Радев: Да помним миналото, за да сме готови за бъдещето

"Само народ, който помни своето минало е готов за бъдещето", каза президентът Радев по повод годишнината от Илинденско-Преображенското въстание.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Да помним миналото, за да сме готови за бъдещето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

79, уточнявам явно си млад, социализАма , така го изговаряше навремето бай ви Тошо, а не социализЪма!

Как се нарича мъж командван от една жена? Мъж по чехъл Как се нарича мъж командван от две жени ? Заврян зет Как се нарича мъж командван от три жени? Румен Радев

празна глава - празни слова . докога ще се пъне тоя да се прави на умник ?

Да помним историята и миналото, когато след намесата на Запада на Берлинския конгрес през 1878 г. току що освободената от турско робство от Русия и обединена в Санстефанска България страна беше разчленена със всички произтичащи от това последствия, за да сме готови за бъдещето.

Българската държавност е възстановена с решение на Берлиндкия конгрес , ВЪПРЕКИ съпротивата на рассия !

КОГА РУСИЯ Е ДЕЙСТВАЛА ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ

Пичове, аз съм в беда! Току що констатирах, че ракията ми, БЪЛГАРСКАТА ми ракия е на привършване и съм възмутен до дъното на душата си! Свиквам незабавно домашния съвет и обявявам експресно пълно разследване, кой е посегнал така варварски и коварно, в тъмна добана най-святото ми нещо - сега трябва да утолявам мъката си с гадни уискита и други експлоататорски капиталистически ерзаци...Или може би просто случайно да намина на гости на мой приятел, българин, със сходна на моята ... ценностна система, де! Но междувременно трябва да посегна на светите скрити ми резерви, от миналото, за което споменава и резидентът Радев, понеже е и неделя, гадна краварска западна неделя....

Пич,ти си в тотална беда,от всякъде. Абсолютен трол,1000 поста имаш вече,цапайки пространството. Ракията ли ти е свършила,дрогата ли-не знам.Но писанията са пълен спам.

Мерси, и аз те обичам:)

Тиквеникът Румен Грипена е прост като гъдулка!

Моля...

ПРЯКОРЪТ - ТИКВА - Е ЗАЕТА

"За мене най-важното е да помня инструкциите на ген.Решетников и да мога гладко и без запъване да прочитам речите,написани ми от другарките Нинова и Йотова."

Да помним конгресните решения на Партията и да сме готови да изпълним петилетката за четири години!

...абе Знаех си че Неслучайно попаднах на Jeanne (..от Орлеан де ;-) - ам'чи от оназ Пернодската анасонлийка - мммможе ли ?

ЕСТИВАЛЪТ В ЖЕРАВНА С ВИДНОТО УЧАСТИЕ НА ПОЛИТИЦИ ОТ ГЕРБ НЯКАКВА НОВА ФОРМА НА ГРАБЕЖ ЛИ Е? ВИЖТЕ ЗАЩО! СПИТЕ ЛИ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ?

Всички Данни - при Афера.бг/г-ца Томова.

Масово писане на политикански глупости. Толкова сме прости и неуки! Честването на Петрова нива е традиция,чисто българска,патриотична,в памет на безброй българи,изгорени,съсечени,застреляни от турският башибозук. Къде вкарахте Президента,Русия,Путин и цялата гадост в един миг на преклонение и възспоменание!!!!! Тъпи,злобни,неподходящи,арогантни коментари на тъпи,злобни лумпени.

ВИЖ КАК ДО ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ СЕ Е НАРЕДИЛО И ЛИЦЕТО КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ. СЪЩОТО ТОВА СЪЩЕСТВО ЗАЕДНО С НЕГОВИТЕ "ТРАКИЙСКИ ДРУЖЕСТВА" ПЛЕДИРА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" С АДМИНИСТРАТИВЕН ЦЕНТЪР ОДРИН! ТЕЗИ ИДИОТИ СА ГОТОВИ ДА РАЗДЕЛЯТ БЪЛГАРИЯ В ИМЕТО НА ЦЕЛИ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ТЕЗИ НА ДЪРЖАВАТА НИ!

Че си прост и неук е ясно и явно,това, което не е ясно е зашо държиш непременно да го афишираш.

Тъпанар.

Само дето ВЪЗПОМЕНАНИЕ се пише БЕЗ"С"...

Недей да правиш такива забележки на този, грамотния, дето се възмущава от неуките и неграмотните, шъ тъ замола, брат ми!

как от управлението на СУЛТАНА попаднахме в ЦАРСТВОТО НА ЕДНА АНГЛОСАКСОНСКА ДИНАСТИЯ с представителите на която ти се гушкаш в момента. Та нали временното ти правителство го редиха КОБУРГА и ПАСИ. ТАЗИ ВРЕДНА ЗА НАРОДА НИ АНГЛОСАКСОНСКА ДИНАСТИЯ РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ ПРОТИВОПОСТАВЯЙКИ ГИ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГ ПО НАЧИН ПО КОЙТО ТУРЦИТЕ И ДА ИСКАЖА НЕ МОЖЕХА ДА ГО НАПРАВЯТ. Българин кла и ряза главите на събратята си в ИМЕТО НА ТАЗИ КОБУРГСКА ДИНАСТИЯ , а тя му плащаше "държавни награди" за този "подвиг" Сега пак сме РЕПУБЛИКА, но си имаме "ЦАР" с който ти РАДЕВ се гушиши и заговорничиш , на чийто 80-ти РОЖДЕН ти НЕЩАСТНИЩО поднасяше цветя като РОБ!! КАРАЙ Я ВСЕ ТАКА НИЩОЖЕСТВО. Ти радев никога няма да си НОМЕР ЕДНО. НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЦАРСКИ ШУГ, КАКВИТО ОКАЗА СЕ СА И ОСТАНАЛИТЕ ЦАРЕДВОРЦИ НАРЕДИЛИ СЕ ЧИННОПРЕКЛОННО НА ОПАШКАТА НА ЦАРСКИЯ РОЖДЕН ДЕН! БОКЛУЦИ!!

