Коментари - Йотова: Мажоритарният вот да не се размине с народната воля | Днес.dir.bg

Йотова: Мажоритарният вот да не се размине с народната воля

Вицепрезидентът Илияна Йотова се опасява, че със законопроекта за мажоритарния вот можем да изхабим народната воля.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Мажоритарният вот да не се размине с народната воля | Днес.dir.bg

Коментари

И вицето му,се надпреварват...кой,да настъпи поредната мотика!

Се показа,най после...

Вицеперзидент Илияна Йотова е МАЙКАТА НА ТРОЛОВЕТЕ 13 февруари 2014 Хакнаха пощата на Илияна Йотова! Доказаха аферата с "троловете" B Болканлийкс се получи видео от пощата на ключовия за БСП евродепутат Илияна Йотова. Видеото показва, че в началото на януари 2014 представителката на "Лийдуей" Анета Аврамова се е свързала с Йотова на служебния й адрес, за да я уведоми, че ще работи в нейния екип. Тук нещата стават още по-интересни, защото има основателни съмнения, че промоцията на Йотова чрез интернет троловете е платена с европейските средства за комуникация, каквито се изплащат щедро на всеки евродепутат. Хакер атакува служебния имейл на евродепутатката Илияна Йотова, възмутен от лъжите на Антон Кутев Хакер доказа тлъстата лъжа на БСП, че не ползва интернет "тролове" Неизвестен потребител на интернет е успя да разкрие паролата на служебната поща на червената евродепутатка Илияна Йотова. Целта му била да намери доказателство, че тя и "другарите" й са давали пари на "интернет тролове", за да манипулират общественото мнение. Видео проследяващо стъпка по стъпка как хакер отваря и разглежда имейла на Илияна Йотова, е публикувано на сайта link и Youtube. Подателят но сигнала споделил с авторите на сайта, че е възмутен от заявлението на Антон Кутев. Червеният депутат категорично отрече, че БСП плаща на Leadway Media Solutions. ПР фирмата беше уличена, че дава пари на хора, за да манипулират общественото мнение в полза на управляващите по форуми и социални мрежи. Сензационният клип показа, че в пощата на Илияна Йотова е получено съобщение от въпросната фирма. Подателят му е Анета Аврамова, която е писала на евродепутатката през миналия месец. В писмото експертката пише, че ще се включи в нейния екип. Атанас Чобанов вярва, че троловете са поддържани евросредства, платени от Йотова!

На никого не позволено да пита поне за отзоваване на депутати престъпили депутатската си клетва.А там невиннини нямя.. Само дир е като д-р Гйобелс. Той трие без да пита поради високия си морал. А Йотова е такава, каквато й е партията.

Вицепрезидентът Илияна Йотова БСП: "Хората искат личности, които да държат отговорни за политиката, за обещанията, които са дали, за това, което са свършили в парламента. БСП- ОБЕЩАНИЯ: Илияна Йотова, 04 май 2013 "Предизборната програма предвижда създаването на 250 хил. нови работни места, повишение на доходите с 40% до края на мандата, минимална заплата от 450 лв., освобождаване на 1 млн. българи, получаваща минимална работна заплата от данъци, въвеждане на семейно подоходно облагане" 01 Mарт 2005 "Шоково вдигане на заплатите обеща БСП (задайте в гугъл). Еднократно шоково увеличение на работните заплати при влизането ни в Европейския съюз обмисля да реализира левицата при спечелването на парламентарните избори. Това съобщи депутатът Емилия Масларова" 20 Февруари 2013 "БСП обещава данъчни реформи и по-високи доходи, ако спечели изборите" 23 юли 2013 "Програмата "Орешарски" до 2017 г.: Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища" Таня Андреева БСП, 23 септември 2013 "Спираме политиката на ГЕРБ за закриване на болници. Тя също посочи, че правителството спира политиката предишните управляващи за закриване на болници в страната и безконтролно отваряне на нови" Таня Андреева БСП 29 януари 2014 "Ще има закриване на болници и съкращаване на персонал.Тя даде да се разбере, че ще има закриване на болници и съкращаване на медицинския и немедицински персонал на места. Разберете на 7-милионна България 400 болници са прекалено много, заяви здравният министър." Сергей Станишев БСП 2 декември 2011 "Увеличаването на пенсионната възраст е нагло и шоково. Той е категоричен, че БСП не приемат увеличаването на пенсионната възраст" Хасан Адемов БСП / ДПС 20 декември 2013 "Възрастта за пенсиониране ще се увеличава. Социалният министър Хасан Адемов заяви, че увеличаването на възрастта за пенсиониране няма алтернатива"

ДОБРЕ УГОЕНАТА ДРУГАРКА МНОГО СЕ БОИ ОТ ВОЛЯТА НА НАРОДА!!РАЗБИРАЕМО Е ПРИТЕСНЕНИЕТО НА ХОРА С НЕЧИСТА СЪВЕСТ И ДЕЛА!!!

