Илхан Андай: Резултатът на ДПС позволява да искат съучастие във властта

Групата на АЛДЕ в европарламента ще анализират дали Пеевски няма да пренесе скандала в Брюксел, посочи още той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

илхане, илханеее, виж какво означава думичката съучастие! провери в речника! във властта вие бяхте съучастници с бсп! престъпниците сте в съучастие, нормалните хора само участват!

Дпс яко ви подритва герб, бсп и всички ви, както казват цигани и някои турци, кво искате българите, от къде на депутати за хил, две хиляди костюми, от Турция, къде ходите да се лекуват, в Турция, я какво искате ми казва една магазинерка туркиня от съседен град. Бойко ни предаде, ченгето ян на турците, изгониха българите, за да бъдат техни назначени на държавна, завършил за учител, не знаеш добре български, той е назначен от горе, голям човек, кой е този голям човек, доган, пеевски. Живи и здрави, бг е малка, всичко се знае. Герб и дпс са в играта от 10 години, преди това също с бсп, абв,. Те раждат, българи не. Те и в Турция на пазар, по добре стана за тях, далаверки, държавна, единни, а Бойко и цецо са стари, 60 пенция, простатата отиде, доган слаб, бил кон ехач.. Доган, а бг внуци ша слушате султана, на Бойко внуците, всичко се връща, бил бил, защо не направи реформи както сдс ндсв и вие 2009 герб, а тогава да видим дали щеше да си бил, богатите за теб бб глас помаците, знаете къде е келепир, за дпс циганите, турци и българи, са извън бг, тук простолюбието, на гроба милиони занеси да на храните с цецо и шайката гладните християни, отидоха си, цели семейства.. Колко народ си сложи край на живота, от хубаво, по зле и от живковото. Човек, който убива човек за пари, за мен е нула, но днес убиец, тарикат, измамник, ало измамник, строител, доктор, зъболекар, юрист, всичко е обърнато с краката нагоре, краде се яко, и санираха апартаменти, жалки души и, кога бяха видели тая яма българи мързеливи, и дпс ще ви дои докато има продажници, взе мвр, пожарна, сега иска съд и ще го дадете, всичко е в тяхни ръце, подкупни и от Асеновград, дали и какви са.. На запад два братя един такъв друг не или все тая, мизерия, обиждате, не давате градската десница, защото цц и ХХ сте селяни татари лоши хора ми казва една бизнесдама на 62 г майка Велико Търново, баща и от Южна, лоши са, а тракийци Македония добри, и 50 на 50,стягайте се, че днуци чираци на доган внуците, истина е, ела и се увери, щом заминават от Пазарджик на запад и всичко циган, оплаква ли се на тези бг, които с години не са се прибирали в крадлив ата ви кочина

Че ДПС и и сега съучастник на ГЕРБ в съсипването на страната.

Какво съучастие във властта, какви 5 лева. Много нахални стават от ДПС. Това са евроизбори и по принцип хората не гласуват масово, нито в България, нито в Европа, а техните поддържници гласуват като по команда. Затова са такива резултатите. Сега ще се съюзят с БСП за предсрочни избори. И пак ще има плюене и мръсотия. Горко ни ...

Какво съучастие?Та доган е над всички.Някой смее ли да го разследва?Колко години беше "депутат"без да се явява в парламента?

Та вие и до сега участвате във властта защото хората виждат как подкрепяте герберомутрите във всичките си договорки с тях.. Ако бяхте опозиция а не във властта щяхте да напуснете парламата а не да им давате рамо за някакъв ''кворум'' на нещо дето си е нелигитимно бая време защото парламата дефакто си е министерски я кабинет на боко - каквото разпореди това се приема..

Глупости, хората не искаха да гласуват, не защото някой им е "набил в главата", че "ВСИЧКИ СА МАСКАРИ", а защото виждат, че реално всички са маскари. А що се отнася до ДПС, тези нещо са се объркали - това е вот за европарламент, а не за НС и този резултат не им дава право на каквито и да било претенции за "съучастие във властта". Но да се приказва и да се внушават разни провокативни идеи на електората - да, това глашатаите на Доган като този журналист го могат доста успешно. Въпросът е докога ще я търпим тази пета колона? ДПС, ДОСТ - един дол дренки.

