Илияна Йотова: Ако в МВР не са могли да работят с Петър Тодоров, защо чак сега искат смяната му

"Очаквах да получим успокоение, усещане за повече сигурност, но очакванията ми не се оправдаха", каза вицепрезидентът за обявеното от Денков след съвещанието със службите за сигурност и МВР

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Ако в МВР не са могли да работят с Петър Тодоров, защо чак сега искат смяната му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета коментарите, става ясно, че яко се плаща за негативни коментари срещу президентството. Ама няма как да промените отношението на 80% от народа.

Импийчмент за фатмака и заместничката му.

Предлагам по пътя на Чаушеско

ТЪпа устата патка - червен боклук.

Може малко коректор на торбичките под очите си да сложи тази дама или поне BB крем.

Пак нещо грухти.

Както винаги някой трябва да оперен пешкира. Надявам Се следващият утрепан да е съратника на Трактора - татко Му Педко на ПростКиро.

А пък цяла България не се надява ,а иска да бъде Гадев със съпътстващата го грухтяща свиня.

Категорично отказвам с мойте данъци да храня тази Проста Овца

+

руски слугинаж

българския народ не вярва на този президент и тая. Трябва да си ходят час по скоро

Защо бе цигганино , говориш от името на българите ?

какво успокоение очакваш когато кочината се управлява от козяшки хлебарки

Мунчо назначи на всички ръководни постове в МВР и не само хора на Гергов и масонската ложа Слънце от Пловдив.А Гергата е почетен консул на Русия в Пловдив.

Тая лелка пак излезе от кухнята да се опита да изглежда "значителна". Не знам за какво я хрантутим всъщност?

Хрантутим и селската пръчка на Мунчо - Деса.

Че 80 % от нас не вярват на вас, бе, предатели, значи да си ходите.

Коминтерновски мандрообирджий национални предатели руски слуги

Ти и от това кога ще помилваш и ще пуснеш от затвора невинната Иванчева в панорама ти зададоха този въпрос преди една година умълчаваш се като пръдня в гащи Нямаш право да говориш по Обществени събития и да бъдеш такъв палач чакаш само да се забрави да отмине време а че нищо не правиш не ти пука ти си още по-голямо зло и от Радев

Свиня.

Кога импийчмънт за тези, не мога вече да им търпя глупостите

Дай им още малко време - на няколко месеца са все пак .

Да я убием ли?

От това нагло прасе ми се повръща, а от зеления чорап нейния шеф ми се присира ....

А с доби летите към светлината ... на белото ?

Някой да знае дали е в задълженията и пълномощията на президента и зам. президента да се чудят защо е избран един или друг министър (или каквато и да е друга длъжност)?

еми сбъркали са че чак сега .. и да си вземат поука .. да уволнят всички пръдльовци на мунчо без да чакат повод .. после Фиона да не каже що сега ;)

Алоу, вице обединителят на народа, заглушете малко Ехото на масква

От доби ... бело за всички ?

как разгониха циганетата отзат. А можеше да е доста по интересен репортаж

O,Barbi suva lepoto

Ало, дирници, оправете си статията ! Смяната на главния прокурор ли обсъждаме или на главния секретар на МВР ?

като погледнеш физиономиите на тези от пресконференцията след съвета, ти става ясно, че от поганци успокоение и адекватно решение не можеш да очакваш! Поганецът си остава поганец до гроба!!!

Грух, Грух! Само три години и ще влезете в историята, като най- срамното Президенство.Всякакви сме имали, но предатели, работещи за страна - агресор, за първи път....Къде са 12 млрд? И аз като български гражданин не съм спокойна.

Добре се представи с грухтенето, но върни се обраТно в кочината ти и не се изказвай между хората

Не виждаш ли кой прилича на Свинка, та обиждаш Мария, имаше имен ден преди 3 дни. Нямаш ли свян?

Да бе гадове мръсни ,къде са 12 000 000 000 лева ,мислите ще избягате ли ???Потрошени от служебните на Гадев

Шом тази рИве, значи правителството пипа където трябва.

ОКАЗА СЕ, ЧЕ САРАФОВ Е В ОТПУСК! Когато държавата се тресе от най-бруталното показно убийство от десетилетия, главният прокурор ваканцува! Или може би прокуратурата си е свършила работата? Убийството е извършено, следите са заличени, убиецът се е укрил — всички задачи са изпълнени и Сарафов е на заслужена почивка. Скандално и недопустимо е в този момент главният прокурор да е в отпуск! ВСС е изпратил нашия сигнал срещу Сарафов за твърденията на Любена Петрова в студиото на Сашо Диков, че е ходил през ден в "Осемте джуджета" и е получавал различни суми! Търсим Сарафов да го питаме и защо изпра Гешев и Пеевски по сигнала ни за КТБ! Имаме хиляди нови документи и доказателтва, а прокуратурата не пожела дори да ги види. Сега му носим част от документите. И разбира се — държим да му поискаме лично оставката!

А дали вече не е при Пепи

Е какво толкова е станало ,че дъжавата се ,,тресяла"има адекватно стабилно правителство което е на прав път ,истерията на русофилите ги тресе само тях, до тогава докато Гадев и уртачката му не се пръждост в дън земята.

