Коментари - Илияна Йотова подкрепи Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Илияна Йотова подкрепи Истанбулската конвенция

Вицепрезидентът Илияна Йотова подкрепи Истанбулската конвенция. Тя посочи, че е трябвало да се състои дебат в България, за да се избегнат спекулациите.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова подкрепи Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

..илияна йотова.. човек на сорос ?..

и манолова подкрепила конвенцията явно двете с йотова вече са с либерално ориентирано поведение напук на нинова дето остава със консервативно социалистически ориентирано поведение за сега, но не се знае до кога

Едва ли може да ме учуди, че тази комунистическа пачавара ще направи друго. Та нали леви и либерали измислят ежедневно какви ли не схеми за разложението на обществото.

левите са най големите либерасти

имах колебания за гласуването за Радев заради тази мърша, но накрая се прежалих, дано Радев да я разкара,защото жената е подлога на европа и не я е грижа Бг, тук си имаме наши интереси и ако обича да работи да се смени толерасията на запада а не ние да ставаме като тях, нали сме едно, защо само ни набутвате те какво мислели, нека те да следват нашите ценности.

Господжата под "дебат" разбира по-засилено облъчване на стадото. Нарочно се фокусира само в частта за "насилието", и "равноправието" но явно не знае че в бившите соц страни жените работеха наравно във фабриките и бяха ятаци и пратизанки през 2-та световна, та господжата е далеч от това което вълнува хората и прави цял един народ по-прост от нея, всички сме тъпи, само тя разбрала. Явно че работи за чужди интереси. Иначе не гъква за "прилагането" на конвенцията в детски градини и училища. Аре с Борисов да изчезват - Нинова и Радев начело ще спасят държавата.

Inpichmant

Истанбулската конвенция е тест за лоялност към глобалния елит Автор: Явор Дачков, Гласове Истанбулската конвенция е маркер - кой къде стои в политическия мейнстрийм и какви са му убежденията. Обикновено онези, които я подкрепят, нямат убеждения, а принадлежат към политическия менистрийм и внимават за него. Пределно ясно им е, че това е тест, а не някаква невзрачна декларация против насилието над жени. Прави са и затова се самоопределят, както направи Илияна Йотова, която е професионален политик, добър играч и много внимава в тези неща. Ако Истанбулската конвенция беше просто някаква административна формалност - нямаше да й обърне внимание, нито да се разграничава от собствената си партия, която я направи вицепрезидент. Впрочем заплахите, които Йотова отправи публично към Радев за евентуална негова еманципация от БСП, днес се връщат като бумеранг към нея. Тя много добре знае, че това е натиск от Европа и най-вече от Америка, на който политическия елит трудно ще устои. За нея Истанбулската конвенция е по-важна от собствената й партия, което говори само и единствено за значимостта на този документ и силите, които стоят зад него. Бойко Борисов също го знае, но се надява да го отиграе в свой стил - пуска го през правителството и го бламира в парламента. Няма никакво съмнение, че конвенции като тази прокарват пътя за легализацията на гей браковете, признаването на трети пол и т.н., все неща, които водят до радикална антропологична промяна - до смяна на самия човек. Те са сатанински по произход и затова мощно си прокарват път през политиката, властта и парите. Всъщност ги прокарва едно незначително малцинство, но със завидна упоритост, търпение и твърдост. И очевидна огромна власт.

Добре е, че се вдигна шум и нещата в България ще се отложат за определено време, но мисля, че това е посоката. Хубавото е, че хората все още проявяват здрав, човешки инстинкт, независимо какво мислят за него умните и красивите, и много бързо разбраха за какво става дума. Следващите опити на враговете на тяхната човечност е да приспят този инстинкт. Да ги накарат да забравят, че са хора под претекст, че могат да избират да са животни, растения, таблети, табуретки - въобще да влязат в социални и предметни роли, освобождавайки се от човешката си идентичност и "оковите" на Божия образ, по който са създадени.

Виж какво г-жо?Твоето тълкуване на неясен текст може да изглежда добре,но ако влезе в съдебна зала ,може да се тълкува иначе.Нужно е тази конвенция да се допълни с ясни разяснения за всеки спорен текст ,но да е наистина ясен,а не мъгла ,и всички определения които създават дискусия и неяснота също да бъдат разяснени от създателите на Конвенцията на официално ниво. Чак тогава, ако е нужно и добро за обществото ,да се приеме.

да е неосъзната лезбийка,всяко стадо си има мърша ,тя е мършата на БСП

потресена съм от това изказване което показва че лицето хабер си няма от народопсихологията на българина и за 2-3 години в чужбина от социалист, което също не уважавам става откровен либерал

Добре че от тая междуполова кучка нищо не зависи. Винаги ми е оставяла впечатление, че нещо не наред. Макар да гласувах за Радев, за нея не съм гласувал.

гласувал си обаче

какъв е този социален пол, закован в този текст на конвенцията: "основана на пол, социален пол, раса, цвят на кожата, език, религия, политически или други убеждения, национален или социален произход, принадлежност към национално малцинство, имуществено състояние, рождение, сексуална ориентация, идентичност, основана на пола, възраст, здравословно състояние, увреждания, семейно положение, статут на мигрант или на бежанец, или друг статут?! Моля дай разяснение на българските граждани не отварят ли пътя за узаконяване браковете между "третополовите", сиреч обратните, останалите текстове от тази конвенция които определят пола, не като природна даденост за мъж или жена, а като социално изявяване и забраняват те да бъдат дискриминирани?! Хайде разяснявай на неукия народ, уважаема, нали си не само вицепрезидент, но си била и евродепутат и телевизионен водещ, т. е. журналист!

