Илхам Алиев идва у нас за откриването на интерконектора за азерски газ

Президентът на Азербайджан ще бъде на официално посещение у нас ден по-рано по покана на Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния диктатор с ГАЗ Абе май ако искаш Газ или Петрол непременно се сблъсквал с нелицеприятни диктатори и се чудиш кой ще избие по малко цивилни и деца, докато купуваш от него Газ/Петрол.

Сега американските мърши Бабикян и Барберян да му целуват азерския газ на гостенина .

Ей-сега е моментът да го свитнем, за дето убива арменци!

Срамота, че каним този пишман диктатор - на власт от близо 20 години, заграбил нефтени богатства на страната си и заедно с братовчеда Ердоган само се чудят как да изгърбят Армения и да намажат нещо, барем някой ден съединят 2-те държави.

викаш не е диктатор ,не е заграбил всички ресурси на Русия и не ги е раздал на неговите слуги от вече 23 г.

Армения е окупирала район на Азербайджан , който е населен с арменци , но все пак е в международно признатите граници на Азербайджан. Неебходимо е световната общност да съдейства за намиране на адекватно решение .

То и косово беше в международно признатите граници на Сърбия, ама на. Зависи на кой си приятел за да те определят дали си добър и демократичен (като Суадитска Арабия, Турция, Азербайджан, Израел) или лпш диктатор (Сирия, Русия, Китай)

Не знам само каква ще е реакцията на Армения след тези топовни салюти.

Ало Европа за тоя няма ли санкции ?

Газ демократичен ли е, че тамън се отървахме от един недемократичен газ, трябва да внимаваме за другите газове дали са демократични!

Da ne gramnat konektora i predi da sa go otkrili

А Путин ще го поканят ли, половината газ по този поток е руски. А Аз си мислех, че ще налагаме санкции на азерите. Пак си затварят очите и ушите демократите, и се навеждат напред, че отзад ги чака един чичо.

Ти си невеж и глупав комуняга,а също и зомбиран проруски тъпанар. Разбери го,осъзнай го и си го признай. Вместо да драскаш безсмислици и тъпотии по форумите,по добре е да нахраниш кокошките на село. И не забравяй да поправиш раздрънкана ти Голф тройка.

Тези не нападнаха ли Армения или няма проблем ?

То и Русия нападнаха Укйрана ама викаш за тях може, а?? Тънката разлика е, че всеки долар, даден на Путин един ден ще се върне под формата на артилерийски снаряди и ракети, падащи по други държави в Европа докато един слънчев ден ще дойде и реда на България.

А на Армения еврата ще се върнат в хуманитарна помощ. Блееш.

Радев трябва да заеме позиция, че България подкрепя Азербайджан в конфликта им срещу руското прокси Армения. Всичко друго е алекоконстантиновщина

Ще купуваме руска газ премесена с азербайджанската и готово. А надценката ще я платим всички заедно.

Ще купуваш, ако имаш пари. Обаче понеже си беден, само ще четеш във вестника как другите купуват. А ти ще се грееш на съчки и стари мебели

Топ демократа и миротворец Алиев... #нашитеценности

Газът не е азерски а азербайджански. В Азербайджан има 9 милиона азери, а азерите в Иран са над 15 милиона. В Азербайджан живеят само една четвърт от всички азери. Иранските азери и останалите азери извън Азербайджан нямат никакво отношение към азербайдганския газ, не го произвеждат и не го доставят.

Дискастинг Хипокраси, майна!

А триещият го боли ППутката в главата!

Боли ме гъзА, гъзА ме боли...

демократичният азерски газ дойди :Д

Да налагаш санкции на Русия, защото напада суверенни държави и Путин е доктатор и същевременно да поканиш Алиев на официално посещение .....

Ами то така стана.

Защо с цялата си тъпотия сте избрали глупавото руско мекере Радев за президент? Сега го гледайте как излага България и му се радвайте. И дано на следващите избори нещо светне в промитите ви плитки мозъци.