Не трябва да забравяте също така че плешивият и тъп шапкар пред микрофона прилича на бай Тошо като млад.

тия на снимката приличат на селска сбирка на нелицепрятни корумпирани чичковци !

Тия на снимката по-скоро приличат на партийни секретари и председатели на ТКЗС-та. Или както още се казваше по времето на социализЪма:"Беше проведена среща с партийния и стопанския актив."

го гледам там Хитлер Узунов...

За да помниш миналото , то първа трябва да го знаеш каквото е, да го осмислиш и осъзнаеш и разбереш спрямо последствията. За това се изисква по-големи усилия на мисълта, изпитания на морала, все процеси доста по-сложни от онези като да станеш президент на една държава, повтаряйки "пък аз мога да карам самальот".

Да помним миналото (21 август 1886 г.), за да сме готови за бъдещето (с Русия) Превратът в България през 1886 г. е неуспешен опит за детрониране на българския княз Александър I Батенберг на 21 август 1886 г., все пак довел в крайна сметка до неговата абдикация и до тежка политическа криза в страната, продължила повече от година. Превратът е организиран от Петербург, чрез проруски настроени офицери и русофили (цанковисти и лъжесъединисти). Организатори на преврата са майор Петър Груев, капитан Анастас Бендерев, капитаните Радко Димитриев и Георги Вазов. В заговора участва и руският военен аташе в България полковник Сахаров. Привечер, след консултации с руското външно министерство, е обявен съставът на временно правителство от русофили, начело с митрополит Климент Търновски.

Председателят на Народното събрание Стефан Стамболов, който в този момент се намира в Търново, се обявява остро срещу преврата. Майор Никифоров отказва да участва в правителството и настоява да бъде изваден от състава му. Плевенският полк, намиращ се в Ловеч, отказва да признае новото правителство, а в Севлиево либералите провеждат демонстрация срещу преврата. Във Варненския полк офицерите отстраняват командира си, подкрепил преврата. На 10 август група офицери в Пловдив, начело с командващия Пловдивската бригада подполковник Сава Муткуров, се обявяват срещу преврата. Те получават подкрепата на някои либерали, като Иван Стоянович и Димитър Тончев, които уведомяват британското консулство и така света научава за намесата на Русия в Княжество България. Установили контакт с полковете в Пазарджик, Хасково и Стара Загора, те започват да концентрират в Пловдив частите, неприемащи преврата и временното правителство. На 11 август Стамболов издава от Търново прокламация, с която обявява преврата за незаконен и назначава Муткуров за главнокомандващ на българската армия. В нощта на 11 срещу 12 август срещу временното правителство въстава 1-ви пехотен полк в Сливница. На 16 август председателят на Народното събрание издава нова прокламация, в която се обявява за наместник заедно с Петко Славейков и Георги Странски и нарежда на пловдивските войски да завземат София. Последното става на 17 август, след безкръвното оттегляне на войските на преврата и оставката на кабинета Каравелов.

Офицерите-русофили, емигрирали в Румъния, организират с руска помощ неуспешен бунт през февруари 1887 г. Вътрешнополитическата криза е овладяна след избирането на Фердинанд Сакскобургготски за български княз през юни същата година. Отношенията с Русия са възстановени едва през 1896 г.

Слава Богу, България е имала в своя защита много повече БЪЛГАРОФИЛИ отколкото е всяка друга предателска измет - пък била тя и президент.

Добре поне, че главозамаяната Дулсинея не се е курдисала този път на снимката да дразни допълнително.

Радев ИМА съвместен бизнес с ТУРСКИЯ шпион Лютви Местан(централи за БИОмаса в Пловдивско с.Цалапица).Областния Вълчо Чолаков е от РеформаТУРСКИЯ Блок комбина с турските сиви вълчета Кормаран Исмайлов и Касим ДАЛ .АКраси Премянов искаше2011 да ПРИОБЩАВА блгарски-турски-гръцки земи около Тунджа и Марица в ТРАКИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ в полза наЕРДОГАН .Същия Премянов ДАДЕ офиса на Бургаското Тракиско д-во за ТУРСКО казино

Откакто видях с очите си и чух с ушите си онази, мисля Соня Култуклиева, която иначе ми е неприятна, защото има на моменти агресивно и намаано, с прекалено високо самочувствие поведение (но си попромених мнението когато я чух при Люба Кулезич да говори за интригите и заверите по върховете и около Борисов и Пеевски, и Доган..), та когато я чух между многото скрити за обществеността факти и събития да разказва и как Доган и сарайско-библиотекарската мафия с Пеевски още в края на предното управление на Борисов са го придумвали да се съгласи следващото правителство да не е оглавявано от него, а те с Доган и останалите са го командват и контролират със своего рода "съвет на старейшините", каот Тройната банда, тоест Тройната коалиция на ДС дононисика Гоце - Доган, Станишев и Симеон Кобурготски, тримата корумпирани измекяри и българопродавци... ТА КОГАТО ТЯ РАЗКАЗА КАК МЕСТАН ОТИШЪЛ СЪС СЪЩАТА ЗАПОВЕД НА КЛИКАТА ПРИ БОРИСОВ И ДОРИ МУ ВРЪЧИЛ ПАПКАТА НА СЛЕДВАЩИЯ КАБИНЕТ, С ИМЕНАТА НА МИНИСТРИТЕ НА ТЕЗИ.... ОЩЕ ВЕДНЪЖ - ТОЗИ "ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН" МЕСТАН, ДЕТО КАТАРЗИСА ГО БЕ ПОДПУКАЛ ПО ЗАПОВЕД НА ПУТИНОФИЛА ДОГАН И ТОЙ СЕ СКРЯ В МИША ДУПКА В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО... ТА ТОЗИ, ЕКЗАКТНИЯТ Е ПРИНАСЯЛ ПАПКАТА НА ПРЕМИЕРА С ... КАБИНЕТА И МИНИСТРИТЕ НА СЛЕДВАЩИЯ КАБИНЕТ НА КОЙТО БОРИСОВ ДА НЕ БЪДЕЛ ПРЕМИЕР, А ВЕЧЕ ИЗДИГНАТ ОТ МАФИЯТА ЗА "СТАРЕЙШИНА"!!! ИЗГУБИХ ВЯКАКВИ ОСТАТЪЦИ НА УВАЖЕНИЕ ИЛИ СЛЕДИ ОТ ТАКОВА КЪМ ТОЗИ! ИЗЛИЗА, ЧЕ И МЕСТАН Е ЕДИН ГОЛЯМ БОКЛУК НАИСТИНА! И не ги каза и скри за тези неща за хората, които го подкрепихме когато мафията го подпука и се бе насрал от страх, защото явно се опитваше да се спазари с тези все още! А от мълчанието му от тогава е явно, че са успели да си се разберат някак си!