Не подценявайте обществото! Равенство на половете може да се гарантира и без съмнителни конвенции.

пише го в конституцията, но евродепутатите може да не са я чели

И двете се отплащат на Сорос чрез пробутване на Истанбулската конвенция на злото. Сорос купува всички - и дясната Екатерина Захариева и лявата Илияна Йотова са си продали душите на Сорос - пълномощник на дявола. По делата ще ги познаете - и двете защитават гей обществата, ненормалността, разрухата на държавата и на държавите по света. И двете действат срещу нормалните хора.

Ха ха ха! Най-сетне тази се разкри!

Гласувах за Радев, а не за това дебело недоразумение. Тая пернишка пуздра може да отврати всеки нормален човек ! Ало, Йотова, нали шефката ти Нинова е на друго мнение ? Ти какво искаш, всъщност ? Освен ако ти самата не си от 3-тия пол ? Истинска пернишка Джабеса, достойна за Джаба Пеевски !!!!!!!

"Вицепрезидентът ...подкрепи Истанбулската конвенция."

КОНВЕНЦИЯТА ОТ ИСТАНБУЛ Е ОМРАЗНА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ДОРИ ДА СЕ РАТИФИЦИРА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, НИЕ НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ЙОТОВА И ЗАХАРИЕВА, ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПЛОЩАДИТЕ И ЩЕ СТОИМ ТАМ, ДОКАТО ОМРАЗНАТА КОНВЕНЦИЯ НЕ БЪДЕ ДЕНОНСИРАНА И ДОКАТО ОМРАЗНАТА ВЛАСТ НА ЗЛОТО НЕ БЪДЕ РАЗТУРЕНА. ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШВА!

трият те формално защото пишеш само с главни букви, пиши с малки

Така си и помислих вчера с този цирк за третия пол, че някой се опитва да злепостави депутатите, партиите и парламентарната република като форма на управление! Сега ни се представя вицепрезидентката като месия на разума! Някои тайни служби обработват народа в посока президентска република и то при положение, че преди повече от година българите се изразиха съвсем ясно за мажоритарни избори на парламентарната си република! За който референдум парламентът още не е гласувал! Пълен цирк и фокус-мокус и тука има, тука нема!

Storen

Това което е казала звучи много хубаво, но не мисля, че ще видим сериозна обществена дискусия по темата (просто няма кой да я организира), нито че самообявилите се патриотите са се "объркали". В началото на тази истерия си мислех, че става въпрос за най-обикновена балканска простотия, обаче след последните събития изглежда нещата може да са малко по-заплетени. Борисов традиционно има повелително отношение към коалиционните си партньори и не изпуска случай да внушава в обществото тяхната несъщественост. До сега този метод вършеше идеално работа. Явно обаче самопатриотите са решили да му се изрепчат. Чудесно разбират, че Борисов иска да "услужи" на европейските си началници, защото без тяхната подкрепа няма да е на власт. С тази акция "партньорите" му предопределят позицията на правителството и го принизяват до ниво на наблюдател. Нещо което той едва ли ще преглътне лесно. Сега се е снишил, объркан и нюха на къде ще е най-изгодно да се завърти. БСПто пък явно са решили да се направят на големи "европейци" които ще работят като "балансьори". Тоест са решили да грабнат ролята която Борисов традиционно играеше, защото последните избори показаха, че само с вехта, носталгична пропаганда и заядливост избори скоро няма да спечелят. Много хитро, но не мисля че имат капацитета да го направят. Сега остава да видим, какво ще направи Борисов. Предполагам ще се направи на "мъдър арбитър", който ще се съгласи с народа си, защото иначе с коалицията е свършено. Но така или иначе от Европа ще му дърпат ушите. Изглежда, че маневрата на самопатритите беше успешна, но на каква цена? Решение по тази тема, взето в обстановка на истерия вместо цивилизован диалог със сигурност ще нарани допълнително традиционно лошия престиж на нацията в международен план.

Г-жо Йотова когато се подготвя и най-вече изготвя една конвенция тя трябва да се изведе в такъв писмен вид който не трябва да предполага двусмислие в тълкуването на нормите заложени в нея. И за да се избегне подобно двусмислие протокола към конвенцията и самата конвенция се изготвят на няколко езика а в самия протокол се дава тълкувание на смисъла на определени думи които в самата конвенция се приемат в точно този смисъл и в никакъв друг. Обяснявате ни какво са ИМАЛИ в предвид творците на тази конвенция но ако не е написано изрично това всеки може да си интерпретира - като какво означава думата shall например в една конвенция.