Извинявам се. това беше реплика към коментара на PEYTSCH.

PEYTSCH

Процентите на изборите са САМОЗАБЛУДА! ДПС има премного заради отчайващото негласуване на овчедушните, простовати балгарани...Българаните не гласуват поради набитото им в главите комунистическо правило ВСИЧКИ СА МАСКАРИ...Така че ДъПъСъ-то да си подвие опашката и да знае, че реално е около 5-6% от населението...Е, ако си обича и циганетата може да си сложи още 1-2%...

не гласувам. Не завися от това кой е на власт. Гледам безплатно шоу, тия другите дето зависят ще изберат ли някога нещо свястно или ще се удавят в помията. За сега гледам че се давят.....

Тъпо, като обяснение за оправдаване. По тази логика всите българи като не гласуват, на следващите избори ДПС ще имат 25%, например

Така ли човече? И твърдиш, че не си тъп? Първо - няма човек, който да не зависи от властта - дори външните българи по Щатите и Европа зависят най-малкото за документи оттук. Второ - много е тъпо да гледаш как някои се самозакопават, може би преговаряш какво те чака тебе след тях, но все пак какъв е смисъла да виждаш унищожението си предварително. Трето - илюзията , че когато комшията е зле - на теб ще ти се подобри положението. Точно обратното е - ако комшията е добре - той ще е склонен дори на подаяния към теб , ако си го закъсал. Но това не ни е присъщо на нас българите - ние мислим, правим, струваме нещо в личен план да 'постигнем', а от общото, ако може да гепим. И не е случайно, че политиците ни са и те такива. Само че другите държави също са го научили и ще дойде момент да ни го начукат именно по тая линия на всички. И - да - ти няма да си се спасил тогава.

Голямата част от тези дето не гласуват в БГ не зависят от властта и се забавляват с гледане на шоу дали останалата част ще направи правилен избор най-после или окончателно ще се удави в политическата помия в която бълбука вече 30 години.

Викаш - ти си независим? Тоест от тебе нищо не зависи?

Ще искаме Пеевски да стане премиер. Карадайъ ще му носи шлейфа.

то винаги така е било в дпс а сега и изобщо. едни се хранят през обръчите от псевдо фирми на държавни поръчки и пари фондове, другите се справят сами с честен труд и не гласуват. резултата е че кочината затъва все по-дълбоко.

Ей хора, знаете ли че Батак е с кмет от ДПС ? Гледам една карта в момента. А знаете ли какво означава това - България е застрашена да остане това коете е. Особено при слабата власт в мометнта с едва 26% ходещи да гласуват. Както се казва - и след 650 години има цикъл , който повтаря историята. Турците са в подем, имат икономика, имат население, ние какво имаме? Малко сме , ама за сметка на това сме разединени. Какво се случва на такива като нас?

не разбирам - пеевски не можел да бъде шеф на националната сигурност или там каквото бяха го избрали - и правителството на орешарски падна. Но евродепутат може да бъде. Значи ли това, че Европата е по-голема ко ина и от България?

Като основен термин в съдопроизводството "съучастие" се свързва с престъпление. Може би е редно първо да се научи българския език и след това да се потърси съответната дума за да се заяви това исконно желание на радетелите за възраждане на една имерия от преди 2 века.

Слушах тези приказки: амед доган, на рожденния си ден каза........ На рожденния си ден амед доган каза........ амед доган, на рожденния си ден каза....... Тодор Живков на N-тия конгрес на БКП каза..... На конгреса на БКП Тодор Живков каза..... Защо ми звучи познато? Казва ли ти някой?

"...искат съучастие във властта." Много точна формулировка, ашколсум машалла! Понятието "съучастие" обикновено се използва, когато става дума за машинации, престъпления, така че тук е точно на място.

Макар да е написано - ще го кажа и аз. Защото боде очите. СЪУЧАСТИЕ ВЪВ ВЛАСТТА! и ДА ГО ИСКАТ! Неграмотни хора, които дори не знаят български, искат да са във властта. За тях власстта не е избор на народа, а безкраен пазарлък и нагаждане на интересите, за да може да се краде до безкрай. и това не е само тук - цяла сутрин слушам по радиото за сметките, които се правят в Европейския парламент - кой с кого, как и срещу кого, за да е начело. Каквяво искат българи и други - все им е тая. Тия на запад все ше си живеят добре, а ние - ВСЕ ПО- ЗЛЕ.I

PEYTSCH

Задължително с ФЕСОВЕ !!!

Сакън, бре! То кога ли сте оставали извън властта, че и още!?

ДПС управлява вече 30 г. в Б-я. Днес в Е.П. разделението (фронтовата линия) е между Либерал-джентър идеолозите и Консервативно умерените граждани на Европа. В Б-я и Б.П.Ц. и Гл. Мюфтийство, както и всички други религиозни деноминации се определиха, против Истанбулската Конвенция - едно, от оръжията, за фрагментиране (раздробяване) на Обществото и налагане властта на световният "елит" в отделните държави. ДПС е член на АЛДЕ и точно те работят срещу отделните Отечества. Не се съмнявам, че българите с тюркско самосъзнание са добри граждани на Майка България, но трябва да бъдат повече партиоти и по малко корумпирани, за да живеем всички добре. По малко лъжи, повече честност и справедливост. Това е Патриотизма, нищо лошо!

СЪУЧАСТИЕ ВЪВ ВЛАСТТА. Този е работил милиционер или полицай. Те ползват тази терминология. Вместо съсобственици в имот,те казват -в този имот сме съучастници. Какво да правиш,човек може толкова колкото знае.

Тая държавна измяна и обслужването на интересите на чужда държава я нямат за нищо.

PEYTSCH

Или само Българи или само с Фесове за да ви отличаваме отдалеч от европейците...Изберете второто.

Българите са едни от най не сплотените и взаимно унищожаващи се нации в света. В 15век от това се възползват османските пълчища и ги завладяват с ятагани. В 20-21век ситуацията е почти същата: Ако на тези избори всички български партии (като изключим интернационалните БСП и ГЕРБ) се бяха обединили -ДПС(която е етническа партия,каквато няма нито в ЕС нито в САЩ и по принцип е незаконна) щеше да получи 1 евродупе...т

Оставете ДПС, те така или иначе никога няма да едноличен фактор, по важното в което човека казва е чажсе оформили две българки едната на тези които живеят от бюджета и другата е на трудещите се, а сега да видим защо е такъв голям броя на държ. служители и заетите в общ. сектор, защо няма реформи, къде е Ел. правителство, трябва ли да се продължава практиката държ. Служител да не поема осигурителна тежест, трябва ли да се намали броя им и да има достатъчно пари за пенсии на родителите ни които са работили по 40 и повече години а сега 200 мизерни лева, при наличие на 120 лева лекарства месечно и т.н., това са истинските въпроси и трябват реформи сега и веднага, нито ГЕРБ нито БСП са способни на тях те са срастнати с всичко що е вредно за България. Трябва действие от човек който има правомощия от народа и ще действа за народа, дано съвсем скоро го проумеем.

Изобщо нямате право да мрънкате тези, които изобщо не сте гласували. Следващия път ще спечелят с два махали на кръст. Гласувахте за най-евтината победа на управляващата шайка ДПС-ГЕРБ( БСП условие). Да, Бойко не ви излъга за пълзящата демокрация, просто типично в циничния си стил пропусна себе си.

*пълзящата диктатура!

Аз викам да получат съучастие после при присъдите, когато някой наистина започне да разследва престъпленията на днешните властимащи (без значение от партийната им принадлежност).

Много правилно! Позволява да искат. Ама те не са спрели да го искат това, и все по настоятелни стават, огладняха без държавни пари. Но докато Бойко е премиер, няма да им се сбъдне искането!

Те са се разбрали личи си по много детайли. И не е нужно да имат Министри, като могат да имат Зам. Министри и Шефове на Агенции, там си правят далаверите на по ниски нива.

Ей Боже, такъв величав ламтеж за власт и комисионни !! Как се ненаядоха досега ?? Да не би да са били встрани от "кацата с меда", не разбира се , но алчността е неутолима и вплетена в човешката им същност !!

PEYTSCH

Аууу...И какво предлагате като начало ? Турски език наравно със Светите Кирил и Методии ? Министерства със забрадки? Султанат не може, ама халифат може? А сиктир не искате ли? Агите първо да бъдат отрязани от привилегията на двойно гражданство с Турция. Когато го гласуват ще станат българи и могат да се интегрират наравно с африканци и афгани....

Изказването на този господин е повече от коректно към обществото.Публично е известно ,че вече няма участие във властта , а само СЪУЧАСТИЕ в нея.Съучастието е форма на организирана престъпна дейност според наказателното право , което значи че в логиката на това изказването който и да участва във властта, това е равно на мафиотска, престъпна дейност.

дпс да вземе властта и да ни оправи !

Да, това заслужаваме !!

ДъПъСъ-то от Властта не е излизало,Г-не!То си е там-там,където са кинтите и далаверата.

Пеевски в Брюксел няма да го пуснат, освен ако ДПС не иска да го отстрани. Скандалът ще е голям, рисковете за България да попадне в полезрението с корумпираната си правораздавателна система и да се увеличат противниците за приемането ни в Шенген, както и реалната опасност европейската прокуратура да се занимае с него са фактори, които в ДПС отчитат. Свободата на Пеевски в България няма как да има в Европа. А и да пътува по света с паспорт на евродепутат ще е много ... злепоставящо дори за Брюксел.

България в Шенген няма да влезе, това не го ли разбрахте вече. Колкото до европейска прокуратура, е тя не се занимава с национални проблеми. А и още нещо, България далеч не е най-корумпираната страна, както някои се опитват да ни го втълпят. Да не сме цвете, но вижте Италия, Австрия дори Германия с техните сиеменс, VW и тн

Илхане, две неща мой човек: 1. Участието ви във властта е само по партизански начин: НЯМА нормална партия в България, която да иска да направи коалиция и да управлява с ДПС!!! Дори и да излъжете някоя от големите партии, това означава самоубийство за нея и автоматично излизане от властта за вас!!! Учудващо е, че не сте го разбрали, но вкарайте Пеевски в европарламента и ще ви го обяснят там. 2. За тези избори не знам как разглеждате резултата и през какви очила - дали розови, дали турско сини, но реалността е следната: процентът ви е сравнително висок, защото българите не гласуваха масово, но в действителност имате 21 % спад спрямо резултата ви от предишните избори за европарламент. 21 % сте надолу Илхане ...... не е майтап това сриване, и може би е най-голямото сред основните партии. айде сега иди пак да седнеш с кръстосани крака на някое миндерче, сипи си едно турско кафе и си помисли върху тези две неща нито НАГЛОСТТА нито АЛЧНОСТТА са добър съветник

Че малко ли ви е съучастието във властта! Що не видиш в Кърджаалийският вилает, в Разградския санджак, в Добруджата колко ви е неограничена властта. ВЛАСТ НЕ СЕ ДАВА, НЕ СЕ КАНЯТ ВЪВ ВЛАСТТА -ВЛАСТ СЕ ВЗЕМА!!!!! ИДВАТ МЕСТНИ ИЗБОРИ -ТАМ ИСКАЙТЕ УЧАСТИЕ И СЪУЧАСТИЕ! ИМАШЕ И ПАРЛАментарни ИЗБОРИ -ЗАЩО ТОГАВА НЕ СЕ ПРЕБОРИХТЕ ЗА ЛЕЛЕЯНАТА ВЛАСТ. А в Турция власт колкото искате -чакат ви с ключовете на тепсия!

Прпява на наглост и незачитане на закона е ДПС да иска участие във властта. На всичкото отгоре и през задната врата,! Така са свикнали, така и им се иска да продължат. Само че изборите за ЕП не равнозначни на избори на НС!!

Ганьо, Ганьоооо, благодаря ти Ганьо, че си толкова прост.

Че те и сега управляват, там е проблема, че вали гърми те са абонирани за управлението на базата на етническият вот. Нашето "племе " дори да е корумпирано все пак е наше и така безкрай. Затова казваме, че Мафията ни управлява. Европейците след като натиснаха нашите съдии да пуснат ДПС до избори сега констатират, че Само в България Мафията си има държава. Разбира се там са сандвич ДПС, ГЕРБ, ДПС.

Вота не е етнически, а религиозен, защото помаците са по-българи от гагаузите и каракачаните, а и по-принцип тюрките и прабългарите са брачеди, ако не и братя.

Не е така, днес в Е.П. разделението (фронтовата линия) е между Либерал-джентър идеолозите и Консервативно умерените граждани на Европа. В Б-я и Б.П.Ц. и Гл. Мюфтийство, както и всички други религиозни деноминации се определиха, против Истанбулската Конвенция, което е едно, от оръжията, за фрагментиране (раздробяване) на Обществото и налагане властта на световният "елит" в отделните държави. ДПС е член на АЛДЕ и точно те работят срещу отделните Отечества. Не се съмнявам, че българите с тюркско самосъзнание са добри граждани на Майка България, но трябва да бъдат повече партиоти и по малко корумпирани, за да живеем всички добре. По малко лъжи, повече честност и справедливост. Това е Патриотизма, нищо лошо!

В същност що сте против! 82% активност за ДПС; нека всички останали да си помислят защо процентите на тази неетническа партия са постоянни! Вероятно си има причини, освен постоянното натягане с безработица, спиране на пенсии. макар че за бедният човек хапката да е на първо място. А това за МАФИЯТА -тя не е ЕДНОПАРТИЙНА за да се оправдавате само с нея. МАФИЯТА ДРАГИ НЯМА ЦВЯТ! запомни го!

Тя е Сандвич, многокомпонентен.

бълва не само от турските сериали

Думата "съучастие" е много подходяща за случая, основно се употребява за престъпна дейност.

Какву му е скандалното на Пеевски? :)

Какво му е нормалното?

значи си малоумен!

АМИ ПИТАЙТЕ БЕ, ГОСПОДИНЕ! ПИТАЙТЕ! ЕКИПАЖА НА КОРАБА "ЕЛЕНА"; ТЕ ДА ВИ ОТГОВОРЯТ! Ама ви е по -удобно да се правите на улави. То и във вица ее така, какво казва младата булка -ПИТАЙТЕ БЕ, ГОСПОДИНЕ; ПИТАЙТЕ, ТО ТАКА С ПИТАНЕ ЕДИН НАЕ..А НА МОЯТ МЪЖ ЖЕНА МУ!

Ако искахте предарочни що не напуснахте парламента с бсп? А да тец варна е условието.... А сега просто шантажирате. Вас ще ви забраним рано или късно

Уникална дума е употребил, звучи като съучастие в престъпление(срещу човечеството). И не само звучи!

Искал е да каже съвместно участие или просто участие, но явно не знае толкова добре български.

Позволява им да поискат ОЩЕ от властта и ОЩЕ пари от вашите джобове. Негласуващите българи, които са "над нещата", осъзнават ли че при 25% избирателна активност ДПС може да има дори мнозинство в НС? Разбира се, на тях някак би им било по-удобно да изтъргуват част от вота, с който разполагат и да ви натрапят едни послушни мутрафони, с които уж все" спорят"

Kenn1111

Всички партии са загубили гласова така че да се бият в гърдите е жалка картинка.И човека магистрала и нинова и........та и до ДПС.Българите тотално са се обезверили че политик може да свърши нещо за тях и за страната.А ДБ то си измисля успех сред българите извъън страната е също смешна история на фона на над 2 000 000 там.

Не съм имал честта да работя с Пеевски, защото той не ходи на работа.

Тоя български не знае , ама се бута в българската власт съучастник да става, що не ходи да си вее байрака в Турция....

Терминологията е коали ц ия, ама той много правилно си казва съучастие във властта....звучи, като съучастници в престъпна група, хм.

Абе, защо всички приемат евроизборите за парламентарни? Пратили петима души в Брюксел, които НИЩО НЯМА ДА СВЪРШАТ, и вече имат претенции за министерски постове. Повтарям - ВСИЧКИТЕ!

Защото нещата основно се решават в европа и трябва да има присъствие , като видят в ес че гласуват само мангали , там ще приемат привелегии само за мангали интеграции и т.н. ама парите за тези неща ще ги вземат от негласуващите тарикати

Schilo

Че вие не сте ли във властта?

На местно ниво управляват в една трета от България.