====================== "Радев: Да помним миналото, за да сме готови за бъдещето. ====================== ====================== ====================== Радев, ЗА ДА ПОМНИМ МИНАЛОТО СИ ТРЯБВА НАЙ-НАПРЕД ДА ГО ПРОЧЕТЕМ, ДА ГО НАУЧИМ, ДА ГО ЗНАЕМ И ПОЗНАВАМЕ ДЕТАЙЛНО! ===================== ===================== Иначе призивът и думите ти УВИСВАТ И НЯМАТ НИКАКЪВ СМИСЪЛ! Колкото и красиво и патриотично да си мислиш, че звучат! Поискай официално и настоятелно Путин да ни върне тоновете с оригинални български архиви и документи! ВЕДНАГА! Или се скрий някъде!

колко процента от 18 годишните знаят какво е илинденско въстание? 1%. за какво помнене говорим тогава?

Защо не стърчи на снимката,бе?

Поредната боза на дира. Оабено Премяната.

Да, този енигматичен мошеник, крадец и руска подлога кърти мивки с отвратителната си физиономия на снимката до Радев! Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа аз КОЙ си! Само погледнете кои са мутрите около Радев непрекъснато!

Сте ли се Вглеждали в гавазите, Колега ?! ..и ако да - какви Ви се виждат ? (Да - определено Нямат Наш вид.)

Ние от Америка за България се разграничаваме от думите на нашия служител "info" !!!!

Радев, ако наистина си български президент и искаш българите да помним миналото, да те светна, ПРЕДИ ДА ЗАПОМНИ НЕЩО ЕДИН ЧОВЕК ТОЙ ТРЯБВА ДА ... ГО НАУЧИ, ДА ГО ЗНАЕ! Радев, изискай настоятелно и до край, решително и като истински мъж и български президент Путин ДА НИ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ ТОНОВЕ БЪЛГАРСКИ АРХИВИ, ИСКОННА БЪЛГАРСКА СОБСТВЕНОСТ, ВСИЧКИТЕ! ОРИГИНАЛИТЕ! И тогава аз пръв ще призная, че си ДОСТОЕН И ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ И НА БЪЛГАРИЯ! А не поредният въжеиграч и путинова и московска подметка!

Архивите за първи път ги поиска официално Гоце Първанов през 2008 г. - от Путин. През 2009-а възложиха на Калфин да движи процеса. После на власт дойде Борисов и нещата умряха. След като има принципно съгласие от страна на Путин и нещата са прехвърлени в МВнР, Борисов да вземе да засили министърката си...

Аз не мога да разбера защо всичките тези управници и хора във властта и лидери на партии продължават да се правят на убити лисици! Не разбират ли, че рано или късно това ще се случи и трябва да се случи, защото архивите и по закон, и по морал СА СИ НАШИ, БЪЛГАРСКИ! Добре, руснаците ни държаха под руско робство 45 години - открито, и после още около 25 прикрито, като Троянски кон! Откраднаха ни златото, ограбиха ни живота и този на родителите ни, отнесоха - те и мекеретата им над 120 милиарда долара пари и активи на България и българите... НО МИНАЛОТО НЕ МОГАТ ДА НИ ОТНЕМАТ И ДА СКРИЯТ ПОВЕЧЕ! А то е много важна, критична, жизнено важна част от българската идентичност, от държавата и духа й, от националната ни сигурност и самочувствие! С всичките ДОБРИ И ЛОЩИ НЕЩА В НЕГО! И това рано или късно ще стане - явно наредената тактика от Москва е ДА БАВЯТ ТОПКАТА ДОКОЛКОТО МОГАТ, ДА СЕ СНИШАТ, БЕЛКИМ ПРЕМИНЕ И ТАЗИ БУРЯ КАКТО ВСИЧКИТЕ ДОСЕГА! Все си мисля, че ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ! ТОЗИ ПЪТ БЪЛГАРИТЕ СИ НАУЧИХА УРОКА И ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА И ИСТОРИЯТА В РЪЦЕТЕ! И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ ЛЕГИТИМНО И ОТКРИТО, ЗАЩОТО ИСТИНАТА И ЗАКОНИТЕ, И МОРАЛЪТ СА НА НАША СТРАНА! ВЪРНЕТЕ НИ АРХИВИТЕ И ИСТОРИЯТА, "БРАТУШКИ - ОСВОБОДИТЕЛИ"! "Развод ми дай, развод ми дай, и повече не ме лъжи, задръж златото и парите, НО АРХИВИТЕ И ИСТОРИЯТА СИ НИ ВЪРНИ!" Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа аз КОЙ си! Само погледнете кои са мутрите около Радев непрекъснато!