соросоид, не ни учудва, английските журналисти нали я откриха в книжките за мигрантите напечатани от сорос....- "като пристигнете в европа търсете ...илияна йотова" , сорос

Целта на конвенцията е да се разчупят стереотипите за половете например за това, че мъжът трябва да изкарва прехраната на семейството. Я да видим от Кого са наложени тези "стереотипи" и срещу Кого се бори тази конвенция: "На жената рече: ще умножа и преумножа скръбта ти, кога си бременна; с болки ще раждаш деца; и към мъжа си ще тегнеш, и той ще господарува над тебе. А на Адама рече: загдето си послушал гласа на жена си и си ял от дървото, за което ти заповядах, като казах: не яж от него, - проклета да е земята поради тебе; с мъка ще се храниш от нея през всички дни на живота си; тръне и бодили ще ти ражда тя; и ще се храниш с полска трева; с пот на лицето си ще ядеш хляба си, докле се върнеш в земята, от която си взет; защото пръст си и в пръст ще се върнеш." (Бит.) Не на мъжа е възложено да ражда деца и не на жената - да изкарва прехраната. Друг стереотип за разчупване: "Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост за Господа, твоя Бог." (Втор.22:5) Друг стереотип за разчупване: "С мъж да не лягаш като с жена; това е гнусота." /Лев. 18:22/. И така ще учат децата. Авторите и на подобни конвенции и тези, които ги прокарват не са ли чели: "Недейте се лъга: Бог поругаван не бива. Каквото посее човек, това и ще пожъне" /Гал. 6:7/

Как да няма третополови. Всички мамини момченца, които живеят с родителите си до 40+

Триете направо цели групи постове! Бравос!

Ми тогава да очакват мой иск за дискриминация на пр.осн. чл. 71 ал.1 от Закон за защита от дискриминация....Ако аз- адвоката- не мога да защитя себе си чрез нашите закони, кой друг би могъл да се защити ефективно при нарушаване на човешките му права?!

Бих се присъединила към иска ти, и то с доказателства, че дир защитават насилието в обществото а трият мнения в полза на не-насилието. Дай некфи координати, защото ас сериозно мислим да ги съдим, и заедно имаме по-добър шанс да ги осъдим. Ако си сагласна, ке те свържем с адвокатката ми да обсъдите ситуацията и кой кфо.

При нужда, бих се обърнала към еврепейски съд, ако си намерим адвокат да подаде иск от мое име за медийна цензура срещу дирника. Но текъФ адвокат ше иска лична среща, ерго, требе да се върнем в страната за да задействам процедура. Ке сложим иск за мелиони евра, за да ощием дира, и ке дадем еврата на сираци и вдовици, на училища и църкви (особено църкви, падам си по колтурата, а защо не и за археология, и по археология си падъм).

нинова ,прибави йотова във вота на недоверие или я викай и нея на дуел !

Само да попитам, тези дето не вдигат самолета от социалният пол ли са?

е това бе голямо изпростяване!

Името на кандидата за вицепрезидент от БСП и евродепутат Илияна Йотова се появи в тайния списък с имена на борсовия спекулант Джордж Сорос. Това стана ясно, след като преди броени дни руската телевизия НТВ излъчи репортаж, в който друг български евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев е разпитван за фигурирането му в същия списък. Във видеото ясно се вижда как евродепутатът Ковачев кани журналиста в кабинета си в Брюксел. Интересното обаче е, че докато руският журналист разгръща страниците със секретните документи на Сорос до името и снимката на Адрей Ковачев ясно личат и тези на Илияна Йотова. Това води до извода, че кандидатът за вицепрезидент на БСП има голяма вероятност да е взимала пари от борсовия магнат.

...като вероятността е 99,99%

Като част от семейството, мога да кажа, че един цент от Сорос не сме видяли. Стига сте говорили глупости.

Изходът от това напрегнато положение бил един конференция. Над нейното свикване Балаганов работи цяла зима. Той водеше преписка с конкурентите, негови лични познати. Непознатите поканваше чрез срещаните по пътя внуци на Маркс. И ето най-после рано през пролетта на 1928 година почти всички известни деца на лейтенант Шмид се събраха в една московска кръчма при Сухаревата кула. Кворумът беше голям излезе, че лейтенант Шмид има тридесет синове на възраст от осемнадесет до петдесет и две години и четири дъщери глупави, възстари и некрасиви. В кратка встъпителна реч Балаганов изрази надежда, че братята ще намерят общ език и ще изработят най-сетне конвенция, чиято необходимост се диктува от самия живот.

това не е истанбулска, а поредната сатанинска конвенция .трябва да бъде отлично прочетена и прекрасно обмислена ,защото вътре са заровени много кучета.с подписването ѝ,България ще бъде превърната в колонията на роми ,вреи,лихвари живеещи върху гърба на социалния пол и други анормални . на практика ние ги толерираме ,а те ни нападат в гърба ,докато бхк и съд са винаги само в тяхна защита !

Винаги съм си знаел, че другарката Йотова е траверс, демек от третия пол, важното е че най-накрая намери смелост да изрази себе си, БРАВОС!!!

Вицепрезидентът Илияна Йотова е агент на Cодомитите, това и малките Българчета го знаят, така че да не ни се мярка пред очите дебелото гнусно прасе! Cмърт на Истанбулската конвенция! Cмърт на капитализма! Cвобода на Hарода!