Ето какво се постигна единствено от служебното правителство в България: За 1 път и последен, бе извършена проверка на всички МВР служители за алкохол и наркотици! Никога никой не го е постигал и няма да го постигне в България Не служебното правителство дойде за да им вдигне заплатите без нито една проверка!!! Сега МВР провсъюзът започна да отрича верността на тестовете, за служителите им!?! За гражданите, обаче все още са безкрайно точни, и търпят наказания всеки ден!!! Къде е истината??

Пействаш едно и също през ден в различни статии. Трол та ДРЪНКА

Не харесваш проверките в МВР? Не виждам нищо лошо, Но новото правителство са мишки и не смеят да разровят помията!

Няма такава наглост като на Денков фашиста? Да иска смяна на главния секретар на МВР след знаково убийство? Но има видов ден, мръсна свиня фашистка!

ууууу, вие сте наглите. Виж го само как изглежда този.

Йотова, ти ОБЕЩА да помилвате Иванчева и Биляна Петрова. А не да се разхождаш по света за наша сметка и без това хората са отвратени от вас. За вас комунистите да обещаеш е чест, но да изпълниш глупост. Затова и много наивници каквито са българите ви се доверяват. Вие и комунизма построихте и демокрацията. Създадохте мутрите. Заслужавате да ви прогоним в Сибир.

Йотова за Иванчева: Чакаме документи другата седмица, обсъждаме помилване 12.11.2022 Илияна Йотова: Още следващата седмица ще се събере комисията по помилване към президентството по казуса "Иванчева" 12.11.2022 Илияна Йотова: Ще коментирам искането за помилване на Иванчева, след като молбата бъде внесена 12.11.2022

Е, изборите минаха и така....

Никакво милване на Иванчева с рушветите! Да не е взимала пачките! Трябва да си изтърпи наказателното!

Йотова задава риторични въпроси, а гузните мишки се втурват да я обиждат в отговор! Споко бе, мишоци, тя и без вас знае, че това е отмятане на поредната точка от ония, съгласуваните с Посолството! :))) Нали бяхте много горди със записа, когато Руди Гела го разпространи, що сега така увъртате, ами не си признаете, че изпълнявате задачата "да правим избори с наше МВР"?!

одобрил ли ти е коментара с глупостите.

ама вече "оня" разговор глупост ли е?! Тцъ-тцъ-тцъ! А уж бяхте толкова горди с казаното в него!!! :))) Иначе - бъркаш ме с някое пепе-мишле! Но то е нормално, когато си в балон само с такива! :))) Аз нямам нужда от съгласуване с когото и да било, за да изкажа мнение! :)))

Ами не са като вас-вие на 1вия ден отстранихте всички, особено читавите. Сега поне са се опитали да работят и са разбрали, че с плъхове дето доносничат на фатмака, не става. Явно си засегната щом си се разприказвала.

Търпяха го но тоя е пълен некъдърник както и всички президентски парашутисти

Админа на бесепарската медия как изтри половината коментари срещу свинкята. Ццццц. Българските медии са като …. тоалетна хартия. Бели, ароматизирани и бършат гъзовете на собствениците

Май от тия на снимката са произлезли маймуните

Ама кърваво червените!

Сега се опитват да направят народа български, на мсймуни, Като го баламосват!

Седи си на гъзо, Илияно!

свинята майка отново изквича

Абе, къде е Батко Буци банкянски? Тоя сега само пълни памперсите да не е следващия.

от времето на Сретен Йосич все ги пълни (според подобни коментари). Не ги ли напълни най-накрая?

като не е зает да пълни памперси, къде го?! :)))

още не сме руска диктатура да даваме обяснение за всяко назначение и да искаме одобрение на руското посолство и руския поп..ха.ха.ха

Имало е случаи министър и главен секретар (назначаван от президента) да не се понасят, но въпреки това работят заедно. Да не е първият случай, че толкова да приказват. И какво общо има Алексей Петров. При друг главен секретар нямаше да го застрелят ли? Ако е престъпник, да се радват, че има 1 по-малко. Отделно да хванат другите виновни за разстрела му.

В нормалните държави като стане издънка някой министър сам подава оставка или поне му я искат. А в България започват едни оправдания и обяснения за незаменимост. Така че премиерът добре се изявява.

А пък ние очакваме импийчмънт на рашисткия резидент и кукувицата заместничка. После съд и затвор за държавна измяна.

тия, дето са правили "ала-бла" с "рашисткия президент", какви са?! И те ли са рашисти или са обикновени шарлатани?! (рол айс няколко пъти) :))))))))))))))))))))))))))

Да се чете "ала-бала"!

Хайде правете си партия с Радев да ви видим. Вече седем години само общи фрази и нацупени червени муцунки. Докато управлявахте еднолично всичко беше по мед и масло. Сега всичко върви на зле.

Ах как ви се иска партия на Резидента,как ви се иска.... И не че нещо ще се промени, освен поредното роене на оредяващите привърженици на левите русофили.

Карат ни по украинския сценарий .....

Те хамериканците само един сценарий си имат и смятат че ще работи вечно.

След ПОРЕДИЦАТА от УБИЙСТВА трябваше да си замине МИНИСТЪРЪТ на МВР.

А на нея какво и влиза в работата?

Чети внимателно - ЖУРНАЛИСТИ я ПИТАТ; тя отговаря.

А Вие госпожо коя бяхте, че не Ви познавам?

Това май беше секретарката на ония дето нищо не прави, а само акъли дава!