Алексис Ципрас обяви ново затягане на колани

Гърция ще приложи допълнителни мерки за икономии, договорени с международните кредитори с условието за последващо облекчаване на гръцкия дълг, заяви Ципрас.

Обратно в новината

Коментари - Алексис Ципрас обяви ново затягане на колани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можеш ли да ми кажеш каква е процедурата по купуване на остров, че не мога да се сетя?

А Путлеристанци как го възхваляваха и чакаха с надежда революции някакви, които и на тях не им бяха ясни даже. То верно че те са от тъп по тъп, ама пък никаква дори елементарна икономическа грамотност да нямат беше невероятно забавление. Охи, охи, охи....

Любимецът на българските пенсионер-путреоти. Виж какъв хубав, усмихнат, лъчезарен комсомолец!

Ама как мазно се усмихва Циприто- все едно казва- добре де, добре......спирам да ям хляб и минавам на тлъсти пържолки.......щото трябва да се огранича малко. Пък може булгарискат да ми докара и евтино агнешко- няма да умираме от глад де.....!

Аз прочетох че гърците ще лапнат поредния транш, пък 2020 обещават че може и да направят нещо.

...Алексис Ципрас обяви ново затягане на колани... --- Докога ще ни занимавате с атзи изислена държава "гърция", а? Та това е англо-американска колония и плацдарм използван за разеденение и нападение на балканскте народи! Измислена гърция, с измислена история с измислено правителство от западни кукли на конци!

Ядеш,пиеш.....плащаш,в противен случай е КРАЖБА.

Алексис Ципрас обяви ново затягане на коланите Още едно две такива затягания на колана, и току виж ни настигнали по стандарт на живот.

gonzales

няма страшно. на тях ще им опростят дълговете , докато на нас ще се натрупат нови. а кажи кой ще е по-добре ?

Ципрас е един предател

Тоя е вече за затвора. Фалирай шибаната държава и следващия да започне на ново.

минимална пенсия! при вас как е?:)тук политиците са хитри и мислят за хората. при вас сикаджиите ви еб.. мамата:)

Я посмали малко-550 евро мин.пенсия, но данъците и осигуровките са тройно по големи. Отделно 23% безработица. А още не сте стигнали дъното. Ще кастрят, докато пенсията не стане 200 евро, а средната заплата - 800 евро. Щом сте яли на корем - ще плащате! Така е навсякъде по света!

Ко стана ве, sexy Alexi? Демокрацията ви отне драхмата???

Шило

Тоя е връХтЪ на демагогията, на лицемерието...Уж го избраха за едно, той надмина и десните и левите в Гърция. Досъсипа я тази държава!

Гърците са най-на далавера , защото трето поколение е научено да не работи и пак имат пенсии . Нашите пенсионери със над 40 год. и умират от глад и цигани ги грабят .....

След 15 години социализтическо управление на ПАСОК Гърция вече 5 години е в пепелта и гърците се самоубиват от разрухата, в която ги вкараха социалистите. Това трябва да е поука за народите - няма социалистическа партия в историята на света, която да не е опостушила нацията за десетилетия напред. От всички 43 държави, заразени от социализъм и комунизъм, всички те са драстично по-бедни и драстично по-прости от съседните държави. Социализмът и комунизмът са уродливи парадигми. Долнопробна история...

Комунистите ли купиха ОББ, Пощенска Банка, Карфур, Загорка и още стотици фирми с крадените европейски пари бе соросоид див???

Къде са парите на задграничните дружества на ДС? Кой ги разпродаде и открадна парите? Някой от Марс?

икономическата логика не можеш да я промениш с крясъци охи ......изкарваш едни пари и ги харчиш ако искаш повече харчлък вземаш заеми....ама след това те трябва да се връщат ...а когато започнеш да не връщаш вече никой не ти дава ....само колкото да си платиш лихвите, за да не изпаднеш в просрочие .....нищо сложно няма ....итината е че, в гърция винаги е имало много богати хора .....и ега продължава да ги има .....зле са бедните .....преди кризата имаше ясно изразена средна класа - дребни бизнасмени, професионалисти, чиновници .....сега тази средна класа много отъня.....ама не защото минаха в групата на много богатите ......

Алекси, да не забравиш великденската заплата. Ще играе калъчката!

А га ядоха кифтетата гърците що ни риваха?

Гръцкият пенсионер с пенсията си зарежда 420 л бензин А нашият с тез 240 лв или обещаните 300 лв ?

Българския пенционер зарежда тумбака със 150 лева, а гръцкия с 300 евро! Къде е киро на кирия?

не знам защо гърците мислят, че ес и в частност германия са длъжни да ги издържат - човек не разчита ли на себе си в живота пиши го отписан, америка да не чака германия да я храни?