Истанбулската конвенция е един много важен документ - подпишем ли го, мъжете ще спрат тормозят жените си. Една нова конвенция - и ще спрат убийствата, като например това в Нови ИСкър! Нужна е и конвенция против побоищата в дискотеките, против хапането на граждани от бездомните кучета, против биенето на пеленачета от медицинските сестри и пр. мъдри решения. Аз предлагам конвенция против боевете за паркоместа.

какво очаквате от агенти на сорос каквато е и тази кикимора

ние не дебатираме с диктатори, педофили, предатели, мръсници и откровени психопати. дебат трябваше да има преди да се подпишете под тази нелегитимна конвенция, която ще задължи 90% от мнозинството да изпълнява перверзните желания на 1% - заплатени от нпо - предатели на нашите ценности.

йотова, признайте си, че въпреки съществуващите закони за защита на жените и децата не можете да се справите с насилието на определени етноси, както и женитбата с малолетни именно заради бхк и други дегенерирали нпо, от които вероятно получавате дивиденти.

нова президенша трябва отвсякъде

Йотова ,може да я подкрепя ,но ние сме против !Захариева ,да подава оставка и да престанат да ни внушават видите ли другите държави гласували и ние трябва ...Оставка !

кое правителство и кой е подписал това споразумение ?! правителството на БОРИСОВ и неговата малоумна министърка ,кажете го !!тиквата мълчи и се гъне като пръднал също и патриарха и светия синод,защо ли мълчат ?!

Какво очаквате от Пеги Бънди?!

И тая дебелата ли е от третия пол ? ОТВРАТ ! Само като я гледам, ми се повръща ! Убеден съм, че президентът не застъпва нейното мнение !

Малоумно тълкуване на тенденциозни текстове в престъпен документ! Термините "мъж", "жена", "дете", "млад", "стар"... са природно (естествено) обусловени. И всякакви спекулации с определения като "социално", "прерогативно", "стереотипни роли" и т н., могат да се тълкуват единствено като опит да бъде заобиколена или деформирана действителността. Освен в природните си функции, мъжете и жените трябва да бъдат възприемани абсолютно равнопоставено. А това си е така, независимо от измислената от вчера за днес "конвенция". Самата тлъста трътка е живото доказателство за това, че дори тюфлек като нея може да заеме вицепрезидентски пост, без конвенцията, която пробва да ни натрапи. Което пък, ме навежда на реалната мисъл, че цели нещо много различно от заявената цел. Бих казал -противоположно на заявената цел. А тази цел, според мен е хората с нормална полова ориентация да бъдат принудени да робуват на макото болни индивиди, със сбъркано самовъзприятие и самоопределение. Това пък, би трябвало да озапти някак геометричното нарастване на земната хомо популация. Но дори така да е, защо не го приложат там, където пренаселеността е факт? Защо се стимулира раждаемостта в социално престъпните общности, за сметка на общностите с перспективи за цивилизационен растеж и просперитет? И тая ми била комунист! Пфу! Все пак, ще се съглася с Лукарски _ Какво ще се случи с така "защитаваните" момичета в дамската тоалетна, когато в нея необезпокоявано влязат "социално стереотипни" "девойки", претендиращи третополова идентичност? е бъдат ли в достатъчна степен защитени от конвенцията? Ами конвенционално мъжеещите се девойки, ще могат ли да ползват мъжките тоалетни или ще бъдат полово дискриминирани? Достатъчно ли сте подготвени да тгваряте на прсти, преки въпрси?

сина ти да ти доведе снаха от третия пол !!!!

Просто да повърнеш от гнусотията на тази конвенция или тълкуването и. Значи половете да бъдат равнопоставени-добре, правилно е в съвременния свят да е така. Но защо жените да бъдат по-равнопоставени от мъжете , ей това не ми е ясно.Всеки според желанието и интереса си може да подбере ситуации. -Мъж пиянде , мързеливец и психар редовно тормози жена си-има ги.Да.Но всички мъже ли са нтакива? Според разни грозни сприхави , нечистоплътни повлекани е така.Но има жени които ще ви смачакат , ако изречете нещо против съпрузите им. Тогава ккво.Кой , кой е в картинката. Друго.Кротък и работлив мъж по (Бягайте крачета на Луна)-какво правим тогава.Кой е потърпевшия-мъжа или жената.Разни феминистки, мъжемразки, мързелани и повлекани създават конфликтите в семейството, а такива селски пръчки като Йотова пробутват лафа за жената домакиня и мъжа насилник, а после говорят за по-равнопоставени полове.Отдавна жената не е като пра баба и. И защо никой не засяга темата със наглите жени и девойки.Свидетелисме на достабзверства от страна на жени, но такива загубенячки живеят още в "По света и у нас" по времето на соца.

Повърни и се задави! Горкичкият жертва на женски тормоз, онеправданият той. Кои крачета( на Луна) ти избягаха. Коя жена бяга от хубавото? Точна дефиниция за третополово, мъж жертва на женско насилие. Такива пази тази конвенция ;)

Третополово-мъж жертва на насилие от жена -киликанзер като теб.И не си мисли, че такива бълвочи като теб са по-различни от третополовото.А, че си проста кифла си личи от Крачетата(Луна),те бягат към мен, защото не прощавам, но теб ще подмина със сигурнос, защото освен за боксова круша за друго не ставаш/Хохохохохохо

Коментари - Илияна Йотова подкрепи Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Илияна Йотова подкрепи Истанбулската конвенция

Вицепрезидентът Илияна Йотова подкрепи Истанбулската конвенция. Тя посочи, че е трябвало да се състои дебат в България, за да се избегнат спекулациите.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова подкрепи Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

..илияна йотова.. човек на сорос ?..