да не харесваш мажоритарния вот? Още не е приет и вече притеснява точно когото трябва - всички политически партии. Мен обаче ме притеснява как се броят бюлетините, защото смятам, че резултатите от референдума са фалшифицирани, а ВАС отказа категорично да ги преброим повторно. Това е големият проблем. Ако изборите не отразяват истинското желание на народа, значи избирателната система не е от голямо значение. Положението в момента е толкова лошо, че само луд може да се "притеснява", че можело да стане по-лошо.

Народната воля е избори до дупка по мажоритарна система. Докато БСП и ДПС изчезнат от парламента.

Не идиЙотова е идиот, а ние сме идиоти, че я избрахме с пилота на Десислаба.

кои сте вие защото ние не сме гласували нито за тия нито за тъпия мажоритарен вот

ТОВА ЛАЙНЯТО ТУЛОВИЩЕ Е ИЗЯЛО НА НАРОДА И ЕВРОПА МИЛИОНИ ПРХОСАНИ ПАРИ.

Народна воля с мажоритарен вот не се изхабява. Но опасенията на Йотова в известна степен са основателни, защото простите хора сами могат да си донесат резултати, които зависят от собствената им преценка. Беден човек не може да мисли, както много богат човек. Бедният и богатият имат различна оценка за събитията и хората. Богатият попада в два варианта: Да е разбойник, който е придобил богатство по престъпен начин и да е прост или да е образован и вследствие от изобретение, сделки и научни познания да е забогатял. Настоящето по- рядко ни дарява с учени и добри търговци, отколкото с разбойници, които все пак са малцинство, за което работи болшинството хора. На такива ще им трябват поне 50 мирен години, за да се сетят, че обединени и търсещи знания могат да се подобрят финансово. Иначе казано мажоритарен вот от бедни хора без образование и познания е трудно осъществим в полезен за обществото формат. Събитията от 2014 с КТБ и борда са пример за злоупотреба на гърба на цяла нация. Тук хората трябва да са задружни и търсещи добри решения. До 2022 година кинти ще има и ГЕРБ ще харчи, след това тези евро програми ще се преоценят, а ГЕРБ няма да има какво да харчи, затова е добре ГЕРБ да строят пътища, мостове и да поправят, колкото могат повече. След 2022 година всичко свършва и само личната икономическа привлекателност ще е от значение за по- добър живот и стандарт.

Проблемът на Бг е наистина кого избираме.Как допуснахме това..

Другарката Йотова явно забравя, че и тя е избрана Мажоритарно, само че с много по-малко гласове от над двата и половина милиона Бьлгари, изразили по категоричен начин желанието си за мажоритарен вот и левче субсидия за партиите!!!!! От 1990 година насам няма нито една политическа сила, печелила толкова гласове на избори. Значи да се управлява Бьлгария може т с милион и нещо, но за промени в избирателната система не може...... Айде бе.......?!?!

Йотова , обичам облите ти форми ,повече от Путин !!

Ама посочете ги конкретно разликите във френската избирателна система. Стига общи приказки. Дайте примери, пояснения- това е ваш дълг.

се готви ОТМЯНА на изцяло мажоритарната с-ма и въвеждане на СМЕСЕНАТА-имате интернет-ЧЕТЕТЕ!

Госпожа Йотова не ми е вицепрезидент и точно тя е причината да не гласувам за Радев. Когато хората(народа) иска нещо вие сте длъжни да изпълнявате, от предложенията на Трифонов до сега ГЕРБ са приели от шест - едно. БСП е винаги е била против всичките.

Ти кога успя да се срещнеш с народа та разбра какво иска?

Кое са приели, защото съм пропуснал?

какъвто народа такива и политиците-мажоритарната система е отречена и изоставена отдавна в европа и дори да я въведем против всякаква логика пак ще са същите политици -вижте какво стана във франция -избраха никому неизвестни политици само зцащото били на макрон -е това ли искате?