Битката при Ахелой се е състояла на 20 август 917 г. край р. Ахелой, между българските войски, водени от цар Симеон I Велики, и войските на Византия, водени от магистър Лъв Фока, доместик на схолите и главнокомандващ сухопътните сили на империята. България печели решителна победа. Това сражение е сред най-грандиозните битки за цялото европейско Средновековие. Според арабският хронист ал-Масуди в него вземат участие общо 122 000 души, съобщава Уикипедия.

Тогава никой не е чувал за Византия.Става въпрос за Римска империя

Аз обаче имам един съвсем сериозен въпрос към президента Радев! Като човек, който има такова голямо и сериозно отношение и уважение към историята, към БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, ЗАЩО ТОЗИ, ЗАЩО БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, НА КОГОТО ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ И ДА УВАЖАВАМЕ И ДУМА НЕ СПОМЕНАВА ЗА ОТКРАДНАТИТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И ДЕСЕТИЛЕТИЯТА ОТ МОСКВА И КРИТИ И ДЪРЖАНИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ТАМ СЪВСЗЕМ НЕЗАКОННО И НЕМОРАЛН О ИСКОННИ БЪЛГАРСКИ АРХИВИ - ТОНОВЕ С ОРИГИНАЛНИ ДОКУМЕНТИ??? Защо президентът Радев не се обърне с официална молба или искане към президента Путин ДА НИ ВЪРНАТ ОТКРАДНАТИТЕ АРХИВИ, НЕИЗМЕННА СВЯТА ЧАСТ ОТ НАШАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ????? Ако наистина е БЪЛГАРСКИ президент и иска да го уважаваме и приемаме като такъв! Някой от почитателите и привържениците на Радев да даде обяснение? Защо Радев мълчи и той като .... по тази ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, ЖИЗНЕНО ВАЖНА ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ТЕМА? И ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ И НЕ РАЗБИРА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА? РАДЕВ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ЛИ Е НАИСТИНА, ИЛИ НЕ? КОЙ СЕ БОИ ОТ ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И Я КРИЕ, И ЗАЩО, ПРЕЗИДЕНТЕ РАДЕВ?

Архивите за първи път ги поиска официално Гоце Първанов през 2008 г. - от Путин. През 2009-а възложиха на Калфин да движи процеса. После на власт дойде Борисов и нещата умряха.

Невярно. - при посещението на Путин у Нас - Е имало засягане на въпроса от СамияПутин И ! - в 'режим' на СамоРиторичност - СамиятПутин е Втълпявал че (видите ли) НЕ бива.

Попитай лично Радев, така както попита Плевнелиев, никой от форума не може да ти отговори.

А теб, а вас този ТОЛКОВА ЖИЗНЕНО ВАЖЕН, не според мен само, а според ВАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ Радев НЕ ВИ ЛИ ВЪЛНУВА, НЕ ВИ ЛИ ИНТЕРЕСУВА? ВИЕ НЕ ВЯРВАТЕ ЛИ И НЕ ПОЧИТАТЕ ЛИ ПРЗИДЕНТА СИ И ЛЮБОВТА МУ КЪМ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И БЪЛГАРЩИНАТА? Аз ще го направя, ще намеря начин да го попитам! Както преди години намерих начин да уведомя една голяма западна държава, посланика й за истинското лице на Гоце още когато бе инсталиран от ОПГ за президент, вкл. и с активно мероприятие и какво може да се очаква от него... А вие?!

Наскоро задълбах виа БЧК по Бомбардировките (1941-44) ... - Сме били бомбени Наред - Първо от СССР, после останалите...дори има Анекдотичен момент със Сръбски (Сръбски !) Дорние... ..а Фундаменталното е че УбийстеноМасовите са Около&След кончината на Борис3...която Е с Подчертан КГБ 'почерк'. Сумарно : а. Ако Борис 3ти НЕ бе Убит - Вероятно Нямаше да имаме тези Недоглеждания лято1944та б. Имайки предвид Валидността на Взискването-Ви - Следва да Задействаме г-н Сакскобургготски !

...с което - г-н Сакскобургготски : - ще Изчисти Името на Баща-си ! ...и - Ще изчисти СвоетоСобствено име като Син-на-Борис3ти .

Въпрос, Колеги ! : - Ако&Когато разгърнем Двустъпковата - Би ли било възможно г-н о.з. Радев да Ни бъде полезен отн. ТТД за АвиоНещата-Ни ? ...или И оттам да го отпишем ?

Значи И от авиация НЕ отбираааа... (Задължен !)

Не трябва да забравяме, че Русия ни освободи от Турция и че сега ни има благодарение на руснаците !

Прав е - никога не трябва да забравяме, е САЩ ни бомбардираха през 1944г. !

ТАКА Е, ТОВА Е ВЯРНО! Както Е ВЯРНО, и че съюзниците са били против - и англичани, и американци и това е станало ПО ИЗРИЧНОТО КАТЕГОРИЧНО НАСТОЯВАНЕ НА СТАЛИН! КАКТО СОЧАТ ... АРХИВИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ, ВКЛ. СТЕНОГРАМИТЕ ОТ ТОГАВА, ЗАПАЗЕНИ НА ЗАПАД!!! И тези бомбардировки са изискани от Сталин и руснаците С АБСОЛЩТНО СЪЩИЯ МОТИВ И ПРИЧиНА, С КОИТО СА ИЗВЪРШЕНИ И РУСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ВАРНА, КАВАРНА И БАЛЧИК, въпреки че са били очевидно безмислени и не са могли да повлияят изобщо на хода на изгубената от тях война, както ДОКУМЕНТИТЕ сочат че РУСКИ ОФИЦЕРИ са напомняли на съвещанията преди бомбардировките: ДА СЕ ДАДЕЛ УРОК НА БЪЛГАРИТЕ! И това идва от ... "БРАТЯТА НИ"!!! Радев, изискай настоятелно и до край, решително и като истински мъж и български президент Путин ДА НИ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ ТОНОВЕ БЪЛГАРСКИ АРХИВИ, ИСКОННА БЪЛГАРСКА СОБСТВЕНОСТ, ВСИЧКИТЕ! ОРИГИНАЛИТЕ!

