахте грешката, като я знаете???!!!!

ако наистина е вярно, това което казва, как точно могат да коригират, вече влязъл в сила и прилаган сума ти години механизъм. Тва се едно да се съгласиш да ти го набутват всяка неделя до шишарките всяка неделя в градската баня и после да коригираш факта че не си пед...раст, като си поискаш вазелин . Ами няма как да стане..

къде е бореца срещу мутрите, как е, плюска ли безплатни кифтеца в президентурата ???

Алооу, другарката параЙотова и другаря Гадев да си обират "крушите" от прецедентството!!! Менторството не им приляга, чиба!!!

дължи се на свине като тая на снимката...

ви тъпотии

тази вече е досадна, изявления всеки ден, по всякакви въпроси

Тая пача взе да се тресе много начесто! Да не би на онова клепоухото хептен да му са се спихнали ушаците и да го е срам да се покаже пред хората?

Пазят се талазите на основния електорат. Ко шъ праят со сиганите?

Не ни приемат заради турското управление на България

Над 90% от българите не ги интересува шенген.

ПП лъжете хората

Не позна! Опитай пак.

Дължи се на едни пристанища,ако ни приемат в шенген,амстердамското пристанище ще духа супата.....от тук изниква отново въпроса ,какво правим в тая прогнила и коромпирана еврогейска организация.

От оправдания а от действия. Хайде направете нещо. Не Ви плащаме да пиете кафе в президентството.

Единствено ДБ и ПП могат да вкарат Бъкгария в Шенген. Те са нашият цивилизационен избор.

Я, ела да те отпера по еднаж у гъзо и устата....

За жалост и те се осра.а