Йотова:Антикорупционният закон едва ли ще даде справедливост

„Хората чакат справедливост, но не съм убедена, че новият антикорупционен закон ще им я даде”.

Обратно в новината

Коментари - Йотова:Антикорупционният закон едва ли ще даде справедливост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев моментално да си уволни правния екип и си назначи професионалисти. Инак тези го подвеждат .

Президентството допусна три големи гафа: 1. Прие попрваките във ЗСВ и НПК, които са абсурдни. 2. Помогна на ВСС да изберат Чолаков зо председател, което е голяма грешка. И то заради това, че нямаше мотиви. 3.Не се заитересуваха службите от манипулацията на електронната система за избор на съдии във ВСС. 100% е манипулирана. 4.Не вземат никакво отношение за действията на Цацаров, който е в основата на всички бели в страната. 5. С две думи съдебната система е на автопилот. Ще изритати последните инакомислещи, честни и достойни съдии.

Е пак,без запушалка,май?

Разбира нашето момиче от корупция! Та нали баща й беше до скоро най-корумпираният кмет на Сливница (сега вече е задминат от Кенгуруто). И дори Йотова е лично засегната от корупцията - татко й загина, защото по "втория начин" придоби един имот, бивша собственост на неговия убиец!

Илиянче, много е кисело гроздето нали ? 12 срещу 2 при президента и всички срещу БСП в парламента.Червената блузка няма да ти помогне - президенството не е ваше/ на бсп/, а на България.

...и Отново : - от Всички ексИзточни/СИВ страни - Единствено&Само 'държавата'-на-'наште' Е по АбсолютноВсичко на Дъното на Всякакви положителни класации ! ...а като Види биографиите и 'делата' на Вси'наште' ('управляващи'/'елит') - на Човек му просветва Незабавно защо Има идентитет между Режимите на ДнешенКремъл и 'наште' . И да ! - очаквам в обозримо бъдеще Да има Санкции/Рестрикции към Определени лица от 'наште' от/по Цял Свят. (Да - Същите като към онея от ДнешенКремъл.)

Не едва ли,със СИГУРНОСТ няма да даде справедливост. Това е очевидно и за третокласник. Настоящата конюнктура изключва подобно нещо.Една крепяща се на корупция власт,няма интерес да се бори с нея.Единствената надежда е властимащите да се самоизядат в борбата за по-големия кокал. А после,то е ясно - национализация и затвор.Имаме вече опит в недалечната ни история.

...'освобождението' на 9.9.1944та и съда за Вимето-на-народа ли визирате, Колега ?! - и Докога Така бре, Шмок Задунайшкин ?

махни ги тия косища бе, не си на 20,приличаш на сети се каква.Хич не ти отива,направо си смешна и с това ниско чело.

А, бе ти какво искаш, бе! Да си присади чело ли? Не виждаш ли, че тая маймунска физиономия отговаря точно на интелектуалните й възможности. Умствено ограничена, но морално разкрепостена!

Същото си помислих и аз - все са ми били смешни госпожите с едни буйни букли отпред и два нещастни косъма откъм гърба...Никаква симетрия, никаква хармония. А за политическите ѝ качества даже не говоря.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Стига еюирахте, стига сащирахте ! --> Вси'наште' СА Доказани задунайские гаулайтеря .

Няма как да се получи тази борба с корупцията, след като органа който, ще назначава хората в агенцията е символ на корупция! Половината депутати от ВОЛЯ са следствени, във всяка група има депутати, които се разследват. Висшия съдебен съвет е избран без дебати, а свдигания на пръсти и химикалки, от същите депутати! Има специализиран съд, БОРКОР и какви ли не формирования... но всички са са свързани с управлението, защото то ги е създало и назначило. Как да се борят със създателя си..... ?!

Опппааа ! - Следва ли да Се разбира че г-ца Йотова - Се присъедини ЗА Двустъпковата, Колеги ?

"Колега", да се хванем на едно хорце къмту студените душове. Че нещо си се превъзбудил. Пак.