Потвърждавам.

Радев, трябваше да питаш Решетников за фразата,тя гласи"Народ който не помни своята история,няма бъдеще."

И другата сентенции - миналото не е твоето бъдеще, Глупавият проумява само онова, което вече е станало. Омир. :)

Радеф, колкото по рядко говориш е по добре, и не води Деса като мечка от панаир на панаир.

Много платена паплач , нищо по същество или по темата. Ако не са платени, би трябвало да са луди, което е притеснително. И то неделя на обяд.

Новината е, че Радев е завел втората си жена на екскурзия в родният и край. Следващият месец ще се описва дрескода й хорото й миризмата на потта й вследствие на хорото и всичко пипнато от нея - в музей.

Изпускаш най-важното в новината! Бай Хуй асфалтирал ли е там в този край и ако е да, то с какво точно са били облечени или съблечени Гоце-2 и загрижената за проблемите на СПИН-а по животните негова последна съпруга? И как са били обути, да не са джапали пак боси по бойковия асфалт...

кухи фрази от най-кухата глава в историята на бг политиката

Бегай за лоботомия ! Бързо !

Преди няколко дни прочвтох "новината", че Кунева, Мадам "Йес" е испяла да намърда нахалния си продажен задник пак в някакво топло място в ЕС. Сега гледаме как Мистър "Йес", Гоце-2 ра версия се опитва да осигури бъдещето си и това на Генерал Деси... Е как няма шефът Путкин да се изусне и изцепи от Анкара преди време, прегръщайки се с неговия добър приятел и виден демократ Ердоган, че му е писнало от българите! Дори знаме и кои точно са тези българи, от които му е писнало! Не троянски коне, а магарета! Гоцета! Виж, Болния си сви парцалите и си полудява вече кротко, откакто Цацаров се направи на строг за пред хората преди и него да оправи...

Дискретно : - Се Потвърди че Такава Официална структура на ЕС/ЕК (където ДБГ тиражира че тов. Пръмова била била щяла да) - НЕ съществува. => което доУсилва Валидността на заключението-Ви !

Не се притеснявай, като не съществува ще я създадат! Те там в ЕС имат доста мънгизи да усвояват, ти откъде мислиш, че нашите крадци се учат и защо Бай Хуй и останалите са се прилепили като гербови марки за тях и Меркел, и се галят взаимно по главите или си мерят раменете, или се обарват дори и публично, като френски селянин на висок пост - Данчето Фъндъкова на пейка пред НДК-то... Я виж например БорКУР само какви работяги излезнаха и колко много работа НЕ свършиха по въпроса!

Верно бе, Радев! Верно, че "Само народ, който помни своето минало е готов за бъдещето". Ама ти помниш ли го?! Щото като ти виждам отношението към нашите Братя Освободители и те слушам, сме пак от шибаната страна, както през ПСВ и ВСВ: "Президентът Румен Радев: НАТО е гарант за националната и колективна сигурност", 03/02/2017, Инфо-център на МО. Добре че ББ не си е загубил акъла: "Борисов: Ястреби от БСП ще ни скарат с Русия. Не аз, а те са послушковци, ГЕРБ 9 месеца удържа без натовска флота в Черно море, каза бившият премиер", 21 Февруари 2017, в. Стандарт, където чета: "Защо служебният министър на отбраната Стефан Янев е "козирувал" в Брюксел и се е съгласил да има засилване на военното присъствие в Черно море?" Този въпрос зададе вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след срещата си със синдиката КНСБ. Той коментира решението на НАТО за засилване на военното присъствие в Черно море, съчетано с въздушно наблюдение и разполагане на пехотни части, взето на последната среща на военните министри от Алианса. ... Борисов отбеляза, че решението е било взето с пълно мнозинство. "Това означава, че е гласувано и от нашите представители", обясни експремиерът. "Това е много деликатна тема. Всички си спомняте времето, в което отстояхме да няма флотилия в Черно море и сили на НАТО да идват само ако има бежанска вълна", припомни Борисов. И цитира статия на "Франс прес", в която се казва, че решението за разполагане на военни сили в Черно море се е забавило с девет месеца, защото преди време България е отказала да се включи. "Сега обаче вече сме включени и това става под някаква сурдинка", ... И призова: "Президентът Румен Радев и военният министър Стефан Янев да излязат и да обяснят какво се случва". "Ситуацията е тежка. Ние вече сме цел на Русия. Вече ще има разположени войски с цел Русия и Севастопол", предупреди Борисов....". Че и послъгваш: "Радев скри и развод, и членство в БКП", 10 Ноември 2016, Plovdiv-Online

В днешно време се информираме от медиите. Тук по-горе посочвам какво и къде съм прочел, което е и основание за моите изводи и това, което пиша, но виждам, че някои не го одобряват. Е добре, ама като не го одобряват, що не посочат нещо опровергаващо, някакви аргументи, ами само изпълват Дира с бесепарска смрад?! Досущ като смрадливите соросоидни тролове!

Дреме ми на х.я откъде един лумпен си мисли, че се информира след спуснатите му опорни точки и промитите му две мозъчни клетки.

Радев, какво минало,те турците сега са в парламента.

