Илияна Йотова: Не е добре, когато референдумите се комбинират с изборите

Вицепрезидентът предпочита парламентарната система, а не президентската република

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Не е добре, когато референдумите се комбинират с изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България си има законен цар. Направо да връщаме Крадлив Дедо. Какви са тия фатмашки хунти, които са завладели властта! Имаме си благородник.

Напротив напротиив. Всички въпроси, свързани с референдуми са политически. Т.е. трябва да бъдат полтизирани и ДА! трябва да бъдат сериозно разглеждани в кампанията! та какво друго, ако не референдумите, интересува гражданите (и селяните)? Йотова съвсем скоро ще види как не само референдумите, но и различните избори изпадат в "резонанс", т.е. избор за ЕП, избор за президент, общински, национални и т.н. в един ден. Това се задава. И когато се случи, ще има огромно концентриране на власт, според конюнктурата. Тогава шоуто ще е на ниво! вЕрвайте ми. :)

А е много "добре" да се изсипват милиони за избори, после пак, отделно за евентуално референдуми. Тази мазо, нагла е взела за бащиния държавата каса

Не на президентска република да станем руска република,така и така сме такива.. трябва просто да се обнародва

Ти като си такава комунистка я кажи, като си толкова рунтава в главата, толкова ли си и между краката, а. Не ди отваряй устата за референдума.....ще ти ипм

И колко референдума си направила, че да знаеш и имат опит? Но важното е да се плещи.

Теб кой те пита, И ти ли комунистка ще го раздаваш!!!! Гласувал да или не и толкоз. Не се опитвай да влияеш на суверена. Още едно такова изказване и ще приравня с биволицата, тя и селска фиба курнелия

За какво се занимават с глупости. И защо си представят президентска република да е с Радев начело, като това му е последен мандат? Може да дойде някой като Плевнелиев. Или друг, дето не е одобряван. Всяка промяна трябва да има ясна цел. А такава промяна изисква сумати работа. Само смяната ще струва сигурно милиони.

Простя се надява, че българите са прости като руснаците и ще го турят за Вечен президент като Путин.

Йотова, Този референдум неможе да се реализира. Наясно ли си?? Утре БСП връща мандата, ПОСЛЕ РАДЕВ ТРЯБВА ДА РАЗТУРИ НАРДОНОТО СЪБРАНИЕ И ДА ОБЯВИ ДАТА ЗА ИЗБОРИ, ЩЕ НАЗНАЧИ СЛУЖЕБНО ПОРЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО НЯЯМАА ФУНКЦИИ ДА ВЪВЕЖДА ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА.НЕМОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ЗА СА СМЕНИ ФОРМАТА НА ДЪРЖ. МЕХАНИЗЪМ.РЕФЕРЕНДУМА ОЩЕ ИМА ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ХАРАЛТЕР, А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!! ЩЕ ДОЙДАТ НОВИТЕ ИЗБОРИ НЕ САМО С ФАЛШИВИТЕ МАШИНИ. ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ В НАР.СЪБРАНИЕ И СЛЕД ТОВА ЕДВА ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ ЗА ТАЗИ ПРОМЯНА/ ПОРЕДНА ИЗМЯНА ИЛИ НЕ. И ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО Е НЕ. ДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е ВОЙНА, КОЯТО ЩЕ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА РАДЕВ. ОРИЕНТИРАЙТЕ СЕ КЪМ ПЕНСИЯ.

Комунизма умря другарко!

Що ма илиянке? Даже се вдига процента на гласувалите на изборите. Така и така човека дето не ходи да гласува отива заради референдума и пуска бюлетина и за изборите... Не ли? И още, а добре ли е, когато проведен референдум бива СМАЧКВАН и неуважен вота на избирателя, както стана с резултата от последния проведен такъв? 2700 гласа били по-малко... ама ставаше въпрос за какво? За маното на политиците, нали?

Все тая, нали няма да го признаят избора от референдума. Няма значение.

Кой ще плаща референдума Слави или Радев .

и двамата ми любовници-баджанаци

Тая толкова напращяла свиня че мозъка и вече не работи

Оctavius

Що за глупост... В ЕС има всякакви форми на управление, защо президенстката да не е приемлива??? Франция, Литва, Полша и Латвия са "полупрезидентски републики". Швейцария и Кипър са "президентска република". Австрия и Германия са "федерална парламентарна република". Нидерландия, Португалия, Испания, Швеция Дания и Белгия са "парламентарна монархия". Всеки си избира това, което работи. А когато хората ВИДИМО не искат да гласуват за нито една партия, значи нещо трябва да се промени...

Работи ! Само , че няма гражданско общество ! Има само селяндури ! И гласуват много малко по съвест и колкото искаш срещу две кебапчета и една бира !

И защо да не е добре???? И без това си наложиха хартишките дупедатите, дали две или една все тая колко ще пуснеш.

Не е добре, ама е по-евтинко така. Инак трябва два пъти да обикаляме страната..

Това е най-долна, продажна, комунистическа соросоидина мастия!