Газта ли Пак я качват 'наште' ?! - Ваша-Ви работа !, дали Пак ще пееуастеете и/или 'купувате' НО ! - Купувачи - Ниц !

Йотова:Антикорупционният закон едва ли ще даде справедливост Не едва ли, със сигурност няма да даде никаква справедливост. По-скоро ще даде в ръцете на определени хора повече власт да рекетират други такива , като тях , но с по-малка власт.

Струва ми се че докъм декември - Всичко ще Се изясни АчикАчик у Нас... И ! - ако Пак Е по кефа на 'наште' - януари 2018 - Кабуум !

За съжаление г-жо много си права,но това е ясно на всички ни.Ние нищо не очакваме от този закон,а крадците са спокойни и си крадат на воля.Ти кажи как престъпниците горе във властта ще си борят със себе си?Има ли такова чудо някъде другаде по света.Ние сме пример за всичко лошо, което може да има в една Държава.Няма управия.

ВЪЗМУТИХ СЕ ОТ ВИКТОР КОЙТО ВЪРТИЯ,ВЪРТИЯ ВСЕ КЛЮКАРСКИ ВЪПРОСИ ЗАДАВА НА ЙОТОВА И ПОСЛЕ СЕ СЪРДЯТ ЧЕ ОБИЖДАЛИ ЖУРНАЛИСТИТЕ - ДО СЕГА САМО СТАРИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТ БНТ КОИТО РАБОТЯТ ПО ДРУГИ ТЕЛЕВИЗИИ СА ЗА ПРИМЕР КАТО ЖУРНАЛИСТИ ТЕ НЕ РАБОТЯТ НИТО В НОВА,НИТО В БТВ И БНТ -ВЗЕМЕТЕ ЧЕ СЕ НАУЧЕТЕ ОТ ТЯХ А НАЛИ СТЕ СВИКНАЛИ ДА ВИ ДАВАТ ПАРИ ЗАБРАВЯТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ГОВОРИТЕ

На Виктор така му нареждат. Журналисти, които не слушкат не могат да работят в "тези" медии.

То поначало при демонокрацията първата, реалната власт, е финансовата, банките демек. Втората, назначавана от банките, са медиите. Останалите, законодателна, изпълнителна, съдебна, празидентска... са само за парлама и прикритие на същинските две.

Решава тоя, който има пари бе. Ти какво ще "решаваш" като нямаш пари.

Правилно ! - 'благодарение' на 'наште' - у Нас кеф Ни 'демокрация', кеф Ни 'банки', кеф Ни 'финанси', кеф Ни 'финанси' ... Хеле пък 'управление' !

важен пример на Йотова! Как Франция бори шуробаджанащината! Йотова даде пример с Фион,който е назначил на държавна служба жена си! Във Франсия се разрази скандал,ОБАЧЕведнага приемат ЗАКОН в който е описано ,кой как и къде може и ДАЛИ може да назначава родата си до девето коляно чак! Е това е в демократична Франция!

Ей на това му се вика безочие - Борба с корупцията. После ще обявят, че борбата е спечлена по точки.

ако съпричастни към корупцията от БСП започнат да влизат в затвора и да им бъде отнето незаконно придобито имущество значи законът работи и има справедливост!

Ами разбира се...трябва нов закон , но и смяна на всички съдии и прокурори....Със стари ку... нов бардак не става...С тези съдии и прокурори до тук....

Мине не мине време и гледа да блесне в публичното пространство с поредна провокация. От кога има право да говори че президентската институция е НАША? На кого наша бе мила- изясни се-на БСП-то ли ,на теб и Радев ли ,или на целия български народ Тяхната била-друг път!

щом не е на БСП няма справедливост.

Йотова не ми се хиликато пача. това е ясно на всеки с 2 грама мозък, че не закона е важен а кой ще го прилага и политическата воля да се прилага. А ти ми кажи защо бавиш издаването на паспорти на фиромите с българско самосъзнание?