Чобанов: Бизнесът излезе от стреса

Бизнесът в България излиза от стреса и започва да мисли за инвестиции. Всички макроикономически показатели отбелязват положителен ръст.

Обратно в новината

Коментари - Чобанов: Бизнесът излезе от стреса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stiga prostotia,,,vseki 10 ima rabota.kogato vseki 2 raboti tova e izlizane ot krizata,,,,,,stiga prognozi ot makroikonomisti,,,izleste na ulizata,,,horata gledat zlobno,,gladni se biat za xleb ot kofite,,,trebvat dela a ne da raztegate lastici

не се притеснявай народе,такъв сюрприз ще ни поднесат(интелигентно),че 97-ма ще ни се струва като лош сън!!! паричките в буркани,щото ще осъмнем пак озъбени!!!

Този ПУХЛЬО - НИТО ЕДИН ПЪТ говорейки е казал нещо ВЯРНО!! Знае ли че в провинциян , който не снася на 100-цата за изборите КРЕДИТ и Н Я М А!! При ББ такова нещо НЯМАШЕ!!

Аз

Не е вярно. Лъжеш. Точно сега няма такова нещо и точно при ГЕРБ мутрите обикаляха фирмите.

Струва ми се, че г-н Чобанов няма да излезе скоро, от стреса...

Този малоумник за една година едно свястно нещо не каза и не сътвори. Орешарски се покри наа.....кан. Само лековерните бедни душици поддържащи посредствената червена пасмина все още се надяват.

Доган Ведър

а българите сме в РЕВИЗИЯ !!!

Дано да имаш и друга специалност като си търсиш нова работа , не след дълго !

ДА, ОБИКНОВЕННО СЛЕД СТРЕС СЛЕДВА ДЕПРЕСИЯ - С ТАКИВА ИКОНОМИСТИ СЕ СТИГА ДО ДЪРЖАВА БЕЗ РЕАЛНА ИКОНОМИКА.

ревизии с малоумни надчети на фирми с традиции и нови милионери на по 24-26 години !!! Да се смееш ли , да плачеш ли !!! Ужассссс !!!

Този палячо явно смята увеличението на депозитите и влоговете с един милиард за капиталовложения.

antani

даммм излезна от стреса и навлезна в кома.......

Бизнесът в България излиза от стреса и започва да мисли за инвестиции.Сигорно за нелегалния бизнес говориш с полотически чадър ,който сега ще си развърже торбата и ще споносорира избирателите ви на предстоящите избори..Това ,че българина похарчи някой спестен лев за празниците няма да стабилизира икономиката ни..Така,че тези глупости ги говори само на избирателите си , а не на целослушание..защото ставаш смешен...

Да се чете: Чобанов: "Бизнесът на БСП и ДПС излезе от стреса. Останалият бизнес, барабар с работещите не ни вълнува."

Не знам , аз съм в стрес и ревизия от идването ви на власт , но наблюдавам много тъмни личности от миналото живнаха и май са излезнали от стреса !

Нагли и безкрупулни до край.

Единствения бизнес в България които може да влиза и излиза от стреса е бизнеса на партийте. Всички останали бизнеци живеят в перманентен стрес!

Ами вярно си е - бизнесът ни мисли за инвестиции! ..в съседни държави... че тук просто няма смисъл да се състезаваш с ЛаFки и прочие сволочь..

Това сигурно го е сънувал... И да има някакво раздвижване, то не е благодарение на "ефективното" им управление, а заради това, че Европа се съвзема от кризата... А ние си кретаме, изоставаме дори от Румъния, скоро ще й дишаме праха...

Не го е сънувал бе човек! Уично вътрешните му гуасове му го казвауи!

нещастник! Излизал бил бизнеса от стреса..., за няколко месеца ни върнаха в 90-те години! Изрод!

Прав си !!! Вашия бизнес илизеле от стреса а не нашия на народа !!!

Ко? Не!

така е, вече не съм стресиран и всички сме свободни!

:)))))))) Напрактика си е точно така. Само човек, който няма нищо (ама абсолютно нищо) може да бъде свободен. Така че в това си начинание комунистите най-вероятно този път ще успеят. :)

Иска да каже че той е излязъл от стреса, след оня случай с белия автобус, когато се беше на*рал!

Уеуе уеуе остави! Гоуема беуя беше напрвиу тогава Чобаната!

Съгласно етикецията,когато излизаш пред народа,си закопчай сакото,защото приличаш на овчар,а не на министър.Та да попитам:Освободихте от стреса,освободихте ни от страха/спр.с.Мечка/.Хайде освободете ни и от присъствието си.

е как кой бизнес, става въпрос за бизнеса с купуване у продаване на гласове, с толкова заеми процъфтява !

8901

Чобака, не ни мисли толкова залюпени. Ние и сами можем да преценим кога бизнесът е излязъл от стреса. Когато безработицата почне да спада тогава може да кажеш нещо по въпроса. Идеята им била оживлението да е бавно... Нищо друго не можа да емитираш освен заеми смешнико.

Кой бизнес? Вашият ли? Щото нормалният бизнес отдавна го фалирахте, та вече нямате конкуренция. Почти всичко работещо си е все вашо.

Ъ? Ко речи?

rado_7_6@

Тюх, язък. Аз па тъкмо най-накрая ше одя да мия чиниите на гадните германски експлоататори :)

"Чобанов: Бизнесът излезе от стреса"-и навлезе в паниката.

На чобанчето пък му излизат пъпки по лицето от стреса.

По случай победата над фашизъма и капитализъма беше издаден извънреден брой на бюлетин "Компютри и коомпоти": Не бил бизнесът, а били управляващите и не са излезли от стреса, а са влезли в мнеждународна изолация.

вЕрвай си, пухльо!

Наскоро обиколих северна България. Интересно развитие на бизнеса има в Бяла, Полски Тръмбеш, Велико Търново, Горна Оряховица и Елена. Всички, които попитах, казаха че работещи фабрики, заводи и предприятия НЯМА и НЯМА ДА ИМА! Та, какво казва министърчето?

"Бизнесът в България излиза от стреса и започва да мисли за инвестиции" М ДА А А! Инвестиции в нови луксозни коли, имения и копань... Така ще се вдигнат и продажбите и оборотите а след десетина години и заплатите на "робите" С 2%.

Чобанов, май стресът ти е дошъл в повече на тебе, няма бизнес в България, има една шепа бизнесмени дето притежават цяла България, благодарение на Съсела и Болното.

"Бизнесът в България излиза от стреса и започва да мисли за инвестиции." То на бизнеса му е присъщо да мисли за инвестиции, лошото е че досега не се вижда да осъществява такива.

излезе от стреса и влезе в депреся :)

Четете и се дивете на констатация. Бизнесът излезнал от стреса и мислел. Бизнесът действа много бързо. Ще му мине стреса и ще седне да мисли. И това го говори министър на икономиката.

А такаааа! Единият ни освободи от страха, този недорасляк пък ни изкара от стреса! Само се чудя как така се получава, че всеки ден все за престъпления чета, а пък освободените от стреса инвеститори панически бягат от родината ни?!