17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво да ядат тия, дето трябва да го развиват бизнеса бе, друже?

не е верно! мутробизнесът в територията повелява: На работника се плаща нищо! как така ше му стигат парите от работа? Треблва да се набълбуква с кредити, че и да зима такиви и за хляб. мачкаош, докът се превие и го товариш кат магаре. Най-сладко е да му откраднеш сички доходи и да ги влъжиш в почивки до бора бора и поршета кайен. той сам си е виновен, че се навива да ти работи. като е толкова тъп - да умира.

На заплатите води само до инфлация.Това се знае от управниците,но те продължават да го правят,за да се задържат на власт,като потушат общественото недоволство.

Прав е, но управляват болшевишки "карди" като Байден, Меркел, Сталинка, Бокова, а у нас - дрОгарката кУрнелия, които си мислят че всичко се решава и оправя с декрети. Ерго: декрет за минималната заплата. Защо обаче дрОгарки и дрОгари само някакви 700лв ?! Щом с декрет се оправя всичко, направете я 7000лв и направо да се изравним с Швейцария по доходи! Майната му на подлия бизнес! "Кадры решают все!"

държавата изкуствено налага високи заплати на малоумници и неграмотници и тези МИНИМАЛНИ заплати кореспондират с заплатите на нормално квалифицирани трудещи се. Подаряват се дипломи, подаряват се български територии на врагове.....и гробът е изкопан

Защо не развивате заплатите,а ?

Този господин има право, но само донякъде. А темата е толкова обширна,че не мога да я обхвана с един коментар. Но това му изказване, показва само и единствено едно, че е на хранилката.

Тея либерастки глупости сме ги слушали

Доходи се вдигат с развит бизнес, не чрез минималната заплата....да имат да вземат......как ще се развива бизнеса е проблем на работодателят а не на служителят.......

Тъй като БЪЛГАРСКИЯ "БИЗНЕС" много обича да осигурява върху минимална заплата. Особено в провинцията, а и в София не са малко

Така де ама за 30 години България остана на последно място в Европа, кадрите се стопиха до нула а "бизнеса" се чуди каква кола да си купи и колко пъти да ходи на почивка. Явно проблемът не е в икономиката

Се развива бизнес без хора??? Дай на хората достойна заплата и бизнеса ти ще върви!!!!! Иначе няма развитие! ДАЙ, ЗА ДА ТИ СЕ ДАДЕ!!!

Ти трябва да дадеш на работодателя. Ама не да дадеш пиене на кафенца и висене във ФБ, а образованост, култура, развит мозък и много труд.

Аз от кога говоря че работникът трябва да си плаща - наем за работното място, амортизация на изпозваните машини, да му се води сметката за тока, да си плаща за чистачката ... и да получава процент от заработката или продажбите. И никаква минимална заплата! Дай за да получиш!