не подкрепям гърците. Мошеници са, безцеремонни и прости са и крадат кой колкото успее. Обаче западът преиграва - и в това гърците са прави. Кеф им е на европейците да печатат пари - "количествени улеснения" и си ги раздават, а от гърците искат и лихва. Та, има нещо гнило ... в ЕС!

Запада да престане да раздава безконтролно пари. Да ги оставя да се давят.

чака на германия,като неин протекторат да я храни след 2-та световна война я окупирала и до днес нямат намерение да закриват военните си бази!С плана маршал е построена индустрията,а от време на време им спретват дизелгейт и глоби за банките за да се попълни федералният бюджет.Преди години някой заблудени немски политици искаха да се върне златото им за съхранение в германия,но наскоро тръмпи извади някаква ''скромна'' сметка от стотици милиарди за плащане.....

А пък американските фирми платиха не по-малко глоби на ЕК. Ама когато човек гледа само едната страна на монетата приказва глупости като типичен путлераст.

моля те, ела ни затегни коланите на 800 евра пенсия...МОЛЯ ТЕЕЕ...!:)

одеве заредих резервоара до горе на 1,79 евро литъра. Ти за колко го сипваш бензина?

нали беше в гърция?

неграмотен капут може да зареди литър бензин за 1.79 евра!:)

Ще затяга колана още,но българската дупка в него няма да стигне !

Няма. Няма. Ще го клъцнат преди това.

като са толкова добре гърците, защо масово стават българи?

Верно ли бе,и се тълпят на нашето Черномърсие,нали?

Гледайте хубаво, другари социалисти, какво ви очаква. А толкова му се радвахте и надявахте на Ципрас. Той щеше да бъде водачът на новата лява вълна в Европа и света, нали? :))) Той уж щеше да разбива и наказва "империалистическите престъпници", които били виновни, че били дали толкова много пари на Гърция. Насила ги били дали, разбираш ли, и затова трябвало сега да ги опростят, разбираш ли :))) Какви тояги ще има да яде този от своите, просто не ми се мисли.

Работата е там, че парите не ги открадна Ципрас. Откраднаха ги точно тези "десни" капути, които сега се правят на умрели лисици и квичат срещу социалистите в Европа. Защото НЕ социалистите купиха с крадените пари Пощенска Банка ОББ Загорка Карфур (и отнесоха парите и на българите) и още десетки средни и големи фирми НЕ- СОЦИАЛИСТИТЕ. --- ДЕСНИТЕ КРАДЛИВИ КОПЕЛЕТА.

десните от ПАСОК ли?:)))) рядко тъп си, дебиле!

Ах! Алекси - секси!

и по едно агне на спестиме!

Е това са заеми над 100 милиарда.Ще го докарат до под крушата.

Oxi. Олеле!

Вие инвалиди и тъпи ли сте че са ви толкова ниски доходите като гръцките след данъците и разходите им.

Не зная какво затягата, но всичко там е по-добре от тук...онзи ден пуснаха магистралата между Катерини и Лариса, път, тунели - красота! Да отиде Бойко да види как се правят магистрали...

Бас държа, че нашите излизат същите пари на километър като техните;)

...сигурно са по-скъпи при нас...:)

Кое им е добре-то бе смешник? Че си продадоха пристанищата, островите, митниците, че даже електрическите им стълбове са дървени и не са сменяни от 50 години??

Май крачето ти не е стъпвало извън селцето ти:))

Това за дървените стълбове не е важно. В САЩ и Канада навсякъде в градовете стълбовете са дървени. Няма значение дали е малък или голям град.

За съжаление закъсват. Затварят се магазини и заведения, сигурно и хотели. В заведенията качеството пада, няма ги големите трапези в събота и неделя на обяд, няма бозуки в петък и събота вечер.

Охи а? Няма мърдане паднеш ли веднъж в лапите на лихварите.

коланите вече са на шията

Колкото и да затягат коланите гърците, пак доходите им ще са 10 пъти по-високи от мизерията в булгаристан!!!

Вие инвалиди и тъпи ли сте че са ви толкова ниски доходите като гръцките след данъците и разходите им.

Десет пъти едва ли, но има доста хора, които живеят по добре от нас, но не от всички нас. Но които са като нас нарастват, а е всеизвастно, започнеш ли да затъваш... Абе както го е казал великия комбинатор, съдбата на давещия се е в ръцете на самия давещ се..

Преди десет години разликата в догодите беше 8 пъти, а сега е два пъти... След десет години те ще са като нас или по-зле... Ама вие боярщниците ще изпукате от злоба по България до тогава.

Браво, Ципрас! Затягай коланите до пълната победа на чегеваризма!