Да ви кажа за едни изтекли незаконни СРС-та от миналия месец, които предстои да се публикуват - или през някоя от медиите на дебелия Катарзис, или на Трактора, или на Блъснатия или някоя от метресите по чехли, като Мадам В или Гочева, Та преди месец Радев, тоест Гоце -2 звъннал по скрития телефон на Бай Хуй за да му докладва както са му наредили Йотова, КУРнелия, Доган и Пеевски да изпълнява - че щял да покани високият и едновременно и най-добър приятел, и брат на България - другарят Путин секретно в България. Борисов му вдигнал телефона и го схокал: "Не се обаждай повече на този телефон, бе галфон, ти от конспирация не разбираш ли? Не се обаждай повече на този номер, знаеш на кого звъниш, ако още един път ми се обадиш, а не използваше СМС-чета и Вайбъри много лошо ще стане! Знаеш кой съм, знаеш на кой звъниш, НЕ МИ ЗВЪНИ ПОВЕЧЕ, МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА! Знаеш, че съм в дълбока конспирация!" Радев затворил много притеснено телефона и отишъл да докладва на Йотова! А тя му казала - ами направи като Гоце, бе ахмак? А онзи не разбрал: Искаш да кажеш да ида да живея обратно на село, в Сирщник, с кенеф отвън на двора ли? А Котова презрително му се подиграла: Не бе, назначи си за съветници всички по-големи бандити, крадци, разбойници и мафиоти, не забравяй и няколко лидери на групи за мокри поръчки, макар че тях повечето конкуренцията ги привлече с примамливи оферти! Изкарай Сумиста на Гоце от затвора, бе кретен, и го направи твой съветник, и това ли да те уча!

С тази "новина" направо си за клиент на г-жа Габриел. Тя заяви, че в ЕК ще води битка с фалшивите новини.

Не, не - НЕ клиент, а Партньор.

Аз тази госпожа дето представлява България с това хубаво българско име..., както и всичките госпожи и госпожици в ЕС, вкл. представящите се за мъже нали знаеш къде ще си ги туря? Нали се сещаш през коя работа са ми... И то с удоволствие!

Ти за тази, дето е взела голям хубав апартамент в София за 20 лева на месец за да СТОКИРАЛА!?!?! в него, за нея ли говориш? Е, тя е мой човек, с нея няма как да не се разбереме, и името и едно такова хубаво, българско, и думите й, на един език все пак говориме, нали така:)

Дискретно : а. Днес - просто НЕ остана кого да Страхуват&Крадат&'управляват' 'наште' - де-факто докъм 80% от Реално живеещите у Нас - СА свързани виа Мафията-на-'наште' б. Ако&Когато Късака дойде (Хеле пък по Този начин !) у Нас - Би било голям джумбуш да го Арестуват виа ЗаконаМагнитски.

vasil

Първанов само е роден в Сирищник,както и всички от това поколение в околността -просто защото там е имало родилно отделение.Иначе е от Косача,а домът с външния кенеф е в кв.Рудничар - Перник. Много инфо пускаш,ама колко е достоверно? Заб.:Не харесвам нито Първанов,нито партиите,в които е членувал.

Научи се най-напред да четеш и пишеш грамотно на български и едва след това се опитвай да коментираш, особени текстове, които се четат между редовете, бе ахмак! И като свършиш с азбуката и започнеш да изучаваш думичките и значението им, отвори речника и виж какво означава ирония, шарж и сатира, тъпак:) А ако наистина си тръгнал да черпиш достоверна информация от Дира, значи не си тъпак, а голям тъпак!

Браво на Президент Радев ! Аз се гордея с Българския Президент , патриот и Българин , за него гласуваха 2,5 милионна Български гражданина , защото вярваха че ще възроди Българщина ! Щом са го посрещнали с Добре дошли , народа го уважава и обича ! Соросиди и Агнешки глави , колкото и да викате не можете да заглушите народната любов към Президента Румен Радев !

Забравихте ком (в името-Ви)

РУМЕНЕ , АКО СИ СПОМНЯМ ОТ ИСТОРИЯТА ДОРИ ГОЛЕМИТЕ БЕЛИ БАЩИ ДЖОРДЖ ВАШИНГТОН И ТОМАС ДЖЕФЕРСЪН СА БИЛИ РОБОВЛАДЕЛЦИ, А НАЙ-МНОГО РОБИ В АМЕРИКА СА ДОСТАВЯЛИ ХОЛАНДЦИТЕ И БРИТАНЦИТЕ :)))

РУМЕНЕ , ПОРАДИ ТАЯ ПРИЧИНА РУМЪНЦИТЕ КУПУВАТ 54 АМЕРИКАНСКИ КАТЮШИ КОИТО БИЯТ ДО 300 КМ :))

Търсят си белята! Толкова близо до руската военна машина, недай, Боже, нещо да се случи. Никой няма да им помогне, а най-малко тези, които им продават оръжието ще помислят за тях.

НАШИТЕ СКЪД ПРАВЕХА ИСТАНБУЛ НА ЛЮТЕНИЦА , ДОКАТО ЧАКАМЕ РУСКАТА АВИАЦИЯ ДА ПОКРИЕ ГАДЖАЛИТЕ :))) .. ОБАЧЕ ТОВА БЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ - СЕГА СУДЖУКА ХОДИ НА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН ПРИ ДРУГИЯ СУДЖУК :))

Ако&Когато Се видите с Румънци/ки - Умната ! - че Незабавно Ви ошокват.

Гене, сигурно е бил с костюм и бос, а под ризата с гейски елек! Ах какво жалко подобие на президент! Отценяваш ли сега титана Плевнелиев, селски народе???

Отдавна не бях се смял така. С "титана" направо ме разби!

Радев, много внимателно слущай и експедитивно изпъкнявай заповедите и инструкциите на Путин, тоест на Йотова и КУРнелия (и Доган зад тях, Решетников и останалата червена паплач), за да няма "ПАДНИ-СТАНИ" и ако искаш и ти да намажеш и да си тръгнеш от президентството с едно спа-хотелче за има-няма 5-6 милиона и няколко луксозни мезонета за отрочетата, спестени от резидентските заплати...

Тъпа Селска маймуна си ! Уважавай Българския Президент , за него гласуваха 2,5 милиона Българи !

Е, щом Сте тъп Агнешки мозък...