и манолова подкрепила конвенцията явно двете с йотова вече са с либерално ориентирано поведение напук на нинова дето остава със консервативно социалистически ориентирано поведение за сега, но не се знае до кога

Едва ли може да ме учуди, че тази комунистическа пачавара ще направи друго. Та нали леви и либерали измислят ежедневно какви ли не схеми за разложението на обществото.

левите са най големите либерасти

имах колебания за гласуването за Радев заради тази мърша, но накрая се прежалих, дано Радев да я разкара,защото жената е подлога на европа и не я е грижа Бг, тук си имаме наши интереси и ако обича да работи да се смени толерасията на запада а не ние да ставаме като тях, нали сме едно, защо само ни набутвате те какво мислели, нека те да следват нашите ценности.

Господжата под "дебат" разбира по-засилено облъчване на стадото. Нарочно се фокусира само в частта за "насилието", и "равноправието" но явно не знае че в бившите соц страни жените работеха наравно във фабриките и бяха ятаци и пратизанки през 2-та световна, та господжата е далеч от това което вълнува хората и прави цял един народ по-прост от нея, всички сме тъпи, само тя разбрала. Явно че работи за чужди интереси. Иначе не гъква за "прилагането" на конвенцията в детски градини и училища. Аре с Борисов да изчезват - Нинова и Радев начело ще спасят държавата.

Inpichmant

Истанбулската конвенция е тест за лоялност към глобалния елит Автор: Явор Дачков, Гласове Истанбулската конвенция е маркер - кой къде стои в политическия мейнстрийм и какви са му убежденията. Обикновено онези, които я подкрепят, нямат убеждения, а принадлежат към политическия менистрийм и внимават за него. Пределно ясно им е, че това е тест, а не някаква невзрачна декларация против насилието над жени. Прави са и затова се самоопределят, както направи Илияна Йотова, която е професионален политик, добър играч и много внимава в тези неща. Ако Истанбулската конвенция беше просто някаква административна формалност - нямаше да й обърне внимание, нито да се разграничава от собствената си партия, която я направи вицепрезидент. Впрочем заплахите, които Йотова отправи публично към Радев за евентуална негова еманципация от БСП, днес се връщат като бумеранг към нея. Тя много добре знае, че това е натиск от Европа и най-вече от Америка, на който политическия елит трудно ще устои. За нея Истанбулската конвенция е по-важна от собствената й партия, което говори само и единствено за значимостта на този документ и силите, които стоят зад него. Бойко Борисов също го знае, но се надява да го отиграе в свой стил - пуска го през правителството и го бламира в парламента. Няма никакво съмнение, че конвенции като тази прокарват пътя за легализацията на гей браковете, признаването на трети пол и т.н., все неща, които водят до радикална антропологична промяна - до смяна на самия човек. Те са сатанински по произход и затова мощно си прокарват път през политиката, властта и парите. Всъщност ги прокарва едно незначително малцинство, но със завидна упоритост, търпение и твърдост. И очевидна огромна власт.

Добре е, че се вдигна шум и нещата в България ще се отложат за определено време, но мисля, че това е посоката. Хубавото е, че хората все още проявяват здрав, човешки инстинкт, независимо какво мислят за него умните и красивите, и много бързо разбраха за какво става дума. Следващите опити на враговете на тяхната човечност е да приспят този инстинкт. Да ги накарат да забравят, че са хора под претекст, че могат да избират да са животни, растения, таблети, табуретки - въобще да влязат в социални и предметни роли, освобождавайки се от човешката си идентичност и "оковите" на Божия образ, по който са създадени.

Виж какво г-жо?Твоето тълкуване на неясен текст може да изглежда добре,но ако влезе в съдебна зала ,може да се тълкува иначе.Нужно е тази конвенция да се допълни с ясни разяснения за всеки спорен текст ,но да е наистина ясен,а не мъгла ,и всички определения които създават дискусия и неяснота също да бъдат разяснени от създателите на Конвенцията на официално ниво. Чак тогава, ако е нужно и добро за обществото ,да се приеме.

да е неосъзната лезбийка,всяко стадо си има мърша ,тя е мършата на БСП

потресена съм от това изказване което показва че лицето хабер си няма от народопсихологията на българина и за 2-3 години в чужбина от социалист, което също не уважавам става откровен либерал

Добре че от тая междуполова кучка нищо не зависи. Винаги ми е оставяла впечатление, че нещо не наред. Макар да гласувах за Радев, за нея не съм гласувал.

гласувал си обаче

какъв е този социален пол, закован в този текст на конвенцията: "основана на пол, социален пол, раса, цвят на кожата, език, религия, политически или други убеждения, национален или социален произход, принадлежност към национално малцинство, имуществено състояние, рождение, сексуална ориентация, идентичност, основана на пола, възраст, здравословно състояние, увреждания, семейно положение, статут на мигрант или на бежанец, или друг статут?! Моля дай разяснение на българските граждани не отварят ли пътя за узаконяване браковете между "третополовите", сиреч обратните, останалите текстове от тази конвенция които определят пола, не като природна даденост за мъж или жена, а като социално изявяване и забраняват те да бъдат дискриминирани?! Хайде разяснявай на неукия народ, уважаема, нали си не само вицепрезидент, но си била и евродепутат и телевизионен водещ, т. е. журналист!

Не подценявайте обществото! Равенство на половете може да се гарантира и без съмнителни конвенции.

пише го в конституцията, но евродепутатите може да не са я чели

И двете се отплащат на Сорос чрез пробутване на Истанбулската конвенция на злото. Сорос купува всички - и дясната Екатерина Захариева и лявата Илияна Йотова са си продали душите на Сорос - пълномощник на дявола. По делата ще ги познаете - и двете защитават гей обществата, ненормалността, разрухата на държавата и на държавите по света. И двете действат срещу нормалните хора.

Ха ха ха! Най-сетне тази се разкри!

Гласувах за Радев, а не за това дебело недоразумение. Тая пернишка пуздра може да отврати всеки нормален човек ! Ало, Йотова, нали шефката ти Нинова е на друго мнение ? Ти какво искаш, всъщност ? Освен ако ти самата не си от 3-тия пол ? Истинска пернишка Джабеса, достойна за Джаба Пеевски !!!!!!!

"Вицепрезидентът ...подкрепи Истанбулската конвенция."

КОНВЕНЦИЯТА ОТ ИСТАНБУЛ Е ОМРАЗНА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ДОРИ ДА СЕ РАТИФИЦИРА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, НИЕ НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ЙОТОВА И ЗАХАРИЕВА, ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПЛОЩАДИТЕ И ЩЕ СТОИМ ТАМ, ДОКАТО ОМРАЗНАТА КОНВЕНЦИЯ НЕ БЪДЕ ДЕНОНСИРАНА И ДОКАТО ОМРАЗНАТА ВЛАСТ НА ЗЛОТО НЕ БЪДЕ РАЗТУРЕНА. ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШВА!

трият те формално защото пишеш само с главни букви, пиши с малки

Така си и помислих вчера с този цирк за третия пол, че някой се опитва да злепостави депутатите, партиите и парламентарната република като форма на управление! Сега ни се представя вицепрезидентката като месия на разума! Някои тайни служби обработват народа в посока президентска република и то при положение, че преди повече от година българите се изразиха съвсем ясно за мажоритарни избори на парламентарната си република! За който референдум парламентът още не е гласувал! Пълен цирк и фокус-мокус и тука има, тука нема!

Storen

Това което е казала звучи много хубаво, но не мисля, че ще видим сериозна обществена дискусия по темата (просто няма кой да я организира), нито че самообявилите се патриотите са се "объркали". В началото на тази истерия си мислех, че става въпрос за най-обикновена балканска простотия, обаче след последните събития изглежда нещата може да са малко по-заплетени. Борисов традиционно има повелително отношение към коалиционните си партньори и не изпуска случай да внушава в обществото тяхната несъщественост. До сега този метод вършеше идеално работа. Явно обаче самопатриотите са решили да му се изрепчат. Чудесно разбират, че Борисов иска да "услужи" на европейските си началници, защото без тяхната подкрепа няма да е на власт. С тази акция "партньорите" му предопределят позицията на правителството и го принизяват до ниво на наблюдател. Нещо което той едва ли ще преглътне лесно. Сега се е снишил, объркан и нюха на къде ще е най-изгодно да се завърти. БСПто пък явно са решили да се направят на големи "европейци" които ще работят като "балансьори". Тоест са решили да грабнат ролята която Борисов традиционно играеше, защото последните избори показаха, че само с вехта, носталгична пропаганда и заядливост избори скоро няма да спечелят. Много хитро, но не мисля че имат капацитета да го направят. Сега остава да видим, какво ще направи Борисов. Предполагам ще се направи на "мъдър арбитър", който ще се съгласи с народа си, защото иначе с коалицията е свършено. Но така или иначе от Европа ще му дърпат ушите. Изглежда, че маневрата на самопатритите беше успешна, но на каква цена? Решение по тази тема, взето в обстановка на истерия вместо цивилизован диалог със сигурност ще нарани допълнително традиционно лошия престиж на нацията в международен план.

Г-жо Йотова когато се подготвя и най-вече изготвя една конвенция тя трябва да се изведе в такъв писмен вид който не трябва да предполага двусмислие в тълкуването на нормите заложени в нея. И за да се избегне подобно двусмислие протокола към конвенцията и самата конвенция се изготвят на няколко езика а в самия протокол се дава тълкувание на смисъла на определени думи които в самата конвенция се приемат в точно този смисъл и в никакъв друг. Обяснявате ни какво са ИМАЛИ в предвид творците на тази конвенция но ако не е написано изрично това всеки може да си интерпретира - като какво означава думата shall например в една конвенция.

соросоид, не ни учудва, английските журналисти нали я откриха в книжките за мигрантите напечатани от сорос....- "като пристигнете в европа търсете ...илияна йотова" , сорос

Целта на конвенцията е да се разчупят стереотипите за половете например за това, че мъжът трябва да изкарва прехраната на семейството. Я да видим от Кого са наложени тези "стереотипи" и срещу Кого се бори тази конвенция: "На жената рече: ще умножа и преумножа скръбта ти, кога си бременна; с болки ще раждаш деца; и към мъжа си ще тегнеш, и той ще господарува над тебе. А на Адама рече: загдето си послушал гласа на жена си и си ял от дървото, за което ти заповядах, като казах: не яж от него, - проклета да е земята поради тебе; с мъка ще се храниш от нея през всички дни на живота си; тръне и бодили ще ти ражда тя; и ще се храниш с полска трева; с пот на лицето си ще ядеш хляба си, докле се върнеш в земята, от която си взет; защото пръст си и в пръст ще се върнеш." (Бит.) Не на мъжа е възложено да ражда деца и не на жената - да изкарва прехраната. Друг стереотип за разчупване: "Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост за Господа, твоя Бог." (Втор.22:5) Друг стереотип за разчупване: "С мъж да не лягаш като с жена; това е гнусота." /Лев. 18:22/. И така ще учат децата. Авторите и на подобни конвенции и тези, които ги прокарват не са ли чели: "Недейте се лъга: Бог поругаван не бива. Каквото посее човек, това и ще пожъне" /Гал. 6:7/

Как да няма третополови. Всички мамини момченца, които живеят с родителите си до 40+

Триете направо цели групи постове! Бравос!

Ми тогава да очакват мой иск за дискриминация на пр.осн. чл. 71 ал.1 от Закон за защита от дискриминация....Ако аз- адвоката- не мога да защитя себе си чрез нашите закони, кой друг би могъл да се защити ефективно при нарушаване на човешките му права?!

Бих се присъединила към иска ти, и то с доказателства, че дир защитават насилието в обществото а трият мнения в полза на не-насилието. Дай некфи координати, защото ас сериозно мислим да ги съдим, и заедно имаме по-добър шанс да ги осъдим. Ако си сагласна, ке те свържем с адвокатката ми да обсъдите ситуацията и кой кфо.

При нужда, бих се обърнала към еврепейски съд, ако си намерим адвокат да подаде иск от мое име за медийна цензура срещу дирника. Но текъФ адвокат ше иска лична среща, ерго, требе да се върнем в страната за да задействам процедура. Ке сложим иск за мелиони евра, за да ощием дира, и ке дадем еврата на сираци и вдовици, на училища и църкви (особено църкви, падам си по колтурата, а защо не и за археология, и по археология си падъм).

нинова ,прибави йотова във вота на недоверие или я викай и нея на дуел !

Само да попитам, тези дето не вдигат самолета от социалният пол ли са?

е това бе голямо изпростяване!

Името на кандидата за вицепрезидент от БСП и евродепутат Илияна Йотова се появи в тайния списък с имена на борсовия спекулант Джордж Сорос. Това стана ясно, след като преди броени дни руската телевизия НТВ излъчи репортаж, в който друг български евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев е разпитван за фигурирането му в същия списък. Във видеото ясно се вижда как евродепутатът Ковачев кани журналиста в кабинета си в Брюксел. Интересното обаче е, че докато руският журналист разгръща страниците със секретните документи на Сорос до името и снимката на Адрей Ковачев ясно личат и тези на Илияна Йотова. Това води до извода, че кандидатът за вицепрезидент на БСП има голяма вероятност да е взимала пари от борсовия магнат.

...като вероятността е 99,99%

Като част от семейството, мога да кажа, че един цент от Сорос не сме видяли. Стига сте говорили глупости.

Изходът от това напрегнато положение бил един конференция. Над нейното свикване Балаганов работи цяла зима. Той водеше преписка с конкурентите, негови лични познати. Непознатите поканваше чрез срещаните по пътя внуци на Маркс. И ето най-после рано през пролетта на 1928 година почти всички известни деца на лейтенант Шмид се събраха в една московска кръчма при Сухаревата кула. Кворумът беше голям излезе, че лейтенант Шмид има тридесет синове на възраст от осемнадесет до петдесет и две години и четири дъщери глупави, възстари и некрасиви. В кратка встъпителна реч Балаганов изрази надежда, че братята ще намерят общ език и ще изработят най-сетне конвенция, чиято необходимост се диктува от самия живот.

това не е истанбулска, а поредната сатанинска конвенция .трябва да бъде отлично прочетена и прекрасно обмислена ,защото вътре са заровени много кучета.с подписването ѝ,България ще бъде превърната в колонията на роми ,вреи,лихвари живеещи върху гърба на социалния пол и други анормални . на практика ние ги толерираме ,а те ни нападат в гърба ,докато бхк и съд са винаги само в тяхна защита !

Винаги съм си знаел, че другарката Йотова е траверс, демек от третия пол, важното е че най-накрая намери смелост да изрази себе си, БРАВОС!!!

Вицепрезидентът Илияна Йотова е агент на Cодомитите, това и малките Българчета го знаят, така че да не ни се мярка пред очите дебелото гнусно прасе! Cмърт на Истанбулската конвенция! Cмърт на капитализма! Cвобода на Hарода!