да

То пък известните са един избор....

но са по малкото зло

няма такава практика защото почти навсякъде политиците са едни хитреци като вас и обичат да се крият по дълбоките листи. ние имаме практика да избираме мажоритарно в два тура. всички кметове са избрани точно така. да ги бяхме направили и тях пропорционално тогава?

ако се приеме мажоритарната система Курнелия ще се принуди да издига хора като Елена Йончева, Тома Томов, Иво Христов, Крум Зарков, оня спортиста забравих го. До момента нямаме никаква инициатива от тези нови парламентаристи. Очакването за тях беше, че ще размажат ГЕРБ на пух и прах. А то едно голямо нищо. Йончева пита Борисов срещал ли се е с кюрдите. Ми срещал се е. И любовта на Станишев подви опашката.

герб кого ще издигат те нямат личности марешки и местан влизат

Земай сестра си и излитайте за Чукотка . . . Току виж пък там ви 'изхабили'!

След първата мотика, сега и втората мотика на държавата изригна. Май нещо се страхувате от 'народната любофф'?

И Йотова ли стана специалист по избирателен кодекс и мажоритарни вотове. И аз не ги разбирам ама поне си мълча.

ИдиЙотова, престани да плюскаш, станала си като свиня...

Тез от гъзене, вече не можеш да ги разбереш какви са? Човек инстинктивно ще каже русофили, ама едни русофили ще ходят ли насреща с американската търговска камара, да връщат фонд "Индустрия" и да финансират частни американски фирми с държавни пари. Тази среща се е състояла 10 дни преди изборите, но в ДИР нямаше публикация за нея. Явно червената вихрушка се е готвела наистина да ни прави колония на САЩ, след като едва се измъкнахме от лапите на Русия. Вижте какъв американофил имаме за президент. Умните хора следят действията и думите му и те всички са срещу Русия!

О, милата, как се притеснява за народната воля... С какво България заслужи такива "прекрасни" политици? За това ли дадоха живота си Левски, Ботев, Бенковски и много много други... Всичко е било напразно.

не е приемлива никаква форма на мажоритарна или смесена система народа ще накаже радетелите за такава промяна и ще ги изхвърли от парламента, но при мажоритарен вот завинаги

За мен ГЕРБ прави постановка -виждате ли ние искаме ,но другите не искат. Те не знаят ,че еб..ат ли се с народа , после народа е наред.

... ами другите, дето не правят постановка, червените мандрили имам предвид, да им направят секано и да гласуват за мажоритарна система.... така де толкова е лесно, стига тъпи оправдания

Ние в Пресцентъра на Партията за българия сме много загрижени за народната воля. От 30 години всички я изхабяват до крайност с малки изключения като г-н Орешарски. Един ден, когато се върнем на власт, ще я заредим, ще поставим едно ново начало и ще върнем дните на благоденствие за Партията и за българия.

Като каква др. йотова прави политически коментари, не трябваше ли да е надпартийна? И какво прави в Славовица, м? Навремето нейните колеги по партия са помогнали на Цанков да премахне официалната власт на земеделците, ама сега празнуваме...

Без контрол върху депутата от страна на партийната централа която го е издигнала, парламентът ни ще се напълни със СКРИТИ ЛИМОНКИ. Това е целта на ....? Техниката на вербуване е стара колкото света и е доведена до съвършенство в съвременния свят. Няма как ИЗБИРАТЕЛИТЕ да контролират един парламент съставен от СКРИТИ ЛИМОНКИ.

Двойна гуша или двоен стандарт все са си ваши!

Pesh0

Има достатъчно опит с мажуритарна система това са кметските избори . Всички или поне повечето са доволни от кметовете си . И е редно след като сме доволни от тях , да поискаме и народните избранници :) да се избират по този начин .

Царе на двойният стандарт! Като ще уважаваме чувствата на евреите, вие що си чешете прибраното в бельото и не заемете принципна позиция, а лельо от БСП, или имате камъни в съвестта, или е заседнало някое сиренце откраднато от чужда мандра или някоя душа взривена от атентата в църквата!!! Вие така и не се отказахте от тези дела, а си ги припознахте, като ваши, нали сте столетници?!

... да те изгонят с камъни бе йотова...

Боже опази ни! Спаси ни от глупостите на БСП! Внимание БСП, опасно за сигурността и живота на човеците!

Коментари - Йотова: Мажоритарният вот да не се размине с народната воля | Днес.dir.bg

Йотова: Мажоритарният вот да не се размине с народната воля

Вицепрезидентът Илияна Йотова се опасява, че със законопроекта за мажоритарния вот можем да изхабим народната воля.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Мажоритарният вот да не се размине с народната воля | Днес.dir.bg

Коментари

И вицето му,се надпреварват...кой,да настъпи поредната мотика!

Се показа,най после...

Вицеперзидент Илияна Йотова е МАЙКАТА НА ТРОЛОВЕТЕ 13 февруари 2014 Хакнаха пощата на Илияна Йотова! Доказаха аферата с "троловете" B Болканлийкс се получи видео от пощата на ключовия за БСП евродепутат Илияна Йотова. Видеото показва, че в началото на януари 2014 представителката на "Лийдуей" Анета Аврамова се е свързала с Йотова на служебния й адрес, за да я уведоми, че ще работи в нейния екип. Тук нещата стават още по-интересни, защото има основателни съмнения, че промоцията на Йотова чрез интернет троловете е платена с европейските средства за комуникация, каквито се изплащат щедро на всеки евродепутат. Хакер атакува служебния имейл на евродепутатката Илияна Йотова, възмутен от лъжите на Антон Кутев Хакер доказа тлъстата лъжа на БСП, че не ползва интернет "тролове" Неизвестен потребител на интернет е успя да разкрие паролата на служебната поща на червената евродепутатка Илияна Йотова. Целта му била да намери доказателство, че тя и "другарите" й са давали пари на "интернет тролове", за да манипулират общественото мнение. Видео проследяващо стъпка по стъпка как хакер отваря и разглежда имейла на Илияна Йотова, е публикувано на сайта link и Youtube. Подателят но сигнала споделил с авторите на сайта, че е възмутен от заявлението на Антон Кутев. Червеният депутат категорично отрече, че БСП плаща на Leadway Media Solutions. ПР фирмата беше уличена, че дава пари на хора, за да манипулират общественото мнение в полза на управляващите по форуми и социални мрежи. Сензационният клип показа, че в пощата на Илияна Йотова е получено съобщение от въпросната фирма. Подателят му е Анета Аврамова, която е писала на евродепутатката през миналия месец. В писмото експертката пише, че ще се включи в нейния екип. Атанас Чобанов вярва, че троловете са поддържани евросредства, платени от Йотова!

На никого не позволено да пита поне за отзоваване на депутати престъпили депутатската си клетва.А там невиннини нямя.. Само дир е като д-р Гйобелс. Той трие без да пита поради високия си морал. А Йотова е такава, каквато й е партията.

Вицепрезидентът Илияна Йотова БСП: "Хората искат личности, които да държат отговорни за политиката, за обещанията, които са дали, за това, което са свършили в парламента. БСП- ОБЕЩАНИЯ: Илияна Йотова, 04 май 2013 "Предизборната програма предвижда създаването на 250 хил. нови работни места, повишение на доходите с 40% до края на мандата, минимална заплата от 450 лв., освобождаване на 1 млн. българи, получаваща минимална работна заплата от данъци, въвеждане на семейно подоходно облагане" 01 Mарт 2005 "Шоково вдигане на заплатите обеща БСП (задайте в гугъл). Еднократно шоково увеличение на работните заплати при влизането ни в Европейския съюз обмисля да реализира левицата при спечелването на парламентарните избори. Това съобщи депутатът Емилия Масларова" 20 Февруари 2013 "БСП обещава данъчни реформи и по-високи доходи, ако спечели изборите" 23 юли 2013 "Програмата "Орешарски" до 2017 г.: Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища" Таня Андреева БСП, 23 септември 2013 "Спираме политиката на ГЕРБ за закриване на болници. Тя също посочи, че правителството спира политиката предишните управляващи за закриване на болници в страната и безконтролно отваряне на нови" Таня Андреева БСП 29 януари 2014 "Ще има закриване на болници и съкращаване на персонал.Тя даде да се разбере, че ще има закриване на болници и съкращаване на медицинския и немедицински персонал на места. Разберете на 7-милионна България 400 болници са прекалено много, заяви здравният министър." Сергей Станишев БСП 2 декември 2011 "Увеличаването на пенсионната възраст е нагло и шоково. Той е категоричен, че БСП не приемат увеличаването на пенсионната възраст" Хасан Адемов БСП / ДПС 20 декември 2013 "Възрастта за пенсиониране ще се увеличава. Социалният министър Хасан Адемов заяви, че увеличаването на възрастта за пенсиониране няма алтернатива"

ДОБРЕ УГОЕНАТА ДРУГАРКА МНОГО СЕ БОИ ОТ ВОЛЯТА НА НАРОДА!!РАЗБИРАЕМО Е ПРИТЕСНЕНИЕТО НА ХОРА С НЕЧИСТА СЪВЕСТ И ДЕЛА!!!

да не харесваш мажоритарния вот? Още не е приет и вече притеснява точно когото трябва - всички политически партии. Мен обаче ме притеснява как се броят бюлетините, защото смятам, че резултатите от референдума са фалшифицирани, а ВАС отказа категорично да ги преброим повторно. Това е големият проблем. Ако изборите не отразяват истинското желание на народа, значи избирателната система не е от голямо значение. Положението в момента е толкова лошо, че само луд може да се "притеснява", че можело да стане по-лошо.

Народната воля е избори до дупка по мажоритарна система. Докато БСП и ДПС изчезнат от парламента.

Не идиЙотова е идиот, а ние сме идиоти, че я избрахме с пилота на Десислаба.

кои сте вие защото ние не сме гласували нито за тия нито за тъпия мажоритарен вот

ТОВА ЛАЙНЯТО ТУЛОВИЩЕ Е ИЗЯЛО НА НАРОДА И ЕВРОПА МИЛИОНИ ПРХОСАНИ ПАРИ.

Народна воля с мажоритарен вот не се изхабява. Но опасенията на Йотова в известна степен са основателни, защото простите хора сами могат да си донесат резултати, които зависят от собствената им преценка. Беден човек не може да мисли, както много богат човек. Бедният и богатият имат различна оценка за събитията и хората. Богатият попада в два варианта: Да е разбойник, който е придобил богатство по престъпен начин и да е прост или да е образован и вследствие от изобретение, сделки и научни познания да е забогатял. Настоящето по- рядко ни дарява с учени и добри търговци, отколкото с разбойници, които все пак са малцинство, за което работи болшинството хора. На такива ще им трябват поне 50 мирен години, за да се сетят, че обединени и търсещи знания могат да се подобрят финансово. Иначе казано мажоритарен вот от бедни хора без образование и познания е трудно осъществим в полезен за обществото формат. Събитията от 2014 с КТБ и борда са пример за злоупотреба на гърба на цяла нация. Тук хората трябва да са задружни и търсещи добри решения. До 2022 година кинти ще има и ГЕРБ ще харчи, след това тези евро програми ще се преоценят, а ГЕРБ няма да има какво да харчи, затова е добре ГЕРБ да строят пътища, мостове и да поправят, колкото могат повече. След 2022 година всичко свършва и само личната икономическа привлекателност ще е от значение за по- добър живот и стандарт.

Проблемът на Бг е наистина кого избираме.Как допуснахме това..

Другарката Йотова явно забравя, че и тя е избрана Мажоритарно, само че с много по-малко гласове от над двата и половина милиона Бьлгари, изразили по категоричен начин желанието си за мажоритарен вот и левче субсидия за партиите!!!!! От 1990 година насам няма нито една политическа сила, печелила толкова гласове на избори. Значи да се управлява Бьлгария може т с милион и нещо, но за промени в избирателната система не може...... Айде бе.......?!?!

Йотова , обичам облите ти форми ,повече от Путин !!

Ама посочете ги конкретно разликите във френската избирателна система. Стига общи приказки. Дайте примери, пояснения- това е ваш дълг.

се готви ОТМЯНА на изцяло мажоритарната с-ма и въвеждане на СМЕСЕНАТА-имате интернет-ЧЕТЕТЕ!

Госпожа Йотова не ми е вицепрезидент и точно тя е причината да не гласувам за Радев. Когато хората(народа) иска нещо вие сте длъжни да изпълнявате, от предложенията на Трифонов до сега ГЕРБ са приели от шест - едно. БСП е винаги е била против всичките.

Ти кога успя да се срещнеш с народа та разбра какво иска?

Кое са приели, защото съм пропуснал?

какъвто народа такива и политиците-мажоритарната система е отречена и изоставена отдавна в европа и дори да я въведем против всякаква логика пак ще са същите политици -вижте какво стана във франция -избраха никому неизвестни политици само зцащото били на макрон -е това ли искате?

