Илияна Йотова на форума в Рейкявик: Европа живее от криза в криза и това поражда опасна тенденция

Гарантирането на човешките права не може да е само на документи, нарушаването им трябва да среща силни действия, заяви вицепрезидентът

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова на форума в Рейкявик: Европа живее от криза в криза и това поражда опасна тенденция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светата инквизиция се завръща , но този път и за нас ???

и веднага замина -другата...

Само това ли успя да прочетеш ?? Въййй колко е умна соросоидалната ни президентшъ!! ТИ НАЛИ СИ НА ТОПЛО КВО ЦЪРКАШ!!??

Еми, нали това правим.

Европа живее в криза, защото вие политиците я създавате! Ако ви нямаше вас щяхме да живеем в пъти по добре...

Европа живее от криза в криза и това поражда опасна тенденция...бедните да стават все по-бедни, а богатите - все по-богати. Затова последните предизвикват тези кризи. А политиците живеещи на олигархичните хранилки се събират да си чешат безделните езици.

Така е , щом вече има "демократичен геноцид", "демократична кражба", "демократичен фейк" и подобни, не вървим на добре.

То проблема е именно Брюксел на Меркел и наследничката им. Да си ходят в къщи и да не взимат парите на страните и няма да има криза. Но като сложиш една безплодна на власт имаш безплодие, като сложиш един инкубатор на мъж благородник имаш слугиня на власт.

Нещо за Истамбулската конвенция не е ли споменала или и тя като президента не говори каквото мисли извън страната.

Абе, забелязваме обезпокоителна тенденция да се признават в педомедиите разни грешки на демокрацията?! Дори свенливо се споменава че столетия са крали от цял свят. Че са долни лъжци и убийци! Изглежда нещата излизат от контрол и колегите от прайда търсят трескаво индулгенции.

Викаш през средновековието и след него имало държави дето да не са крали убивали и грабили? Ми то цялата русия е изградена върху за гребени територии и поробени народи. Американците са бивши колонии извоювали независимост. Колко са избили китайските комунисти- дори първата и втората световна война нямат толкова жертви. Индия преди англичаните само тугите и човешките жертви приношения са взимали стотици хиляди жертви всяка година. Списъкът е огромен. А твоята приказка е - днес се възмущаваме за дето преди стотици години да вземците са били човекоядци.

Ти свсичкия сили си?! Отде ги придоби тези " знания" всичките! ... Ама - всичките!? Ами знаеш ли, че Индия е била английска колония още до 1949 г., т.е даже до след ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА?!

аййй пак ми САЩ по спомени бая територия са откраднали от Мексико!! Па бая индианци са изстребили, дори в резервати като животни са ги фърлили там!! Бе кво църкаш бе независимост хехеххехе.......

По тъп примат от вицето е резидентна Радев ,как целуна ръка на престъпник.

Но пък да ви припомня , че в любимата ми на вас с другаря радев русия животът от много години е само с две кризи. Първо беше комунистическата криза, пак след това посткомунистическата криза. И все още си живеят в нея. Колкото до неравенството- няма равенство между мързеливец и работлив. Между кадърен и некадърен. Няма как да искате равенство между манго дето ме те улиците и един неврохирург например.

там е работата че и двамата са западняци, русията им е през оная работа!!