Истанбулската конвенция е един много важен документ - подпишем ли го, мъжете ще спрат тормозят жените си. Една нова конвенция - и ще спрат убийствата, като например това в Нови ИСкър! Нужна е и конвенция против побоищата в дискотеките, против хапането на граждани от бездомните кучета, против биенето на пеленачета от медицинските сестри и пр. мъдри решения. Аз предлагам конвенция против боевете за паркоместа.

какво очаквате от агенти на сорос каквато е и тази кикимора

ние не дебатираме с диктатори, педофили, предатели, мръсници и откровени психопати. дебат трябваше да има преди да се подпишете под тази нелегитимна конвенция, която ще задължи 90% от мнозинството да изпълнява перверзните желания на 1% - заплатени от нпо - предатели на нашите ценности.

йотова, признайте си, че въпреки съществуващите закони за защита на жените и децата не можете да се справите с насилието на определени етноси, както и женитбата с малолетни именно заради бхк и други дегенерирали нпо, от които вероятно получавате дивиденти.

нова президенша трябва отвсякъде

Йотова ,може да я подкрепя ,но ние сме против !Захариева ,да подава оставка и да престанат да ни внушават видите ли другите държави гласували и ние трябва ...Оставка !

кое правителство и кой е подписал това споразумение ?! правителството на БОРИСОВ и неговата малоумна министърка ,кажете го !!тиквата мълчи и се гъне като пръднал също и патриарха и светия синод,защо ли мълчат ?!

Какво очаквате от Пеги Бънди?!

И тая дебелата ли е от третия пол ? ОТВРАТ ! Само като я гледам, ми се повръща ! Убеден съм, че президентът не застъпва нейното мнение !

Малоумно тълкуване на тенденциозни текстове в престъпен документ! Термините "мъж", "жена", "дете", "млад", "стар"... са природно (естествено) обусловени. И всякакви спекулации с определения като "социално", "прерогативно", "стереотипни роли" и т н., могат да се тълкуват единствено като опит да бъде заобиколена или деформирана действителността. Освен в природните си функции, мъжете и жените трябва да бъдат възприемани абсолютно равнопоставено. А това си е така, независимо от измислената от вчера за днес "конвенция". Самата тлъста трътка е живото доказателство за това, че дори тюфлек като нея може да заеме вицепрезидентски пост, без конвенцията, която пробва да ни натрапи. Което пък, ме навежда на реалната мисъл, че цели нещо много различно от заявената цел. Бих казал -противоположно на заявената цел. А тази цел, според мен е хората с нормална полова ориентация да бъдат принудени да робуват на макото болни индивиди, със сбъркано самовъзприятие и самоопределение. Това пък, би трябвало да озапти някак геометричното нарастване на земната хомо популация. Но дори така да е, защо не го приложат там, където пренаселеността е факт? Защо се стимулира раждаемостта в социално престъпните общности, за сметка на общностите с перспективи за цивилизационен растеж и просперитет? И тая ми била комунист! Пфу! Все пак, ще се съглася с Лукарски _ Какво ще се случи с така "защитаваните" момичета в дамската тоалетна, когато в нея необезпокоявано влязат "социално стереотипни" "девойки", претендиращи третополова идентичност? е бъдат ли в достатъчна степен защитени от конвенцията? Ами конвенционално мъжеещите се девойки, ще могат ли да ползват мъжките тоалетни или ще бъдат полово дискриминирани? Достатъчно ли сте подготвени да тгваряте на прсти, преки въпрси?

сина ти да ти доведе снаха от третия пол !!!!

Просто да повърнеш от гнусотията на тази конвенция или тълкуването и. Значи половете да бъдат равнопоставени-добре, правилно е в съвременния свят да е така. Но защо жените да бъдат по-равнопоставени от мъжете , ей това не ми е ясно.Всеки според желанието и интереса си може да подбере ситуации. -Мъж пиянде , мързеливец и психар редовно тормози жена си-има ги.Да.Но всички мъже ли са нтакива? Според разни грозни сприхави , нечистоплътни повлекани е така.Но има жени които ще ви смачакат , ако изречете нещо против съпрузите им. Тогава ккво.Кой , кой е в картинката. Друго.Кротък и работлив мъж по (Бягайте крачета на Луна)-какво правим тогава.Кой е потърпевшия-мъжа или жената.Разни феминистки, мъжемразки, мързелани и повлекани създават конфликтите в семейството, а такива селски пръчки като Йотова пробутват лафа за жената домакиня и мъжа насилник, а после говорят за по-равнопоставени полове.Отдавна жената не е като пра баба и. И защо никой не засяга темата със наглите жени и девойки.Свидетелисме на достабзверства от страна на жени, но такива загубенячки живеят още в "По света и у нас" по времето на соца.

Повърни и се задави! Горкичкият жертва на женски тормоз, онеправданият той. Кои крачета( на Луна) ти избягаха. Коя жена бяга от хубавото? Точна дефиниция за третополово, мъж жертва на женско насилие. Такива пази тази конвенция ;)

Третополово-мъж жертва на насилие от жена -киликанзер като теб.И не си мисли, че такива бълвочи като теб са по-различни от третополовото.А, че си проста кифла си личи от Крачетата(Луна),те бягат към мен, защото не прощавам, но теб ще подмина със сигурнос, защото освен за боксова круша за друго не ставаш/Хохохохохохо