Аз българския президент много го уважавам. И ако се срешнем лице в лице знаеш ли колко пъти бих го уважил! Оcобено за това, че се опита да ме лиши от избирателни права и да ме представи като втора категория българин или изобщо като не българин! Нямаш представа... Аз не съм като шефът му Путин дето каза публично в прав текст, че му е писнало от него! Разбира се, че и едно магарте да инсталират от Москва за президент или премиер в България, КАКТО МНОГО ПРЕДИ ТОЗИ, трябва да го уважаваме и да не го приемаме за магаре! В момента, когато магарето заеме важен пост то престава да е магаре, нали? Ние българите, и особено тези във властта и управленията през последните 70 години много се уважаваме и затова сме на тъова дередже, цъфнали и вързали! Аз го уважава, страшно много - точно толкова, колкото той ме уважава мен и останалите българи!

Ние от Америка за България се разграничаваме от думите на нашия служител "info" !!!!

"Радев: Да помним миналото, за да сме готови за бъдещето" Радев, а нещо за НАСТОЯЩЕТО ДА КАЖЕШ? Защото всички, вкл. и ти и началниците ти в Москва все в НАСТОЯЩЕТО се намираме и живеем! Да кажеш нещо например за КТБ, за престъпниците, които я атакуваха и обраха? За Пеевски, за Цацаров, за Доган, за Борисов,.. И на кого, на коя партия и чужда сила дължим тоталното разграбване на България от десетки години и откраднати над 120 милиарда долара пари и активи, демографската катастрофа и геноцида, напускането на 2.5 милиона ПРОГОНЕНИ от държатава българи? КОЙ ГИ ПРОГОНИ, БЕ ГОЦЕ, ооопс, Радев, КОЯ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА И МАФИЯ, ооопс ПАРТИЯ де? И накъде, в коя посока бягат всичките тези хора - при твоите началници в Русия, или на Запад и по-далеч от Путин?

Дискретно : в Вашингтон часовник си зацъка - ЗаконМагнитски се нарича.

Румен Радев е второ издание на Георги Първанов, Гоце - 2 версия! Бях загравил за този завършен червен престъпник Красимир Премянов, сещам се сега и за една друга червена и много нагла овца и крадла, видна перачка, мисля че се казваше Нора Ананиева, бе легендирана като професор ако не се лъжа! Изобщо ако някой се чуди защо България е на това дередже и сме на убедителното последно място по стандарт на живот, демографски показатели и тенденции и всичко в Европа достатъчно е да си спомни за всичкичервени крадци и мутри във властта през последните 45 плюс 27 годиини! Здравствуйте братушки! А доколкото разбирам Гоце-2 ние поготвил и подарък, ще ни гостува онзи, "КОЙТО Е ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХЪТ ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО (забележете - не човек, а същество!)", другарят Путкин! Едно мощно УРА по този повод, другарю Радев! И помнете какво ви предупреди бившата метреса на Гоце - 1, рижата пишман журналистка, легендирана като вице на Гоце - 2, внимавайте да не кривнете, защото Партията няма да ви прости!

+++...+++...+ ! ------ Палажение 'наших' на задунайкаю - хуже губернаторскую.

Колко лесно е да се раздават съвети, когато не си бил на висока позиция. Дори не можете да си представите по колко тънък лед стъпва един президент в държава като нашата - икономически слаба, политически зависима. Каквото и да каже, винаги ще има "за" и "против". Според мен Радев върви в правилна посока и се старае да не конфронтира страната с никого, както правеше предишният. Какво спечелихме от неговата русофобия? Кръгла нула!

Ако позволите : а. ами тоз Сега-опрезедентеният 'наш' - Тиква ли Е имал в устата&ушите&междуушието когат го занатакова 'изборния комитет' ?! ...и б. НЕ бих изключил НенавременнатаПрекаленост на инж. Плевнелиев да Е част от Високите ТроянскоКония.

А някой насила ли го накара недоразумението Радев, с опрян пистолет до главата ли, да се цани за президент и да върви по акъла на путиновото Гоце, КУРнелия и генерал Решетников и на "събранията по интереси" на дъртите "разведки" и военни полковници и генерали от запаса, бе? Ами като искаш спа-хотел с мезонети и мацката ти, която иска прожектори, внимание и скъпи парцали и си се хванал на хорото ще го играеш... Само не ме карай да мисля и оплаквам Радев, че му е много тежко като президент, защото не е на 80 години с 150 лева пенсия в България, и 200 лева лекасрствата само за месец, ясно? Тези умилителни сълзливи манипулацийки ги пробвай на Посрано - 20, в сараите или парцалите на Катарзиса! То като гледам напоследък и Дира май вече не се прикрива много...

Да се сравнява Радев с Първанов е.....маааалко смешно !!!! Първанов беше ДИПЛОМАТ, който без проблеми изкара два мандата, можеше и още, ама има констутиционни ограничения... Радев е СЛАМЕН ЧОВЕК или в буквален превод КУКЛА НА КОНЦИ, едва ли ще си завърши първия мандат.... А иначе общото за тях е, че и двамата са пионки на Москва !!!

Дипломат ил АчикПлъзгач ?! (Е 'наш' Гошко)

Защо си мисля. че Гоце дето е израснал на село с външна тоалетна (няма лошо, и Доган затова е толкова алчен и патологично и болезнено егоцентричен, защото е израснал и той на село и в много голяма бедност), и бил голям дипломат няма да може и да си пусне водата, ако посети някоя тоалетна в Япония например, няма да знае откъде и как се пуска? Впрочем съшото важи и за другия ДС доносник, за гениалният хидромелиоратор Доган! Басирам се, че това ще е запомняща се картинка - някой от тези двамата да опита да пусне водата в луксозна азиатска тоалетна:) Зашото и инструкциите не са нито на турски, нито на руски, нито на български...а на японски и знглийски, ако са поставили хората.