да

То пък известните са един избор....

но са по малкото зло

няма такава практика защото почти навсякъде политиците са едни хитреци като вас и обичат да се крият по дълбоките листи. ние имаме практика да избираме мажоритарно в два тура. всички кметове са избрани точно така. да ги бяхме направили и тях пропорционално тогава?

ако се приеме мажоритарната система Курнелия ще се принуди да издига хора като Елена Йончева, Тома Томов, Иво Христов, Крум Зарков, оня спортиста забравих го. До момента нямаме никаква инициатива от тези нови парламентаристи. Очакването за тях беше, че ще размажат ГЕРБ на пух и прах. А то едно голямо нищо. Йончева пита Борисов срещал ли се е с кюрдите. Ми срещал се е. И любовта на Станишев подви опашката.

герб кого ще издигат те нямат личности марешки и местан влизат

Земай сестра си и излитайте за Чукотка . . . Току виж пък там ви 'изхабили'!

След първата мотика, сега и втората мотика на държавата изригна. Май нещо се страхувате от 'народната любофф'?

И Йотова ли стана специалист по избирателен кодекс и мажоритарни вотове. И аз не ги разбирам ама поне си мълча.

ИдиЙотова, престани да плюскаш, станала си като свиня...

Тез от гъзене, вече не можеш да ги разбереш какви са? Човек инстинктивно ще каже русофили, ама едни русофили ще ходят ли насреща с американската търговска камара, да връщат фонд "Индустрия" и да финансират частни американски фирми с държавни пари. Тази среща се е състояла 10 дни преди изборите, но в ДИР нямаше публикация за нея. Явно червената вихрушка се е готвела наистина да ни прави колония на САЩ, след като едва се измъкнахме от лапите на Русия. Вижте какъв американофил имаме за президент. Умните хора следят действията и думите му и те всички са срещу Русия!

О, милата, как се притеснява за народната воля... С какво България заслужи такива "прекрасни" политици? За това ли дадоха живота си Левски, Ботев, Бенковски и много много други... Всичко е било напразно.

не е приемлива никаква форма на мажоритарна или смесена система народа ще накаже радетелите за такава промяна и ще ги изхвърли от парламента, но при мажоритарен вот завинаги

За мен ГЕРБ прави постановка -виждате ли ние искаме ,но другите не искат. Те не знаят ,че еб..ат ли се с народа , после народа е наред.

... ами другите, дето не правят постановка, червените мандрили имам предвид, да им направят секано и да гласуват за мажоритарна система.... така де толкова е лесно, стига тъпи оправдания

Ние в Пресцентъра на Партията за българия сме много загрижени за народната воля. От 30 години всички я изхабяват до крайност с малки изключения като г-н Орешарски. Един ден, когато се върнем на власт, ще я заредим, ще поставим едно ново начало и ще върнем дните на благоденствие за Партията и за българия.

Като каква др. йотова прави политически коментари, не трябваше ли да е надпартийна? И какво прави в Славовица, м? Навремето нейните колеги по партия са помогнали на Цанков да премахне официалната власт на земеделците, ама сега празнуваме...

Без контрол върху депутата от страна на партийната централа която го е издигнала, парламентът ни ще се напълни със СКРИТИ ЛИМОНКИ. Това е целта на ....? Техниката на вербуване е стара колкото света и е доведена до съвършенство в съвременния свят. Няма как ИЗБИРАТЕЛИТЕ да контролират един парламент съставен от СКРИТИ ЛИМОНКИ.

Двойна гуша или двоен стандарт все са си ваши!

Pesh0

Има достатъчно опит с мажуритарна система това са кметските избори . Всички или поне повечето са доволни от кметовете си . И е редно след като сме доволни от тях , да поискаме и народните избранници :) да се избират по този начин .

Царе на двойният стандарт! Като ще уважаваме чувствата на евреите, вие що си чешете прибраното в бельото и не заемете принципна позиция, а лельо от БСП, или имате камъни в съвестта, или е заседнало някое сиренце откраднато от чужда мандра или някоя душа взривена от атентата в църквата!!! Вие така и не се отказахте от тези дела, а си ги припознахте, като ваши, нали сте столетници?!

... да те изгонят с камъни бе йотова...

Боже опази ни! Спаси ни от глупостите на БСП! Внимание БСП, опасно за сигурността и живота на човеците!