Вие може да сте готови за вашето, ама сгомнихте нашето, уважаеми другари, господа, леви и десни либерали и педали и тям подобни продажни кавали!!!!!!!!!

"Само народ, който помни своето минало е готов за бъдещето". Как бе, другарю Радев? Как? Как да го помнят младите ни съвременници, когато скапахте образованието, извратитихте историята, предадохте България, съсипахте бъдещето на родителитите ни, децата и внуците ни!!! Как, когато позволявате на мутри и цигани да мародерстват над тях? Как, когато правите младите българи необразовани олигофрени? Как, като гоните кадърните българи от Родината им? Как? Стига с това позьорство! Никой не ви вярва! Същите позьори ще сте и ако не дай Боже да се случи нещо лошо и в България. Ще застанете на площада пред излашената тълпа и ще им внушите да врещят: "Не ни е страх!" Презирам политическата класа в кочината Булгаристан от сърце и безплатно!!!

Само не разбрах, защо само в Булгаристан, като и тези от ЕС са същите позьори, от които ние се учим на позьорство!

Ами като спомене някой вредните за България еврогеийци, цигани и разна друга паплач слугите на властта в ДИРБГ му изтриват коментара.

Само не разбрах каква е вината на "другаря" Радев. Да напомня - когато се случваше всичко това Генерал Радев караше самолети а не държавата.

Какво заслужава народ като нашия, за който поетите горчиво са дали оценка? Сега в политиката влезе силен човек, който не е омърсен от интриги и веднага трябва да ги създадем. Вместо да застанем зад него и да го подкрепим, веднага се появиха такива, за които нищо свято не съществува. Дайте му шанс на човека, със сигурност ще докаже какво може!

няма да Му даваме време Той може...да кара самолет.

Да наистина ! : - Защо г-н о.з. Радев НЕ засегна Реалността Днес ? (Включая, НоНесамо т.нар. 'македонски въпрос' ...както И договорът България-Македония)

А бе тапири, Северозападна България е толкова зле и толкова бедна, поради простотията на населението живеещо там. Северозападнала България единствена продължава да гласува за БСП и комуняги на местни и национални избори.

ЯЖ МИ СУДЖУКА :))

vasil

За пореден път - от километри ти личи,че си северозападен пустиняк.

България не е подкрепила въстаниците, така че не разбирам какво честват българските политици. Когато Странджа била освободена, се е образувала Странджанска република, а не е била обявена за българска територия, защо ли?

В резултат на българското управление, Странджа днес е една съсипана и обезлюдена територия без бъдеще. Съсипана и обезлюдена е Северозападна България, към съсипване върви цяла Северна България за сметка на мега идеята София. Да живееш днес извън София е да се обречеш на втора категория жител на държавата ни.

vasil

Доколкото управлението от 1944 г насам може да се нарече българско.

ЗА ПРОТОКОЛА : .... "МАКЕДОНСКИЯ" И "СТРАНДЖАНСКИЯ" ВЪПРОСИ ВЪЗНИКВАТ ЗАРАДИ НАТО - ГЕРМАНИЯ , БРИТАНИЯ И ФРАНЦИЯ ... БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС :)))) .... САМО КОЙТО СИ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА , МОЖЕ ДА ИМА БЪДЕЩЕ :))

....където (т.е. В Македония) И доДенДнешен ДнешенКремъл шаралее Яко.

.... разкъсването на България е решено много преди Берлинския конгрес, на две срещи между русия и Австро-Унгария, руснаците се задължават да няма България на юг от Балкана, за да е компенсира още АвстроУнгария, за влиянието на русия на Балканите и се дава Босна и Херцеговина, а за да се компенсира Сърбия затова и се преотстъпват изконни български територии Ниш и на запад от Ниш, а за грабежа от русия на Бесарабия и излаза и на делтата на Дунав на Румъния е обещана Добруджа....

ами сгрешили сме много. Защото сме изчислили че по на аванта ше ни излезе да ни освободи Русия. А правилният избор е бил да скочим и да разпарчатосаме туркията за 2-3 дена. хахахахХ

За Протокола : а. приоритетно Ключовите Хора на Илинденското - СА от Отвън (от Княжество България) б. Неуспехът - Е 'резултат' от вербовката на някои ключови от Москва - които освен Целево разцепление, 'осигуряват' и Убийствата на Ключови Хора.

Че си дебил пак ли Русия е виновна?

Пак Ви К.О.кнах уи, Задунайшкин С. Коте ?! - Четете !, и НЕ се самоСвинете .

Тези който имаха памет и знаеха какво е род и Родина бяха избити по лагери и затвори след 9 септември 1944г.Днес всичко е безродници и руски марионетки

Струва ми се че абсолютизирате профила-Ни Днес, Колега ... а. 'управляващи'/'елит' - Парекселанс 100% б. из Останалите - Има докъм 20-25% Хора.

дървосекач, оправи си малко резачката де Нещо прекъсва виж карбуратора може и да е той.... ъм знай ли чиляк !!!

Страхова невроза ли Имате ?! --> та ме виждате Навсякъде !

НеМАМ...оКам ти /техниЧеС кия/проБЛЕМ на РЕЗ...ачката.Ти си навСЯ..къде и ще раз БЕРЕ ш. Иначе си прав .

Петрова нива е трагичен символ за тракийските българи.Един от многото за тях.Безчинствата и жесткостта на турската армия и бащибозук там и плез 1913г.,са нечовешки. Поклон пред най-светлата памет на загиналите българи-мъже,жени,деца,старци!Бог да ги прости сънародниците ни!

По време на президентския си мандат Росен Плевнелиев така и не се осмели да отиде на Петрова нива за честванията на годишнината от Илинденско-Преображенското въстание.

Евтиша пропаганда теза без особено вложено от президента

май и ти не си разбираш тъпотиите които си надраскал

ДРУГО СИ Е ДА ОТРЕЖЕ ЛЕНТИЧКА НА НОВА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА